BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
DeSean instagramon:

"To clarify any info that yall people got twisted up!! I didnt ask for a new contract...Im blessed to be at the level where I feel my stats did the talking...injury free year & healthy wish the season would have ended different with a ring...but im hopeful that will happen soon...dont listen to mixed words i didnt say...tired of dumb info being twisted to what i didnt say word up!

The question was brought to me I didnt bring it up!! Know ya info before speakin str8 like dat"

Nem angolosoknak a lényeg, hogy elégedett ahol most van, nem kért új szerződést.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Már csak 105 nap 😀
"Chip Kelly said today the first spring workouts will start April 21."

A draft pedig május 8-10.e között lesz.
több mint 11 éve
(Kelce 6. körös pick volt.)

MVP: Foles
Az év támadójátékosa: Shady
Az év védekező játékosa: Ryans
Az év speciális egység játékosa: Jones
Az év újonca: Zach Ertz
Az év meglepetés embere: R.Cooper
Az év csalódása: Damaris
Az év mérkőzése: Szezon első meccse a Redskins ellen.
Látni a csapatot és azt a kreatív támadójátékot, az up-tempot...Kurvajó volt.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
huhuhu ez nekem is tetszik. Ilyet írok én is

Az év támadójátékosa: Todd Herremans
Kell megmagyarázni?

Az év védekező játékosa: Casey Matthews
Atom

Az év speciális egység játékosa: Alex Henery
Mindig róla beszéltünk, és akiről ennyit beszélnek az rossz nem lehet

Az év újonca: Zach Ertz
Szarul kezdte, de kurva jó lett a végére. Nálam a favorit az újoncok közül!!!

Az év meglepetés embere: Jason Kelce
Komolyan, isten2 kitett magáért idén. A legjobb center lett a ligában futás blokkolás terén.

Az év csalódása: Matt Barkley
Alex Heneryt akartam írni, de ő eleve egy szar. Barkley 1/1 is volt tavaly ilyenkor kb. Azt mi lett belőle, semmi.

Az MVP: Shady
THE REAL SLIM SHADY IS HERE BUHAHAHAHAHA

több mint 11 éve
Na értékelek kicsit szezont:

Az év támadó játékosa: Nick Foles
Biztos sokakat meglep, hogy őt választottam, de a konzisztencia, és az elvitathatatlan NFL történelmi pillanatok miatt mindenképp kijár. Volt itt 7 TD-s meccs, all time 3. legjobb passer rating, PO-ba vezénylés utolsó meccsen Dallas ellen, helytállás a bivalyerős Saints ellen.
Nem sokkal maradt le a díjról nálam DeSean Jackson, aki az inkonzisztenciája miatt nem nyerte el nálam a dolgot, de karrier év volt neki is yardokban, TD-ben, elkapások számában. 77 yarddal maradt el Michael Quick franchise rekordjától. Egyébként még jó 3 szezon így 1000 yard körül, és simán megdönti a franchise rekordot karrier yardokban is, jelenleg a 4. az all time listán.
A harmadik emberem ide Kelce volt. Nagyon fontos láncszeme a falnak. Nem sűrven látni centert a második vonalban rohanni a futója előtt blokkolva. Érzésem szerint tudása zenitjét még el sem érte. Ne feledjük, hogy 7. körös pick volt.

Az év védekező játékosa: DeMeco Ryans
PFF ide, PFF oda, nálam Ő a legjobb. Futás ellen gyilkos volt idén is, bebizonyította, hogy 3-4-ben is megy neki a játék, valamint azt a terhet, amit a védelem irányítása jelent, nehéz felfogni, különösen sok pluszt kell ezért a számlájára pakolni. Volt jobb mérkőzése Kendricksnek, vagy a nagy playmakerünkké avanzsáló Boykinnak is, de emlegethetnénk még itt neveket, majd mindenkinek volt kiemelkedő, de rosszabb csatája is. Ryans nagyon kiegyensúlyozottan játszott idén. Örülök, hogy tőle tanulgathatnak az LB-k.

Az év speciális egység játékosa: Donnie Jones
Én úgy szoktam megítélni az ST-t, hogy ha felmennek a pályára, akkor ne legyen bennem kétely. Ez idén legfőképpen a punt alakulat esetében volt igaz. Jones pedig túl is szárnyalta az elvárásokat, leginkább csak kiváló puntjai voltak. Sokat köszönhetünk neki, és a cover team is jól megoldotta a feladatot.

Az év újonca: Earl Wolff
Nálam Ő kapja, leginkább az ár/érték aránya miatt. Kiszorította amíg egészséges volt Chungot, és mi sem mond el többet róla, mint hogy alig várta mindenki a visszatérését (persze ehhez sok köze volt Chung szimplán szar teljesítményéhez is).
Alapvetően nem volt rossz draft, rendkívüli panaszok nem lehetnek a pcikekre. Eartz, Logan és Lane is hozta a minimumot, és még többet is. Nagy franchise arcot azért nem szakítottunk most sem, így első év után nézve.

Az év mérkőzése: vs. Detroit Lions a.k.a. SnowBowl
Ez nálam vitathatatlanul a legszórakoztatóbb találkozónk volt. Itt minden megtörtént, aminek kellett. Momentum fordulatok, 20 centis hó, Shady rekord futott yard, Celek becsúszás, Megatron hóember, kétcsilliárd Stafford fumble, láthatatlan játékosok, "we can't see the goal line", stb.

Az év legrosszabb mérkőzése: vs Dallas Cowboys a.k.a. A puntcsata
Sajnos gondolom mindenkinek rémlik. 3 pontot tettünk fel a táblára. Kínkeserves egy meccs volt, ilyet soha többet! Erről elég is ennyit.

Az év meglepetés embere: Trent Cole
Ide rengeteg jelöltem van, de Colet választottam. Engem borzasztóan meglepett, hogy mekkora fejlődésen ment át. Év elején sem volt nagyon hátrányunkra, csendben végezte a dolgát. Aztán jöttek a sackek, futás ellen szokásos, de amire végképp nem gondol az ember, az, hogy még coverben sem volt rossz a végére. Gondolom mindenkiben él még a Saints ellen most milyen szépen védekezett a flatban, és ütötte el a lasztit.
Megemlíthető még itt Nate Allen is, no nem volt brutális faktor, de szemmel láthatóan fejlődött, nem kellett miatta fejet fogni. Bennie Logan szintén méretei ellenére jól látta el az NT feladatokat, főként futás ellen.

Az év csalódása: Patrick Chung
Sok csalódást keltő teljesítmény nem volt szerencsére. Nekem Chungról viszont nem nagyon van pozitív emlékem, de erősen él bennem, hogy kétszer is leszerelte a saját társát az ellenfélről, de a Saints ellen is miatta voltak a nagyobb volumenű hibák...

Végül, de leginkább első sorban:

Az MVP: LeSean Shady McCoy
Nem csak az év, de a franchise legértékesebb embere jelenleg. Jót tett neki Kelly futásra épülő rendszere. Rekordhegyek, franchise rekord futott yard, scrimmage yard, amikkel persze liga legjobbja is volt. Ha ezt kombinálja a 20 TD-s szezonjával, akkor kőkegyetlen ember lenne. A legjobb futó a ligában most, becsüljük meg!

Jövőre a legnagyobb need sorrend: OLB, S, CB, WR, K

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Tényleg, Logan Thomasszal mi van? 😛
Rataxes
Logan Thomas future Hof, a legnagyobb király ez nem vitás 😛
De ezt rajtam kívül csak ő és max a családja gondolja így 😀 Mondjuk foles mögé simán behúzhatnánk.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
A másik kérdés meg ugye az, hogy van-e annyi a két játékos között, amire persze én azt mondom, hogy még viccnek is rossz, de én bőven elfogult vagyok ugye Boyd-dal szemben. 😊Newman
semmi gond, én is az vagyok manziellel, gondolom sikerült leszűrni 😀eaglesmcnabb
Tényleg, Logan Thomasszal mi van? 😛

Kár hogy Szabler már nem nagyon aktívkodik itt, az Ő véleményére kiváncsi lennék Foles-ról... Emlékszem a Kolb-Vick viták idején Ő nagyon a zsebirányítók felé húzott.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
A másik kérdés meg ugye az, hogy van-e annyi a két játékos között, amire persze én azt mondom, hogy még viccnek is rossz, de én bőven elfogult vagyok ugye Boyd-dal szemben. 😊Newman
semmi gond, én is az vagyok manziellel, gondolom sikerült leszűrni 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
* Peyton Manning lost his first 3 playoff games. He had a total of 1 TD pass and 2 INTs. The Jets shut him out 41-0 in 2002, Manning’s 5th year as a starter.

* Aaron Rodgers didn’t start a game until his 4th season. He threw a total of 59 passes in those years. Foles threw a total of 78 passes in his first 2 games as a rookie. Rodgers lost his first playoff game. ARZ beat him 51-45. Rodgers led a huge 4th Qtr comeback, but came up just short. Sound familiar?

* Drew Brees lost his first playoff game. San Diego fell to the Jets, 20-17. Brees put up good numbers, but a missed FG really hurt his team. The Chargers were at home and playing against a Wild Card team. Sound familiar. That game was in Brees 4th season and 3rd as a starter. He had 42 starts under his belt before that. Foles had 16 starts prior to Saturday.

* Andrew Luck lost his first playoff game, 24-9. He went up against the Ravens and they ate him alive. Luck was 28-54-288 with an INT.Bébé
Most akkor kezdjünk olyanokat is sorolni, akiknél a "ha még fejlődik, akkor kurva jó lesz", aztán kiderült, hogy megvan a plafonja? Dalton is annak néz ki nagyon.

Amúgy nekem a legkomolyabb bajom vele, hogy véleményem szerint egy Cam/Kaep féle irányítóval az O plafonját a csillagos égbe lőné fel Kelly. Értem én, hogy tud így is hatékonyat építeni, de úgy érzem valamilyen szinten limitálva van.

Viszont ha most megint új QB-t kezdenénk el próbálgatni, ugyanúgy kuka lehet a következő szezon.Highlander
Ezt mondtam pontosan, hogy ezért kell dönteni. Ha beválik Foles, akkor jó, ha nem, akkor már a jövő év is elvesztegetett, mert tanulgathatna egy másik QB. Azt nem játszhatjuk, hogy adunk még egy évet Folesnak, aztán elkezdünk új QB-t kutatni, nem találunk, vissza Foles, blabla. Ebbe nem szabad belefutni. Ha Foles mellett teszi le a voksát Kelly, akkor vigye végig a dolgot. Ha nem, akkor minél előbb keresünk mást, annál jobb. Ez az én véleményem.

Egyébként remélem sokan nem néznek be hosszú évek óta QB needes csapat szurkolói ide, mert jó nagy fürdősnek tűnhetünk QB kérdésben FOles szezonja után 😀Eazzy
Foles-nak jobb meccse volt mint Daltonnak eddig bármikor PO-ban. 13 pont volt talán a max amit fel tudott tenni eddig, emlékeim szerint 3 meccs 1 TD 6 inti a totalja talán. Nem azt mondom hogy Foles istencsászár lesz, mert messze van még tőle, de egyszerűen nem potyognak a fáról a jobbnál jobb irányítók, hány és hány franchise-t tudnánk mondani akik hosszú évek óta keresik a választ és a közelébe se jutnak. Minden Russel Wilsonra és Kap-re jut fejenként 5 bust, akik sose váltják be a reményeket.

Véleményem szerint is új dimenziót adhatna egy gyorsabb irányító a csapatnak, de kérdés hogy milyen áron. Plusz 15 inti szezononként? Évente 2 agyrázkódás, max 60% completion átlag? Ezek worst case scenario-k, de érzékelteti hogy minden stílusnak vannak előnyei és hátrányai, nem lehet csak az előnyökre vágyni és mellette elhesegetni a hátrányokat.

Kelly szerintem valóban úgy gondolja magáról hogy ő egy equal opportunity scorer - azaz teljesen mindegy neki hogy meccseként 60-at passzolva, 40-et futva, csak fake field goal-okból vagy csak special team játékokból szerez pontokat, ő minél több pontot akar és a módja teljesen mindegy.(  www.youtube.com/watch?v=QTiFRa70m48 😀 ) Innentől kezdve pedig ha Foles a saját keretein belül tud fejlődni (sose lesz 4.6 gyors, de lehet belőle egy pontos, és konzisztensen jó döntéseket hozó pocket QB), akkor Kelly tökéletesen elégedett lesz vele és olyan O-t fog alá rakni ami maximálisan kihasználja az adottságait, nem lebutítja a saját rendszerét. A saját rendszere egy dinamikusan változó egész, ami arra épül hogy kihasználja az ellenfél gyengeségeit a saját erősségeire építve, legyen ez bármi is. Kelly az első perctől azt hangoztatta, hogy számára a legfontosabb tulajdonság az, hogy ne csináljon turnovereket az O, ebben pedig kiemelkedő eddig Foles. Kelly draftolhatott QB-t tavaly és valamiért Barkley-t hozta el, senki nem erőltette rá, ő mégse mobilisat húzott.

Ha Foles jövőre nem fejlődik, sőt visszaesik a teljesítménye akkor viszont véleményem szerint hozzánk jobban passzoló QB class jön ki 2015-ben. Hundley (kinti elemzések szerint Kap-hez leginkább hasonlítható prospect, aki jó döntést hozott hogy visszamegy) Winston, Mariota, Briles. 4 akár top 10-es irányító, akik közül jó eséllyel szívesebben látnék mint a jelenlegi classból bárkit. A feltrade ára valószínűleg sok lenne, de ha tényleg oda jutunk hogy Foles nem megoldás, akkor QB-ért kb mindent (azért nem 3 1. köröst 😀). Idén építsük tovább a jó kis alapot, hogy jövőre akár beleférjen egy feltrade is ha szükséges.
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Manziel eröltetése meg aztán abszolút betesz a normális emberi észnek, egy elkényesztetett kis hülye kell ebbe a csapatba, akinek minden negyedik játéka kb. olyan, mint amit Eli a NE elleni döntőben dobott Tyreenek, azzal a különbséggel, hogy Eli nézte is hova dobja, Manziel meg kb. meg lát egy nagyobb tömeget és akkor az neki már elég is....erre nem lehet játékot építeni.
Arról ne is beszéljünk inkább, hogy első kör elejét kéne feláldozni rá. (én leszek az első aki sírva fog röhögni azon a csapaton, amelyik behúzza :p nem látom magam előtt, hogy ne lenne bust belőle...no de ez már erősen magánvélemény)Newman
Anno Desean-ra is ezt mondták, hogy kéne a fasznak egy ilyen mentalitású player.
Nyugodtan jelentkezzen aki szerint hiba volt idehozni.
Az meg hogy bust lesz, pontosan annyi esély van rá mint hogy Boyd az lesz vagy bárki más, szerinted az lesz, szerintem meg nem, egyikünk se tudhatja. Camre is ezt mondták hogy ordas nagy bust lesz, NFLben nem él meg stb, Clausenre meg hogy mekkora király...

Barkleyban meg egyelőre nem látok többet mint Folesban, nem is írtam, csupán arra reagáltam miszerint "kéne egy jobb backup QB". Nehogymár ne legyen elég jó backupnak, mert lefosom a bokám.

