BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ilyenkor lenne jó visszaolvasni a régi fórumba. Ott mentek párbajok rendesen 😊
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ez ilyen 😊 Még szezon közben mondtam hogy milyen érdekesen hullámzó a helyi szurkolótábor, egyik meccsen még mindenki a pokolba kívánta Folest (Dallas), követekezőn meg már Ő a franchise QB. Aztán ezt a hullámzást sikerült egyetlen mérkőzésen belül is lemodellezni a Detroit ellen 😊 Mindenesetre szerintem mindenkinek meg lehet a saját véleménye, nem kell foglalkozni vele ha lehurrognak...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Ó, szóval mert nincs időm ne is olvassam. Correct. Lehet baromságokat szoktam írni, de cseszi az agyamat már ez az egész Foles ügy, amibe amúgy nem szoktam beleszólni még mielőtt jönne, hogy nem kötelező olvasmány Foles kritizálása.

Egy 3. körös irányítótól vártok PM szintet, egy olyan edző rendszerében akinek a kezei alatt sosem dobálták az inteket az irányítók. Nem véletlen...ano92
Nem...ha ezt szűröd le és nem bírod a témát akkor ne olvasd. 😀 Így Korrekt?!

Ha most kötekedni akarnék akkor megkérdezném, hogy Brédi hanyadik körös volt, de nem teszem. 😊 Az elvárás meg igen is legyen magas...elvégre győzni szeretnénk nem csak részt venni. 😊Greengo
Correct 😀 leszarom nem mutatom tovább mennyire hülye vagyok, majd más témánál ugatok.

Szeretném, ha győzni járnánk. de Folesnál jobb úgysem lesz.

