BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 691 — Apu ökölbeszorított keze
Valahol vicc,hogy egy ilyen szezon után kérdés az,hogy maradjon e apró pénzért Foles...
1/22re nem lesz olyan QB aki starter lehet,FA nincs.
22.helyen kezdő játékost lehet draftolni és van hova... OLB,WR,S pl....
Mégis ha nem Foles akkor ki és hogy?

De komolyan.
Tudom lehet 3. körben is találni QB-t aka RW.
Kérem az ötleteket.

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Valahol belül én örülnék, ha nem Foles mellett döntene.
Nagyon nehéz helyzetben van ilyen téren, mert úgy gondolom h Foles most lendületben van, talán az önbizalma is nő fokról fokra (igen, annak ellenére h sokszor "nem vállalja be a rizikót) és még csak másodéves, szóval sztem bőven fejlődőképes. Viszont ha most megint új QB-t kezdenénk el próbálgatni, ugyanúgy kuka lehet a következő szezon. Foles azért nagyrészt már be van járatva ebbe a rendszerbe, én a következő szezont mindenképp odaadnám neki, jövőre úgyis kiderül mennyire alkalmas a feladatra, és ha csődöt mondana akkor nyugodtabb szívvel lehetne QB-t draftolni az első körökben. De szerintem ez most rizikósabb lenne mintha hagynánk Foles-t kezdőnek. Én így látom legalábbis.

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
DeSean meg nagyon hülye, ha ezt komolyan gondolja.
Hihetetlen mekkora egója van a csávónak, nemrég kapta az új szerződést, össze is szedte magát annak hatására. aztán most megint itt rinyál hogy neki még több zsé kell mert lehozott egy olyan szezont ami azért bőven elvárható tőle. ha megint az lesz, hogy visszaesik a teljesítménye mert nem kap új szerződést nem sajnálnám ha búcsút intenénk neki. én nem vitatom a gyorsaságát, ami rohadt jól jön a hosszú játékoknál, és ügyes a keze is, de szerintem többet érnénk egy magasabb, fizikálisabb elkapóval akinek double (vagy triple 😀 ) coverage-ben is van esélye catch-re. Persze ha marad és hozza ezt a teljesítményt, egy szavam se lesz rá.

Highlander
Jó....ezt a kijelentést azért nem kéne túllihegni. 😀
Lehet Foles már ezért sem kereste a passzaival(nehogy még jobb statjai legyenek..boháhá csak vicc)....és ha már Foles...Kelly pont annyit bízott rá amennyire most képes...és még így is sokszor képtelen meglátni az elkapóját. Nála most egy nagy kérdés van...mégpedig az, hogy képes lesz e még fejlődni, javítani a hibáit és ha igen akkor jöhetnek a nagyobb kihívások. Ha nem megy akkor új QB kell ide .(kérdés mikor) Három lehetséges forgatókönyvet látok most. Az egyikben Foles felnő a feladatához és rá tudjuk építeni a támadójátékot. A második (ami részben az első is 😀 ) egy konzervatív megoldás amiben lesz egy offseasonnyi felkészülése Folesnak és ha nem válik be akkor jövőre QB. A harmadik és egyben a legdrasztikusabb, hogy Kelly ennyit lát benne és nem többet és akkor már a mostani drafton kell QB. Bárhogy is alakul a lehető legjobb megoldás kell most...mivel ahogy már pedzegettétek senki sem lesz ebben az offenseben fiatalabb....és kár lenne elpazarolni éveket a próbálgatásra. Szval nincs mese bele kell nyúlnunk a tutiba. 😊Greengo
Pont tegnap mondták a San Fran meccsen, hogy Harbough belelőtt egy jó választásba Kaep-el, és hogy minden edzőnek meg kell lépnie a választást, ami mellett aztán kitart. Ezt osztom, és Chipnek is meg kell tennie ezt a döntést, méghozzá hamarosan. Sok szezont nem lehet elrontani egy rossz döntéssel. Valahol belül én örülnék, ha nem Foles mellett döntene.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Érdekes lesz decker mit kap szerintem az ő ára lövi be a piacot

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
WR kérdésben én viszont egy nagyobb benga "négert" szeretnék aki persze gyors is.
A.Robinson pl 1/22re...
Moncrief esetleg a 2. végén...Janek
Én is most WR-t hoznék az elején (vagy QB-t 😀 ).
OLB-ből elég egy jó prospect aki menet közben beletanul . Cole egész jól megtanulta az új szerepét. 😊
...de sok minden függ majd az FA időszaktól.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
WR kérdésben én viszont egy nagyobb benga "négert" szeretnék aki persze gyors is.
A.Robinson pl 1/22re...
Moncrief esetleg a 2. végén...

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
"The National Football League Comeback Player of the Year Award refers to a number of awards that are given to an NFL player who has shown perseverance in overcoming adversity, in the form of not being in the NFL the previous year, a severe injury, or simply poor performance."

több mint 11 éve
Comeback Player of the Year?
 profootballtalk.nbcsports.com/2014/01/05/pfts-2013-comeback-player-of-the-year/
Sztem Thomas Davis be fogja húzni. Bár Peters Pro Bowl meg All-Pro is, szal ott van a figyelem középontjában. Bár Grimes is szóba jöhet. Majd kiderül. 😀Bébé
Vagy Rivers. Amúgy szorítok Petersnek, hátha 😀mustaine
Rivers sérülésből jött vissza? Nekem nem rémlik.Shawn84
Nem, de róla is beszéltek, mint comeback player of the yearmustaine
Mondjuk T.Davis tavaly volt sérült (szerencsére)
Nálam ő a legjobb ebben is...meg amúgy is elit LB

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Sztem Thomas Davis be fogja húzni. Bár Peters Pro Bowl meg All-Pro is, szal ott van a figyelem középontjában. Bár Grimes is szóba jöhet. Majd kiderül. 😀Bébé
Rivers sérülésből jött vissza? Nekem nem rémlik.Shawn84
Nem, de róla is beszéltek, mint comeback player of the year

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nem néztem kik az FA qb-k de szerencsésebb egy öregebb olcsó QB...Janek
Hát sok értelmes nincsen. Mobilis meg még kevesebb:
 www.spotrac.com/free-agents/nfl/ufa/quarterback/

Colt McCoy érkezésének örülnék. Sok hasznát nem vennék, de bírom a srácot. 😀
Barkleyval nagy TC csata lenne köztük. 😀
több mint 11 éve
Barkleyban meg egyelőre nem látok többet mint Folesban, nem is írtam, csupán arra reagáltam miszerint "kéne egy jobb backup QB". Nehogymár ne legyen elég jó backupnak, mert lefosom a bokám. eaglesmcnabb
49 passz, 0 TD, 4 inti, 3 fumble (egyet elveszítettünk), 6,1 yard/attempt és láttuk a mutatott játékot is. Nem mernék rábízni 2 alapszakasz meccset. Persze fejlődik az offseason során meg minden, de ha Vick megy (és nagy eséllyel menni fog), akkor mindenképpen hoznék ide a draftról (FA-n nem tudom h lesz-e vmi értelmes) QB-t.Bébé
Backup QB nak nem biztos,hogy egy rookie a legjobb főleg nem egy 3.szezonját taposó első starter qb mögé...
Nem néztem kik az FA qb-k de szerencsésebb egy öregebb olcsó QB...

több mint 11 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Kérdés: hogy értékelnéd az első éves teljesítményed?
Chip: 58.8%
... Pislogás
Chip: 10/17
... nevetés 😀
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Hihetetlen mekkora egója van a csávónak, nemrég kapta az új szerződést, össze is szedte magát annak hatására. aztán most megint itt rinyál hogy neki még több zsé kell mert lehozott egy olyan szezont ami azért bőven elvárható tőle. ha megint az lesz, hogy visszaesik a teljesítménye mert nem kap új szerződést nem sajnálnám ha búcsút intenénk neki. én nem vitatom a gyorsaságát, ami rohadt jól jön a hosszú játékoknál, és ügyes a keze is, de szerintem többet érnénk egy magasabb, fizikálisabb elkapóval akinek double (vagy triple 😀 ) coverage-ben is van esélye catch-re. Persze ha marad és hozza ezt a teljesítményt, egy szavam se lesz rá.