egy szó mint száz, én csak attól rettegek, hogy úgy járunk mint a cincy, ők is kemény csapatot építettek fel, minden évben PO, aztán baszhatják, mert Daltonból többet nem tudnak kihozni, akármilyen bivaly csapatot is raknak alá.eaglesmcnabb
Így van, DeSeanra is ezt mondták, mondjuk én örültem neki, mert ő legalább jó játékos is volt emellé, Manziel meg kb. egy egyetemi sztár és kifújt. (aztán lehet rám cáfol 😊 )
Camre is rálehetett nyomni a bust jelzőt, de azért teljesen más stílusban "bunkó", mint Manziel, az ő elhivatottsága megkérdőjelezhetetlen a sport iránt, kérdés nélkül beletesz mindent. Persze arcoskodik, meg hasonlók, de még bőven hibahatáron belül.
Arról inkább ne is beszéljünk, hogy Cam, mindamellett, hogy jó egyetemi QB volt, kb. prototípus felépítése is van (és ez azért vastagon benne volt az 1/1-ben szvsz), amivel kompenzálhatott volna, ha nem lett volna marha jó amúgy is első évében. (de az volt 😊 )

Az is benne van, hogy Boyd bust lesz, sőt, de azért óriási különbség van aközött, hogy egy top10-es picket vagy egy 3.köröst lövünk el az illetőre.
A másik kérdés meg ugye az, hogy van-e annyi a két játékos között, amire persze én azt mondom, hogy még viccnek is rossz, de én bőven elfogult vagyok ugye Boyd-dal szemben. 😊

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 691 — Apu ökölbeszorított keze
Pár napja olvastam,hogy QB téma és a nevek...
Nézzük meg kik nyertek és mikor SB-t :
Flacco
Eli M 2x is...
Az elit QB-k:
PM ugye csak 1x tudott nyerni
Brady utoljára 2005ben
Áron 1x
Brees 1x

szóval itt elhangzott már Foles és az SB ...
azért látjuk nem olyan könnyű azt bezsebelni....
pedig a fenti 4 QB vitathatatlanul a legjobbak a 2000es években.

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Ja a még egy éven alapvetően a jövőév utánit gondoltam.Eazzy
Nehezen tudom elképzelni, hogy jövőre ne kapnánk végre teljes képet Foles-ról, így nem hiszem hogy belefognánk egy "Daltonozásba". Szerintem ha egy kicsit is úgy látja Chip, hogy nem klappol valami, simán váltani fog a jövőév utáni szezonra. Ahogy már írtam is korábban nekem nagyon gyanús ez a Mariota féle "maradok még egy évet az egyetemen" história.

Közben egy kis Henery
Alex Henery's tenure as the Eagles' kicker could be coming to an end, reports the Philadelphia Inquirer. General manager Howie Roseman said he'll bring in competition for Henery, who missed a 48-yard field goal in the playoff loss to the Saints and hit his kickoffs too low.

több mint 11 éve
Ja a még egy éven alapvetően a jövőév utánit gondoltam.

több mint 11 éve
Cam/Kaep féle irányítóval az O plafonját a csillagos égbe lőné fel Kelly. Értem én, hogy tud így is hatékonyat építeni, de úgy érzem valamilyen szinten limitálva van.
Ugyanez jár a fejemben már egy jó ideje, de ha a meglévő lyukakat sikerül megfelelően betömni, akkor lehet h Foles is elég lenne a sikerekhez, persze csak akkor ha képes fejlődést produkálni.
Azt nem játszhatjuk, hogy adunk még egy évet Folesnak, aztán elkezdünk új QB-t kutatni,
Szerintem az lenne a hatalmas luxus, ha egy ilyen számokat produkáló év után kiraknánk szerencsétlent a kezdőből, úgy h igazából beugróként vitte a csapatot PO szereplésig. Én hiszek benne, hogy képes még fejlődni, kérdés hogy ez a következő szezonra milyen mértékben mutatkozik majd meg. Rengeteget jelent majd, hogy az edzői stáb tisztába van a jelenlegi gyengeségeivel, és hogy már az offseason-ben úgy készülhet a következő évre, hogy ő a No.1.
Főleg, ha Mariotába szerelmes Kelly
Ez meg a másik, hogy ő csak jövőre jön ki a draftra. Szóval még ez is a "kezünkre" játszik ilyen téren. 😀
Nyilván nem kioktatni akarok senkit, csak picit úgy érzem, hogy nagyon alábecsüljük ezt a Nicky gyereket, persze aztán lehet h én fogom tépni a hajam kövi szezonban a megmozdulásai miatt. 😀

több mint 11 éve
Főleg, ha Mariotába szerelmes Kelly 😀

több mint 11 éve
Amúgy nekem a legkomolyabb bajom vele, hogy véleményem szerint egy Cam/Kaep féle irányítóval az O plafonját a csillagos égbe lőné fel Kelly. Értem én, hogy tud így is hatékonyat építeni, de úgy érzem valamilyen szinten limitálva van. Eazzy
Ezzel tökéletesen egyet értek.
Foles lenne az isten QB, ha 4,6 körül futná a 40-et. 😀

Ezt mondtam pontosan, hogy ezért kell dönteni. Ha beválik Foles, akkor jó, ha nem, akkor már a jövő év is elvesztegetett, mert tanulgathatna egy másik QB. Azt nem játszhatjuk, hogy adunk még egy évet Folesnak, aztán elkezdünk új QB-t kutatni, nem találunk, vissza Foles, blabla. Ebbe nem szabad belefutni. Ha Foles mellett teszi le a voksát Kelly, akkor vigye végig a dolgot. Ha nem, akkor minél előbb keresünk mást, annál jobb. Ez az én véleményem.Eazzy
Ezzel nem teljesen. 😀
2014-ben legyen Foles, nézzük meg, hogy mit tud, aztán ha szar és ez csak egy kiugró év volt tőle, akkor jöjjön vki más. Plusz úgy tudom, hogy a drafton sincsen most olyan QB, aki kibaszott jó lenne és szinte semmi kérdőjel. De én úgy vok vele, hogy az első körben is jöhet QB én azt nem bánom. Ha Kelly beleszeret vkibe, akkor jöjjön. Azt bánnám, ha Foles-on továbbadnánk egy ilyen év után és nem adnánk meg neki a lehetőséget. De nagy eséllyel ez nem fog megtörténni.
több mint 11 éve
Maclint 1+1 évre nagyon szeretném leigazolni. Olcsó is lenne így és nincsen benne kockázat. Adnék neki egy esélyt. Remélem, hogy mindkettőjüket sikerül megtartani, azonban ettől függetlenül a draftról vagy vhonnan hoznék egy WR-t, mert slotWR-ünk az nagyon nincsen.
több mint 11 éve
* Peyton Manning lost his first 3 playoff games. He had a total of 1 TD pass and 2 INTs. The Jets shut him out 41-0 in 2002, Manning’s 5th year as a starter.

* Aaron Rodgers didn’t start a game until his 4th season. He threw a total of 59 passes in those years. Foles threw a total of 78 passes in his first 2 games as a rookie. Rodgers lost his first playoff game. ARZ beat him 51-45. Rodgers led a huge 4th Qtr comeback, but came up just short. Sound familiar?

* Drew Brees lost his first playoff game. San Diego fell to the Jets, 20-17. Brees put up good numbers, but a missed FG really hurt his team. The Chargers were at home and playing against a Wild Card team. Sound familiar. That game was in Brees 4th season and 3rd as a starter. He had 42 starts under his belt before that. Foles had 16 starts prior to Saturday.

* Andrew Luck lost his first playoff game, 24-9. He went up against the Ravens and they ate him alive. Luck was 28-54-288 with an INT.Bébé
Most akkor kezdjünk olyanokat is sorolni, akiknél a "ha még fejlődik, akkor kurva jó lesz", aztán kiderült, hogy megvan a plafonja? Dalton is annak néz ki nagyon.

Amúgy nekem a legkomolyabb bajom vele, hogy véleményem szerint egy Cam/Kaep féle irányítóval az O plafonját a csillagos égbe lőné fel Kelly. Értem én, hogy tud így is hatékonyat építeni, de úgy érzem valamilyen szinten limitálva van.