Folyamatosan a rossz értelmezéssel van a baj.Shawn84
tudok értelmezni, max kifejezni nem pontosan. Lejött, hogy olyan dolgok is képben vannak, hogy az előtte 3 méterre álló üres játékosnak sem dobja oda. Én speciel erre a dáböl káveridzsre gondolok, Kelly irányítása alatt, úgy sem fog vezetésnél rizikót dobni. De még hátrányban sem.ano92
Nem erre gondolt Greenngo sem, és én sem mikor anno felhoztam. Soha nem emelünk ki egyes hibákat és mondjuk rá hogy ezért nem lehet valaki franchise szintű vagy PM szint vagy akárhogy nevezik. Az egészet csomagban nézzük, mentalitástól kezdve a hibákat, jó dolgokat mindent. Mikor, milyen helyzetben mit csinál. És ez alapján mondtam én is hogy szerintem nem az a szint és nem biztos hogy valaha is el fogja érni. Greengo és Eazzy is inkább ilyen szemszögből nézi, nem pedig úgy hogy ezen és ezen a meccsen itt meg ott elbaszta az adott szituációt.Shawn84
De a csomagokat úgy állítod össze, hogy abba beleteszed a hibáit. Én akkor az előbb a hiba csomagból kiemeltem egy darabkát. Ha nem veszed észre és nem világítasz rá egy-egy hibájára akkor az a csomag miből áll? Há csak úgy sz*r? Nem tudja üres embernek oda dobni, sokat gondolkodik, nem látja rendesen a pályát, sok helyre oda se néz, sokszor túl alul mellé dobja az emberét. Ne haragudj meg, nem kötekedni akarok. Főleg veled nem, csak ez így egész. Szerintem.ano92
Ne csináld már, én tökre bírom a hsz-eidet. Most lefikáztak, de én meg melletted állok ki, olyan típusú szurkoló vagy, mint én, a végsőkig kitartó és aki hisz a csapatban. Én pl. elhittem a Saints ellen is, hogy a védelem képes lesz kitartani, sajnos nem jött be. Az, hogy megszóltak ketten, ne tántorítson el. Megjegyzem pl., hogy én is értelmeztem úgy hsz-eket, hogy szidják Kellyt, Folesról nem is beszélve, és pont az jutott eszembe, mint neked, hogy év elején mindenki "mindegy szezon", 4-12, max 8-8 stb. dumákkal jött, most meg nem elég, hogy a playoffban nem tudtunk továbbjutni, pedig hideg volt 😊 Szóval keep it up & don't give a shit
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Egyébként ha már annyira beszélgetünk (remélve az értelmes válaszokat), mit gondoltok az utolsó drive-unkról, és a hosszú passzról az EZ felé? Én mindenképp megpróbáltam volna inkább lepörgetni az órát amennyire csak lehet, és még ha fel is küldöm DeSeant, arrafelé nem passzoltatom az irányítómat.
Emlékszem Vince Younggal több, mint 8 perces drive is volt anno. Szóval nem lehetetlen volt.
Én mai napig nem értem mi volt a taktika abban, hogy hamar legyen TD-nk.Eazzy
Erre céloztam a meccs rossz lezárásával. Ez már év közben is felmerült és Kelly is látja, hogy ez még nem jó. Azt érzem, hogy Folesnak a képességeihez mérten ki van adva, hogy ha felmegy a legfontosabb , hogy pontot szerezzünk és Kellynél az óra le van szarva. Nem is zavarna ha mennénk mindig 2 TD-vel, de nem mindig van így. Sok meccsen volt olyan is, hogy vezettünk, de túl korán kezdtük vna ölni az órát (3 ócska futással középen majd jött a punt) amivel megint csak magunkra húztuk az ellenfelet( pl Skins meccs). Ebben kell fejlődnie Kellynek, hogy kitaláljon jól működő driveokat ilyen szituációknál ahol mi kontrollálhatjuk az órát. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Egyébként ha már annyira beszélgetünk (remélve az értelmes válaszokat), mit gondoltok az utolsó drive-unkról, és a hosszú passzról az EZ felé? Én mindenképp megpróbáltam volna inkább lepörgetni az órát amennyire csak lehet, és még ha fel is küldöm DeSeant, arrafelé nem passzoltatom az irányítómat.
Emlékszem Vince Younggal több, mint 8 perces drive is volt anno. Szóval nem lehetetlen volt.
Én mai napig nem értem mi volt a taktika abban, hogy hamar legyen TD-nk.Eazzy
Emlékszem szezon közben volt egy meccs, ahol az utsó 6,5 percet lepörgettük az órából. Végig futottunk. Fura volt. Azt hittem, hogy nem is Eagles meccset nézek. 😀
Én a Saints ellen annak is örültem, hogy egyáltalán TD-t tudtunk szerezni. 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Ó, szóval mert nincs időm ne is olvassam. Correct. Lehet baromságokat szoktam írni, de cseszi az agyamat már ez az egész Foles ügy, amibe amúgy nem szoktam beleszólni még mielőtt jönne, hogy nem kötelező olvasmány Foles kritizálása.

Egy 3. körös irányítótól vártok PM szintet, egy olyan edző rendszerében akinek a kezei alatt sosem dobálták az inteket az irányítók. Nem véletlen...ano92

Ha most kötekedni akarnék akkor megkérdezném, hogy Brédi hanyadik körös volt, de nem teszem. 😊 Az elvárás meg igen is legyen magas...elvégre győzni szeretnénk nem csak részt venni. 😊Greengo
Correct 😀 leszarom nem mutatom tovább mennyire hülye vagyok, majd más témánál ugatok.

Szeretném, ha győzni járnánk. de Folesnál jobb úgysem lesz.

tudok értelmezni, max kifejezni nem pontosan. Lejött, hogy olyan dolgok is képben vannak, hogy az előtte 3 méterre álló üres játékosnak sem dobja oda. Én speciel erre a dáböl káveridzsre gondolok, Kelly irányítása alatt, úgy sem fog vezetésnél rizikót dobni. De még hátrányban sem.ano92
Nem erre gondolt Greenngo sem, és én sem mikor anno felhoztam. Soha nem emelünk ki egyes hibákat és mondjuk rá hogy ezért nem lehet valaki franchise szintű vagy PM szint vagy akárhogy nevezik. Az egészet csomagban nézzük, mentalitástól kezdve a hibákat, jó dolgokat mindent. Mikor, milyen helyzetben mit csinál. És ez alapján mondtam én is hogy szerintem nem az a szint és nem biztos hogy valaha is el fogja érni. Greengo és Eazzy is inkább ilyen szemszögből nézi, nem pedig úgy hogy ezen és ezen a meccsen itt meg ott elbaszta az adott szituációt.Shawn84
De a csomagokat úgy állítod össze, hogy abba beleteszed a hibáit. Én akkor az előbb a hiba csomagból kiemeltem egy darabkát. Ha nem veszed észre és nem világítasz rá egy-egy hibájára akkor az a csomag miből áll? Há csak úgy sz*r? Nem tudja üres embernek oda dobni, sokat gondolkodik, nem látja rendesen a pályát, sok helyre oda se néz, sokszor túl alul mellé dobja az emberét. Ne haragudj meg, nem kötekedni akarok. Főleg veled nem, csak ez így egész. Szerintem.

