BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
A különlegesen gyenge Foles-ért felajánom Pondert, esetleg Cassel-t 😛 😊 Aki fanyalog Foles miatt az gondoljon erre 😊vsanyi132
Ilyen mentalitással nem lehet fejlődni. 😀

Valamelyik nagy edző mondta mindig, hogy a Good is not good enough. Vagy vmi ilyesmit. 😀 A lényege ez. 😀
több mint 11 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 032 — Vikings fan
sajnos nem találom azt a tweetet amit tegnap egy szurkoló írt a meccs után, a lényeg az volt, hogy az Eagles feltradelhetne egy QB needes csapat pickjéért a draft elejére, melybe Folest is bele lehetne vonni, így Kelly is kap egy számára jobban használható irányítót (az eredeti felvetés Hundley volt, de ő nemrég jelentette be, hogy visszamegy a UCLA-re, maradt Manziel, esetleg Boyd) és a másik csapat se jár rosszul, hisz már előre tudják mit várhatnak Folestól.

ti örülnétek neki?kristof
A különlegesen gyenge Foles-ért felajánom Pondert, esetleg Cassel-t 😛 😊 Aki fanyalog Foles miatt az gondoljon erre 😊

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Boydért nem hiszem, hogy fel kéne tradelni, ahogy olvastam, jelenleg úgy néz ki, csúszik a 3-4. körig

De amúgy őt szívesen látnám Foles alternatívájaként 😊

több mint 11 éve
ti örülnétek neki?kristof
számomra az örülés az túlzás lenne 😀

Full zsákbamacska egy átlagosnál jobbnak mondható QB-ért és még pick se jön be.
Inkább Foles mögé húzzunk vmi mobilis, okos irányítót vmelyik körben, de Ő maradjon.
Bár a Rams két első körös pickjéért lehet elengedném. 😀

A draft, meg ahogy egy adott játékos az egyetemen játszott, de azért ne dőljünk be olyan könnyen.
Nagyon jó példa erre Henery esete. 2011-es drafton jött, pont az ominózus Packers-es, Akers kihagyott 2 FG-t, miközben 5 ponttal kikaptunk meccs után.
4. körben behúztuk az egyetemi futball, egyik ha nem a legjobb kickerét.
PE.com-on csomó betelefonáló, hogy ha clutch szitu lenne és Akers vagy Henery között kéne dönteni, akkor egyértelmű, hogy Henery. Mekkora clutch kicker, meg szar időjárásban edződött és ott rúgott ilyen jól. Ráadásul ez csak FG, full az mint az egyetemen. Nem kell átszokni semmi. Akersnél simán jobb. Minden szaki dicsérte meg minden. Most meg...
Meskóról is ódákat zengtek. Pedig nekik tényleg cska rúgni kell. Az elméletileg ugyanolyan...és mégsem.
Szóval nagyon nem örülnék ilyen Foles+pick for Manziel vagy hasonló picknek. Foles maradjon csak Ő vmennyire azért biztos pont. Plusz még nem néztem utána igazán az egyetemi dolgoknak, de amennyire vágom azért Manziel-el kapcsolatban is vannak kérdőjelek. Nem olyan biztos pick, mint Luck vagy RGIII.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
sajnos nem találom azt a tweetet amit tegnap egy szurkoló írt a meccs után, a lényeg az volt, hogy az Eagles feltradelhetne egy QB needes csapat pickjéért a draft elejére, melybe Folest is bele lehetne vonni, így Kelly is kap egy számára jobban használható irányítót (az eredeti felvetés Hundley volt, de ő nemrég jelentette be, hogy visszamegy a UCLA-re, maradt Manziel, esetleg Boyd) és a másik csapat se jár rosszul, hisz már előre tudják mit várhatnak Folestól.

ti örülnétek neki?
több mint 11 éve
A védelmet nem ekézném, bármit is csinált a 2. félidőbe, az első félidőben oylan helyzetbe hozta a támadósort, amivel többször is lehetett volna élni.eaglesmcnabb
Kicsit 2008-as NFC-champ meccs.
Feltámadunk a második félidőben, vezetünk, majd jön egy 10+ perces drive az ellenféltől, átveszik a vezetést, nekünk marad 1 percünk és nem tudunk mit kezdeni.
Csak most a támadóknak úgy lett vége a szezonnak, úgy hagyták el a pályát, hogy még vezettek. Ez is idegesítő lehet.
Amikor kellett volna, akkor igazán egyik egységünk se tudta odatenni magát és lehozni a meccset. Ezért se álltunk mi még készen a PO menetelésre. Nem voltunk mi még olyan erősek.
több mint 11 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
Amennyiben komolyabban akarunk szerepelni, akkor azért a D-nek nem kéne majd mindegyik harmadik kísérletet beszopni, ezen mindenképp javítani kell. A második félidőre ugyanis ez volt a szitu (egy félidő nem lesz elég ezen a szinten) nem számoltam, de volt sokszor, hogy első másodikra szépen hátra toltuk őket aztán simán összehozták, persze nyilvánvaló az elején a labdaszerzéseket pontokra kellett volna váltani az Onak. Azt gondoltam a rájátszásra jön pár trükkös játék (akár Vick-el), ha láthatólag nem mennek a bevált hívások, hát nem jöttek.
Na meg az órával való játszás, amivel szintén kellene valamit kezdeni, ha ennyire szoros az állás (Dallas is mák volt, szerintem).
Foles, mutatták a közvetítés során milyen szorosan őrizték DeSeant és a többieket, írjátok bátorság(!) pár INT azt milyen boldogok lettünk volna, képzelem mit kapott volna akkor, szerintem nem ő rajta ment el, ha köv. szezonba jön egy jobb, hát jöjjön, de szerintem nincs probléma vele. Na, majd jövőre...
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
ide kéne majd Barkleynál több potenciállal rendelkező backup.
marci88
ezt fejtsd már ki légyszi. Szerintem ha létezik QB potenciállal akkor pont Barkley az.

Szerény véleményem szerint ebbe a csapatba egy kicker és egy Manziel hiányzik ahhoz, hogy az ilyen és hasonló meccseket megnyerjük. De ezt már többször is mondtam.
A védelmet nem ekézném, bármit is csinált a 2. félidőbe, az első félidőben oylan helyzetbe hozta a támadósort, amivel többször is lehetett volna élni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
Semmi baj nincs gyerekek,
A bíró vert meg titeket!
G-men
Ne ez a rész érdekel miért gondolod így. Sztem megkapták a hazait amikor kellett. 😊
Jó kis meccs volt a secondarytok az első félidőben nagyon jó volt. Alig volt célpontja Breesnek. Meglepő volt hogy a futás elleni védelmetek ami relatív jól működött egész évben most csődött mondott. Főleg negyedik negyedben amikor kellett volna a stop simán futottak 2x5 yardot.
Valami rugót meg tényleg újjítsatok be.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Amúgy mindhárom csapatrész betlizett rendesen.

Mi már az, hogy vagy ötször az irtó erős mobilis Brees vagy háromszor ugyanúgy megcsinálja a QB sneaket, amikor csak oda kéne tenni magunkat a falban... Vagy 5 yardra elnyomták azt a kurva d falat folyton. Nem tudom, ki volt fent a pályán, de ez a Geathers, Square kettős borzasztó gyenge volt egész szezonban. Squaret úgy borogatják fel meccsről meccsre, mintha 200 font lenne, nem 300. Kéne a helyükre hozni fasza falembereket, valami benga NT-t, aki ilyen szitukban tudja hozni magát. Logan Cox meg Thornton ilyen esetekben gyengék, ezt el kell fogadni.

Az offenseről már esett szó, a futás nagyrészt meg volt ölve. Szerintem szar volt a playhívás is, kb abból állt a futójáték, hogy Avant bement motionben a fal mellé blokkolni, McCoy meg mögötte próbált yardokat hozni. Amíg nem sérült le a cornere, DeSean nulla volt, nagyon durva, hogy ki tudják szedni meccsről meccsre a játékból. Cooper dropja nagyon rosszkor jött, abból vagy 50 yardot simán mászhattunk volna előre. Folest nem bántanám, a lehetőségekhez képest szerintem jól játszott.

A kickoffokat nem értem, miért nem bírja Henery touchbackre rúgni (legalább néhányat közülük), mert borzasztó, hogy a 10esről indult meg a visszahordás szinte minden esetben. Brad Smith olyan lassú, mint egy lajhár, lehet hogy 5 éve jó visszahordó volt, de most egy nulla. A kimaradt field goal meg megint vicc. Henery ha nincs tét, 40-10nél faszán be tudja rúgni 45+ yardról, de amint egy kis nyomás van rajta, baszott gyenge tud lenni. Remélem hozunk a helyére valakit...

több mint 11 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Semmi baj nincs gyerekek,
A bíró vert meg titeket!

Gratu a szezonért így utólag is
(És szerezzetek ti is egy jobb rúgót)
több mint 11 éve
Én is bízom Folesban. Bírom a játékát meg minden.
De azt mindenki tudja, hogy az SB-győzelemhez nem lehet odaérni Top10 QB-nélkül.
Szóval ha hozunk egy irányítót az első körben engem az se zavar.
Inkább nekünk legyen a liga legjobb csereirányítója, minthogy ne legyen normális kezdőQB-nk. 😀
Persze ez egy kicsit ennél bonyolultabb, de mivel még nekem tart a rájátszás (vizsgaidőszak) és még bőven van időnk ezt kibeszélni, így még nem fejtem ki teljesen részletesen a dolgokat. 😀

Amúgy Chipről mindenki tudta, hogy utálja az eladott labdákat. Pont ezért mondták sokan, hogy Vick nem a megfelelő irányító (plusz azért mert nem tud gyorsan, helyes döntést hozni.)
Lehet mondani, hogy Kelly rendszere QB-friendly. Elég megnézni, hogy az egyetemen milyen számokat produkáltak az irányítói.
Mariota újoncként (2012.): 30 TD, 6 INT
Darron Thomas (2011.): 33 TD, 7 INT
Darron Thomas (2010.): 30 TD, 9 INT
Darron Thomas nem kelt el a drafton.
Dennis Dixon 2007-ben (Kelly ekkor került az Oregonhoz OC-ként): 20 TD, 4 INT. 5 körös pick. Lófasz NFL karrier. (Igaz van 2 gyűrűje 😀 ) De azért pár győzelmet vele is összeszedett az Oregon.
De a rendszere nem csak QB-barát, hanem eredményes is. Ami azért jóval fontosabb.
És idén is eredményes volt. Első évében. Ezt a látottak és a statisztika is alátámasztja
Szóval leszarom, hogy Foles franchise QB-e vagy sem, ha SB-t nyerünk vele. 😀

Felőlem jöhet QB, mert bírom Folest meg minden, de az Eagles sikere egy kicsit jobban érdekel.
De attól, hogy hozunk egy QB-t, aki 4,5 alatt futja a 40 yardot még nem fog egyből jobban illeni Kelly rendszerébe meg nem lesz egyből jobb Folesnál, mivel azért ez a rendszer egy kicsit többről szól.

Valamint, hogy Foles nem bevállalós (ennek ellenére azért volt pár olyan passza, hogy csak úgy néztem). Egy ahogy írtam Kelly utálja az eladott labdákat. Kelly is osztja nem kell erőltetni a dolgokat. Plusz ha Foles beszari meg game-manager meg minden és így döntöttünk nem kicsi meg kevés rekordokat. Yardokban meg talán pontokban is. 10 győzelem is megvan. Szóval a rendszer működik és ez a lényeg. Egy másodéves QB-val és egy teljesen új rendszerrel. Ebben ez a félelmetes. (Aztán lehet, hogy visszaesés lesz belőle. 😀 )
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
in Foles i trust... Leszarom ki mit mond, én bírom és még szerintem lesz jobb. Örülök neki, hogy nem Cassel irányít nálunk pl...

több mint 11 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Idegesítő a sok 3&out, de nekem sokkal jobb még ez is, mint mikor (ha szerencsétlenül is, de) folyamatosan adtuk el a labdákat.

Folesban én speciel hiszek. Vick sztem tuti menni fog, ide kéne majd Barkleynál több potenciállal rendelkező backup.

Futóinknál, ha nem történik vmi nagy sérülés vagy 2 évig még tuti jónak kell így lennie.

Támadó fal istenkirály tényleg. De ugye pontosan tudjuk mi van, ha kiesik innen vki. Na meg a fal nagy része nem mai róka. Idén szerencsénk volt a sérülésekkel, de ide folyamatosan kell majd az erősítés.

TE-ek szezon elején elég halványan kezdtek, viszont a végére meg tök jók belejöttek. Sztem jók vagyunk itt, más posztoknál sokkal inkább kéne a javulás.

Elkapókhoz még mindig kéne egy magas célpont. Jacksont nem kell magyarázni, Cooper szezon elején még el volt tűnve, de a végére baromi sokat fejlődött így, hogy kezdőként végig tolta a szezont. Avantot én csípem, de lehet elférne ide egy gyorsabb lábú ember. Ez a poszt mindenképp erősítésre szorul, mert ha innen kiesik vki tényleg nem nagyon van már kihez nyúlni.

Dline meglepően jó volt, fiatalok is, sztem itt megvagyunk.

LB sor sok kérdéssel indult, de szezon végére ők is összeálltak. Cole nagy kérdés tudja e tartani ezt a szezon végi formáját. A kezdő összeállt eléggé, sérüléseket megúsztuk, de elég vékonyak vagyunk még mindig itt. Draftról OLB meg ILB is bőven elférne.

CB-kkel én teljesen meg voltam elégedve. Carytől néha jött 1-1 szar szabálytalanság, mint tnap is, de tök jó volt. Fletcher sztem több, mint jó volt. Utolsó meccseken elég nagy neveket is jól leszedett. Boykin a posztján hamarosan az egyik legjobb lesz. Végre tudnak szerelni az embereink! Nekem a kezdő így oké, ide is inkább csak a mélyítés miatt hoznék embert.

Safetyknél már jóval nagyobb a kérdés. Chung cut. Allen messze a legjobb szezonját futotta, kérdés meg tudja e ismételni ezt. Wolff nagy potenciállal bír, és elég jól bizonyított már ebben a szezonban is. De ide nekem mindenképp kéne egy kezdő ember, akire mindenki bólintani tud, hogy jól van évekre meg van ez oldva.

Henery cut! Jones meg nagy király, volt dolga bőven és elég konzisztensen teljesített.
több mint 11 éve
georgeberger Philadelphia Eagles 4 — Eagles fan
a meccs után közvetlenül én is nagyon csalódott voltam.mégiscsak ütőképes csapatunk lett erre a szezonra.volt esély nagy menetelésre...most már valamennyire lehiggadtam.hihetetlen,hogy konkrétan az offense-en ment el a meccs.pont rajtuk,miközben egész szezonban liga elitben voltak.a védelem zseniális volt ma,meglepően. újjáépített csapat,új edzővel,új rendszerrel.tanulóévnek fantasztikus lett végül.ez egy remek csapat lett.van bennük elég rendesen jövő.pár éven belül képesek lesznek SB-t nyerni.összességében ez egy remek szezon volt.a szezon előtti negatív hangulat után erre senki nem számított,csoda,hogy idáig is eljutottak.én is büszke vagyok rájuk.nagyon jó úton haladnak.Chip Kelly remek csapatot épített.rég láttam ilyen biztató szezont.csak az Eagles!

We're from Philadelphia.We fight.
több mint 11 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
Azert van benne nemi igazsag... tegnap se voltak a wr-ek elerhetetlenek vegig + hulye buntetese (dallas ellen is2) nem cseszegetve ezzel folest
De szerintem a legjobb pelda a fg volt, amikor (talan) 3 es 6ra dobott egy rovidet mccoynak celek pl lerazta magarol az emberet.. de ami nekem nagyon hianyzott azok 5-10 yardos qb futasok amig eddig voltak (es most is lett volna ra lehetoseg)zsojti
ami nekem hiányzik belőle az a merészség, illetve hogy ha kell tudjon futni. Legalább az egyik meglenne.
továbbra is tartom, hogy fontos meccseket, nem fogunk megnyerni ezzel a "csak ne csesszem el" mentalitással.
Én leszarom ha minden évben POba is jutunk, ha nem jutunk soha SB-be.
És ez a Peters-Mathis-Herremans generáció nem fog míg a világ játszani, lassan ők is kiöregednek, ráadásul a játékuk is visszaeshet.eaglesmcnabb
Egyetértek,pont erre gondoltam..csak én más címerrel írtam és lehurrogtak 😊 😉
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egyetértek azokkal akik Foles-ban kételkednek,és megkérdőjelezik hogy ő franchise QB.Tegnap is érezhető volt rajta hogy annyira figyeli a rating-jét hogy inkább oldalra vágja -15-ért vagy simán térdel,csak pick ne legyen.Hiényzik belőle a vagányság a bevállalás és hogy 100%-ig a csapatért játszon.(Pl.tegnap Luck)Persze idelye még van hogy ezt levetkőzze,csak mire ez eljön nehogy késő legyen.Montana
Ja hát végülis ha fognak minden emberünket, dobja oda a CB nek, legyen egy int azt még hordják is vissza...ano92
Én minden harmadik és hosszúra hail mary-t hívnék és eldobatnám vele. (Túlzok, de csak próbálom világossá tenni az álláspontom.)picksix
Ha a nicknevedet tartalmazó jelenséget szeretnéd viszontlátni...😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Azert van benne nemi igazsag... tegnap se voltak a wr-ek elerhetetlenek vegig + hulye buntetese (dallas ellen is2) nem cseszegetve ezzel folest
De szerintem a legjobb pelda a fg volt, amikor (talan) 3 es 6ra dobott egy rovidet mccoynak celek pl lerazta magarol az emberet.. de ami nekem nagyon hianyzott azok 5-10 yardos qb futasok amig eddig voltak (es most is lett volna ra lehetoseg)zsojti
ami nekem hiányzik belőle az a merészség, illetve hogy ha kell tudjon futni. Legalább az egyik meglenne.
továbbra is tartom, hogy fontos meccseket, nem fogunk megnyerni ezzel a "csak ne csesszem el" mentalitással.
Én leszarom ha minden évben POba is jutunk, ha nem jutunk soha SB-be.
És ez a Peters-Mathis-Herremans generáció nem fog míg a világ játszani, lassan ők is kiöregednek, ráadásul a játékuk is visszaeshet.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Egyetértek azokkal akik Foles-ban kételkednek,és megkérdőjelezik hogy ő franchise QB.Tegnap is érezhető volt rajta hogy annyira figyeli a rating-jét hogy inkább oldalra vágja -15-ért vagy simán térdel,csak pick ne legyen.Hiényzik belőle a vagányság a bevállalás és hogy 100%-ig a csapatért játszon.(Pl.tegnap Luck)Persze idelye még van hogy ezt levetkőzze,csak mire ez eljön nehogy késő legyen.Montana
Ja hát végülis ha fognak minden emberünket, dobja oda a CB nek, legyen egy int azt még hordják is vissza...ano92
Pont erre gondoltam 😊Montana
De szerintem a legjobb pelda a fg volt, amikor (talan) 3 es 6ra dobott egy rovidet mccoynak celek pl lerazta magarol az emberet.. de ami nekem nagyon hianyzott azok 5-10 yardos qb futasok amig eddig voltak (es most is lett volna ra lehetoseg)
több mint 11 éve
Pont erre gondoltam 😊
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Én minden harmadik és hosszúra hail mary-t hívnék és eldobatnám vele. (Túlzok, de csak próbálom világossá tenni az álláspontom.)

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Ja hát végülis ha fognak minden emberünket, dobja oda a CB nek, legyen egy int azt még hordják is vissza...

több mint 11 éve
Egyetértek azokkal akik Foles-ban kételkednek,és megkérdőjelezik hogy ő franchise QB.Tegnap is érezhető volt rajta hogy annyira figyeli a rating-jét hogy inkább oldalra vágja -15-ért vagy simán térdel,csak pick ne legyen.Hiényzik belőle a vagányság a bevállalás és hogy 100%-ig a csapatért játszon.(Pl.tegnap Luck)Persze idelye még van hogy ezt levetkőzze,csak mire ez eljön nehogy késő legyen.
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Sokan írjátok,hogy Foles nem franchise qb,de ezzel nem értek egyet.Foles még nem játszott le egy teljes idényt se.POhoz még életébe nem volt köze ezelőtt.Mindezek ellenére hozott egy BŐVEN elfogadható szintet,minden egyes hibájával együtt.Arról se szabad elfeledkezni,hogy ez a Saints defense azért top10 ha nem jobb,és maga a szentek is sokkal nagyobb rutinnal rendelkeznek po terén.Ezt a meccset nem Brees nyerte meg,és nem Foles veszítette el.Én mint Cowboysos nagyon nem örülök,hogy Foles nálatok van 😀 Szerintem lehet rá bőven építeni,csak idő kell neki,
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Nah végre vége a szezonnak és megint SB esélyesek vagyunk. 😀

Hát a Ryans jóslatom majdnem bevált. 😀 De hát az én jóslataim így szoktak bejönni. 😀

A jobb csapat ment tovább, teljesen megérdemelten. Mi ennyire vagyunk képesek.
Betlizett az O#, D# és az ST is és Chip-nek is voltak fura húzásai.

Ebben idén ennyi volt. Bár lehet h így is erőn felül teljesítettünk (könnyű sorsolás, ellenfél sérülései).
Jövőre ismét húzzuk be az NFC East-et aztán majd csak lesz vhogy.
Amíg élek addig egyszer csak fogunk nyerni egy SB-t. 😀Bébé
mozogj sokat , és étkezz egészségesen , akkor talán van esélyed 😀

Szerk.: Ha jól gondolom most szurkolni kell a Packersnek meg a Chargersnek a jobb draftpozíció miatt nem?