Highlander
Jó....ezt a kijelentést azért nem kéne túllihegni. 😀
Lehet Foles már ezért sem kereste a passzaival(nehogy még jobb statjai legyenek..boháhá csak vicc)....és ha már Foles...Kelly pont annyit bízott rá amennyire most képes...és még így is sokszor képtelen meglátni az elkapóját. Nála most egy nagy kérdés van...mégpedig az, hogy képes lesz e még fejlődni, javítani a hibáit és ha igen akkor jöhetnek a nagyobb kihívások. Ha nem megy akkor új QB kell ide .(kérdés mikor) Három lehetséges forgatókönyvet látok most. Az egyikben Foles felnő a feladatához és rá tudjuk építeni a támadójátékot. A második (ami részben az első is 😀 ) egy konzervatív megoldás amiben lesz egy offseasonnyi felkészülése Folesnak és ha nem válik be akkor jövőre QB. A harmadik és egyben a legdrasztikusabb, hogy Kelly ennyit lát benne és nem többet és akkor már a mostani drafton kell QB. Bárhogy is alakul a lehető legjobb megoldás kell most...mivel ahogy már pedzegettétek senki sem lesz ebben az offenseben fiatalabb....és kár lenne elpazarolni éveket a próbálgatásra. Szval nincs mese bele kell nyúlnunk a tutiba. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Rivers sérülésből jött vissza? Nekem nem rémlik.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Vagy Rivers. Amúgy szorítok Petersnek, hátha 😀

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together

Zach Ertz egy kicsit azért nagyobb célt tűzött ki maga elé
Személy szerint nagyon megszerettem a tagot a szezon során 😀 szurkolok neki h elérje a célját, tehetségesnek tűnik és ez a mentalitás sem utolsó, reméljük elkerülik a sérülések.

több mint 11 éve
Sztem Thomas Davis be fogja húzni. Bár Peters Pro Bowl meg All-Pro is, szal ott van a figyelem középontjában. Bár Grimes is szóba jöhet. Majd kiderül. 😀
több mint 11 éve
Igen, erre utaltam 😊Shawn84
Jah azt hittem, hogy ez Szolnokon van. 😀Bébé
Ott nem jártam még, de ano elmondása szerint ott már a lelátón ütnek ész nélkül 😊Shawn84
De az is lehet, hogy ez egy beépített rendőr volt és direkt provokálta a fanokat. 😀Bébé
Akkor meg ütötték volna agyon a kis mocskot 😊
több mint 11 éve
Ott nem jártam még, de ano elmondása szerint ott már a lelátón ütnek ész nélkül 😊Shawn84
De az is lehet, hogy ez egy beépített rendőr volt és direkt provokálta a fanokat. 😀
több mint 11 éve
Ott nem jártam még, de ano elmondása szerint ott már a lelátón ütnek ész nélkül 😊
több mint 11 éve
Jah azt hittem, hogy ez Szolnokon van. 😀
több mint 11 éve
Kimennek a parkolóba, oszt ha ott is kajabál, leverik ott, és gond egy szál se 😊Shawn84
Azt hiszem a Detroit ellen, pont ezt csinálták az Eagles-fanok. 😀Bébé
Igen, erre utaltam 😊
több mint 11 éve
Kimennek a parkolóba, oszt ha ott is kajabál, leverik ott, és gond egy szál se 😊Shawn84
Azt hiszem a Detroit ellen, pont ezt csinálták az Eagles-fanok. 😀
több mint 11 éve
 www.youtube.com/watch?v=8P--oOKU0s0

EZ VOLT MÁR? Én agyon vertem volna xDano92
Szépen kérték pedig. 😀 Aztán lehet kapott egy diósat meg egy mákosat.Shawn84
De most komolyan, a Philly szurkolók a legrosszabbak, akkor miért azt a Saints szurkolót védik, aki a sas fanok közepén ordibál, hogy ők biza nyertek HUHUHU. Itt bazdmeg, még Szolnok megye 2 ben levennék a fejét ott helyben...ano92
Na pont ez a különbség az NFL meg a Szolnok megye 2 között. Ott ilyet nem csinálnak, mert kútúra van 😀 Kimennek a parkolóba, oszt ha ott is kajabál, leverik ott, és gond egy szál se 😊
több mint 11 éve
- Lane elsőszámú célja az offseasonban, hogy felszedjen 10-15 fontot. Remélem izomban gondolta. 😀 És Petersel fog edzeni az offseason során.
- Zach Ertz egy kicsit azért nagyobb célt tűzött ki maga elé:"I want to be one of the best tight ends to ever play." Working this offseason to get there. Hajrá! 😀