BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Örülök, hogy sokan Boydot emlegetik, mint QB lehetőség.
Középső körökben hatalmas steal lehetne, mert most kb. ott tartunk, hogy 3.körre várja mindenki. (ami mondjuk egy rossz vicc, na de, ha ez kell, hogy újabb hibát kövessenek el a csapatok, hogy egy jó irányítót bent hagyjanak eddig, ám legyen...remélem mi leszünk azok akik kihasználják ezt 😊 )

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Edző-stáb:

HC: Chip - remélhetőleg marad

Azt szerintem leszögezhetjük, hogy egyik koordinátorunkat se fogják elvinni HC-nek.
OC: Shurmur - tanuljon meg videózni, de remélem marad. Nem kell megbolygatni az O#-t.
DC: Davis - talán mondható, hogy felülmúlta a várakozásokat. Mindenképpen maradjon. (Egyedül Rex Ryanra cseréltem volna le.) Kell a stabilitás. Elmúlt 2 szezonban, 3 DC-nk volt. Az elmúlt 4-ben pedig 4. Nem kéne, hogy rámenjenek a D# játékosok erre.
ST: Fipp - első két meccs nagyon jó, aztán átlagos, és szar. Kb ez volt a lefolyás. Punterünk isten. LS-ünk isten. Kickerünk már kevésbé. Punt rúgásban jók voltunk és levédekezésben se volt nagy baj. Azonban a kickreturn még mindig nem megy nekünk meg a levédekezés se sikerült vmi jól. Igaz ebben szerepet játszik Henery gyenge lába is. Ha marad Fipp akkor marad, ha megy megy. Annyira nem hat meg, hogy mi lesz a sorsa. De örülnék, ha fel tudna nőni a feladathoz és megmutatná, hogy össze tud rakni egy Top ST-t.

QB-coach: Bill Lazor – maradnia kell
Oline-coach: Stoutland – nem kérdés, marad
TE-coach: Ted Williams – nem kérdés, marad
RB-coach: Duce Staley – nagyon bírom, marad
WR-coach: Bob Bicknell – szerintem rá sem lehet panasz, marad

Dline-coach/Ass. HC: Azzinaro – marad
OLB-coach: McGovern – marad
ILB-coach: Minter - marad
DB-coach: Lovett – rá se lehet semmi panasz, marad

Nagyon remélem, hogy sikerül megtartani mindenkit.
Több játékosunk is élete szezonját futotta és ebben mindenképpen szerepet játszik az edzői stáb.
több mint 11 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
ide kéne majd Barkleynál több potenciállal rendelkező backup.
marci88
ezt fejtsd már ki légyszi. Szerintem ha létezik QB potenciállal akkor pont Barkley az.
eaglesmcnabb
Pontosítok akkor. Barkleyban valóban sok van, viszont nem hiszem, hogy nálunk ez kijöhet. Olyan faszit képzelek ide cserének, akiről elhihetem, hogy akár idővel kezdő is lehel (na meg az sem árt, ha esetleges sérülésnél sem kell rögtön azt mondani, hogy vége a szezonnak). Barkleyról ezt nem tudom elhinni. Foles pont ilyen volt. Egy fiatal "Vick"-nek örülnék, aki papíron illik Kellyhez.marci88
Marcus Vick? 😀 😀 😀 állítólag free agent
több mint 11 éve
Egy nappal a szezon vége után az első benyomásokról írtunk a blogon:  philly.blog.hu/2014/01/05/elso_benyomasok_135Deny
4&25re sztem jó döntés volt rúgni. Hülyeség lett volna ott nekimenni. Meg ez miért kockázatosabb, mint egy új játék? Szal akkor már inkább puntolni kellett volna. 😀
Meg ennyi erővel azt is fel lehetne hozni, hogy amikor volt egy 4&rövid yardos szitu a Saints 20-asánál akkor kellett volna inkább rúgni és úgy nagy eséllyel felpakoltunk volna 3 pontot a táblára. 😀

Amúgy jah az idő nekünk dolgozik, csak az a baj, hogy idő-menedzselésben elég szarok vagyunk. 😀
több mint 11 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Egy nappal a szezon vége után az első benyomásokról írtunk a blogon:  philly.blog.hu/2014/01/05/elso_benyomasok_135
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 694 — Apu ökölbeszorított keze
Nyert a bolts ez jó nekünk draft miatt?

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Közben a Chargers igyekszik beváltani a jól megérdemelt SB-t 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
No de mindenesetre annak ellenére, hogy itt fikázódom, amúgy nagyon elégedett vagyok és pozitív a hozzáállásom a jövőt tekintve. Remélem Foles javul és tökösebb lesz. Van mire építkezni, bővülhet a playbook, jó az edzői stáb, pár emberrel csodát műveltek. Talán ilyen pozitívan sosem vártam az offseasont vagyis a következő szezont.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
ide kéne majd Barkleynál több potenciállal rendelkező backup.
marci88
ezt fejtsd már ki légyszi. Szerintem ha létezik QB potenciállal akkor pont Barkley az.
eaglesmcnabb
Pontosítok akkor. Barkleyban valóban sok van, viszont nem hiszem, hogy nálunk ez kijöhet. Olyan faszit képzelek ide cserének, akiről elhihetem, hogy akár idővel kezdő is lehel (na meg az sem árt, ha esetleges sérülésnél sem kell rögtön azt mondani, hogy vége a szezonnak). Barkleyról ezt nem tudom elhinni. Foles pont ilyen volt. Egy fiatal "Vick"-nek örülnék, aki papíron illik Kellyhez.
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
A védőfal volt az, ami a szezon végére úgy éreztem, hogy kifáradt. Sokáig ők voltak a védelem erőssége, és ha valami jót csinált a védelem, szinte mindig benne voltak. A Vikings ellen éreztem először, hogy gyengül a védőfal játéka, ami a passrush hiányában nyilvánult meg először. Aztán tegnap már sem futás és passz ellen nem voltak igazán veretesek. Persze ez érhető is valamennyire, mert egyrészt nem volt minőségi rotáció Curryn kívül, ő is csak a szezon második felétől kapott több snapet. Ráadásul két 4-3-ról átálló DE-vel játszottunk és egy újonc nosetackle is volt a kezdőben. Thorntonék a szezon végén már nem tudták annyira veszélyeztetni az irányítót, és bár Logan újonchoz képest jó volt, de tegnap amikor nagyon szükség lett volna rá, akkor őt is félrerakták az útból.
A védőfal gyengébb játékát a linebackerek javuló játéka kompenzálta valamennyire, főleg Cole és Kendricks lépett előre jelentősen a szezon vége felé.
Viszont a fal nagyon fiatal, és 3-4-ben még tapasztalan játékosokkal is a csapat erőssége volt, így mindhárom kezdőtől nagyobb előrelépés is elképzelhető jövőre. Ettől függetlenül jobb depth kell mögéjük, mert Geathers és Square néhány snapnél többre nem voltak jók.

Folesnak és Kellynek ez lesz az első offseasonja úgy, hogy egyértelműen Foles lesz a kezdő poszt várományosa. Tavaly elég hektikus lehetett az offseason Kellynek is: új hely, az új edzői stáb összerakása, a játékosok megismerése stb. Viszont idén máár "otthon van" és nyugodtabban lehet készülni.
Boydot és is elfogadnám a drafton, bár vannak jóval nagyobb hiányai is a csapatnak, ahol nem ártana a fejlesztés. Úgyhogy, ha úgy esik, hogy jó értéken megszerezhetünk egy Qb-t, akkor legyen, de nem örülnék, ha pl. feltrédelnénk valakiért.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mindenki mondja, hogy Kelly nem szereti a turnovereket (én sem) és azért játszunk így és van ilyen kevés...csak azt nem értem, hogy a puntokat miért szereti. 😀picksix
Egy edzőt mondjatok már aki szereti a turnovereket. Itt csak azon múlik ki mennyi kockázatot mer vállalni. Kelly mondja Folesnak hogy öcsi vágyázz a lasztira. de melyik edző nem teszi meg ezt az irányítójával? A pályán meg csak Foleson múlik, hogy eldobja e vagy nem. Ő általában inkább nem. Néha ez jó néha nem. Én a magam részéről jobban kedvelem ha egy irányító bevállalósabb, és ezzel együtt többet is hibázik, mint ha csak a tutira megy. Ettől még Foles jövőre simán lehet jobb futó, és bevállalósabb is. Meg a playbookot is alapból köré lehet gyártani. Ettől függetlenül biztos vagyok abban hogy egy scrambing QB is jön majd a keretbe, hogy minimum megnézzék mit lehet kihozni a dologból. Ha pár kezdő szintű játékossal megerősítjük a védelmet (S, CB, OLB) és a támadókhoz is hozunk még 1-2 fegyvert (WR, OT, G, hogy a jövő is biztosítva legyen) jövőre is simán Po esélyesek lehetünk, és tuti, hogy Foels és Kelly is némi rutinnal felvértezve már másképp fogja csinálni, és csak jobb lesz. 2015-ben már ennek a csapatnak reálisan nézve is SB esélyesnek kell lennie.
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Mindenki mondja, hogy Kelly nem szereti a turnovereket (én sem) és azért játszunk így és van ilyen kevés...csak azt nem értem, hogy a puntokat miért szereti. 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Na most néztem meg...
kb sikerült ugyanazt lehoznunk arányaiban mint a Dallas ellen, annyi volt a különbség h Brees nem dobott intet GW drive-ban

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Na most néztem meg....

Nah ki mondta meg, és lett lehurrogva, hogy ezt a fasz Heneryt amint lehet basszuk ki? Nem lehet azt mondani, hogy ha azt berúgja, akkor mi nyerünk, de fasz ki van azzal, hogy minden 40+-os FG-nál imádkozni kell, hogy ne chokerkedjen. Viszonlátás!

Az O a falon kívül bekaphatja. Egyébként visszajátsszásokban párszor mutatták, hogy DeSean feltett kézzel értetlenkedik, hogy miért nem dobja fel neki Foles, amikor lépéselőnyben van....aztán egyszer feldobta neki, ha az Vick dobja, sima TD, a so called franchise playerünk meg jó 5 méterrel aluldobja, mák, hogy DPI volt. Látszik, hogy nem tudja normálisan használni DeSeant.
De amikor McCoynak dobta meg a nem firstdownt, akkor látszott visszajátszásban, hogy a megbotlás után Cooper totál üresen futott keresztbe...de asszem Celek is elszakadt.
Ilyen mentalitással nem lehet SB-t nyerni, hogy nulla kockázat.
Kellyt se értettem nagyon, eddig működő playekből szinte semmit nem hívott, de helyette legalább lófasz playek kerültek a könyvbe.

Az az igazság, hogy egy nyerhető meccset dobtunk el. Nem mindig dob két homály intet Brees, és még a D is rendben volt, annyi ideig lefogták a Saints O-t, ameddig kellett. Nem gondoltam volna, hogy pont az O-n bukjuk el...

Ja majdnem elfelejtettem a pozitív hangulatú hsz-emben megemlíteni azt a gyökér Chungot. Na őt se lássam többet Eagles mezben.

Szar érzés van....majd ha lenyugszok értékelek szezont is.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
És sztem könnyelműség azt kijelenteni, hogy Foles-al már nem fogunk nyerni.Bébé
nem azt mondtam hogy Folessal nem nyerünk. Hanem Azt hogyha ugyanezzel a mentalitással fog játszani akkor tuti nem.
Én leszarom a ratinget, ezzel a biztonsági játékkal nem vagyunk többre hivatottak.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Azért Vick előtt le a kalappal. Nagyon jó csapattársként viselkedett. Újságíróknak is mindig azt mondta amit kellett. Valamint a legjobb volt az, amikor meccs közben két play között mutatta a kamera és akkor is mosolygott meg minden. Remélem, hogy vhol még kap lehetőséget a bizonyításra (TC-ben egy QB-verseny), mert nála sokkal rosszabb QB-k dobálnak az NFL-ben.
A 2010-es szezon pedig hatalmas szezonunk volt, amit nagyrészt neki köszönhetünk. (Meg Clay Matthewsnak 😛 ) Sajnos ott is WC vereség lett a vége.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Boydért nem hiszem, hogy fel kéne tradelni, ahogy olvastam, jelenleg úgy néz ki, csúszik a 3-4. körig

De amúgy őt szívesen látnám Foles alternatívájaként 😊mustaine
Boyd az idei draft "RW"-ja és a legnagyobb sleeper QB. A méretei miatt alul értékelt, de ettől eltekintve hatalmas tehetség.silent7939
tisztában vagyok vele, azért lenne pont jó, mert az elején jóval nagyobb needek vannak, mint a qb

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Boydért nem hiszem, hogy fel kéne tradelni, ahogy olvastam, jelenleg úgy néz ki, csúszik a 3-4. körig

De amúgy őt szívesen látnám Foles alternatívájaként 😊mustaine
Boyd az idei draft "RW"-ja és a legnagyobb sleeper QB. A méretei miatt alul értékelt, de ettől eltekintve hatalmas tehetség.
több mint 11 éve
jó csoportmérlegben és a csoport megnyerésében lehet bízni.
Igen épp ezen gondolkoztam a napokban, hogy jövőre nem kéne ennyit balfaszkodni csoporton belül mert most is majdnem a PO-ba került a dolog. ami meg a durva sorsolást illeti: ha tényleg akarunk valamit akkor nem lehet ez kifogás. jó esetben a D# is erősebb lesz és sok fog azon múlni hogy mennyi újdonságot tudnak majd Kellyék belevinni az O# játékába. szóval én úgy vélem hogy jövőre csak erősebbek lehetünk ha nem lesz sok a sérülés, de utóbbiról meg felesleges beszélni mert tök random hogy mit dob a gép. Ha a sors is azt akarja akkor ezzel a generációval meglesz végre az SB győzelem mert nagyon ígéretes, egyszerűen imádom nézni amikor megy a játék, messze mi vagyunk az egyik leglátványosabb focit játszó csapat annak ellenére h tegnap inkább a D#-t volt élvezetesebb nézni.
A másik meg h azért mi vagyunk jelenleg a legkevesebb problémával rendelkező csapat csoporton belül, a többieknek van mivel foglalkozni bőven, szóval engem meglepne ha jövőre nem mi dominálnánk az NFC Eastet nem leírva a többieket persze.

több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
sajnos nem találom azt a tweetet amit tegnap egy szurkoló írt a meccs után, a lényeg az volt, hogy az Eagles feltradelhetne egy QB needes csapat pickjéért a draft elejére, melybe Folest is bele lehetne vonni, így Kelly is kap egy számára jobban használható irányítót (az eredeti felvetés Hundley volt, de ő nemrég jelentette be, hogy visszamegy a UCLA-re, maradt Manziel, esetleg Boyd) és a másik csapat se jár rosszul, hisz már előre tudják mit várhatnak Folestól.

ti örülnétek neki?kristof
tudom hogy ezzel kevesen vannak így, de én igen.
Hogy miért azt már feljebb leírtam. Manzielnek örülnék, mással úgy gondolom annyira nem lennénk előrébb. De nem hiszem hogy meglépjük.
Foles maradni fog, erősödünk, de ugyanúgy kizúgunk a POban.eaglesmcnabb
Nagyon kedveltem korábban Manzielt, de szerintem nem kell ide egy nagyképű, magától elszállt QB, aki semmivel sem néz szebb karrier elé, mint Tebow. Az hogy ennyire Foles ellen vagy nekem már-már "csakazértisutalomőttakarodjon" felfogásnak tűnik. Nem mondom, hogy ő a legjobb megoldás, de ha kicsit javul egész jó kis playa lehet belőle és mindenképpen jobb megoldás, mint egy agyonhypolt, szerintem (!!) NFL szinten bust esélyes Manziel.
több mint 11 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
mindenki tudja h mennyi szerencse kell egy sb-hoz. veteránok, újoncszerződést töltő sztárok, gyenge(ébb) menetrend, clutch játékosok. nincs ha, de ha 2 évvel öregebbek lennének a játékosaink, több meccset nyerünk (new york, minnesota mindenképp), foles PO rutinnal lép pályára stb. most építkezni kell, szerintem ezt az évet be kell áldozni a védelem építésére, illetve hátsó pickekkel lehet nyers, prospect falembereket (bár abból támadókat) kell szerezni. a támadósor rendben van. pont. csak falmélyítés kell bele. szerintem a védőfal és lb sor is kész van, oda depth kell. viszont a secondary galád szar és a 2 safetynek már rég cserének kellene lennie két normális játékos mellett. bár chung mehet is a vérbe, és wolff legyen az a bizonyos csere.

