BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Foles a Dallas ellen megtette azt amit mindenki (kimondva, kimondatlanul) várt tőle, és bevitte csapatot a PO-ba, innen már tényleg lehet felszabadultan játszani (+ mindenkinek összejöttek a csúcsdöntések is)

Remélem kevésbe lesz konzervatív a D playhívása, és jönni fog a passrush is + ha jól néztem a RB is out (bár nem sokat futnak) Wolff nem lenne baj ha tudná vállalni a játékot, de ma nagyon kíváncsi leszek összességében is a D-re!!
több mint 12 éve
georgeberger Philadelphia Eagles 4 — Eagles fan
Sziasztok! 😊 új vagyok itt a fórumon,pár hete figyelgetem,olvasgatom még csak,de már régóta nagy Eagles drukker vagyok.6 éve már.
...amúgy szerintem döntő lehet az is,hogy Foles mennyire izgulja el első tényleges PO-meccsét.remélem minimum izgalmassá tesszük a meccset.de ha minden lépés jól jön ki,akkor nyerhetünk is.Hajrá Eagles!

We're from Philadelphia.We fight.
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
szerintem amúgy az idő miatt nem lesz olyan sok pont, mint amennyire várható és nagyon remélem, h a def hozza a jó formát és képes lesz nagy játékokra, az off meg nem ad el lasztit. nagyon izgulok. biiztos, h komplettebb csapat a NO, de 1 meccs dönt, bármi lehet
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
 philly.blog.hu/2014/01/04/ellenseges_vonalak_mogott_saints

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Nem tudom miért de a Dallas meccs előtt jobban izgultam hogy mi lesz most valahogy úgy vagyok vele hogy jó lenne nyerni és még fent maradni pár éjszakát de ha esetleg kikapunk akkor sem leszek szomorú az egész évet tekintve (kivéve ha jól játszunk és valamilyen blama során esünk ki...)
Nem értem a külföldi elemzőket hogy szinte mindenki minket tart esélyesnek (tudom a hideg meg a hazai pálya) de úgy érzem hogy a Saints sokkal komplettebb és stabilabb csapat (úgy értve hogy idén mi váltottunk D# sémat új edző új playbook ami még nem 100%ig kiforrott stb)
Biztos az amik jobban értenek hozzá mint én de nem várok ma nagy csodát csak tisztes helytállást aztán ha a csapat megint rámcáfol mint a szezon során többször akkor elnézést kérek a negatív hullámokért 😀zsoeo
Fogadóirodák kb. ugyanannyira teszik a két csapatot (néhol 0.5 ponttal előrébb a Saintst), hazai pálya miatt kapunk 3 pontot. De a többi meccsen is elég élesek már a hátárok, tényleg itt már Vegas szerint is bármi lehet 😊

Ha vki tud vmi frisset a várható időjárásról azt tegye már be 😊
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Meccsnap! 😊 Hihetetlen boldogságot érzek, hogy a post seasonban is érdekelt a csapat. Sokkal jobban izgultam a Dallas meccs előtt, mint most, most csak boldog vagyok (persze izgulok is). Remélem este odacsapunk és végre komolyan elkezdenek velünk számolni 😊
több mint 12 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
Nem tudom miért de a Dallas meccs előtt jobban izgultam hogy mi lesz most valahogy úgy vagyok vele hogy jó lenne nyerni és még fent maradni pár éjszakát de ha esetleg kikapunk akkor sem leszek szomorú az egész évet tekintve (kivéve ha jól játszunk és valamilyen blama során esünk ki...)
Nem értem a külföldi elemzőket hogy szinte mindenki minket tart esélyesnek (tudom a hideg meg a hazai pálya) de úgy érzem hogy a Saints sokkal komplettebb és stabilabb csapat (úgy értve hogy idén mi váltottunk D# sémat új edző új playbook ami még nem 100%ig kiforrott stb)
Biztos az amik jobban értenek hozzá mint én de nem várok ma nagy csodát csak tisztes helytállást aztán ha a csapat megint rámcáfol mint a szezon során többször akkor elnézést kérek a negatív hullámokért 😀
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nagyon izgalmas, hogy megint playoffban vagyunk, nem szeretném, ha megint a WC jelentené a végét. Eazzy
Ezzel Ano is így van. 😀
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Nagyon izgalmas, hogy megint playoffban vagyunk, nem szeretném, ha megint a WC jelentené a végét.

Ha olyan napot fog ki a csapat, mint a Dallas ellen, akkor bukjuk a dolgot valami 38-24-re. Azért, mert úgy gondolom ennyivel színesebb a Saints támadósora, plust Brees ennyivel elitebb Ortonnál. Akkor van esélyünk, ha szerzünk lasztit, és folyamatosan teszünk fel pontokat. Nem engedhetünk meg most sorban 2-3 3&out-ot, mert a Saint rögtön ki fogja használni.

Ha az elején Shady jól tud futni, akkor az megágyazna a passzjátéknak is, úgyhogy azt gondolom most az lenne jó, ha rendesen rá tudnánk már menni a gyengeségükre. Na meg ha DeSean elkapna pár 40+-os passzt, régen volt már az is.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
"GameDay!!!"

Nem vagyok optimista, de jah itt már minden perc ajándék. 😀
A D#-re nagyon kíváncsi leszek. Reálisan nézve Breeséknek simán fel kéne pakolniuk a táblára 25/30+ pontot. Játékos anyagban jobbak, ott van Brees személyében egy elit QB valamint Payton se szar edző. Nagyon meglepődnék, ha Davis megnyerné az edzők csatáját.

Sproles az egyik kedvenc nem Eagles játékosom, és sztem szét is fog szopatni minket az elkapásaival.
Valamint a legnagyobb gondom, hogy sztem Ryans nagyon nem fogja megtalálni a helyét. Nem vesszük majd igazán a hasznát. Bár Pierre Thomas kiesése valamelyest megkönnyíti a dolgokat.
A Saints passzoló csapat. Sprolest nem tudja lefogni, Grahamet nem tudja lefogni, Moore ellen megint csak esélytelen. Félek attól, hogy rengetegszer le fog maradni az emberéről. Vagyis nem lemarad, csak hát ennyit tud majd sebességben.
Futás ellen persze kelleni fog, de ettől függetlenül sztem most a gyenge pontunk lesz Ő is.
Olyat meg nem lehet játszani, hogy 2nd, 3rd downál lehozzuk mert Ő mondja be a playeket és mégiscsak Ő a D# irányítója.
Kíváncsi vagyok nagyon Ryans játékára valamint arra, hogy Davis mit talált ki.

A másik pedig Graham fogása. Kendricks már Wittent se tudta levenni a pályáról. Sokszor ott volt, de hát Witten kihasználta fizikai fölényét. Nah hát Graham ellen ez még szembetűnőbb lesz. N.Allen talán felnő a feladathoz, de akkor meg vmelyik CB-nk marad ott 1-1-ben az elkapóval és Brees esetében ez sem szerencsés. A hosszú routokon Barwin se tudja feltartóztatni Grahamet, szal jah jó lesz. 😀

Ha a falunk élete meccsét fogja játszani, akkor lesz esélyünk (és talán itt vagyunk egyedül jobbak). Ha nem, akkor nagyon csúnya verés is lehet a vége.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Herremanst szidjátok? Imádkozzatok, hogy ne olvasson bowl.hu-t 😉ano92
olvassa, de mustaine szerencséjére csak a "Herremans>Mathis"t értette 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Tippjáték - Wild Card

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Pierre Thomas OUT.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Herremanst szidjátok? Imádkozzatok, hogy ne olvasson bowl.hu-t 😉

több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Herremans > Mathismustaine
Azért nem.
Herremans istenkirály futásblokkoló (csakúgy mint Mathis), de azért passz-védekezésben idén néha meggyűlt a baja. Ennek ellenére még simán Top10 (reálisan is nézve talán Top5) guard.

Kelce is még megérdemelte volna, de sajnos Ő nem kapja meg az országos figyelmet.
Majd talán az SB után. 😀Bébé
Nyilván nem, csak a szokásos hype 😀

Egyébként mit szólnátok ha mondjuk elhoznánk FA-ról Jason Worilds-et? A Steelers topicban nagyon szeretik a srácot, csak attól félnek, hogy nem tudják megtartani.

több mint 12 éve
Herremans > Mathismustaine
Azért nem.
Herremans istenkirály futásblokkoló (csakúgy mint Mathis), de azért passz-védekezésben idén néha meggyűlt a baja. Ennek ellenére még simán Top10 (reálisan is nézve talán Top5) guard.

Kelce is még megérdemelte volna, de sajnos Ő nem kapja meg az országos figyelmet.
Majd talán az SB után. 😀
több mint 12 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000308570/article/2013-allpro-teams 3 First-team All-Pro játékosunk van . Mccoy , Peters , MathisPetikievak01
Petersnek tényleg ennyire jó szezonja van, hogy Pro Bowl (sérülés után, szóval talán nem automatikus katt) és All-Pro csapatba is bekerült? 😀
Mármint jah nem volt szar, de számomra nem volt olyan kiugró a teljesítménye, hogy Top5 OT legyen az idei teljesítménye alapján. Igaz 2011-ben elég magasra rakta nálam a lécet, hiszen akkor simán Ő volt a legjobb tackle az egész ligában.
Meg nézem PFF-nél is Top5-ben van, szal nagy eséllyel akkor csak nekem nem tűnt fel ez a dolog. 😀

Mathisnek örülök, a PFF-hype megtette hatását. 😛 😀Bébé
amióta NFLt nézek Joe Thomas a legjobb OT a ligában, meg úgy összességében is a legjobb játékos, csak hát kevés hypeot kap 😛 de amúgy ja egyet értek veled.

Az OLünk meg ligaelit ezt tudja mindenki, bárki bekerülhetett volna de nyilván ha valaki/valakik bekerülnek akkor az Mathis és Peters. Személy szerint ha valakit ki kellene emelnem innen az Kelce.
Toddot direkt nem mondom, mert sokkal jobb szezonai voltak, volt szezon amikor tényleg simán top3 volt a posztján, amikor a baloldalon tolta és akkor se került be.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Herremans > Mathis

több mint 12 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000308570/article/2013-allpro-teams 3 First-team All-Pro játékosunk van . Mccoy , Peters , MathisPetikievak01
Petersnek tényleg ennyire jó szezonja van, hogy Pro Bowl (sérülés után, szóval talán nem automatikus katt) és All-Pro csapatba is bekerült? 😀
Mármint jah nem volt szar, de számomra nem volt olyan kiugró a teljesítménye, hogy Top5 OT legyen az idei teljesítménye alapján. Igaz 2011-ben elég magasra rakta nálam a lécet, hiszen akkor simán Ő volt a legjobb tackle az egész ligában.
Meg nézem PFF-nél is Top5-ben van, szal nagy eséllyel akkor csak nekem nem tűnt fel ez a dolog. 😀

Mathisnek örülök, a PFF-hype megtette hatását. 😛 😀
több mint 12 éve
Szerintem Avant egy korrekt slot WR, az előszezonból talán még emlékszik valaki, amikor a fű alól szedte össze a labdát a Jacksonville ellen (vagy a sok egykezes az évek alatt...). A sebessége jócskán megkopott. Egy tipikus possession receiver, aki elkapás után kevés yardot szerez, de Damarisnál így is ezerszer jobb.

Nem hiszem, hogy el tudjuk tradelni, főleg az idei teljesítménye miatt nem, de fogunk hozni valakit mellé vagy Maehl/Damaris rosterhelyére pl. Aztán kövi szezon után legkésőbb búcsút intünk neki, mert tuti nem kap itt új szerződést.mustaine
én sem értem miért akarják egyesek lecserélni. mondjuk a fizuja nem túl alacsony de szerintem megérdemli.
a sebessége viszont nem kopott meg, mert mindig is lassú volt 😀 De nem is ezért van itt, 3. és avant még mindig biztos célpont!

több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/qa1c0lqw9km7h7jiwab3
2013 All-Pro teams
The annual All-Pro team was announced by The Associated Press on Friday. Find out which players made the prestigious list.
3 First-team All-Pro játékosunk van . Mccoy , Peters , Mathis

több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
huhúúúúúúú már csak egyet alszunk!!!Attis
Egész héten abban a tudatban voltam, hogy vasárnapról hétfőre virradó éjszaka játszunk, már lélekben készültem, hogy olyan leszek hétfőn a melóban mint a mosott szar. Nem is értettem, hogy ezt milyen vicces célból írtad, de azért ránéztem és nagyon megörültem 😀picksix
örülök h segíthettem 😀
több mint 12 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
huhúúúúúúú már csak egyet alszunk!!!Attis
Egész héten abban a tudatban voltam, hogy vasárnapról hétfőre virradó éjszaka játszunk, már lélekben készültem, hogy olyan leszek hétfőn a melóban mint a mosott szar. Nem is értettem, hogy ezt milyen vicces célból írtad, de azért ránéztem és nagyon megörültem 😀picksix
Basszus de igazad van én is azt néztem hogy kelleni fog a hétfői szabi erre most nézem hogy szombatról vasárnapra éjjel lesz a meccs
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ezzel teljesen egyetértek. Az én kedvenc pickem egy 3-4. körös Brandon Colman pick (Rutgers) hatalmas potenciál van a srácban és 3-4. körben jobb pick nem létezik szerintem, ha ő elérhető és addig nincs WR pick akkor őt szeretnémMirrMurr
A 2. kör elején elviszi a Pats 😊Rataxes
Szerintem 3. körös lesz, de annyira kedvelem, hogy egye b.ssza, ha elviszik a 2. körben. (mert mi Terrence Brooks-t vagy Kyle Fuller-t húzzuk a 2. körben)MirrMurr
Elég sok, elég jó és sokféle elkapó lesz idén. Szerintem a későbbi körökben is simán találhatunk használható játékost slot pozícióba.Shawn84
Cody Hoffman?MirrMurr
Lehet, de nálam a Bayloros elkapók az elsők, már csak érzelmi okokból is. Tevin Reese? De amúgy Jordan Matthews a kedvencem. De Donte Moncrief és DeVante Parker is jóféle.Shawn84
Ha közülük érkezne valaki, nem lennék szomorúMirrMurr
csak mondjuk közülük max Reeset lehetne slotba tenni, Matthews és Moncief egyértelműen szélső elkapók (Parker meg nem jön ki 😊 )
Mondjuk így DJaxet belehetne tolni slotba, érdekes lenne két 6'5"-ös állat közé DJax papa, kisebbségi komplexusa mondjuk nem lesz az biztos... 😀

több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Reméljük február 4 ig folyamatosan lesz hetenként legalább egy át nem aludt éjszakánk 😀 muszáj lenne idén kihasználni, hogy majd minden a kezünkre játszik nem lesz mindig így.

Mondjuk Kelly azért éles meccsek tekintetében tapasztalt róka, ha nyilván egy NFL PO meccs más tészta mint egy NCAA Bowl meccs. Ám a tét nagysága, megléte hasonló. Sőt ott a végkifejletet tekintve minden "alapszakasz" meccs téttel bír mert egy vereség és elúszhatott az esély a végső Nagydöntős sikerre. Úgyhogy ilyen szempontból Kelly nem rutintalan bízok benne, és a csapatban és abban Aki hiszem eddig megengedte, hogy eljusson a csapat😀 Ha eddig jutottunk akkor meg eddig jutottunk, life is go on 😀.dande
Payton-ék pedig nyeretlen kétévesek, c'mon man.😀gordon
Ki mondta hogy azok, eszembe sem volt erre gondolni, nem is ez volt a mondandóm lényege, de ha akarod beleolvashatod ezt, mindegy. Az angolért meg bocs.dande
dande
vicceltem csak, na😊 egyébként is nektek drukkolok