Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Utálatra visszatérve: én Luckot nem saját maga miatt nem bírom, hanem, mert már a draft előtt mindenki leszopta a faszát, hogy ő az új Peyton Manning. Majd ugye jött a szezon, a sorsolás miatt meg tudott verni kutyaháznál kutyaházabb hulladék ellenfeleket, és tovább szopták a faszát, h akkor play-off. Tudom, az én hülyeségem, de nem bírom az ilyet. Pl. Blackmon sem túl szimpatikus (a balhéi előtt sem volt az), ugyanezért, mert róla is ki lett rögtön kiáltva, hogy mekkora fegyver és hááát....mondjuk Jax-ben lehet az Owens-Moss duó sem tudna nagyot alkotni (10 évvel ezelőtt)
több mint 12 éve
Jóhát, mondjuk olyan veszett sok snapet sem tölt a pályán hogy feltűnően hibázhasson/bizonyíthasson.Jah, lehet, én ott maradtam le, hogy valahol félidő körül Ő volt a legveszélyesebb a QBra százalékban. De szívesen látnám a teljes szezonos értékelésetEazzyA cikkben benne van az is, hogy egész szezonban ilyen hibákat követ el, és hogy ezekben a pre-season óta nem fejlődött semmit. Szóval szerintem ez nem csak egy, egy meccses megállapítás.ano92Curry-ről egy nem túl pozitív elemzés:Na most akkor ítélkezzünk egy meccs alapjan, vagy sem?Eazzy
chipwagon.typepad.com/eagles/2014/01/sadly-this-curry-isnt-hot.html
Kiderül, hogy mi lesz vele, mindenesetre nem lehet vmi nagy tradeértéke. Főleg h felszedett vagy 20 fontot h tudjon játszani 3-4-ben.Bébé
több mint 12 éve
Jah, lehet, én ott maradtam le, hogy valahol félidő körül Ő volt a legveszélyesebb a QBra százalékban. De szívesen látnám a teljes szezonos értékelésetA cikkben benne van az is, hogy egész szezonban ilyen hibákat követ el, és hogy ezekben a pre-season óta nem fejlődött semmit. Szóval szerintem ez nem csak egy, egy meccses megállapítás.ano92Curry-ről egy nem túl pozitív elemzés:Na most akkor ítélkezzünk egy meccs alapjan, vagy sem?Eazzy
Kiderül, hogy mi lesz vele, mindenesetre nem lehet vmi nagy tradeértéke. Főleg h felszedett vagy 20 fontot h tudjon játszani 3-4-ben.Bébé
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
mindenki mondja a sajátját 😀 Bízni kell Chipben és ennyi, ő valószínü tudja hogy jó lesz e Foles vagy sem. És ha annyira futós irányítóhoz ragaszkodott volna akkor visszacserélte volna Vicket szezon közben a kezdőbe.
több mint 12 éve
A cikkben benne van az is, hogy egész szezonban ilyen hibákat követ el, és hogy ezekben a pre-season óta nem fejlődött semmit. Szóval szerintem ez nem csak egy, egy meccses megállapítás.Curry-ről egy nem túl pozitív elemzés:Na most akkor ítélkezzünk egy meccs alapjan, vagy sem?Eazzy
több mint 12 éve
Curry-ről egy nem túl pozitív elemzés:Na most akkor ítélkezzünk egy meccs alapjan, vagy sem?
több mint 12 éve
chipwagon.typepad.com/eagles/2014/01/the-nose-in-the-coffin.htmlEZ az oldal jó, már év elején is azt pofáztam mennyire eltolják a falunkat állandóan, tthats it man, csak ennyi a probléma 😀
több mint 12 éve
Curry-ről egy nem túl pozitív elemzés:chipwagon.typepad.com/eagles/2014/01/sadly-this-curry-isnt-hot.html
Kiderül, hogy mi lesz vele, mindenesetre nem lehet vmi nagy tradeértéke. Főleg h felszedett vagy 20 fontot h tudjon játszani 3-4-ben.
több mint 12 éve
Jó de pl Shawn Andrews is azért bekaphatja, hogy depizett össze-vissza meg baszott játszani csak dj-skedett és közbe meg vette fel a milliókat. Majd ugye elment a Giantshez és lenyilatkozta, hogy nem volt elég családias a légkör nálunk, egyedül érezte magát. Végülis csak a tesója játszott nálunk meg az egyetemi szobatársa J.Peters. 😀 Nah hát Őt pl nem szeretem. 😀Olyan játékos akit a viselkedése miatt utálok szerintem nincs is. Mivel nem ismerem őket, nem is utálhatom és nem is szerethetem. A pályán mutatott játékuk és viselkedésük alapján kedvelek illetve kevésbé kedvelek embereket. De olyan igazán nagy geci, aki a pályán egy mocsok és utálnám szerintem nincs is. Csak aki éppen csúnyán nyilatkozik az eaglesről, vagy leüti valamelyik játékosunkat 😊
De pl. Vick-el se biztos, hogy leülnék vacsorázni egy asztalhoz. 😀 Azonban ezt magasról leszarom. A pályán legyen jó/lett volna jó 😀 és kész. 😀 Kicsit eltúlozva a többi nem érdekel. 😀Bébé
több mint 12 éve
Jó de pl Shawn Andrews is azért bekaphatja, hogy depizett össze-vissza meg baszott játszani csak dj-skedett és közbe meg vette fel a milliókat. Majd ugye elment a Giantshez és lenyilatkozta, hogy nem volt elég családias a légkör nálunk, egyedül érezte magát. Végülis csak a tesója játszott nálunk meg az egyetemi szobatársa J.Peters. 😀 Nah hát Őt pl nem szeretem. 😀 De pl. Vick-el se biztos, hogy leülnék vacsorázni egy asztalhoz. 😀 Azonban ezt magasról leszarom. A pályán legyen jó/lett volna jó 😀 és kész. 😀 Kicsit eltúlozva a többi nem érdekel. 😀
több mint 12 éve
vicc, utálom ezt az egészet. Míg leírtam miért utálom Wilsont, meg elolvastam vagy 2 szer, rájöttem hogy ez baromság xD a legjobb önterápia, najó Wilsont nem utálom, de Elit továbbra is.
több mint 12 éve
Amúgy hogy lehet ezeket a srácokat nem bírni? Nem kell szeretni őket vagy ilyesmi, de egy szót nem váltottatok se Wilsonnal, se Kaeppel, se senkivel, és nem bírjátok?Há me azt én döntöm el, hogy kit miért nem bírok.
DeSean-ra is mindenki azt mondja más csapatokból, hogy egy gyökér, aztán milyen jó fej már, rengeteget segít gyerekeknek, csak ugye ezt nem igen mondják el sehol.
Na mind1. Ez csak úgy jött.Eazzy
-Nem bírom Eli-t, mert több gyűrűje van mint a bátyjának, és tudjuk ki a jobb egyértelműen. (Nem fikázva Eli-t)
-Nem bírom Russelt, ugyanazért mint Flaccot sem, mert van egy jó védelme és nem kell olyan extra dolgokat hoznia amivel ő vállára tudja venni a csapatot, mégis a legnagyobb esélyesek az SB -ra. Nem feltétlen a személyiségét nem bírom, mert lehet ha életben ismerném a legnagyobb spanom lenne pl. Úgy magát a tényt nem bírom elviselni. Ez van egy kis irigy jampi vagyok, nem tehetek róla, belülről jön.
Akikre elcserélném Folest: Luck, Newton, Manziel. Ennyi xD
több mint 12 éve
Ha már így feljött ez a kérdés.Nálam Newton az abszolúte nyerő. Ő mocskosul illene ide.
Kire/hány QB-ra cserélnétek el Folest 1az1ben?
Tegyük fel, hogy P.Manning, Brady és Brees nem jöhet szóba. Bár nagy eséllyel egyikőjükre se cserélném el a koruk miatt. 😀
Akikre elcserélném: Rodgers, Luck, Kaep, RGIII, Newton, Wilson
Bár az utsó 4re csak azért, mert bennük ott van a futási hajlam. Nem azért mert jobban tudnak passzolni. 😀 Faszom, hogy Foles nem tud 4,6 alatt futni. 😀 Abban az esetben Ő lenne az istenQB-nk. 😀Bébé
több mint 12 éve
Amúgy hogy lehet ezeket a srácokat nem bírni? Nem kell szeretni őket vagy ilyesmi, de egy szót nem váltottatok se Wilsonnal, se Kaeppel, se senkivel, és nem bírjátok?Pont ezzel kapcsolatban írtam be egy nagyon jó amcsi kommentet pár hete, ami kb úgy szólt, hogy "Utálom a sportot. A sport miatt utálom Nnamdit és szeretem Vick-et."
DeSean-ra is mindenki azt mondja más csapatokból, hogy egy gyökér, aztán milyen jó fej már, rengeteget segít gyerekeknek, csak ugye ezt nem igen mondják el sehol.
Na mind1. Ez csak úgy jött.Eazzy
Pedig aztán emberileg ég és föld a két csávó.
Bradyt se szeretik sokan pedig hát emberileg sztem semmi baj nincsen vele. 😀
www.youtube.com/watch?v=R4sB2mtpphA
www.youtube.com/watch?v=HLlVHfdsOGs
Persze ez nem úgy utálom mint pl egy embert az ismeretségi körödben, hanem úgy utálom mert a pályán nagyképű és emellett még nagyon jól is játszik. 😀
Pl én ezért nem tudnám utálni soha Elit, mert hát a pályán mindig megnevetett. 😛 😀
több mint 12 éve
Amúgy hogy lehet ezeket a srácokat nem bírni? Nem kell szeretni őket vagy ilyesmi, de egy szót nem váltottatok se Wilsonnal, se Kaeppel, se senkivel, és nem bírjátok? DeSean-ra is mindenki azt mondja más csapatokból, hogy egy gyökér, aztán milyen jó fej már, rengeteget segít gyerekeknek, csak ugye ezt nem igen mondják el sehol.
Na mind1. Ez csak úgy jött.
több mint 12 éve
Ha már így feljött ez a kérdés. Kire/hány QB-ra cserélnétek el Folest 1az1ben?
Tegyük fel, hogy P.Manning, Brady és Brees nem jöhet szóba. Bár nagy eséllyel egyikőjükre se cserélném el a koruk miatt. 😀
Akikre elcserélném: Rodgers, Luck, Kaep, RGIII, Newton, Wilson
Bár az utsó 4re csak azért, mert bennük ott van a futási hajlam. Nem azért mert jobban tudnak passzolni. 😀 Faszom, hogy Foles nem tud 4,6 alatt futni. 😀 Abban az esetben Ő lenne az istenQB-nk. 😀
több mint 12 éve
😀 Mikor hátbadöfnek xD nem, amúgy Wilsont én sem bírom.Na pont te, én meg kiálltam érted 😀. Nem egy meccs alapján, oké, de Wilsonnak is sokkal jobbak a számai, mint amennyi extrát hoz (szvsz), Folest meg ezzel basztatják. Luckot már akkor sem bírtam, amikor draftolták -a hype miatt- ezért nem írok róla véleményt, mert nem tudnék elfogulatlan maradni, úgy meg nincs értelme.AttisAki Folest fikázza és jobb irányítónak tartja Luckot és/vagy Wilsont, remélem látta a meccseket. Luck egy darab szart nem ért (bár nagyon bevállalós és nagyon bátor, nem gm QB volt tegnap is), Wilson meg szintén semmi extrát nem tudott nyújtani, csak éppen a védelme képes volt 15 (de inkább 8) ponton tartani a NO offense-t. Gondolom most jönni fognak a kommentek, hogy esett az eső, de akkor is egy kalap szar volt tegnap mind a két ember.AttisMint ahogy Brees is egy rakat szar volt, még sem egy meccs alapján ítéljük meg 😀ano92
több mint 12 éve
Na pont te, én meg kiálltam érted 😀. Nem egy meccs alapján, oké, de Wilsonnak is sokkal jobbak a számai, mint amennyi extrát hoz (szvsz), Folest meg ezzel basztatják. Luckot már akkor sem bírtam, amikor draftolták -a hype miatt- ezért nem írok róla véleményt, mert nem tudnék elfogulatlan maradni, úgy meg nincs értelme.Aki Folest fikázza és jobb irányítónak tartja Luckot és/vagy Wilsont, remélem látta a meccseket. Luck egy darab szart nem ért (bár nagyon bevállalós és nagyon bátor, nem gm QB volt tegnap is), Wilson meg szintén semmi extrát nem tudott nyújtani, csak éppen a védelme képes volt 15 (de inkább 8) ponton tartani a NO offense-t. Gondolom most jönni fognak a kommentek, hogy esett az eső, de akkor is egy kalap szar volt tegnap mind a két ember.AttisMint ahogy Brees is egy rakat szar volt, még sem egy meccs alapján ítéljük meg 😀ano92
több mint 12 éve
Aki Folest fikázza és jobb irányítónak tartja Luckot és/vagy Wilsont, remélem látta a meccseket. Luck egy darab szart nem ért (bár nagyon bevállalós és nagyon bátor, nem gm QB volt tegnap is), Wilson meg szintén semmi extrát nem tudott nyújtani, csak éppen a védelme képes volt 15 (de inkább 8) ponton tartani a NO offense-t. Gondolom most jönni fognak a kommentek, hogy esett az eső, de akkor is egy kalap szar volt tegnap mind a két ember.AttisWilsonnál nem az eső ami a lényeg hanem hogy ő pont azokban a szituációkban tud yardokat hozni amiben Foles nem (futással), és amiből Kelly rendszerében meccsenként 8-10 simán lenne. Félreértés ne essék én nem vitatom Foles teljesítményét. Tavaly óta nagyot fejlődött, jól játszott. Engem az a rész érdekel ebből az egészből igazán, hogy Kelly kitart e mellette hosszabb távon, vagy egy a rendszerbe sokkal inkább beleillő, gyors irányítót hoz a nyakára, vagy idén vagy jövőre.Shawn84

"Yeah!"
xD
több mint 12 éve
Aki Folest fikázza és jobb irányítónak tartja Luckot és/vagy Wilsont, remélem látta a meccseket. Luck egy darab szart nem ért (bár nagyon bevállalós és nagyon bátor, nem gm QB volt tegnap is), Wilson meg szintén semmi extrát nem tudott nyújtani, csak éppen a védelme képes volt 15 (de inkább 8) ponton tartani a NO offense-t. Gondolom most jönni fognak a kommentek, hogy esett az eső, de akkor is egy kalap szar volt tegnap mind a két ember.AttisWilsonnál nem az eső ami a lényeg hanem hogy ő pont azokban a szituációkban tud yardokat hozni amiben Foles nem (futással), és amiből Kelly rendszerében meccsenként 8-10 simán lenne. Félreértés ne essék én nem vitatom Foles teljesítményét. Tavaly óta nagyot fejlődött, jól játszott. Engem az a rész érdekel ebből az egészből igazán, hogy Kelly kitart e mellette hosszabb távon, vagy egy a rendszerbe sokkal inkább beleillő, gyors irányítót hoz a nyakára, vagy idén vagy jövőre.
több mint 12 éve
Aki Folest fikázza és jobb irányítónak tartja Luckot és/vagy Wilsont, remélem látta a meccseket. Luck egy darab szart nem ért (bár nagyon bevállalós és nagyon bátor, nem gm QB volt tegnap is), Wilson meg szintén semmi extrát nem tudott nyújtani, csak éppen a védelme képes volt 15 (de inkább 8) ponton tartani a NO offense-t. Gondolom most jönni fognak a kommentek, hogy esett az eső, de akkor is egy kalap szar volt tegnap mind a két ember.AttisMint ahogy Brees is egy rakat szar volt, még sem egy meccs alapján ítéljük meg 😀
több mint 12 éve
Aki Folest fikázza és jobb irányítónak tartja Luckot és/vagy Wilsont, remélem látta a meccseket. Luck egy darab szart nem ért (bár nagyon bevállalós és nagyon bátor, nem gm QB volt tegnap is), Wilson meg szintén semmi extrát nem tudott nyújtani, csak éppen a védelme képes volt 15 (de inkább 8) ponton tartani a NO offense-t. Gondolom most jönni fognak a kommentek, hogy esett az eső, de akkor is egy kalap szar volt tegnap mind a két ember.
több mint 12 éve
Feltörték DeSean lakását. 250ezer dollárt és 125ezer dollár értékben vittek ékszereket valamint két 9mm-est is: www.philly.com/philly/hp/news_update/239774941.htmlJah és így, hogy kiesett a Colts, Foles megy a Pro Bowl-ra.
több mint 12 éve
Reméljük, hogy ez nem csak duma (jó Folesnál biztos h nem 😀 ) és a pályán is látni fogjuk a javulást:www.philly.com/philly/sports/eagles/20140111_Foles_goes_right_back_to_work.html
"I don't look at this season as, I did good. I got a lot of stuff to work on. I got to do a lot better. We didn't win the last game, and a lot of that goes onto the quarterback."
Futásain is akar dolgozni 😀
"Maybe last year, it was 5 to 10 yards," he said. "Maybe next year, it's 15 to 20."
több mint 12 éve
maradjunk annyiban hogy ennél a bőven minuszos sacknél az is jobb lett volna ha kidobja oldalra valamelyik elkapó felé... legalább bement volna a FG. 😀eaglesmcnabbjó hát persze ennek tükrében, hogy tudjuk, hogy Henery kihagyta alap h ki kellett volna dobnia egyből a snap után vagy letérdelnie 😀
De azért Henerynél ez is túlontúl optimista kijelentés. 😛