több mint 11 éve
Nem erre gondolt Greenngo sem, és én sem mikor anno felhoztam. Soha nem emelünk ki egyes hibákat és mondjuk rá hogy ezért nem lehet valaki franchise szintű vagy PM szint vagy akárhogy nevezik. Az egészet csomagban nézzük, mentalitástól kezdve a hibákat, jó dolgokat mindent. Mikor, milyen helyzetben mit csinál. És ez alapján mondtam én is hogy szerintem nem az a szint és nem biztos hogy valaha is el fogja érni. Greengo és Eazzy is inkább ilyen szemszögből nézi, nem pedig úgy hogy ezen és ezen a meccsen itt meg ott elbaszta az adott szituációt.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Én mai napig nem értem mi volt a taktika abban, hogy hamar legyen TD-nk.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve

Ha most kötekedni akarnék akkor megkérdezném, hogy Brédi hanyadik körös volt, de nem teszem. 😊 Az elvárás meg igen is legyen magas...elvégre győzni szeretnénk nem csak részt venni. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
tudok értelmezni, max kifejezni nem pontosan. Lejött, hogy olyan dolgok is képben vannak, hogy az előtte 3 méterre álló üres játékosnak sem dobja oda. Én speciel erre a dáböl káveridzsre gondolok, Kelly irányítása alatt, úgy sem fog vezetésnél rizikót dobni. De még hátrányban sem.

több mint 11 éve
Ritkán olvasom a topikot sajna, mert nincs sok időm, de mikor olvasom valahogy mindig ez jön fel.

Amúgy meg, Chip megmondta a frankót. Foles lesz a kezdő? "Yeah" téma lezárvaano92
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy Kelly ilyen kijelentéseit ne vegyük komolyan. Úgyis azt mondja amit az emberek hallani akarnak. Aztán 1 hét múlva lehet, hogy teljesen másképp gondolja már ő is, vagy lehet hogy éppen a kijelentéskor is az járt a fejében, hogy kivel lenne még hatékonyabb a támadó egysége. Ebben a ligában az ilyen kijelentés szart sem ér. Csak figyeld meg.Shawn84
Jó, mondjuk mikor így nézem az ilyen "Yeah"-knél kb az jut eszembe, hogy olyan mintha egy kacsa válaszolna aki nem tud mást mondani xD

több mint 11 éve
Folyamatosan a rossz értelmezéssel van a baj.
több mint 11 éve
Ritkán olvasom a topikot sajna, mert nincs sok időm, de mikor olvasom valahogy mindig ez jön fel.

Amúgy meg, Chip megmondta a frankót. Foles lesz a kezdő? "Yeah" téma lezárvaano92
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy Kelly ilyen kijelentéseit ne vegyük komolyan. Úgyis azt mondja amit az emberek hallani akarnak. Aztán 1 hét múlva lehet, hogy teljesen másképp gondolja már ő is, vagy lehet hogy éppen a kijelentéskor is az járt a fejében, hogy kivel lenne még hatékonyabb a támadó egysége. Ebben a ligában az ilyen kijelentés szart sem ér. Csak figyeld meg.
több mint 11 éve

Akkor ne olvasd ! Nem véletlenül merült fel a téma ebben a topicban és a kinti oldalakon sem. (elhiheted) 😉Greengo

Egy 3. körös irányítótól vártok PM szintet, egy olyan edző rendszerében akinek a kezei alatt sosem dobálták az inteket az irányítók. Nem véletlen...