de nagyon várom hogy mi lesz, és szerintem az építkezés, a tudatos munka jól látható a csapatunkon, aminek nagyon örülök, az egyetlen bajom, hogy a jövő évi menetrendet nézve megint csak és kizárólag a jó csoportmérlegben és a csoport megnyerésében lehet bízni.
több mint 11 éve
Kell építeni egyy ütős D#-et
Szerintem is inkább a D#-n múlik mint az irányítón, jelen esetben. Foles azért nem egy favágó és még bőven fejlődhet sztem, meg ha már Flacco akkor nála simán lehet jobb irányító. + szerintem az O# playbookot kell még színezni mert sokszor azt érzem a durva offense statok ellenére hogy nincs meg az a határozottság vagy váratlan ami a kiélezett szitukban kellene, sokszor kiismerhető a támadójátékunk és jönnek sorra a 3 & out-ok. persze olykor megvillanunk és jön egy hosszú passz Deseannak vagy egy nagy futás Shadytől de nem lehet mindig erre alapozni. az meg luxus h ennyi labdát szerzünk egy kiélezett meccsen és nem tudunk büntetni.
De jó lesz ez, minden okunk megvan a bizakodásra csak értelmesen kell draftolni. Manzielre rámenni meg sztem totál zsákbamacska, Folesról legalább van egy kialakult képünk.

több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 460 — LIGHTS OUT!
in Foles i trust... Leszarom ki mit mond, én bírom és még szerintem lesz jobb. Örülök neki, hogy nem Cassel irányít nálunk pl...ano92
Már csak 2 csöcs választja el a tökéletességtől.

több mint 11 éve
Foles maradni fog, erősödünk, de ugyanúgy kizúgunk a POban.eaglesmcnabb
Flaccoról sztem ugyanezt mondták.
Eliról se mondtak szépeket, aztán csak kibaszott mázlis volt 2x meg az egész csapat. 😀
Brady lassan 10 éve nem nyert SB-t. K. Warner, P.Manning és Brees is mindössze 1x nyert, pedig mindhárman HoF QB-k. Nem olyan könnyű SB-t nyerni. 😀
Matt Ryanek azt hiszem mindössze 1 PO győzelme van, annak ellenére, hogy már csomószor voltak rájátszásban.

Kell építeni egyy ütős D#-et (meg az ST se szopjon) és meglehet ez.
Elit fal (igaz kell fiatalítani), elit futójáték, passzjáték is Top10.
Meglehet ez csak még egyáltalán nem volt olyan erős ez a csapat, hogy idén SB-t nyerjen.
És sztem könnyelműség azt kijelenteni, hogy Foles-al már nem fogunk nyerni.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
sajnos nem találom azt a tweetet amit tegnap egy szurkoló írt a meccs után, a lényeg az volt, hogy az Eagles feltradelhetne egy QB needes csapat pickjéért a draft elejére, melybe Folest is bele lehetne vonni, így Kelly is kap egy számára jobban használható irányítót (az eredeti felvetés Hundley volt, de ő nemrég jelentette be, hogy visszamegy a UCLA-re, maradt Manziel, esetleg Boyd) és a másik csapat se jár rosszul, hisz már előre tudják mit várhatnak Folestól.

ti örülnétek neki?kristof
tudom hogy ezzel kevesen vannak így, de én igen.
Hogy miért azt már feljebb leírtam. Manzielnek örülnék, mással úgy gondolom annyira nem lennénk előrébb. De nem hiszem hogy meglépjük.
Foles maradni fog, erősödünk, de ugyanúgy kizúgunk a POban.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!