Viszont ha most megint új QB-t kezdenénk el próbálgatni, ugyanúgy kuka lehet a következő szezon.Highlander
Ezt mondtam pontosan, hogy ezért kell dönteni. Ha beválik Foles, akkor jó, ha nem, akkor már a jövő év is elvesztegetett, mert tanulgathatna egy másik QB. Azt nem játszhatjuk, hogy adunk még egy évet Folesnak, aztán elkezdünk új QB-t kutatni, nem találunk, vissza Foles, blabla. Ebbe nem szabad belefutni. Ha Foles mellett teszi le a voksát Kelly, akkor vigye végig a dolgot. Ha nem, akkor minél előbb keresünk mást, annál jobb. Ez az én véleményem.

Egyébként remélem sokan nem néznek be hosszú évek óta QB needes csapat szurkolói ide, mert jó nagy fürdősnek tűnhetünk QB kérdésben FOles szezonja után 😀

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Azt pletykáljak, hogy Maclin vissza lesz igazolva:
 www.bleedinggreennation.com/2014/1/6/5280858/2014-nfl-free-agency-rumor-jeremy-maclin-re-sign-with-eagles
Bébé
Inkább csak vissza szeretne térni. 😊
Egyelőre elég kevés szól mellette. 2 ACL után van(ki tudja milyen lesz ? ), Cooper fel tudott lépni arra szintre amit Maclin hozott az elmúlt 2 szezonjában és jobban bírja a strapát(fizikálisabb), Coopert olcsóbban meg is úsznánk + sztem nem hozta azt amit egy első köröstől elvárhatnánk....akkor meg miért ne jöjjön egy új tehetség a draftról akiből lehet többet is ki lehetne hozni ?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Plusz van még egy ilyen is:
@Jeff_McLane : Howie Roseman is saying the door is open to the #Eagles bringing both Jeremy Maclin and Riley Cooper back.

Nagyon örülnék ha mindkét WR-t megtartanánk, főleg Coopernek. Maclinnél meg nem tudjuk mekkora törést okozhatott nála a sérülés, de remélhetőleg hasznára tud majd válni a csapatnak, persze ha igazak a pletykák.
Ennyire még nem vártam szezont mint a következő 😀

több mint 11 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000309979/article/nick-foles-is-building-block-for-2014-eagles-kelly-says

Prime Time szerint Foles az emberünk, LT már kicsit bizonytalanabb, de rövid távon szerinte is.

Szerintem Kelly tudna nyerni Foles, nem ezen múlna. Viszont persze lenne olyan típusú QB, aki papíron jobban feküdne Kellyhez. Legjobb lenne találni a drafton (akár már idén) egy olyan prospectet, aki Foles mögött ki tudná nőni magát 2-3 év alatt.

Persze azt meg lehet mondani, hogy elmegy az idő, de szezon előtt se gondoltuk volna, hogy kész lenne ez a csapat már. Rengeteg olyan pont volt, amire azt mondtuk évek mire még annyi hiányzó láncszemet összeszedünk.
Igazából szezon előtt talán a futó poszt volt egyedül amire mindenki rábólintott.
Támadó fal nagyon kérdéses volt a sérülésekkel tarkított szezon után, ami végül persze tök jól összeállít, de ide ugyanúgy kell majd a fiatalítás még mindig. Főleg, hogy nagy részt ez a rendszer kulcsa.
Elkapóknak nagyon jött tett Kelly rendszere, de még mindig el tudnánk képzelni jobb játékosokat is.
TE-eket úgy volt többet használjuk majd, szezon második felére beindultak, de itt is még mindig fenn áll, hogy Kelly lehet másokat is el tudna itt képzelni, mert döcögős volt ez a csapat rész is néha.
Védőfal megint csak csoda, hogy így összeállt, szezont előtt annyit mondtuk, hogy van Cox és...szünet.
LB sor rohadt nagy talány volt. Ryans a vezér, de nem a 3-4 az ő fő terepe. Kendricks szezon közepén eltűnt és attól függetlenül, hogy nagy playmaker volt, sokakat el is tudott bizonytalanítani. Colenál (és Grahamnél is) mindenki úgy állt hozzá, hogy vízválasztó lesz a szezon. Meglepetés volt Colenak milyen jól ment, de mindenki tudja, hogy nem ő a jövő már.
CB-khez szezon végére sokan már úgy álltunk, hogy tök jók, de ez se volt mindig így...egyik legnagyobb lyuknak tűnt.
Safety poszt most is, de Allen megint csak meglepetés volt hogyan összekapta magát.

A lényeg, hogy még mindig nagyon sok helyre elférne ember és attól, hogy a mostani banda tök jól muzsikált még mindig sok idő lesz ez, mire valóban a Chip által megálmodott csapathoz hasonlót fogunk látni. Addig meg sztem Foles-al is sikeresek tudunk lenni. Inkább múlik azon, hogy más pontokon miképpen tudunk erősíteni, a sokszor leírt emberek meg mennyire tudnak akár erőn felül is teljesíteni. Én bizakodó vagyok. Jövőre Foles az emberem (idén Vick volt 😀).
több mint 11 éve
Azt pletykáljak, hogy Maclin vissza lesz igazolva:
 www.bleedinggreennation.com/2014/1/6/5280858/2014-nfl-free-agency-rumor-jeremy-maclin-re-sign-with-eagles

Eagles re-sign following seven players to futures contracts:
LB Acho, DE Bair, T Bamiro, WR Cunningham, TE Igwenagu, QB Kinne and LB Long

Tanult 2011ből Roseman: (Ez már látszott az elmúlt 2 drafton is. Jó meg azok még Andy draftjai voltak inkább.)
"I think it's important for us to keep the process the same ... Evaluating players based on talent, not on need."

A jó hír az, hogy idén is simán lehet BPA-zni. WR, OL, DL, ILB, OLB, CB, S mindenhova simán jöhet játékos. Csak kár, hogy kevés pick-ünk van és igazából szerezni se igazán fogunk tudni korai pick-eket.

Nah bazmeg Peters fel se fért a listára 😀 Vicc. 😀 ... Jah bár ahogy nézem ez nem hivatalos lista, de akkor is vicc. 😀
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/hlct4if76c642hjo8skw
2013 Comeback Player of the Year candidates
Chargers QB Philip Rivers and Chiefs signal-caller Alex Smith are just two of the players who could garner Comeback Player of the Year honors. ATL breaks down their favorites for the award.
több mint 11 éve

* Andrew Luck lost his first playoff game, 24-9. He went up against the Ravens and they ate him alive. Luck was 28-54-288 with an INT.
több mint 11 éve
Javítva. 😀

Tudom lehet 3. körben is találni QB-t aka RW Foles.Janek
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Valahol belül én örülnék, ha nem Foles mellett döntene.
Nagyon nehéz helyzetben van ilyen téren, mert úgy gondolom h Foles most lendületben van, talán az önbizalma is nő fokról fokra (igen, annak ellenére h sokszor "nem vállalja be a rizikót) és még csak másodéves, szóval sztem bőven fejlődőképes. Viszont ha most megint új QB-t kezdenénk el próbálgatni, ugyanúgy kuka lehet a következő szezon. Foles azért nagyrészt már be van járatva ebbe a rendszerbe, én a következő szezont mindenképp odaadnám neki, jövőre úgyis kiderül mennyire alkalmas a feladatra, és ha csődöt mondana akkor nyugodtabb szívvel lehetne QB-t draftolni az első körökben. De szerintem ez most rizikósabb lenne mintha hagynánk Foles-t kezdőnek. Én így látom legalábbis.Highlander
NEM!
A rendszer van hozzá alakítva(nem fordítva), de a vak is látja, hogy ez még kevés....sokkal több lehetőség van Kelly fejében és ebben az offenseben.
...és nem az a baj, hogy nem vállalja be a rizikót, hanem az, hogy nem látja meg a sima helyzeteket sokszor. 😊
+ ha az első körben húzunk akkor olyat akivel nincs ennyi bajlódás hanem azonnal bevethető (persze minden választás lutri). Folesnál az lenne az ideális ha egy jó QB mögött tanulhatna pár évet mire bedobják a mély vízbe, de az élet nem így hozta. Vick sérülékeny azaz kezdenie kellett...ettől még nem ready és tanulnia kell. A kérdés, hogy van e benne több...de Kelly ezt jobban látja úgy is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !