BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Én Kaepernickért adnám oda bármikor.Eazzy
én nem. Nem szeretem Képerniketano92
Én mindig bírtam a különc embereket. Ezért voltam AI fan is 😀Eazzy
Én Jamarcus Russell fan voltam, meg Terrell Owens 😀 Na viszont JaMarcusért bármikor oda adnám Folest xDano92
attól mentsen meg minket a Jóisten.

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Én mindig bírtam a különc embereket. Ezért voltam AI fan is 😀Eazzy
Én Jamarcus Russell fan voltam, meg Terrell Owens 😀 Na viszont JaMarcusért bármikor oda adnám Folest xD

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
én se cserélném el perpill és kaepernick se kéne, nálam ő csak a lábából él. mustaine aláírása meg epic 😀

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Én jelenleg nem, de a sérülés előtti RGIII jöhetne. Vagy Kaepernick bármikor.mustaine
Én is így vagyok de Kaep nem kéne. Nem tud elég jól passzolni.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Én mindig bírtam a különc embereket. Ezért voltam AI fan is 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Én a sérülés előtti RG3 ért simán oda adnám Folest.ano92
A kérdésre egyikőtök se tud válaszolni? 😀Bébé
Nem tudom. Lehet odaadnám érte is.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Én jelenleg nem, de a sérülés előtti RGIII jöhetne. Vagy Kaepernick bármikor.

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
nem cserélném el. Mert szerintem Kelly rendszerében nem bírna a lába egy egész szezont, PO ról nem is beszélve.

több mint 11 éve
A kérdésre egyikőtök se tud válaszolni? 😀Bébé
Nem tudom, xDD gondolkozok rajta na, haggyá má időt more 😀

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
A kérdésre egyikőtök se tud válaszolni? 😀
több mint 11 éve
én nem. Nem szeretem Képerniket

több mint 11 éve
Én Kaepernickért adnám oda bármikor.

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Olyan már nem lesz sajnos.

több mint 11 éve
Nekem mindig a Redskins példája lebeg a szemem előtt. Meg kéne kérdezni tőlük, hogy megérte-e. Most az 1/2-es pickjük pihen a Ramsnél. Felmenni meg scrambling qb-ért = az orosz rulettal.picksix
Ha már így feljött a téma.
Egy az egyben elcserélnétek Folest, RGIII-re?
Sajnos én egész szezonban csak Eagles meccseket nézek, szóval sok rálátásom nincsen RGIII-re, de mindesetre nagyon csábító lenne. 😀Bébé
Ha jól tudom, ellenünk volt csak szar, utána nem volt rossz a szezonban. Én a sérülés előtti RG3 ért simán oda adnám Folest.

több mint 11 éve
Nekem mindig a Redskins példája lebeg a szemem előtt. Meg kéne kérdezni tőlük, hogy megérte-e. Most az 1/2-es pickjük pihen a Ramsnél. Felmenni meg scrambling qb-ért = az orosz rulettal.picksix
Ha már így feljött a téma.
Egy az egyben elcserélnétek Folest, RGIII-re?
Sajnos én egész szezonban csak Eagles meccseket nézek, szóval sok rálátásom nincsen RGIII-re, de mindesetre nagyon csábító lenne. 😀
több mint 11 éve
Foles 😀
 www.youtube.com/watch?v=eSiB-DSeZBc
Eddig még nem láttam a filmet, de ezek után biztos h megnézem. 😀
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Szerintem meg azt is mérlegelni kell, hogy ki illik az NFL-be, melyik stílussal lehet hosszabb távon sikeresnek lenni és vajon Kelly milyen rendszert is kíván játszani az NFL-ben? Nem az egyetemen vagyunk és ezt ő is tudja jól, ez a nagybetűs NFL. Ennyi erővel én meg azt mondom, hogy legyen olyan irányítónk a jövőben, aki 16-ból 16 meccset lehoz jó eséllyel sérülés nélkül az alapszakaszban. Lehet lenne kiugró szerencsés évünk, de hosszú távú dominancia esélytelen, márpedig én inkább azt mondom legyünk egy évtizedig meghatározó csapat, mint mindent feltenni egy SB-ért..

Nekem mindig a Redskins példája lebeg a szemem előtt. Meg kéne kérdezni tőlük, hogy megérte-e. Most az 1/2-es pickjük pihen a Ramsnél. Felmenni meg scrambling qb-ért = az orosz rulettal.

Én Foles-ban látom a jövőt, 2014-ben el is dől, hogy jól látom-e, nem várom a világ megváltását, csak fejlődést.

"Kelly rendszerét" pedig már-már szent grálként emlegetjük. Ez a liga annyira ki van centizve, hogy csodát nem tehet ő sem. Nagyon kreatív, újító felfogású vezetőedző, de tudja, hogy nem ugyanott van. A szezonban volt pár meccs amikor erre "emlékeztették."

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
ja mert Foles gyorsan hoz döntéseket.. ha a az első opció befuccsol akkor vár és ha a fal megvédi a seggét 5-6 mp-ig akkor odadobja a tök üres célpontnak. Ha nincs valaki teljesen tisztán akkor meg totyorog egy sort és sack. korodiati
Vick-hez képest gyorsabban hoz döntéseket. Most Ő kettőjüket hasonlítottam össze csak így gyorsan, meg h a mobilitás az nem minden és fontosabbak pl más dolgok.
Valamint hagyjuk már, hogy csak az üres elkapókhoz dobja oda. Meg ha nincs első célpont akkor vár. Jackson Red-Zone TDje a Giants ellen, meg többször volt az hogy 2-3 védő közé úgy bedobta, hogy csak néztem. Nah végre jött vmi highlight vidi, most nem nézem végig, de ebben biztos benne van pár ilyen:
 www.youtube.com/watch?v=iFo3FtCVKuE

De Kelly rendszere arra épül hogy a Qb-ra is kell a védelemből egy ember aki csak az ő mozgását figyeli ezzel kvázi létszámfölényt kialakítva. Foles-nál ez nincs meg akármilyen jól is vigyáz a labdára. Kelly rendszerébe egyértelmű hogy egy scrambling, futó Qb illik. Ez nem kérdés. Csak Kelly annyira zseniális edző hogy egy Foles típusú Qb-ból is kihozott ennyit. De a play-offban ez a nem adom el inkább nem vállalok semmi kockázatot ennyire volt elég. Egyébként nem baj ez csak egy ilyen típusú offensehez elit védelem kell hogy messzire jussunk. korodiati
Igen senki nem vitatja meg mindenki egyet ért azzal, hogy Kelly rendszere jobban megy mobilis QB-val. De kérdés, hogy mely mobilis QB jobb Folesnál és az idei offseasonban tudunk-e olyat szerezni.

Ha belefér hogy egymás után puntolunk 3-at mert a védelem csinálja a 3 and outotkat akkor ok. Foles-ra én nem mondok semmi rosszat első play-off meccsén jó volt ez, nagyon vigyáz a labdára csak ez kevés ha a védelmünk egyszerűen nem tud megfogni egy qb sneaket. Szerintem nincs messze a védelmünk a kiválótól, egy elit passrusher olb draftról 1. körben és egy safety FA-ról (Byrd v. Ward) + keret mélyítése.korodiati
Igen a 3&out-tok nagyon idegesítőek és a szezon első felében azt hiszem nagyon jók voltunk ezek elkerülésében. Szezon végére is csak az 5. helyig estünk vissza, de tény, hogy Vick-el ebből alig volt és biztos benne volt ebben az is, hogy lábon kihordott pár 1st downt. Nah nem mintha Foles nem futott volna meg jópár 1st downt, de azért jah Vick egy pöppet agilisabb. :d
több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Jah, láttuk mennyire megérte felmenni Barkley-ért 😀 Akkor se értettem, most sem.Eazzy
És a 3. kör végére akartunk felmenni érte, csak nem találtunk trade-partnert, így jött a másnapi feltrade a 4/1-es helyre.
Ez is mutatja azt, hogy a döntéshozó képesség, a pontosság, csúnyán fogalmazva a fejben ott levés, fontosabb, mint a mobilitás.
Pl. sztem Foles inkább beleillik Kelly rendszerébe, mint Vick. Mert Vick jah le tudja futni 4,5 körül a 40 yardot, de a zsebet nem érzi, szereti eladni a labádt és nem tud gyorsan jó döntést hozni.Bébé
ja mert Foles gyorsan hoz döntéseket.. ha a az első opció befuccsol akkor vár és ha a fal megvédi a seggét 5-6 mp-ig akkor odadobja a tök üres célpontnak. Ha nincs valaki teljesen tisztán akkor meg totyorog egy sort és sack. Nem mondom Vick meg lehet eladja..De Kelly rendszere arra épül hogy a Qb-ra is kell a védelemből egy ember aki csak az ő mozgását figyeli ezzel kvázi létszámfölényt kialakítva. Foles-nál ez nincs meg akármilyen jól is vigyáz a labdára. Kelly rendszerébe egyértelmű hogy egy scrambling, futó Qb illik. Ez nem kérdés. Csak Kelly annyira zseniális edző hogy egy Foles típusú Qb-ból is kihozott ennyit. De a play-offban ez a nem adom el inkább nem vállalok semmi kockázatot ennyire volt elég. Egyébként nem baj ez csak egy ilyen típusú offensehez elit védelem kell hogy messzire jussunk. Ha belefér hogy egymás után puntolunk 3-at mert a védelem csinálja a 3 and outotkat akkor ok. Foles-ra én nem mondok semmi rosszat első play-off meccsén jó volt ez, nagyon vigyáz a labdára csak ez kevés ha a védelmünk egyszerűen nem tud megfogni egy qb sneaket. Szerintem nincs messze a védelmünk a kiválótól, egy elit passrusher olb draftról 1. körben és egy safety FA-ról (Byrd v. Ward) + keret mélyítése.
több mint 11 éve
toborzással kapcsolatos szabályszegésbaggio
Ez érdekelt lényegében. Köszszaba
nah mindjárt jön a gugli-keresős vidi 😛
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 971
toborzással kapcsolatos szabályszegésbaggio
Ez érdekelt lényegében. Kösz
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 423 — no es importante
Kelly gyorsan visszamenne NCAA be.ano92
ezt fél évig még biztos nem teheti meg, mert 2012 decemberében 18 hónapos "show cause" büntetést kapottbaggio
az úgy mit jelent? Lusta vagyok guglizni 😀ano92
ott a szótárbaggio
És ezt miért teszi meg az NCAA?szaba
Edzőknek mi más eltiltást szabhatna ki toborzással kapcsolatos szabályszegéseknél? A pénzbüntetés, pláne egy Oregonnál elég viccesen nézne ki, Tressel is azóta nem kapott sehol tényleges edzői munkát

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ezt fél évig még biztos nem teheti meg, mert 2012 decemberében 18 hónapos "show cause" büntetést kapottbaggio
ott a szótárbaggio
xD nem szeretlek. Megvan. Hát akkor kitépkedné a haját Eli mellett

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 971
ott a szótárbaggio
És ezt miért teszi meg az NCAA?
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 423 — no es importante
ott a szótár

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal