NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 806
50
18:05 ORANGE BOWL 🍊 - Texas Tech vs Oregon
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem tudom miről beszélnek, egy gramm hó nincs a pályán...manbearpigelvileg havas eső van
több mint 11 éve
Nem tudom miről beszélnek, egy gramm hó nincs a pályán...
több mint 11 éve
Ricsi szerint is havazik a legjobb varosban
több mint 11 éve
Kik lesznek a Safety-k este?
több mint 11 éve
Szerintem itt hiteles képeket kaphattok 😀www.511pa.com/Traffic.aspx?ShowCameras=true
több mint 11 éve
Na kérem Deny is a fedélzeten nem is lehet más csak győzelem 😛 😀
több mint 11 éve
ááá!azóta már biztos hó ágyúztak... 😀😀😀Ha vki tud vmi frisset a várható időjárásról azt tegye már be 😊marci88Egyelőre -1 fok van és szinte biztos, hogy tovább hűl. 10% most a csapadék esélye, de a Lions meccs előtt is ezt írták. (amúgy holnapra mondják a havazást, de reméljük a meccs előtt megint leszakad az ég 😀 ...bár a nagy hideg is jó lehet )GreengoReggeli kép:
Deny
több mint 11 éve
Ha vki tud vmi frisset a várható időjárásról azt tegye már be 😊marci88Egyelőre -1 fok van és szinte biztos, hogy tovább hűl. 10% most a csapadék esélye, de a Lions meccs előtt is ezt írták. (amúgy holnapra mondják a havazást, de reméljük a meccs előtt megint leszakad az ég 😀 ...bár a nagy hideg is jó lehet )Greengo
Reggeli kép:
több mint 12 éve
Nem a fenét a múltkor a Chicago meccs előtt is úgy volt, aztán már 54-11-nél ébredtem 😀 De Reid papáékat nem lehet kihagyni és nagyon remélem, hogy összejön nekik is!Két verzió van: vagy átalszom és nagyon nyerünk vagy nem alszom át és hasonlóan húzosan mint a Dallas ellen de szintén nyerünk 😛. Egy jó hírem van számotokra 😀: eredménykövetőzni nem fogok. Esetleg ha nagyon felidegesítenek a srácok vagy már elment a hajó. Egyébként próbálok sztoikus nyugalommal hozzáálni a dologhoz, hogy már ez is órisái amit eddig elértünk | de azért ha lehet nyerjünk jó 😛 | dandeNézni kell az előtte lévő meccset és nem alszod át.Shawn84
több mint 12 éve
Két verzió van: vagy átalszom és nagyon nyerünk vagy nem alszom át és hasonlóan húzosan mint a Dallas ellen de szintén nyerünk 😛. Egy jó hírem van számotokra 😀: eredménykövetőzni nem fogok. Esetleg ha nagyon felidegesítenek a srácok vagy már elment a hajó. Egyébként próbálok sztoikus nyugalommal hozzáálni a dologhoz, hogy már ez is órisái amit eddig elértünk | de azért ha lehet nyerjünk jó 😛 | dandeNézni kell az előtte lévő meccset és nem alszod át.
több mint 12 éve
Két verzió van: vagy átalszom és nagyon nyerünk vagy nem alszom át és hasonlóan húzosan mint a Dallas ellen de szintén nyerünk 😛. Egy jó hírem van számotokra 😀: eredménykövetőzni nem fogok. Esetleg ha nagyon felidegesítenek a srácok vagy már elment a hajó. Egyébként próbálok sztoikus nyugalommal hozzáálni a dologhoz, hogy már ez is órisái amit eddig elértünk | de azért ha lehet nyerjünk jó 😛 |
több mint 12 éve
Nézegetem a playbookokat, elemzéseket, de nem jövök rá hogy fogjuk meg D oldalon ezt a Saints. Egyszerűen túl sok oldalúak. Az eddigi ellenfelek mindig nagyjából egy dologgal szivattak minket, amire Davis talált is megoldást, de most félek, hogy nem lesz ilyen egyszerű...Ha blitzelünk mint állat, akkor Sproles screenből kinyír, ha nem, akkor meg Graham. Aztán még futhatnak is, abban sem rosszak, csak keveset csinálják. Valahogy talán az elején kéne nagyon blitzelni, hogy Breest beparáztassuk, és elhiggyék, hogy tényleg szarok idegenben, különben azt fogják elhinni, hogy nem is 😀EazzyAz a baj, hogy elvileg Brees nagyobb nyomás alatt is jól tud játszani. Szval fontos lesz a jó emberezés és blitzeket csak fontos playeknél kéne hívni(kritikus 3.down...stb). A lényeg az lenne, hogy Breesék a partvonalon kívülről nézzék a mi támadóinkat sokáig. 😉
Ha vki tud vmi frisset a várható időjárásról azt tegye már be 😊marci88Egyelőre -1 fok van és szinte biztos, hogy tovább hűl. 10% most a csapadék esélye, de a Lions meccs előtt is ezt írták. (amúgy holnapra mondják a havazást, de reméljük a meccs előtt megint leszakad az ég 😀 ...bár a nagy hideg is jó lehet )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
De legalább Sheldon beköszönt akkor Bushnak 😊
több mint 12 éve
"GameDay!!!"Nem mi vagyunk az esélyesek szerintem se ezt még az elején tisztázzuk de azért egy kicsit indokolatlannak érzem ezt a nagy parát az idei Saints-től.Nem akarok tiszteletlen lenni Brees hatalmas játékos de idegenbe látványosan nem megy nekik, az O-faluk se védi olyan jól. Sproles-ra ha van jó match-up akkor szvsz Kendricks az. Tuti hogy Davis megkeveri a kártyákat és nem Kendricks lesz Grahemen többnyire hanem egy magas hosszú kezű Cb(nálunk van pont 2 ilyen adottságú cb), mint anno Aso, aki szar igazolás volt de a TE-ellen remekül védekezett anno Gronk v. Witten ellen is és jelentősen javult a legendás szar Te védekezésünk. Moore nálam nem esélytelen kategória Boykin simán megoldja, Colston inkább veszélyesebb rá fog menni a másik magasabb Cb-n Williams v. Fletcher. Safety-eink gyenge pontok ezt mindenki tudja velük nem nagyon kéne 1-1- ben coverezni de persze néha elkerülhetetlen, itt bajba leszünk tény bár ELVILEG Chung nem nagy termetű, lassú Safety, tehát passz ellen nem tartom olyan rossznak.
Nem vagyok optimista, de jah itt már minden perc ajándék. 😀
A D#-re nagyon kíváncsi leszek. Reálisan nézve Breeséknek simán fel kéne pakolniuk a táblára 25/30+ pontot. Játékos anyagban jobbak, ott van Brees személyében egy elit QB valamint Payton se szar edző. Nagyon meglepődnék, ha Davis megnyerné az edzők csatáját.
Sproles az egyik kedvenc nem Eagles játékosom, és sztem szét is fog szopatni minket az elkapásaival.
Valamint a legnagyobb gondom, hogy sztem Ryans nagyon nem fogja megtalálni a helyét. Nem vesszük majd igazán a hasznát. Bár Pierre Thomas kiesése valamelyest megkönnyíti a dolgokat.
A Saints passzoló csapat. Sprolest nem tudja lefogni, Grahamet nem tudja lefogni, Moore ellen megint csak esélytelen. Félek attól, hogy rengetegszer le fog maradni az emberéről. Vagyis nem lemarad, csak hát ennyit tud majd sebességben.
Futás ellen persze kelleni fog, de ettől függetlenül sztem most a gyenge pontunk lesz Ő is.
Olyat meg nem lehet játszani, hogy 2nd, 3rd downál lehozzuk mert Ő mondja be a playeket és mégiscsak Ő a D# irányítója.
Kíváncsi vagyok nagyon Ryans játékára valamint arra, hogy Davis mit talált ki.
A másik pedig Graham fogása. Kendricks már Wittent se tudta levenni a pályáról. Sokszor ott volt, de hát Witten kihasználta fizikai fölényét. Nah hát Graham ellen ez még szembetűnőbb lesz. N.Allen talán felnő a feladathoz, de akkor meg vmelyik CB-nk marad ott 1-1-ben az elkapóval és Brees esetében ez sem szerencsés. A hosszú routokon Barwin se tudja feltartóztatni Grahamet, szal jah jó lesz. 😀
Ha a falunk élete meccsét fogja játszani, akkor lesz esélyünk (és talán itt vagyunk egyedül jobbak). Ha nem, akkor nagyon csúnya verés is lehet a vége.Bébé
Ami miatt nem mi vagyunk az esélyesek az szerintem az a gyenge pass-rush-unk. Bár Cole mintha elkapta volna a fonalat, ha ő rendszeresen oda tud érni Brees-re akkor nyerünk. Lehet itt taktikázni össze-vissza mindig a nyomáson múlik. Ha van a Qb-n pressure akkor hibázni fog ha sok ideje lesz, Brees kivégez, de még egy nála sokkal gyengébb Qb is. Persze itt bejöhet a PO-ban az időjárás faktor, ami soakt segíthet nekünk egy ilyen pass-heavy offense ellen.
Nekem a 2007-es meccsünk a Saints ellen élénken él a fejemben, nagyon szurkoltam Garcia-éknak, nagyon nagy csapatunk volt csak a run-D nulla volt, Bush és MacAlister szétfutott minket, nagyon ki voltam akkor hogy nem mi jutottunk tovább, ma szerintem visszavágunk.
több mint 12 éve
Az a jó hír, ha nincs hír Ano-ról!Ano-ról 17 órája nincs hír. Remélem már nagyon részeg 😊karmigranMi ez ha nem elkötelezettség és hűség a szeretett csapat irányába 😊 Minden tiszteletem!MirrMurr
Csak a kötelességét teljesíti, bár mások is megtennék...!😀
több mint 12 éve
Nézegetem a playbookokat, elemzéseket, de nem jövök rá hogy fogjuk meg D oldalon ezt a Saints. Egyszerűen túl sok oldalúak. Az eddigi ellenfelek mindig nagyjából egy dologgal szivattak minket, amire Davis talált is megoldást, de most félek, hogy nem lesz ilyen egyszerű...Ha blitzelünk mint állat, akkor Sproles screenből kinyír, ha nem, akkor meg Graham. Aztán még futhatnak is, abban sem rosszak, csak keveset csinálják. Valahogy talán az elején kéne nagyon blitzelni, hogy Breest beparáztassuk, és elhiggyék, hogy tényleg szarok idegenben, különben azt fogják elhinni, hogy nem is 😀Eazzynem mi fogjuk megállítani hanem az időjárás..ideális körülmények közt nem lehet őket megállítani de a Linc-en ma kemény mínuszok lesznek. Állítólag havazás se kizárt.
több mint 12 éve
Nézegetem a playbookokat, elemzéseket, de nem jövök rá hogy fogjuk meg D oldalon ezt a Saints. Egyszerűen túl sok oldalúak. Az eddigi ellenfelek mindig nagyjából egy dologgal szivattak minket, amire Davis talált is megoldást, de most félek, hogy nem lesz ilyen egyszerű...Ha blitzelünk mint állat, akkor Sproles screenből kinyír, ha nem, akkor meg Graham. Aztán még futhatnak is, abban sem rosszak, csak keveset csinálják. Valahogy talán az elején kéne nagyon blitzelni, hogy Breest beparáztassuk, és elhiggyék, hogy tényleg szarok idegenben, különben azt fogják elhinni, hogy nem is 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Sziasztok! 😊 új vagyok itt a fórumon,pár hete figyelgetem,olvasgatom még csak,de már régóta nagy Eagles drukker vagyok.6 éve már.Üdv!
...amúgy szerintem döntő lehet az is,hogy Foles mennyire izgulja el első tényleges PO-meccsét.remélem minimum izgalmassá tesszük a meccset.de ha minden lépés jól jön ki,akkor nyerhetünk is.Hajrá Eagles!georgeberger
Ha annyira izgul mint én, akkor bukjuk a meccset tuti 😊 Na de remélem nem. Szerintem sok jóra nem számíthatunk a védelmünktől Brees-ék ellen. Az a kérdés, hogy jó öreg cimboránk Rob Ryan egységét szét tudjuk-e szedni. Egy 2011-es egy meccs jut eszembe, mindenki oda volt a Dallas védelméért, gyakorlatilag alig engedtek futott yardot, elsők voltak a ligában futás ellen, aztán Shady futott majdnem kétszázat, meg Vick mellé ötvenet. Szóval abban reménykedem, hogy RR hasonlóan betlizik. Ha nem kerülünk gyorsan nagy hátrányba, akkor tudjuk a sokoldalú támadójátékunkat játszani és a második félidőben Shady eldönti a meccset és MVP lesz (ja az még nem 😀 )
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Ugy néz ki én nem tudom nézni mert nem otthon vagyok de még érdeklődöm a szalláson hátha...Hajrá mi!
több mint 12 éve
Ano-ról 17 órája nincs hír. Remélem már nagyon részeg 😊karmigranMi ez ha nem elkötelezettség és hűség a szeretett csapat irányába 😊 Minden tiszteletem!
több mint 12 éve
Érdekes, de bennem is csak a boldogság van, és igen kevés izgalom. Úgy érzem, talán pont ez döntheti el a meccset, hogy sokkal felszabadultabban játszhatunk, mint a Saints. Bármennyire minket hoznak ki esélyesnek, itt ők bukhatják a többet. Mellé még az időjárás is nekünk kedvez, és ha bárhogyan el tudjuk tűntetni Grahamet, akkor sztem meglesz ez a meccs.FLY EAGLES FLY!
több mint 12 éve
Ano-ról 17 órája nincs hír. Remélem már nagyon részeg 😊
több mint 12 éve
végre komolyan elkezdenek velünk számolni 😊MirrMurrSzerintem pont hogy túl komolyan számolnak velünk már most is. Szinte az összes elemzésnél minket hoznak ki győztesnek.
Don't talk the walk, Walk the talk!