Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Kis bemutatás: www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/report-eagles-hire-musgrave-quarterbacks-coach
több mint 12 éve
Legalább lesz mire mutogatnom ha Foles mégis sz.r lesz a fenébe kellett Lazort elengedni grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de valóban csak Chipben tudok reménykedni, hogy tudja mit csinál és a QBC pozíció mégis más mint az OC
több mint 12 éve
Harmadiknak kéne, lenne lehetősége tanulni. De azért van még pár hasonló kaliber szerencsére.Szerintem Attaochuhoz nekünk legalább a 2. körös pickünk kéne, a 3. kör vége fele szerintem már nem lesz bent, ha nem bénázik nagyon a SB-on vagy a felmérőkön. Mivel atletikus játékos a különböző felmérők neki fognak kedvezni.Legtöbb helyen nem is annak tartják. A 3.-4. körre írogatják leginkább. Ez a 10 font súly "felesleg" amúgy szerintem nem gond, hamar le tudja dobni. Egyébként is inkább 3-4-es OLB-nek tartják. Az látszik, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk a gyerekre. Még külön nem nézegettem róla vidiket, de nekem felkeltette az érdeklődésemet. na meg ha BleedingGreen betette az előretekintőbe, akkor valmait tud a srác 😊Shawn843-4-es OLB-ként nem hiszem, hogy hasznos lenne visszamennie 240-re. Sőt. Sztem az a minimum, hogy 250 fölött marad. Jah igen olvastam, hogy 3. körre teszik jelenleg, de aztán lehet, hogy 2 hónap múlva már első kör vége lesz belőle. 😀 Tavaly Ansah-t se sokan tartották Top5-ösnek január elején. 😀
Kíváncsi vagyok, hogy fog szerepelni a héten. Ha nem lesz elveszett zónázásban, meg emberfogásban, akkor simán jó lehet a számunkra.
(De jah vágom, hogy Ansah fizikailag egy állat és nyilván kedveztek neki a felmérők)Bébé
Akit még erősen nézegettünk az Aaron Colvin. Emberezésben tapasztalt corner, a Oklahomán jó elkapók ellen edződött a Big12-ben. Fizikális és jól küzd a labdáért, jó a sebessége, de nem extra. Illene hozzánk.BleedingGreen
több mint 12 éve
Szerintem Attaochuhoz nekünk legalább a 2. körös pickünk kéne, a 3. kör vége fele szerintem már nem lesz bent, ha nem bénázik nagyon a SB-on vagy a felmérőkön. Mivel atletikus játékos a különböző felmérők neki fognak kedvezni.Legtöbb helyen nem is annak tartják. A 3.-4. körre írogatják leginkább. Ez a 10 font súly "felesleg" amúgy szerintem nem gond, hamar le tudja dobni. Egyébként is inkább 3-4-es OLB-nek tartják. Az látszik, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk a gyerekre. Még külön nem nézegettem róla vidiket, de nekem felkeltette az érdeklődésemet. na meg ha BleedingGreen betette az előretekintőbe, akkor valmait tud a srác 😊Shawn843-4-es OLB-ként nem hiszem, hogy hasznos lenne visszamennie 240-re. Sőt. Sztem az a minimum, hogy 250 fölött marad. Jah igen olvastam, hogy 3. körre teszik jelenleg, de aztán lehet, hogy 2 hónap múlva már első kör vége lesz belőle. 😀 Tavaly Ansah-t se sokan tartották Top5-ösnek január elején. 😀
Kíváncsi vagyok, hogy fog szerepelni a héten. Ha nem lesz elveszett zónázásban, meg emberfogásban, akkor simán jó lehet a számunkra.
(De jah vágom, hogy Ansah fizikailag egy állat és nyilván kedveztek neki a felmérők)Bébé
Akit még erősen nézegettünk az Aaron Colvin. Emberezésben tapasztalt corner, a Oklahomán jó elkapók ellen edződött a Big12-ben. Fizikális és jól küzd a labdáért, jó a sebessége, de nem extra. Illene hozzánk.

több mint 12 éve
Hmm....kevés tapasztalattal rendelkező edzőt semmiképpen se akartam, szóval ez a része végül is teljesült. 😀 1997-től dolgozik az NFL-benm szinte végig vagy OC volt vagy QB-coach.
1998-ban dolgozott nálunk egy évet Offensive Assistant-ként.
6 évig volt az NFL-ben, mint játékos.
Egyetemre pedig az Oregonra járt. 😛
Elmúlt három szezonban a Vikings OC-je volt. 2006-2009 között Atlanta QB-coach.
Még Vick-nek is volt az edzője 2006-ban, amikor addigi legjobb szezonját hozta össze. Ryanből is lett vki. Ponderből nem csinált Pro Bowl QB-t, de legalább Ő is kevésszer adta el a labdát. 😀 Gondolom ezzel győzte meg Kellyt. 😛
Nekem semmi gondom ezzel a kinevezéssel.
Meg bízok Chipben is.
több mint 12 éve
Musgrave az új QB edző.... háááááááááááááááááááááát
több mint 12 éve
Bill Musgrave az új QB edzőtök, hát sok sikert hozzá! 😀😀
több mint 12 éve
Durva statjai vannak idén 😀 16 meccs, ebből 12 kezdő - 15 tackle 1 sack 😀mustaineJó de lehet, hogy végig triplázzák. 😀
több mint 12 éve
Durva statjai vannak idén 😀 16 meccs, ebből 12 kezdő - 15 tackle 1 sack 😀Még ide hozzátenném, hogy OLB-be nem szabad ügynököt akarok, mert én nem látom senkiben, hogy annyira megérné idehozni. A drafton pedig 3-4 alkalmas játékos s lesz, és végső soron, nem kell azonnal mély vízbe dobni.Shawn84Teo UFA lesz. (Daniel Te'o Nesheim) 😀 Én idehoznám, hátha 3-4-ben pusztítana. 😀
Plusz már nincs itt Washburn se aki leordibálná a fejét. 😀 Nah nem mintha Azzinaro olyan békés embernek tűnne. 😀Bébé
több mint 12 éve
Még ide hozzátenném, hogy OLB-be nem szabad ügynököt akarok, mert én nem látom senkiben, hogy annyira megérné idehozni. A drafton pedig 3-4 alkalmas játékos s lesz, és végső soron, nem kell azonnal mély vízbe dobni.Shawn84Teo UFA lesz. (Daniel Te'o Nesheim) 😀 Én idehoznám, hátha 3-4-ben pusztítana. 😀
Plusz már nincs itt Washburn se aki leordibálná a fejét. 😀 Nah nem mintha Azzinaro olyan békés embernek tűnne. 😀
több mint 12 éve
Na ma este én is nézek pár meccsvideót róla. Van jó néhány szerencsére. Meghoztad a kedvem, meg aztán úgy jobban tudok beszélni róla én is 😊A senior bowl is sokat számít de majd a combine meg a pro day ami hasonló. A 10 mínuszt a sebessége miatt gondolom. Mert a méretei azok tökéletesek lennének. Mondjuk Barwin sem egy villámléptű gyerek, igaz a túloldalra valami komolyabb passrusher képességű játékos kéne. Attachou pedig 3. körben kiváló lehet, már persze ha addig hanyagoljuk a posztot.Shawn84Hát jah pont ezaz, hogy Barwin se egy villámléptő, pedig Ő 4,5 alatt futotta a 40 yardot. Szal a 4,7 az elég kevés amire most teszik. Az olyan T.Cole-os idő. 😀 És Barwin 256 fonttal futott 4,47-et és 4,18-as short shuttlet, ami OLB/DE-nél elég durva eredmény.Bébé
több mint 12 éve
A senior bowl is sokat számít de majd a combine meg a pro day ami hasonló. A 10 mínuszt a sebessége miatt gondolom. Mert a méretei azok tökéletesek lennének. Mondjuk Barwin sem egy villámléptű gyerek, igaz a túloldalra valami komolyabb passrusher képességű játékos kéne. Attachou pedig 3. körben kiváló lehet, már persze ha addig hanyagoljuk a posztot.Shawn84Hát jah pont ezaz, hogy Barwin se egy villámléptő, pedig Ő 4,5 alatt futotta a 40 yardot. Szal a 4,7 az elég kevés amire most teszik. Az olyan T.Cole-os idő. 😀 És Barwin 256 fonttal futott 4,47-et és 4,18-as short shuttlet, ami OLB/DE-nél elég durva eredmény.
több mint 12 éve
A senior bowl is sokat számít de majd a combine meg a pro day ami hasonló. A 10 mínuszt a sebessége miatt gondolom. Mert a méretei azok tökéletesek lennének. Mondjuk Barwin sem egy villámléptű gyerek, igaz a túloldalra valami komolyabb passrusher képességű játékos kéne. Attachou pedig 3. körben kiváló lehet, már persze ha addig hanyagoljuk a posztot.Legtöbb helyen nem is annak tartják. A 3.-4. körre írogatják leginkább. Ez a 10 font súly "felesleg" amúgy szerintem nem gond, hamar le tudja dobni. Egyébként is inkább 3-4-es OLB-nek tartják. Az látszik, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk a gyerekre. Még külön nem nézegettem róla vidiket, de nekem felkeltette az érdeklődésemet. na meg ha BleedingGreen betette az előretekintőbe, akkor valmait tud a srác 😊Shawn843-4-es OLB-ként nem hiszem, hogy hasznos lenne visszamennie 240-re. Sőt. Sztem az a minimum, hogy 250 fölött marad. Jah igen olvastam, hogy 3. körre teszik jelenleg, de aztán lehet, hogy 2 hónap múlva már első kör vége lesz belőle. 😀 Tavaly Ansah-t se sokan tartották Top5-ösnek január elején. 😀
Kíváncsi vagyok, hogy fog szerepelni a héten. Ha nem lesz elveszett zónázásban, meg emberfogásban, akkor simán jó lehet a számunkra.Bébé
Még ide hozzátenném, hogy OLB-be nem szabad ügynököt akarok, mert én nem látom senkiben, hogy annyira megérné idehozni. A drafton pedig 3-4 alkalmas játékos s lesz, és végső soron, nem kell azonnal mély vízbe dobni.
több mint 12 éve
Legtöbb helyen nem is annak tartják. A 3.-4. körre írogatják leginkább. Ez a 10 font súly "felesleg" amúgy szerintem nem gond, hamar le tudja dobni. Egyébként is inkább 3-4-es OLB-nek tartják. Az látszik, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk a gyerekre. Még külön nem nézegettem róla vidiket, de nekem felkeltette az érdeklődésemet. na meg ha BleedingGreen betette az előretekintőbe, akkor valmait tud a srác 😊Shawn843-4-es OLB-ként nem hiszem, hogy hasznos lenne visszamennie 240-re. Sőt. Sztem az a minimum, hogy 250 fölött marad. Jah igen olvastam, hogy 3. körre teszik jelenleg, de aztán lehet, hogy 2 hónap múlva már első kör vége lesz belőle. 😀 Tavaly Ansah-t se sokan tartották Top5-ösnek január elején. 😀
(De jah vágom, hogy Ansah fizikailag egy állat és nyilván kedveztek neki a felmérők)
több mint 12 éve
Nézegettem vidiket Jeremiah Attaochu-ról (6-3, 252 OLB)Legtöbb helyen nem is annak tartják. A 3.-4. körre írogatják leginkább. Ez a 10 font súly "felesleg" amúgy szerintem nem gond, hamar le tudja dobni. Egyébként is inkább 3-4-es OLB-nek tartják. Az látszik, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk a gyerekre. Még külön nem nézegettem róla vidiket, de nekem felkeltette az érdeklődésemet. na meg ha BleedingGreen betette az előretekintőbe, akkor valamit tud a srác 😊
kb 4,7-es 40 yardra teszik, ez átlagosnak mondható...talán egy kicsit a rosszabbik végén van ennek 😀
A Georgia ellen 8 tackle, 4 sack, 1 labdaelütés (egyetemi karrierje során ebből összesen 4 van neki)
Első sack-je RB ellen volt, igaz előtte szépen megverte az OLmant belülről.
2. sack olyan semmilyen volt. Kívülről verte meg az OT-t, de szinte az OT már kivette a játékból szal olyan fura volt. Mert a QB meg elkezdett közbe futni is. Azért a QB is benne volt ebben a sack-ben.
3. sack egy QB-draw után jött egy kicsivel a LoS előtt, szal itt se az volt, hogy vkit szét alázott volna.
4. sack, megint csak egy RB-t vert meg.
Clemson ellen 5 tackle, 2 sack.
Első sacknél szépen befele húz, OL szarul osztja el az embereket és így szinte érintés nélkül megy a QB-ra. Inkább jó playhívás, minthogy az Ő érdeme.
2. sacknél azonban szépen megveri az OT-t kívülről.
Később egy szép QB-hit, 2 embert is megvert igaz az egyik TE volt, a másik pedig egy RB.
Megint a fal közepére húzva fejt ki nyomást.
Kívülről szépen megveri az OT-t, de Boydról lecsúszik így nincsen sack.
Futás ellen egyik meccsen se volt faktor. Ha már egyszer megblokkolják akkor nem tud leválni róla, meg úgy összességében se tűnt vmi erősnek. Szal ball-rushra sztem nem kell tőle számítani. Szabad területen lassúnak tűnt. Vagyis jobban mondva nem tűnt gyorsnak. Egyetemi szinten is full átlagosnak. De tegnap azt írták, hogy a Senior Bowl-on nem mozgott szarul cover-ben. (T.Colehoz és B.Grahamhez képest.)
Megnéztem két 2012-es meccsét is. Nah ott szinte teljesen más játékosnak tűnik. Első három egyetemi évében 3-4-es rendszerben játszott OLB-ként, majd 2013-ban 4-3-ra átálltak és itt DE-ként szerepelt. Tavaly tök mozgékonynak tűnt meg minden, szal lehet, hogy 3-4-ben jobban élne. Azonban lehet ez annak is betudható, hogy akkor könnyebb volt. Egyetemi adatbázisban 240 fonttal szerepelt, tegnap 252-vel mérlegelt. Nagy eséllyel ez a 10es az elmúlt egy évben került fel rá. Meg kérdéses lehet nála, hogy ha 260ra felmegy, akkor mennyit veszít a mozgékonyságából.
Kíváncsi leszek, hogy a combine-on mekkora lesz a súlya és mennyire lesz mozgékony.
Amit eddig láttam tőle (ami nyilván nem sok) nem áldoznék rá első két kört.Bébé
Újabbak kedvéért: ajánlom figyelmetekbe ezt a topikot:
több mint 12 éve
Nézegettem vidiket Jeremiah Attaochu-ról (6-3, 252 OLB)kb 4,7-es 40 yardra teszik, ez átlagosnak mondható...talán egy kicsit a rosszabbik végén van ennek 😀
A Georgia ellen 8 tackle, 4 sack, 1 labdaelütés (egyetemi karrierje során ebből összesen 4 van neki)
Első sack-je RB ellen volt, igaz előtte szépen megverte az OLmant belülről.
2. sack olyan semmilyen volt. Kívülről verte meg az OT-t, de szinte az OT már kivette a játékból szal olyan fura volt. Mert a QB meg elkezdett közbe futni is. Azért a QB is benne volt ebben a sack-ben.
3. sack egy QB-draw után jött egy kicsivel a LoS előtt, szal itt se az volt, hogy vkit szét alázott volna.
4. sack, megint csak egy RB-t vert meg.
Clemson ellen 5 tackle, 2 sack.
Első sacknél szépen befele húz, OL szarul osztja el az embereket és így szinte érintés nélkül megy a QB-ra. Inkább jó playhívás, minthogy az Ő érdeme.
2. sacknél azonban szépen megveri az OT-t kívülről.
Később egy szép QB-hit, 2 embert is megvert igaz az egyik TE volt, a másik pedig egy RB.
Megint a fal közepére húzva fejt ki nyomást.
Kívülről szépen megveri az OT-t, de Boydról lecsúszik így nincsen sack.
Futás ellen egyik meccsen se volt faktor. Ha már egyszer megblokkolják akkor nem tud leválni róla, meg úgy összességében se tűnt vmi erősnek. Szal ball-rushra sztem nem kell tőle számítani. Szabad területen lassúnak tűnt. Vagyis jobban mondva nem tűnt gyorsnak. Egyetemi szinten is full átlagosnak. De tegnap azt írták, hogy a Senior Bowl-on nem mozgott szarul cover-ben. (T.Colehoz és B.Grahamhez képest.)
Megnéztem két 2012-es meccsét is. Nah ott szinte teljesen más játékosnak tűnik. Első három egyetemi évében 3-4-es rendszerben játszott OLB-ként, majd 2013-ban 4-3-ra átálltak és itt DE-ként szerepelt. Tavaly tök mozgékonynak tűnt meg minden, szal lehet, hogy 3-4-ben jobban élne. Azonban lehet ez annak is betudható, hogy akkor könnyebb volt. Egyetemi adatbázisban 240 fonttal szerepelt, tegnap 252-vel mérlegelt. Nagy eséllyel ez a 10es az elmúlt egy évben került fel rá. Meg kérdéses lehet nála, hogy ha 260ra felmegy, akkor mennyit veszít a mozgékonyságából.
Kíváncsi leszek, hogy a combine-on mekkora lesz a súlya és mennyire lesz mozgékony.
Amit eddig láttam tőle (ami nyilván nem sok) nem áldoznék rá első két kört.
Jah és a Senior Bowl-on 4-3-es LB-ként edz, szóval ki fog derülni, hogy mozog üres területen.
több mint 12 éve
És pont ezekre kérdeztek rá. nem kellett volna 😊Seantrel Henderson bemutatkozott. El is érte, hogy lekerüljön a csapat draft boardjáról 😊 www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Senior-Bowl-practice-notes-Day-1.htmlShawn84Aki nem érteni, csak annyi, hogy egy forrás szerint az interjú rosszul ment vele és ezért lekerült a draft bourdunkról. Bár lehet, hogy csak Roseman el akarja hitetni, hogy lekerült és közben meg behúzzuk majd. 😛 😀
Amúgy a CBS olyan 4-5. kör közé várja jelenleg. 6-7, 331, Kicsi a chargers-i Fluker-hez hasonlítják a játékát. Több pályán kívüli incidense is volt már és már nem egyszer felfüggesztették 1-1 meccsre.
2 meccse:
www.youtube.com/watch?v=t4hl__3-XVA
www.youtube.com/watch?v=8_BLti2jqiMBébé
több mint 12 éve
Seantrel Henderson bemutatkozott. El is érte, hogy lekerüljön a csapat draft boardjáról 😊 www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Senior-Bowl-practice-notes-Day-1.htmlShawn84Aki nem érteni, csak annyi, hogy egy forrás szerint az interjú rosszul ment vele és ezért lekerült a draft bourdunkról. Bár lehet, hogy csak Roseman el akarja hitetni, hogy lekerült és közben meg behúzzuk majd. 😛 😀
Amúgy a CBS olyan 4-5. kör közé várja jelenleg. 6-7, 331, Kicsi a chargers-i Fluker-hez hasonlítják a játékát. Több pályán kívüli incidense is volt már és már nem egyszer felfüggesztették 1-1 meccsre.
2 meccse:
www.youtube.com/watch?v=t4hl__3-XVA
www.youtube.com/watch?v=8_BLti2jqiM
több mint 12 éve
Seantrel Henderson bemutatkozott. El is érte, hogy lekerüljön a csapat draft boardjáról 😊 www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Senior-Bowl-practice-notes-Day-1.html
több mint 12 éve
BleedingGreen-nek hála az oldalon olvasható pár draftos írás, szóval ha vki elfeledkezett volna róla, akkor:Szeptemberi támadós:
philly.blog.hu/2013/09/17/2014_draft_eloretekinto_tamadok_i
Októberi védős:
philly.blog.hu/2013/10/12/2014_nfl_draft_eloretekinto_vedelem_i
Decemberi védős:
philly.blog.hu/2013/12/15/2014_nfl_draft_eloretekinto_vedelem_ii
több mint 12 éve
Josh Huff (WR, részt vesz a drafton) szavaival egy írás arról , amikor tavaly bejelentette a Kacsáknak, hogy az Eagles HC-ja lesz:www.phillymag.com/birds247/2014/01/21/eagles-wake-call-josh-huff-chip-kelly/
több mint 12 éve
Játákosok, akikkel biztos, hogy beszéltünk a Senior Bowl-on:OLB Jeremiah Attaochu 6-3, 252
CB Aaron Colvin 5-11, 186
ILB Christian Jones 6-3, 234
DL Deandre Coleman 6-5, 315
DE Brent Urban 6-6, 298
ILB Lamin Barrow 6-1, 229
CB Stanley Jean-Baptiste 6-2, 215
ILB Chris Borland 5-11, 245
CB Dontae Johnon 6-2, 199
S Ahmad Dixon 5-11, 205
Valamint még éjszaka is beszéltünk pár játékossal a hotelben, szóval nem csak gyors pár perces találkozók voltak.
Roseman és Gus Bradley beszélgetnek. Gondolom a tavalyi edzőkeresés is szóba került. 😊 Mi lett volna, ha Chip marad egyetemen...
twitter.com/Jeff_McLane/status/425394041216172033/photo/1/large
több mint 12 éve
3-4es DE az nem passrusher normál esetben.JanekÁltalában nem, de Cox erőssége az lenne. Meg az is volt a szezon 3/4-ben.
És nem bánnám, ha Ő is tudná termelni a sack-eket, mint pl. C.Jordan, J.J Watt, Wilkerson vagy C.Campbell. Jó persze Ők elit-ek a saját posztjukon, de hát Cox-tól is azt várom, hogy Top 3-4es DE legyen.
Eagles promoted Mike Dawson, previously defensive quality control, to assistant defensive line coach. He replaced Erik Chinander, who became Oregon OLBs coach.
több mint 12 éve
East-West Shrine Game-ről egy összefoglaló féleség:www.bleedinggreennation.com/2014/1/20/5327840/east-west-shrine-game-review-jimmy-garoppolo
több mint 12 éve
3-4es DE az nem passrusher normál esetben.Jó ez a 3fiatal megvan a sebességük és a méretük is