NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 775
49
18:05 ORANGE BOWL 🍊 - Texas Tech vs Oregon
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
De most komolyan, a Philly szurkolók a legrosszabbak, akkor miért azt a Saints szurkolót védik, aki a sas fanok közepén ordibál, hogy ők biza nyertek HUHUHU. Itt bazdmeg, még Szolnok megye 2 ben levennék a fejét ott helyben...www.youtube.com/watch?v=8P--oOKU0s0Szépen kérték pedig. 😀 Aztán lehet kapott egy diósat meg egy mákosat.Shawn84
EZ VOLT MÁR? Én agyon vertem volna xDano92
több mint 11 éve
Nah Shurmur és/vagy Lazor megy interjúra a fővárosba:"league sources said they expect [Redskins GM Bruce Allen] to interview at least one member of Chip Kelly's staff in Philadelphia. It will be likely either offensive coordinator Pat Shurmur or quarterbacks coach Bill Lazor, or perhaps even both."
Inkább Shurmur menjen el, mint Lazor. Úgy tudom Lazornak is megvan a respektje a ligában.
Ő már dolgozott a Redskinsnél 2004-2007 között.
De nagyon remélem, hogy maradni fog mind2.
DeSean meg nagyon hülye, ha ezt komolyan gondolja.
2012-es offseasonban kötött új szerződést. Idén majdnem 7 milla volt az alapfizetése, a következő két évben pedig 10 milla lesz, az utsó évében (2016) pedig 8,2 milla.
Az igaz, hogy 30 évesen lesz FA és akkor már nehezebb nagyobb szerződést kötni, de hova akar már többet 10milla/évnél. Plusz a lemezeladásokból is milliók fognak befolyni. 😀
Majd Jay-Z lebeszéli erről DeSeant. 😀
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=8P--oOKU0s0Szépen kérték pedig. 😀 Aztán lehet kapott egy diósat meg egy mákosat.
EZ VOLT MÁR? Én agyon vertem volna xDano92
több mint 11 éve
"On locker clean out day, DeSean says he deserves a new contract: "I definitely feel it’s something deserving. We’ll see how that plays out. Hopefully we can work things out smoothly & not have to worry about anything out of the ordinary. I definitely feel it’s deserving"WTF? Imádom Desean játékát, de azért ez nálam kicsit kiverte a biztosítékot. Nem top 5 WR és sosem lesz az, a fizetése így is magas. Nemrég kapott új szerződést, ráadásul most fog növekedni a fizetése 1-2 éven belül. Maximum annyit tudok elképzelni hogy csökkentett cap hit- de több garantáltattal átstruktúrálják, de azért szépen mindenkinek ki kell várnia a sorát, ő már túl is van a sajátján. Kíváncsi vagyok ebből mi lesz, de valahogy úgy érzem hogy ha esetlegesen elfajulnak a dolgok, akkor a csapat nem fog behódolni, és nincs is rá okuk.
több mint 11 éve
www.philly.com/philly/sports/eagles/20140106_Will_Foles_be_Eagles_franchise_quarterback_.html Nagyon jó cikk arról, hogy tulajdonképpen teljesen fölösleges beszélnünk arról hogy Foles franchise QB-e vagy sem. Kapunk 1 "ingyen" évet arra, hogy ez kiderüljön, ugyanis 3. körös fizetésért van és nem lehet vele hosszabbítani még 1 évig. Én pont emiatt sem szeretnék egy QB-t elől draftolni (1. kör, utána ha van BPA akkor jöhet), ugyanis jövőre meg kell kapnia a lehetőséget Foles-nak, erre mindenképp rászolgált, ha pedig jövőre csökken a játékszínvonala akkor ki lehet menni húzni egy jobban "illő" QB-t a papíron erős QB classból (Mariota, Hundley, Winston) feltrade árán is.
több mint 11 éve
azért azt ne feledjük a statisztikák nézegetésénél, hogy amikor jött maclin akkor egy jó ideig ő volt papíron az első számú WR. Azután sem volt kimondva hogy ki az. Idén viszont egyértelműen ő volt a legnagyobb név. Nálam az marad meg amikor oldalt full üresen ugrabugrál Desean hogy jöjjön már a passz, aztán intentional grounding.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
DeSeannal kurva elfogult vagyok, úgyhogy belefér a hülyeséget beszélés, egyébként se értek a sporthoz, csak beszélek róla 😀EazzyÉn se értek hozzá. A jóslataim rendre nem vállnak be. 😀 Bár a PFF szerint Ryans volt a védelem legszarabbja, szal ez alapján tényleg jó vok. 😀
több mint 11 éve
DeSeannal kurva elfogult vagyok, úgyhogy belefér a hülyeséget beszélés, egyébként se értek a sporthoz, csak beszélek róla 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Ez mindig is így volt. Ez meg volt McNabbnél és Vicknél is. Vagy DeSean 2008-2012-ig csak akkor szakadt el a védőitől amikor odadobták neki a labdát? Mert ha igen, akkor ez elég gáz DeSean-ra nézve. 😀 Benne maradt pár play Folesban ez 1000000% és igen a Saints ellen is volt ilyen. Bár lehet, hogy mást olvasott, amikor odanézett akkor még DeSean nem szakadt el egyből vagy ilyesmi, de igen hibázott Foles többször is. Nem lehet azt, hogy az összes játéknál csak DeSeant nézze végig.
DeSean 80+ elkapást és 1300+ yardot hozott idén és ez nagyrészt Folesnak is köszönhető.
Meg gondolj abba bele, hogy ha ezen javít Foles meg nagyobb lesz az összhang, akkor simán hozni fogja DeSean a 2000 yardos szezonokat. 😀 Szóval azt mondani, hogy Foles nem tudja normálisan használni DeSeant szerintem hülyeség. Folesnak a karerősségével sincsenek gondok. Meg tudja dobni a hosszú passzokat.
több mint 11 éve
Bennem élesen megmarad az a kép, amikor toporzékol hétezer évig Foles, és mondom, hmm, de jól védekeznek ezek. Aztán visszajátsszák, ahogyan lépéselőnyben szaladgál DeSean. Más rendszert más időszakokat, és DeSean más formáját idekeverni nem biztos, hogy jó.
Ez parttalan vita, mert én meg vagyok győződve arról, hogy Foles töketlenkedése sok nagy play bennhagyását eredményezi, többször DeSeanen nyilván, míg szerintetek nem így van.
több mint 11 éve
DeSean 2009ben McNabbel: 15 meccs, 62 elkapás, 1156 yard, 9 TD (4,1 elkapás/77 yard)Legjobb három meccsét vegyük le: 12 elkapás, 44 elkapás, 689 yard, 6 TD (3,6 elkapás/57 yard)
DeSean 2010ben Vickel: 14 meccs, 47 elkapás, 1056 yard, 6 TD (3,4 elkapás/76 yard)
Legjobb két meccsét vegyük le: 12 meccs, 35 elkapás, 693 yard, 4 TD (2,9 elkapás/58 yard)
DeSean 2011ben Vickel: 15 meccs, 58 elkapás, 961 yard, 4 TD (3,9 elkapás/64 yard)
Legjobb két meccsét vegyük le: 13 meccs: 46 elkapás, 688 yard, 3 TD (3,54 elkapás/53 yard)
Szóval se McNabb, se Vick, se Foles nem tudta kihasználni DeSeant?
Ez DeSean. Eltűnik, feltűnik. Bár idén azért bizonyította, hogy nagyon jó kis WR és a Top10 környékén azért ott van bőven.
több mint 11 éve
November - December:Az O a falon kívül bekaphatja. Egyébként visszajátsszásokban párszor mutatták, hogy DeSean feltett kézzel értetlenkedik, hogy miért nem dobja fel neki Foles, amikor lépéselőnyben van....aztán egyszer feldobta neki, ha az Vick dobja, sima TD, a so called franchise playerünk meg jó 5 méterrel aluldobja, mák, hogy DPI volt. Látszik, hogy nem tudja normálisan használni DeSeant.Ja, nem tudja használni végülis, csak career year elkapott yardban, elkapásban és TD-ben is, mi lenne, ha tudná? 😀Newman
Eazzy
4,6 lekapás, 6,5 célbavétel, 82,3 yard. Ezeket átlagolta, ami nagyjából rendben lenne, de ha kiveszem a két nagyon kiemelkedő meccsét, ahol elkapott 350 yardot, akkor:
3,5 elkapás, 5 célbavétel, 52,3 yard. Pontosan ezt hozta össze most a Saints ellen is. Az nálam nem olyan jó kihasználás, hogy néha 1-2 brutális meccs, azon kívül meg sok közepes.
Tudjuk jól, hogy DeSeannak lesznek meccsei, amikor kiszedik, és nem sokat fog elkapni, meg az Ő a legtöbb yardját a hosszú elkapásokból szedi össze, de azért ennél jóval kiegyensúlyozottabban is lehetne teljesíteni. Én a visszanézésekből a legtöbb meccsen inkább gondolom azt, hogy ez nem D-Jax hibája volt.
több mint 11 éve
CB: mindenképp kellene depth, lehetőleg középső körös CB formájában, de egyelőre én elég jónak érzem a Fletcher-Cary kettőst. CooltiszoEzt a CB-duót én is eléggé kedvelem meg szerintem maradjanak Ők a kezdők, de az első, második vagy legkésőbb a harmadik kör vmelyikében hoznék egy CB-t, ha úgy van.
Carynek 2015-ig van szerződése, Fletchernek 2014-ig úgyhogy szépen beletanulni a dolgokba, aztán 1-2 szezon után meg már kezdő CB lenne belőle. Annó a Troy Vincent-Bobby Taylor generációváltást elég szépen megoldottuk a Sheldon Brown és Lito pickekkel, (mindegyikőjüknek volt 1-2 évük beletanulni, mind2 a 2002-es draf első két körében jött, annak ellenére, hogy a 2000-es évek elején Troy Vincent rendre PB és All-Pro volt, valamint Bobby Taylor is 2002-ben mindkettő csapattagságot megkaparintotta.) jó lenne most is vmi hasonlót csinálni.
több mint 11 éve
Hát véget ért a szezon sajnos. Nagyon rossz volt tegnap úgy meccset nézni, hogy tudom hogy szeptemberig nem lesz újra téttel bíró Eagles meccs. Azért ez egy nagyon élvezetes szezon volt számomra. Hosszú idő után úgy érzem, hogy ez a csapat felfelé ível, nem csak toporgunk a kapuban. Látok energiát ebben a társaságban és főleg tüzet, nyerni akarást.
Zanzásított szezon értékelő és kitekintő:
Offense:
Úgy gondolom hogy Foles-al fényes jövő elé nézhetünk, ne feledjük hogy 2. szezonja volt és kb 1 szezonnyi meccsen volt kezdő, 2 teljesen különböző rendszerben. Elvárható tőle egy offseason fejlődés, ahol a rendszer keretein belül lehet képes fejlődni. Azért nem volt rossz ez a PO meccs tőle összességében, képes volt TD drive-ot vezetni 5 perccel a vége előtt. Lehet mondani, hogy 1 félidőt viszont "átaludt". PI callnál a dobása: nem tudom ki látta a tegnapi GB meccsen egy teljesen hasonló szituációban Rodgers szintén "aluldobta" a WR-t, de adott lehetőséget neki hogy megcsinálja a playt. Foles is ezt tette. Fölösleges azon agyalni hogy ez Vick-el TD, mert valószínűleg Vick nem dob 2 red zone TD-t...
WR-ek: biztató a szituáció, de nagyon úgy érzem hogy 2-3. kör környékén fogunk hozni egy slot WR-t, ugyanis nagyon hiányzik innen egy dinamikus playmaker. Ez az O sokkal nyitottabb lenne egy ilyen pozícióval. Szeretem Avant-ot, de nem illik az O-ba.
O line: Ide is várok 1-2 új igazolást (valószínűleg egy középső körös prospectet). Szükség lenne jövőbeli kezdő potenciállal bíró G-re (4-5. kör) és development T-re is szerintem. Jó az egység, de nem fiatal 3 ember sem az 5-ből, kell nagyon a depth szerintem, nehogy egyszerre koppanjunk nagyot 2 év múlva.
Deffense:
D fal: Fiatal, feltörekvő egység. Nagy potenciált látok bennük, hiába halványodtak el az utolsó két meccsre. Remélhetőleg az 3-4es átállás nehézségein túl vannak, mindenki tud erősödni picit offseasonban (Logan remélhetőleg felpakol még vagy 10-15 lb izmot is mellé) és innentől minőségi rotációs emberekre lesz szükségünk, ez lehet késői draft pic, UDFA és FA is.
LB-k: kulcsfontosságú egy impact rush OLB beszerzése. Cole-t megtartanám még 1 évre, ugyanis rotációs embernek még továbbra is megfelelő lesz és egy rookiet nem kellene egyből kezdő pioziba betolni feltétlen, max ha rászolgál. Kíváncsi leszek itt a stratégiára, de nem csodálkoznék ha egy kiszemelt játékosért fel vagy le tradelnénk az 1-2. körben. Graham nagy talány számomra, szimpatikus, fiatal, de lehet hogy ő 4-3 DE-ként az igazi, kíváncsi vagoyk mit gondol róla az edzői stáb.
CB: mindenképp kellene depth, lehetőleg középső körös CB formájában, de egyelőre én elég jónak érzem a Fletcher-Cary kettőst.
Safety: Wolf tehetséges kis safetey-nek tűnik, remélem jövőre meg tudja szerezni a kezdő SS posztot. Kíváncsi vagyok Allent visszahozzák-e, értelmes deal-el én megtartanám, 3. safetynek tökéletes lenne. Én bizony elhoznám Byrd-t FA-ről. Nagyon hiányzik egy impact Safety, ő pedig playmaker a javából. Valószínűleg szép kis summát fog kérni, de jól állunk cap space-el, bele kell férnie egy nagynevű FA-nek, aki 27 éves. Azért depthnek várok még ide development playert is.
Bíztató a helyzet összességében szerintem, kezdő posztra Slot WR, FS, ROLB posztokra várok embert egyébként pedig a meglévő csapatot kell tovább fejleszteni és remélhetőleg ebből nagyon jó dolgok sülhetnek ki jövőre. Nehéz sorsolásunk lesz papíron, de valamiért úgy érzem hogy elvárható játékos fejlődést feltételezve reálisnak tűnik a csoport megnyerése ilyen sorsolással is. Ráadásul ki tudja jövőre ki milyen erős lesz....
több mint 11 éve
2 félmeccsből azért nem vonnék le messzemenő következtetéseket. Egyébként az alapján a dallas meccs alapján egyik irányítónkra se mernék semmit rábízni. Folessal sem voltunk előrébb úgy hogy egyetlen árva interceptiont se dobott. Behoztuk Matt-et a meccs végén, amikor már minden mindegy volt, mert el volt veszítve a meccs, ő meg dobott mintha fizetnének érte.Jó igen, kevés lehetőséget kapott. Jah a Dallas ellen csak 10 percet, de a Giants ellen azt hiszem ott "bőven" kapott időt (teljes félidőt), csak jah akkor már hátrányban voltunk (igaz egyiknél se nagy hátrányban). Mindenesetre szerintem merész lenne úgy nekivágni a szezonnak, hogy csak Foles és Ő van rosteren.
A szakértők szerint még 1/1 várományos is volt sokáig, valamit csak láttak benne.eaglesmcnabb
több mint 11 éve
2 félmeccsből azért nem vonnék le messzemenő következtetéseket. Egyébként az alapján a dallas meccs alapján egyik irányítónkra se mernék semmit rábízni. Folessal sem voltunk előrébb úgy hogy egyetlen árva interceptiont se dobott. Behoztuk Matt-et a meccs végén, amikor már minden mindegy volt, mert el volt veszítve a meccs, ő meg dobott mintha fizetnének érte.Barkleyban meg egyelőre nem látok többet mint Folesban, nem is írtam, csupán arra reagáltam miszerint "kéne egy jobb backup QB". Nehogymár ne legyen elég jó backupnak, mert lefosom a bokám. eaglesmcnabb49 passz, 0 TD, 4 inti, 3 fumble (egyet elveszítettünk), 6,1 yard/attempt és láttuk a mutatott játékot is. Nem mernék rábízni 2 alapszakasz meccset. Persze fejlődik az offseason során meg minden, de ha Vick megy (és nagy eséllyel menni fog), akkor mindenképpen hoznék ide a draftról (FA-n nem tudom h lesz-e vmi értelmes) QB-t.Bébé
A szakértők szerint még 1/1 várományos is volt sokáig, valamit csak láttak benne.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Barkleyban meg egyelőre nem látok többet mint Folesban, nem is írtam, csupán arra reagáltam miszerint "kéne egy jobb backup QB". Nehogymár ne legyen elég jó backupnak, mert lefosom a bokám. eaglesmcnabb49 passz, 0 TD, 4 inti, 3 fumble (egyet elveszítettünk), 6,1 yard/attempt és láttuk a mutatott játékot is. Nem mernék rábízni 2 alapszakasz meccset. Persze fejlődik az offseason során meg minden, de ha Vick megy (és nagy eséllyel menni fog), akkor mindenképpen hoznék ide a draftról (FA-n nem tudom h lesz-e vmi értelmes) QB-t.
több mint 11 éve
Manziel eröltetése meg aztán abszolút betesz a normális emberi észnek, egy elkényesztetett kis hülye kell ebbe a csapatba, akinek minden negyedik játéka kb. olyan, mint amit Eli a NE elleni döntőben dobott Tyreenek, azzal a különbséggel, hogy Eli nézte is hova dobja, Manziel meg kb. meg lát egy nagyobb tömeget és akkor az neki már elég is....erre nem lehet játékot építeni.Anno Desean-ra is ezt mondták, hogy kéne a fasznak egy ilyen mentalitású player.
Arról ne is beszéljünk inkább, hogy első kör elejét kéne feláldozni rá. (én leszek az első aki sírva fog röhögni azon a csapaton, amelyik behúzza :p nem látom magam előtt, hogy ne lenne bust belőle...no de ez már erősen magánvélemény)Newman
Nyugodtan jelentkezzen aki szerint hiba volt idehozni.
Az meg hogy bust lesz, pontosan annyi esély van rá mint hogy Boyd az lesz vagy bárki más, szerinted az lesz, szerintem meg nem, egyikünk se tudhatja. Camre is ezt mondták hogy ordas nagy bust lesz, NFLben nem él meg stb, Clausenre meg hogy mekkora király...
Barkleyban meg egyelőre nem látok többet mint Folesban, nem is írtam, csupán arra reagáltam miszerint "kéne egy jobb backup QB". Nehogymár ne legyen elég jó backupnak, mert lefosom a bokám.
egy szó mint száz, én csak attól rettegek, hogy úgy járunk mint a cincy, ők is kemény csapatot építettek fel, minden évben PO, aztán baszhatják, mert Daltonból többet nem tudnak kihozni, akármilyen bivaly csapatot is raknak alá.
több mint 11 éve
Másik dologgal kapcsolatban pedig, Avant szerintem maradjon, ha Maclin rendben visszajön, akkor a DeSean-Maclin-Sunshine-Avant négyes mellé nálam csak egy magas RZ WR kéne már, aztán részemről az egység okés, főleg, ha Ertz fejlődik, és Casey is marad.DenyCsak kérdés, hogy Maclin rendben vissza tud-e jönni.
Ez már a második ACL sérülése (első egyetemi évében volt az első). Egy keresztszalag szakadás az "nem tétel", de kettő az már elég parás.
Elég ha csak Stewart Bradley-re gondolunk vagy Steve Smith-re.
Szóval nálam még ebben az esetben is jönne vmi fiatal, fejlődési potenciállal bíró WR.
több mint 11 éve
Pont most ment róluk ki írás blogra is, bár sok extrát nem lehet írni a listához: philly.blog.hu/2014/01/06/eagles_szabadugynokokAmúgy 1/22 a miénk a Bolts/9ers sikerekkelDenyFA-ink (március 11-én nyit a piac)Bébé
Másik dologgal kapcsolatban pedig, Avant szerintem maradjon, ha Maclin rendben visszajön, akkor a DeSean-Maclin-Sunshine-Avant négyes mellé nálam csak egy magas RZ WR kéne már, aztán részemről az egység okés, főleg, ha Ertz fejlődik, és Casey is marad.
több mint 11 éve
Amúgy 1/22 a miénk a Bolts/9ers sikerekkelDenyDraft-pickek:
1. kör
2. kör
3. kör
4. kör
5. kör
5. kör - Pats
7. kör
FA-ink (március 11-én nyit a piac)
Vick
Maclin
R. Cooper
Thornton (RFA)
Geathers
P.Hunt (RFA)
N.Allen
K.Coleman
C.Anderson
D.Jones
Jelenleg kb. 20 millával vagyunk a sapka alatt.
Aki szóba jöhet cut/tradeként:
Avant (31 éves) - 3,2 millát spórolnánk
James Casey (30 éves) - 3 millát spórolnánk (azonban az utsó 4-5 meccsre már jócskán megemelkedett a snap-száma, jókat blokkolt, meg ST-ben sem volt rossz, szal azért sztem maradni fog)
Chung (27 éves) - 2 millát spórolnánk, hát a trade nem hiszem, hogy szóba jön nála, de a cut már annál inkább. 😀
Ryans (30 éves) - 6,8 millát spórolnánk, azonban Ő a D# QB-ja, nagyon fontos láncszem a pályán és a pályán kívül is, hatalmas baromság lenne Őt elengedni. Inkább akkor kössünk vele 2 éves szerződést (2014 az utsó szezonja)még és vmelyest csökkenjen akkor a fizuja.
Jason Peters (32 éves) - 10 milla - ugyanaz mint Ryans. Ha normálisan tudnánk hosszabbítani vele 2 évet (Neki ez az utsó szezonja), akkor jól kijöhetnénk belőle.
Azonban mindkettő fizetését bőven el is bírjuk, szóval ez csak extra lenne.
Akik a határon vannak/nem érné meg:
T.Cole (31 éves) - 6,6 millát keres, de csak 1,8 millát spórolnánk meg, szóval nem érdemes se cutolni, se tradelni. Nah nem mintha vmi nagy trade értéke lenne.
B.Graham (26 éves) - 3,3 millát keres és 3,4-be kerül a cutolása/tradelése. Mivel neki sincsen nagy tradeértéke, valószínűleg maradni fog.
C.Williams és B.Fletcher (29 és 28 éves) - 3 millát tudnánk spórolni bármelyikük elengedésével, de nyilván baromság lenne.
Avant esete nehéz. Öltözőben nagyon kell, azonban a pályán kéne nála jobb játékos. Érdekes döntés lesz Ő. Bár tipikusan az aki nem fog reklamálni azért, ha csak alig fog pályára kerülni. Jó lenne megtartani, de közben hozni vkit a helyére.
Valamint Kelcének pedig 2014 az utsó éve a szerződéséből, szal vele jó lenne hosszabbítani egyet az offseasonban, biztos ami biztos alapon.
több mint 11 éve
Sean Payton and Drew Brees came together in 2006. They won in 2009. John Harbaugh and Joe Flacco joined the Ravens in 2008. They won in 2012. Aaron Rodgers was drafted in 2005, sat until 2008 and then won the SB in 2010.Go back to Aikman-Johnson, Montana-Walsh and other classic combos. It took time.
Football is an always evolving game. I was hoping that Chip Kelly and Nick Foles might be able to buck the trend and lead us on a magical Super Bowl run right off the bat. Didn’t happen. Both guys still have growing to do. Foles must improve as a QB. Kelly must improve as a coach. And they must continue to grow together.
Amúgy 1/22 a miénk a Bolts/9ers sikerekkel
több mint 11 éve
Na közben mindent végig olvastam és kiválogattam a "kedvenceimet"Az O a falon kívül bekaphatja. Egyébként visszajátsszásokban párszor mutatták, hogy DeSean feltett kézzel értetlenkedik, hogy miért nem dobja fel neki Foles, amikor lépéselőnyben van....aztán egyszer feldobta neki, ha az Vick dobja, sima TD, a so called franchise playerünk meg jó 5 méterrel aluldobja, mák, hogy DPI volt. Látszik, hogy nem tudja normálisan használni DeSeant.Ja, nem tudja használni végülis, csak career year elkapott yardban, elkapásban és TD-ben is, mi lenne, ha tudná? 😀
Eazzy
???ide kéne majd Barkleynál több potenciállal rendelkező backup.ezt fejtsd már ki légyszi. Szerintem ha létezik QB potenciállal akkor pont Barkley az.
marci88
eaglesmcnabb
Te fejtsd már ki, hogy mégis mi a búbánatot látsz te Barkleyban?
Ez maximum akkor lenne érthető, ha nem mondanád azt Folesra, hogy nem elég ide.
Barkley plafonja nagyon jó esetben Foles, és akkor még szerintem felé is lőttem a srácot.
Manziel eröltetése meg aztán abszolút betesz a normális emberi észnek, egy elkényesztetett kis hülye kell ebbe a csapatba, akinek minden negyedik játéka kb. olyan, mint amit Eli a NE elleni döntőben dobott Tyreenek, azzal a különbséggel, hogy Eli nézte is hova dobja, Manziel meg kb. meg lát egy nagyobb tömeget és akkor az neki már elég is....erre nem lehet játékot építeni.
Arról ne is beszéljünk inkább, hogy első kör elejét kéne feláldozni rá. (én leszek az első aki sírva fog röhögni azon a csapaton, amelyik behúzza :p nem látom magam előtt, hogy ne lenne bust belőle...no de ez már erősen magánvélemény)
több mint 11 éve
Nem piszkálódásból (plusz korábban kifejtettem a saját véleményem erről a faktorról), de azok után ami ezen a fórumon ment az elmúlt pár héten, ez azt megállja a helyét az irónia definíciójaként.blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass