Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
"Chip Kelly named Pro Coach of the Year by Maxwell Football Club"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Még egy edző távozott tőlünk:"Lazor is not the only member of Chip Kelly's staff who is moving on. Best of luck to Erik Chinander, who is returning to Oregon to coach the outside linebackers. Chinander was the assistant defensive line coach under Jerry Azzinaro and players like defensive end Fletcher Cox praised Chinander's work. There is no word on who will take Chinander's role."
több mint 12 éve
Ugye kérdés, hogy Foles játéka mennyire Chip érdeme, ezért nem lehet pontosan belőni Lazort.Előtte lévő helyein azért nem váltotta meg a világot (Seahawks, Redskins, Falcons QB coach), bár azt is hozzá kell tenni, hogy elég erős tehetség hiány volt akkor mindhárom csapatnál.
Más részről meg Chiptől tanulhatott, szóval bármi lehet még belőle, kiderül.
több mint 12 éve
Foles 2 int, Vick sem int parádézott. Annyira szar munkát nem végezhet 😀Hali!Na közben a Lions lecsapott a QB edzőnkreA faszom kivan....Bébé
www.bleedinggreennation.com/2014/1/14/5308836/report-detroit-lions-hire-eagles-qb-coach-bill-lazor-offensive-coordinatorHighlander
Egyrészt ez még nem hivatalos (kb ő a negyedik név amit bedobtak) másrészt asszem a Philly nem is köteles elengedni.
Amúgy mesélhetnél róla, mert én csak annyit tudok amit a wikipedia ír.Bazzani
több mint 12 éve
Annyira nem hivatalos, hogy azóta már a Dolphins Offensive koordinátora. (ez viszont tény)Hali!Na közben a Lions lecsapott a QB edzőnkreA faszom kivan....Bébé
www.bleedinggreennation.com/2014/1/14/5308836/report-detroit-lions-hire-eagles-qb-coach-bill-lazor-offensive-coordinatorHighlander
Egyrészt ez még nem hivatalos (kb ő a negyedik név amit bedobtak) másrészt asszem a Philly nem is köteles elengedni.
Amúgy mesélhetnél róla, mert én csak annyit tudok amit a wikipedia ír.Bazzani

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Hali!Na közben a Lions lecsapott a QB edzőnkreA faszom kivan....Bébé
Amúgy mesélhetnél róla, mert én csak annyit tudok amit a wikipedia ír.
több mint 12 éve
vRemélem lesz helyette értelmes pótlás, nevekről nem tudni még a cikk szerint de gondolom csapaton belül azért van már valami elképzelés.HighlanderVolt napközben egy nem fogadott hívásom...😊
több mint 12 éve
Remélem lesz helyette értelmes pótlás, nevekről nem tudni még a cikk szerint de gondolom csapaton belül azért van már valami elképzelés.
több mint 12 éve
Na közben a Lions lecsapott a QB edzőnkreA faszom kivan....
több mint 12 éve
Na közben a Lions lecsapott a QB edzőnkrewww.bleedinggreennation.com/2014/1/14/5308836/report-detroit-lions-hire-eagles-qb-coach-bill-lazor-offensive-coordinator
több mint 12 éve
"Give me a one-year deal, that's cool, I'll just go out there and ball out."Jófej. Igaz amúgy sem csóró családból származik, meg a rookie dealjével azért sztem 6-7 millát csak összeszedhetett (5év, 12,75 milla), szóval ez pozitívum tőle.
- Jeremy Maclin, in an interview yesterdaymustaine
több mint 12 éve
"Give me a one-year deal, that's cool, I'll just go out there and ball out."correct, ennyi elég nekem hogy akarjam hogy megtartusk
- Jeremy Maclin, in an interview yesterdaymustaine
több mint 12 éve
"Give me a one-year deal, that's cool, I'll just go out there and ball out."- Jeremy Maclin, in an interview yesterday
több mint 12 éve
Újabb elismerések Shadynek, Mathisnek és Petersnek:www.bleedinggreennation.com/2014/1/13/5304694/lesean-mccoy-evan-mathis-named-to-pfwa-all-nfl-team
Itt pedig megint csak lehet szavazni Shadyre:
több mint 12 éve
Clemons azért jó volt. 😊GreengoAttól egy kicsit távol volt, de jah nem volt nagyon szar. Igaz sok lehetőséget nem is kapott a hibázásra. 😀 JJ azt hitte h megtalálta benne a Joker játékosunkat, de hát nem így volt. Legalábbis Philadelphiában. 😀
Azzal számoltam, hogy Tapp simán jobb lesz nála. Hát nem lett. 😀 És még egy 4. körös picket is adtunk mellé. 😀
Jah meg a visszahordás után volt az, hogy Clemons odaesett a közönséghez megpróbált lambeau leap-ezni egyet de nem bírta magát felhúzni annyira ki volt fáradva. 😀
több mint 12 éve
Clemons azért jó volt. 😊Egyik csapatnak se szurkolok, szal megnéztem, hogy ex-Eagle-ök vannak-e vhol hát így kialakul vmi szimpátia az egyik csapat felé 😀nahát DRC egy nagy határ szart sem ért nálunk, Clemons még annyit se. Ellenben a csapataikban remekelnek, nekik alapból nem. Sopoaga-t inkább meg már meg sem említem, ő tényleg szóra se érdemes 😀
Denver: Justice és DRC ... hát nem igazán 😀
Patriots: Amendola, Sopoaga .... itt se mondanám 😀
49ers: Celek öccse 😀
Seattle: Chris Clemons
Úgyhogy csak élvezem a meccseket. 😀
Bár talán még a Broncos győzelmének örülnék a legjobban.Bébé
Marad a kis celek. 😀eaglesmcnabb
Ez a jelenet meg is maradt örökre:
😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
én olyan szemmel nézem,hogy melyik QB típus nyer ?Tom,PM vagy az ifjú és futós RW ,Kaep?
De lehet az is,hogy a védelem vagy az O ?
tippre denver hox sb látszik ott meg nyer a rutin ...
több mint 12 éve
Egyik csapatnak se szurkolok, szal megnéztem, hogy ex-Eagle-ök vannak-e vhol hát így kialakul vmi szimpátia az egyik csapat felé 😀nahát DRC egy nagy határ szart sem ért nálunk, Clemons még annyit se. Ellenben a csapataikban remekelnek, nekik alapból nem. Sopoaga-t inkább meg már meg sem említem, ő tényleg szóra se érdemes 😀
Denver: Justice és DRC ... hát nem igazán 😀
Bár talán még a Broncos győzelmének örülnék a legjobban.Bébé
Marad a kis celek. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Egyik csapatnak se szurkolok, szal megnéztem, hogy ex-Eagle-ök vannak-e vhol hát így kialakul vmi szimpátia az egyik csapat felé 😀 Denver: Justice és DRC ... hát nem igazán 😀
Bár talán még a Broncos győzelmének örülnék a legjobban.
több mint 12 éve
megszakadt az "átok" 😀Newmanszomorú, most kereshetek új bandwagont 😀
több mint 12 éve
McNabb a playoffban:eaglesblog.net/2014/01/mcnabb-in-the-playoffs/
Több győzelme van mint Elinak (gyűrűből egy kicsit kevesebb) 😀
Ugyanannyi győzelme van mint P.Manningnek.
Szegény Jim Kelly....zsinórban 4 SB és zsinórban 4 vereség.
Bár a mi 2001-2004 közti menetelésünk is majdnem így alakult. 😀
több mint 12 éve
Jó de hát ő Baylor nevelés, a kisujjából kiráz ezer yardot 😛Meg aztán irányító nélkül nehéz ám az élet az NFLben 😊Shawn84Josh Gordon. Ha én dobálnék neki akkor is 100 yard fölött átlagolna 😊Rataxes