BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nah végre vége a szezonnak és megint SB esélyesek vagyunk. 😀

Hát a Ryans jóslatom majdnem bevált. 😀 De hát az én jóslataim így szoktak bejönni. 😀

A jobb csapat ment tovább, teljesen megérdemelten. Mi ennyire vagyunk képesek.
Betlizett az O#, D# és az ST is és Chip-nek is voltak fura húzásai.

Ebben idén ennyi volt. Bár lehet h így is erőn felül teljesítettünk (könnyű sorsolás, ellenfél sérülései).
Jövőre ismét húzzuk be az NFC East-et aztán majd csak lesz vhogy.
Amíg élek addig egyszer csak fogunk nyerni egy SB-t. 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Srácok!
Semmi baj nincs. 2 éven belül SB-t játszunk.......... erre mérget vehettek! 😊

Köszönet mindenért amit a csapat nyújtott. Talán még sose voltam ilyen elégedett. Gondoljatok csak bele! 😊
Imádom azt ami most van és bele sem merek gondolni mi jön még. Jó úton haladuk ...és ez a lényeg. RESPECT!
Egyik legjobb szezon amit valaha láttam...és ez még csak a kezdet! 😉 Büszke vagyok a CSAPATRA...és ez a lényeg!Greengo
Tavaly meg mi is ezt irtuk! 😀ZoliZoltán
Csak nálunk egy kicsit kom pletteb csapat van, és nem 3 szar gyenge QB val dolgozunk egész szezonban

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
50 Casey Matthews ILB (isten4)
mustaine
Aludtam egyet a meccsre, és így átértékelve, örülök ennek a szezonnak 😊 Sokkal rosszabbat vártam, és sokkal jobbat kaptam. Várom az offseasonban milyen változások lesznek a keretben.

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Foles bőven franchise QB 😀 Nem tudom egyesek mi a f*szt várnak 😀 Jó meccs volt , bár csalódottan kellett aludnom menni . " A jó dolgokra érdemes várni"

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Quarterbacks

2 Matt Barkley (kuka, kivágni szerintem nem fogjuk, bár megérdemelné)
9 Nick Foles (imádom, jövőre jobb lesz)
7 Michael Vick (backupnak olcsóért visszajöhet)

Running backs

34 Bryce Brown (teljesen korrekt szezon, jól tehermentesített)
25 LeSean McCoy (tökéletes)
32 Chris Polk (amikor labdához jutott, élt vele, ő is ügyes volt)
39 Matthew Tucker

Wide receivers

81 Jason Avant (őt már kitárgyaltuk)
14 Riley Cooper (talán egész szezonban egy hibája volt, az is a playoffban, de remélem, visszahozzuk)
10 DeSean Jackson (nagyon el tud tűnni, de összességében jó szezon)
13 Damaris Johnson (mehet)
88 Jeff Maehl (ő is mehet)
16 Brad Smith (menjen vissza buffalóba most azonnal)

Tight ends

85 James Casey (többet vártam tőle, nem sok mindent mutatott)
87 Brent Celek (kevesebb labdát kapott, mint régen, a szokásos dropok azért megvoltak, de 1-2 belefér)
86 Zach Ertz (jó)

Offensive linemen

76 Allen Barbre G
79 Todd Herremans G (isten)
65 Lane Johnson T (fejlődhetne, ő volt a legszarabb az o-lineból egész szezonban)
62 Jason Kelce C (isten2)
67 Dennis Kelly T (volt aktív keretben?)
69 Evan Mathis G (pff hype, amúgy ő is jó volt)
71 Jason Peters T (isten3)
64 Matt Tobin T (csak annyira emlékszem belőle, hogy a saints ellen tolt egy false startot fg-nál)
61 Julian Vandervelde C

Defensive linemen

91 Fletcher Cox DE (korrekt)
75 Vinny Curry DE (korrekt, lehetne többet használni)
90 Clifton Geathers NT (menjen nagyon messzire)
96 Bennie Logan NT (korrekt)
77 Damion Square DE (borzasztó gyenge, mehet isten hírével)
72 Cedric Thornton DE (korrekt, volt a szezonban 1-2 igazán tetszetős megmozdulása (pl a safety))

Linebackers

98 Connor Barwin OLB (egy állat)
58 Trent Cole OLB (a végére belejött, de szerintem fog jönni valaki a helyére)
53 Najee Goode ILB (cserének elmegy)
55 Brandon Graham OLB (azért tőle többet vártam idén, a snapek 1/3-án kb pályán volt, de nem sokat mutat)
95 Mychal Kendricks ILB (korrekt)
54 Jake Knott ILB
50 Casey Matthews ILB (st-ben egész jó)
59 DeMeco Ryans ILB (korrekt)

Defensive backs

29 Nate Allen SS (minimális elvárásaimat túlteljesítette, egy átlagos szintet hozott az aránylag szar helyett)
30 Colt Anderson FS (st-ben jó)
22 Brandon Boykin CB (hatalmas, imádom a játékát)
21 Roc Carmichael CB (mehet)
23 Patrick Chung FS (menjen vissza a patriotsbe most azonnal)
42 Kurt Coleman FS (kezdőbe nem való, végre ott játszik, ahol a helye van; a st-ben)
24 Bradley Fletcher CB (nem egy shutdown corner, de szerelni legalább tud)
38 Keelan Johnson SS
31 Curtis Marsh CB
26 Cary Williams CB (ő is legalább tud szerelni, egész jó meccsei voltak (meg egészen szarok is))
28 Earl Wolff SS (nem értem, az utolsó meccsen minek volt aktív, ha chung balfaszkodásait kellett nézni)

Special teams

46 Jon Dorenbos LS
6 Alex Henery K (takarodhat nagyon messzire)
8 Donnie Jones P (korrekt)

Reserve lists

17 Arrelious Benn WR (IR) (rá nagyon kíváncsi vagyok, árnyalhatja a WR helyzetet)
56 Phillip Hunt OLB (IR)
73 Joe Kruger DE (IR) (kíváncsi vagyok, mennyi izmot sikerült magára pakolni, azért jó lenne, ha belőle is lenne valaki)
18 Jeremy Maclin WR (IR) (jó lenne, ha maradna)
52 Jason Phillips ILB (IR)

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Úgy látszik egyedül én vagyok csalódott.
Én ettől a szezontól SB-t vártam, Sajnos az egész évben remeklő Offense az utolsó 2 hétre leeresztett, amikor a nyomás megnőtt. A védelem viszont odatette magát kulcsszituációkban, fiatal a védelem de tényleg nagy potenciál van benne.eaglesmcnabb
Pont olyan underdogok voltunk, mint amikor nyert a Green Bay vagy a Giants így én is reménykedtem. Szezon végére összeálltunk, kevés sérült stb. De hát ez ilyen.
Foles-nak ez a kibaszott labdatartása nagyon idegesít, nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de egy két pick beleférne (persze nem a saját 20-asunkon), csak passzolna bevállalósabban. Töketlenséget sugall, hagyja magát bezsákolni, sok yardot vesztünk. Annyit puntolunk mindig, hogy az már undorító, lehetne több interception, kevesebb punt, több nagy játék. Érdekli a halált a passer rating meg a statisztika, most is baszhatjuk a 105-ös ratingjét.

Kelly menjen el Time management szemináriumra vagy valami, rég hagyni kellett volna, hogy bevigyenek egy TD-t, mi meg védekezünk meg időt kérünk. Lessük és a faszunkat vakarjuk, várjuk hogy kihagyják a field goalt a red zone-ból :S

Nem minősítem Henery teljesítményét. Emlékszem még az Akers-ös időkre, "jó hát 40-50 yard közötti field goal, ez van 3 pont zsebben" még rúgás előtt. De jó is volt. (kivéve a Green Bay ellen), most meg a 30 yardos field goalnál is izgulni kell.

Én nagyon nem vagyok elégedett a tegnapi teljesítménnyel, főleg az Offense-zel. Shady csak vergődött, jól megfogták a futást, futójáték nélkül meg szarok vagyunk, hiába a sok rekord meg statisztika. 2-3 yardos screenekkel meg szarra sem megyünk, nagyon fantáziadús volt.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 694 — Apu ökölbeszorított keze
Várható volt

több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 www.bleedinggreennation.com/2014/1/5/5275806/michael-vick-doesnt-want-return-eagles-backup-nick-foles
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Srácok!

Köszönet mindenért amit a csapat nyújtott. Talán még sose voltam ilyen elégedett. Gondoljatok csak bele! 😊
Imádom azt ami most van és bele sem merek gondolni mi jön még. Jó úton haladuk ...és ez a lényeg. RESPECT!
Egyik legjobb szezon amit valaha láttam...és ez még csak a kezdet! 😉 Büszke vagyok a CSAPATRA...és ez a lényeg!Greengo
Tavaly meg mi is ezt irtuk! 😀
több mint 11 éve
Jó lesz ez gyerekek!
Ez volt a talulóév Kellynek is és jó néhány sràcnak is.
OLB ,CB,S,WR kell erre van 9hónap majdnem.
Benn is felépül,Maclin is valamint az idei wr class hihetetlen jó...
FA piacot még nem néztem

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Úgy látszik egyedül én vagyok csalódott.
Én ettől a szezontól SB-t vártam, Sajnos az egész évben remeklő Offense az utolsó 2 hétre leeresztett, amikor a nyomás megnőtt. A védelem viszont odatette magát kulcsszituációkban, fiatal a védelem de tényleg nagy potenciál van benne.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Srácok!
Semmi baj nincs. 2 éven belül SB-t játszunk..........Greengo
Teljesen egyetértek az egész mondandóddal. Én nagyon boldog vagyok így is. Tessék visszaolvasni a szezon elején milyen negatív volt a hangulat. 1/1-es Drafthely volt emlegetve, az a D# akiket akkor pokolba kívántunk, az a szezon utolsó meccsein hihetetlen jó teljesítményt nyújtott (főleg magukhoz képest) .PO-ba jutott a csapat, és onnan emelt fővel búcsúzott. Mert 1pontal kikapni a Saints-től akár otthon is, minden csak nem szégyenteljes teljesítmény.
Mostantól van idő építkezni. Én úgy gondolom Foles maradhat, jó QB. Szerintem nem nagyon járnánk jobban egy Draftolt újoncal (egy-két éven belül). De Kelly a főnök nem én.
Jó szezon volt, jövőre hasonló jóra számítok, ha ez a csapat beérik, lehet évekig uraljuk majd az NFC East-et!

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 11 éve
Nem láttam a meccset de a szezont köszönhetjük a csapatnak!
Kell pár uj arc de erre ott a FA es a draft.
Cut pár ember ha dm birja...
Chung,carmichel,smith

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 329 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez van, szép volt jó volt hálásak lehetünk érte.
Egy nagy kérésem van és remélem már megtörtént 😛

Henery cut

Jó offseasont és egyébként évet a magán életben kívánok mindenkinek, átváltok szeptemberig read only módba, még Foles-t se vagyok hajlandó védeni 😀 köszönöm az együtt szurkolást!!!
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Igazából így lenyugodva, bárki azt mondja nekem szezon előtt, hogy megnyerjük az East-et, még hozzá úgy, hogy utolsó fordulóban legyőzve a Cowboyst két számjegyű győzelemmel, kérdés nélkül aláírtam volna. Valószínűleg még a képzeletbeli papír is elszakadt volna. 😊
Rebuilding év volt ez, annak meg bitang erős, orvosolni kell a problémákat (S, CB, elkéne DE és WR is) és meg kell válaszolni a kérdéseket, főleg ugye irányító kérdésben, ez a legfontosabb.
Nem látom igazából, hogy miért ne mehetne tovább a fejlődés és miért ne nyerhetnénk meg a csoportot újra, sőt... 😊
Évek óta most láttam először jelentős előrelépést a csapatnál és ez mindenképp bíztató.
A Saintsnek meg grat, sokkal jobbak voltak, megérdemelt győzelem volt abszolút.

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Srácok!

Egyik legjobb szezon amit valaha láttam...és ez még csak a kezdet! 😉 Büszke vagyok a CSAPATRA...és ez a lényeg!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Shokkos allapotban fekszek es nezek ki a fejembol... Borzaszto erzes igy...
több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Williams buntije utan nem sok esely maradt...
Foles hozot egy jo statot, de ez messze volt a jo Qb teljesitmenytol, jovore ez keves lesz a sorsolasalapjan
De epitkezunk tovabb: olb, s,cb+ kell wr is az ma nagyon lejott
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Hát ennyi volt sajna, de legalább a PO megvolt. Úgy érzem jövőre sokkal több kell O# oldalról, persze így is rengeteget köszönhetünk Kellynek. Amitől legfőképp tartottam az végül nem következett be (Brees szétaláz), az offense akadozó, sokszor bizonytalan játéka megint előjött. A D#-re egy szavunk sem lehet, Safety poszton tudtuk h gyengék vagyunk, de szereztünk két labdát és elég szépen tartottuk magunkat. mindegy, köszönjük fiúk, szép munka volt, de ennél többet nem igazán érdemeltünk úgy érzem

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Jót akart Williams, de több esélyünk lett volna, ha Sproles beviszi TD-re a visszahordást.
A védelemtől kb hasonló volt várható, az első félidőben a labdaszerzésekkel még kompenzálták a hibákat.
A támadóktól az első félidő nagy része botrányos volt, másfél negyednyi jó játék meg kevés volt a győzelemhez.
Azért jó szezon volt ez, rebuildingnek elment 😀 És a playoffban sem aláztak le minket, ahogy sokan jósolták.

több mint 11 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
Ez így pont arra volt jó hogy ne legyen váltás jövőre PO megvolt tulajdonképpen sima L de a fő kérdések megmaradtak
több mint 11 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
most egy picit soknak tűnik a 8 hónap.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
inkább végeztünk volna 2-14-el mint megint kiessünk az első körben. Fasz kivan, QB kell , Safety meg Kicker.
hihetetlen hogy sorba szerezzük a labdákat és 0 pont.
Henery kihagyta takarodjon, de önhibáján kívül lőtt 48ról 25 yard helyett...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Tanulság a mai meccsből:
- Chipnek még tanulnia kell
- Foles még mindig kérdés, mint franchise QB
- Chung cut, Brad Smith cut, Carmichael cut
- de ami a lehető legbiztosabb és aminek már jó ideje az hogy Henery ordas nagy cut

több mint 11 éve
Reid de hiányzik innen.... (😀)