több mint 11 éve
Ne keverjük a szezon a faszommal. A szidás és a hibák kiemelés még nem ugyanaz. A jelenlegi helyzetben pedig a hibák kiemelése egy aktuális téma lehetne, mivel szezon végén lehet összegezni a dolgokat ahogy tették is páran játékosokkal posztokkal. De Kelly szezonja komolyan nem lett részletezve. Pl. hogy mik voltak a hibák, mikben tudott fejlődni, akár már a következő meccsig is. A srácok is erre próbálnak rávilágítani. persze lehet hogy tévedek.
több mint 11 éve

Akkor ne olvasd ! Nem véletlenül merült fel a téma ebben a topicban és a kinti oldalakon sem. (elhiheted) 😉
A szezon végeztével mi a f@szt csinálhatnánk mint , hogy elemezgetünk, hogy mi a jó és mi az amin változtatni kéne...? Olvasgassam, hogy megint mennyire sikerült bebasznod? 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve

Amúgy meg, Chip megmondta a frankót. Foles lesz a kezdő? "Yeah" téma lezárva

több mint 11 éve
Ano te mi a szart szívtál már megint? Ki szidta itt Chip Kellyt? Mondanám, hogy inkább igyál, az legalább meglátszik majd rajtad, de hát már azon is túl vagy.Eazzy
Pont ezt akartam kérdezni! :d

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ano te mi a szart szívtál már megint? Ki szidta itt Chip Kellyt? Mondanám, hogy inkább igyál, az legalább meglátszik majd rajtad, de hát már azon is túl vagy.

több mint 11 éve
Jajj, ugyanmár. Tudom, hogy ennek sosem lesz vége. De most komolyan. Jobb edzőnk nem is lehetne 😊 Lesz egy egész offseasonja Kellynek, hogy tanulmányozza ki milyen hibát vétett, és hol lehetne fejlődni.

Majd ha jövőre is annyira szarok leszünk, hogy pl. futásban elsők, és az irányítónk 2 int et dob egész szezonban, akkor majd lehet szidni Kellyt. De szerintem a tanuló szezonjában nem ezt kéne tenni.

Hova lett belőletek az mikor szezon elején még ilyet írkáltatok, hogy leszarjátok milyen lesz Kelly, ez úgyis a tanuló szezonja, majd bejutottunk a rájátszásba. Jobb tanuló szezont kívánni sem lehetett volna. A szurkolók 90% a várt megint egy 4-12 es szezont.

Most meg arról megy a vita, hogy Kelly milyen szar. Meg Foles is egy kaka (2. szezonja volt, első Chip érájában, Gm QB nak hívjátok egy olyan edző rendszerében, aki talán a legjobban az életben a labdavesztéseket utálja.)

Az a legnagyobb baj, hogy itt is meg még sok más helyen csak utólag tudnak pampogni az emberek, 2 héttel meccsek után amikor már 80 szor lett visszanézve minden, hogy hoppp ott volt egy hiba edzői részről. Valószínűleg ezeket Chip is visszanézi, többször mint itt akárki, és nem hiszem hogy egy hamburger zabáló 20 IQ-s majom ül a padunkon... Csak ezt talán sokan elfelejtik.

Azt meg egyedül ő tudja, mit miért nem játszat/játszat.

több mint 11 éve
Teljesen egyetértek Bébé-vel. Ez 2 hiba Folestól, de minden egyes irányítónál találunk ilyet. Nem olyan egyszerű pár mp alatt végigmenni az összes célponton és észrevenni azt az 1-2 pillanatot amikor megjátszható a célpont.

Most nem tudom megkeresni, de volt egy hasonló elemzés szintén a Saints meccsről, hogy igen, Foles túl sokáig tartotta a labdát néhány esetben és nem találta meg néha az üres elkapót, de cserébe a RZ efficiency kiváló, ami nagyon nagy részben neki köszönhető.

Fejldőnie kell még és remélhetőleg fog is, de első playoff meccsén úgy ment le a pályáról hogy 24 pontot feltett az O a táblára és vezettünk, ami önmagában is nagy szó. Utólag nézve könnyű, de kíváncsi lettem volna mi történik ha Cary inkább hagyja Sprolest, aki TD-re visszaviszi, de marad az órán 5 p Foles-nak hogy megnyerje a meccset...Cooltiszo
Ehhh..OMG ez a dolga ! ...és nagy a különbség aközött amikor végigpásztázza valaki a célpontokat és ha nem talál szabad embert bekockáztat egy 2 emberes covert (vagy 1x-2x rosszul dönt) vagy aközött amikor nem veszi észre az üres embert és behajítja vhova ill. lefekszik . 😊

Ha meg beengedjük a TD-t és marad 5 perc akkor simán szerzünk mi is egyet másfél perc alatt és visszaadjuk és ugyanez. 😀 Itt nem ezzel van a gond. Egyelőre továbbra sem vagyunk jók a meccsek végén. Nem tudjuk jól lezárni a meccseket...és ez edzői hiba.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
A nagy kérdés:  www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/nick-foles-eagles-franchise-qb-or-not
több mint 11 éve
bár meg kell jegyeznem hogy oké hogy ketten blokkolnak egy embert, de valószínű hogy a Guardnak a feladata a kívülről érkező Endet blokkolni. ja 😀
eaglesmcnab
Az Lane hibája volt.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Egyébként kontrasztnak raktam be, mert eaglesmcnabb te is tolod be azokat a playeket, amik bizonyítják, hogy ki mekkora isten a falból, itt most látható, hogy azért hibáznak is. Mind a két oldalt látni kell.
Eazzy
ez nyilvánvaló, egy szóval sem mondtam hogy Herremans nem hibázik, sőt ha hibázik egyből ugranak rá a népek 😊
bár meg kell jegyeznem hogy oké hogy ketten blokkolnak egy embert, de valószínű hogy a Guardnak a feladata a kívülről érkező Endet blokkolni. ja 😀

A Deseanos dologra meg... Nyilván nem olyan egyszerű ez a dolog, mint ahogy az ember gondolja, de ha én QB lennék én 50-60%-ban csak Deseanra dobálnám a hosszút. Főleg amikor csak 1 ember fogja, egy dolgot biztos nem lehet levédekezni, mégpedig azt ha valaki gyorsabb nálad. Jó beállhat mélyre a sec, de akkor meg a rövid passzok ülnének. Szóval én sem értem miért nem erőltetjük gyakrabban Deseant.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Nehéz volt megtalálni azt az érvet, hogy "hát de más is csinál ilyet"? 😀 Mondjuk akárhányszor olvasom el, amit írtam, én sehol nem látom hol van az a rész, hogy más nem csinál ilyet.

Egyébként ez a nem várok DeSeanra, mert "csak" egy lépés az előnye, ez tiszta hülyeség, ilyenkor tudja jól, hogy ez az előny csak nőni fog, meg hát ez a szitu az, amikor bízni kell a playmakeredben, hogy meg tudja csinálni. Persze összességében nem az a play volt tényleg a legfájóbb. Ez érthető, amikor egy biztosabb machupot választ. Az Avant playnél a nem látta dolgot azért nehéz érteni, mert meg se próbálta látni.

Egyébként kontrasztnak raktam be, mert eaglesmcnabb te is tolod be azokat a playeket, amik bizonyítják, hogy ki mekkora isten a falból, itt most látható, hogy azért hibáznak is. Mind a két oldalt látni kell.

Foles-al kapcsolatban a fájóbb dolog, hogy ezek a hibák rendre 3. kísérletnél voltak. Az, hogy benéz 1st downra valamit, na bumm. De sorozatosan harmadikra benézni eredményezi a vereséget. De itt most nem is csak Foles a lényeg, Cooper is elejtette, a falból a két probowler nem bírja Loftont megfogni, az addig kiválóan blokkoló Celeket simán eltolják ésatöbbi. Ennyi hiba egyszerre nem fér bele. Általánosságban az O rossz napját kívánja bemutatni a cikk is. Nem kell itt ugrálni Foles megvédésére, tudjuk egyébként is, hogy akit ilyen vérmesen kell védeni, ott vaj van a fül mögött.