Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Amúgy nem kell túllihegni. Heneryn ment el a meccs és ennyi.Shawn84Tökmindegy, mert ha berúgja, akkor a végén Brees nem térdeli szét magát, hanem ad egy TD passzt. Jobb volt az ellenfél, ennyi.
több mint 11 éve
Amúgy nem kell túllihegni. Heneryn ment el a meccs és ennyi.
több mint 11 éve
Talán 5 yardig mehetnek előre. Ott meg Szent nem volt.Ott maradt valaki az Ol-ből rá gondoltam. Todd volt az. nem volt embere.Shawn843 üres embert látok. Az egyik a Te a másik kettőt nem tudom mert addig nem látok el 😊 Viszont van itt még egy zsebből kimozgós lehetőség is jobbra, ahol blokkot is kaphatott volna és az kb 15-20 yardot érhetett volna. De ha a WR pl jól blokkolna neki TD is lehetne. Ehhez kéne futni és gyorsan.Shawn84Ilyenkor a QB-futásnál úgy tudom az Olineman-ek nem szaladhatnak csak úgy előre aztán elkezdenek blokkolni. DeSean meg tudott volna blokkolni egyet de még akkor is ott van minimum 2-3 Saint előtte. Szóval aki ebből a playből kihozza azt hogy ez Foles hibája, hát az cserélje el RGIII-re is. 😛 😀
Ez egy kibaszott szar playhívás volt. Shadyt a másik oldalra kellett volna küldeni, mert ezen az oldalon lófaszt nem tudott csinálni, ráadásul Avant routja is szar pár yardra jó, DeSeanéről nem is beszélve. Szóval ezt sztem Chip is elbaszta. De hát ezért nem is érdemeltünk győzelmet. Nem álltunk még készen a PO menetelésre.Bébé
több mint 11 éve
Ott maradt valaki az Ol-ből rá gondoltam. Todd volt az. nem volt embere. De tény hogy vagy 10 yardot kellett volna előre mennie 😊3 üres embert látok. Az egyik a Te a másik kettőt nem tudom mert addig nem látok el 😊 Viszont van itt még egy zsebből kimozgós lehetőség is jobbra, ahol blokkot is kaphatott volna és az kb 15-20 yardot érhetett volna. De ha a WR pl jól blokkolna neki TD is lehetne. Ehhez kéne futni és gyorsan.Shawn84Ilyenkor a QB-futásnál úgy tudom az Olineman-ek nem szaladhatnak csak úgy előre aztán elkezdenek blokkolni. DeSean meg tudott volna blokkolni egyet de még akkor is ott van minimum 2-3 Saint előtte. Szóval aki ebből a playből kihozza azt hogy ez Foles hibája, hát az cserélje el RGIII-re is. 😛 😀
Ez egy kibaszott szar playhívás volt. Shadyt a másik oldalra kellett volna küldeni, mert ezen az oldalon lófaszt nem tudott csinálni, ráadásul Avant routja is szar pár yardra jó, DeSeanéről nem is beszélve. Szóval ezt sztem Chip is elbaszta. De hát ezért nem is érdemeltünk győzelmet. Nem álltunk még készen a PO menetelésre.Bébé
több mint 11 éve
3 üres embert látok. Az egyik a Te a másik kettőt nem tudom mert addig nem látok el 😊 Viszont van itt még egy zsebből kimozgós lehetőség is jobbra, ahol blokkot is kaphatott volna és az kb 15-20 yardot érhetett volna. De ha a WR pl jól blokkolna neki TD is lehetne. Ehhez kéne futni és gyorsan.Shawn84Ilyenkor a QB-futásnál úgy tudom az Olineman-ek nem szaladhatnak csak úgy előre aztán elkezdenek blokkolni. DeSean meg tudott volna blokkolni egyet de még akkor is ott van minimum 2-3 Saint előtte. Szóval aki ebből a playből kihozza azt hogy ez Foles hibája, hát az cserélje el RGIII-re is. 😛 😀
Ez egy kibaszott szar playhívás volt. Shadyt a másik oldalra kellett volna küldeni, mert ezen az oldalon lófaszt nem tudott csinálni, ráadásul Avant routja is szar pár yardra jó, DeSeanéről nem is beszélve. Szóval ezt sztem Chip is elbaszta. De hát ezért nem is érdemeltünk győzelmet. Nem álltunk még készen a PO menetelésre.
több mint 11 éve
Donovannal tovább jutottunk 😛Oké a first előrébb van, de innen nem is tudjuk, hogy ez hanyadik kísérlet volt. A lényeg, hogy ha megdobja a tutit az még mindig pozitív yardos play ahelyett, hogy mínusz és sack. 😊GreengoEz 3rd down volt. Ezután jött a missed FG.
Komlyan nem értelek benneteket. 😀 Donovant pont azért szidtuk mert 3&10nél adott egy 7 yardos passzt. Foles itt ráment a 1st downra, ami az 5 yardoson van, de Ertzet és Coppert is leszedték a hosszú routon.
DeSean, Avant passzal 5 yardot nyertünk volna de az nem számított volna. Mármint érted 37 vagy 42 yardos FG ugyanott vagy. De Petersék elbaszták és így lett belőle egy 48 yardos FG, amit még mindig illene berúgni.Bébé
több mint 11 éve
Oké a first előrébb van, de innen nem is tudjuk, hogy ez hanyadik kísérlet volt. A lényeg, hogy ha megdobja a tutit az még mindig pozitív yardos play ahelyett, hogy mínusz és sack. 😊GreengoEz 3rd down volt. Ezután jött a missed FG.
Komlyan nem értelek benneteket. 😀 Donovant pont azért szidtuk mert 3&10nél adott egy 7 yardos passzt. Foles itt ráment a 1st downra, ami az 5 yardoson van, de Ertzet és Coppert is leszedték a hosszú routon.
DeSean, Avant passzal 5 yardot nyertünk volna de az nem számított volna. Mármint érted 37 vagy 42 yardos FG ugyanott vagy. De Petersék elbaszták és így lett belőle egy 48 yardos FG, amit még mindig illene berúgni.
több mint 11 éve
Ez után jött a kihagyott FGEazzySzval qrvára nem volt mindegy honnan. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ez után jött a kihagyott FG
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Oké a first előrébb van, de innen nem is tudjuk, hogy ez hanyadik kísérlet volt. A lényeg, hogy ha megdobja a tutit az még mindig pozitív yardos play ahelyett, hogy mínusz és sack. 😊 (és ez a jelenet egy a 100-ból)Ez biztos? 😀Itt a 1st downt jelző vonal a lényeg, hogy az hol van. 😀
A slot simán üres...a jobb oldalon álló WR is..a jobb TE is átmegy a front7-en és utolsó opciónak ott van még Shady...igaz az nem lenne first down.
Egyedül Ertz van beragadva( ha ő megy balról).Greengo
Sztem nem a 15ösön hanem az 5ös környékén.
Ebben az esetben jogosan várt Foles mert tökmindegy hogy 42 yardos FG vagy 38.
Elméletileg mind2 esetben sima. Szal jó döntés volt, mert ki gondolta volna h a 3 embres pass-rusht nem tudta megoldani a fal. Főleg amikor alapból stabilan fogták a védőket és Peters-Mathis párosra jutott egy ember összesen.
Ha a 15 yardoson lett volna a 1st down akkor jah szar volt Foles, de ezt erősen kétlem.
Vagy nem? 😀Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
3 üres embert látok. Az egyik a Te a másik kettőt nem tudom mert addig nem látok el 😊 Viszont van itt még egy zsebből kimozgós lehetőség is jobbra, ahol blokkot is kaphatott volna és az kb 15-20 yardot érhetett volna. De ha a WR pl jól blokkolna neki TD is lehetne. Ehhez kéne futni és gyorsan.Ez biztos? 😀Shadyt fogják, Avantot leszedik, Cooper, Ertz esélytelen egyedül DeSeant dobhatta volna meg.BleedingGreenAz a vicc, hogy a felső gifen pont azt látni, hogy ha megdobná a biztosat tuti first down. Több szabad célpontja is van...de szarakodik és a fal már nem tart ki ennyi ideig. 😊Greengo
Amúgy lehet, hogy én vok a hülye, de ez nem az int. grounding play után van, szal a 15 yardosnál lévő nyalóka az eredit LoS?Bébé
A slot simán üres...a jobb oldalon álló WR is..a jobb TE is átmegy a front7-en és utolsó opciónak ott van még Shady...igaz az nem lenne first down.
több mint 11 éve
A slotot későn nézte meg, addigra már rossz lett volna. DeSeannak kellett volna adni.Ez biztos? 😀Shadyt fogják, Avantot leszedik, Cooper, Ertz esélytelen egyedül DeSeant dobhatta volna meg.BleedingGreenAz a vicc, hogy a felső gifen pont azt látni, hogy ha megdobná a biztosat tuti first down. Több szabad célpontja is van...de szarakodik és a fal már nem tart ki ennyi ideig. 😊Greengo
Amúgy lehet, hogy én vok a hülye, de ez nem az int. grounding play után van, szal a 15 yardosnál lévő nyalóka az eredit LoS?Bébé
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Ez biztos? 😀Itt a 1st downt jelző vonal a lényeg, hogy az hol van. 😀
Sztem nem a 15ösön hanem az 5ös környékén.
Ebben az esetben jogosan várt Foles mert tökmindegy hogy 42 yardos FG vagy 38.
Elméletileg mind2 esetben sima. Szal jó döntés volt, mert ki gondolta volna h a 3 embres pass-rusht nem tudta megoldani a fal. Főleg amikor alapból stabilan fogták a védőket és Peters-Mathis párosra jutott egy ember összesen.
Ha a 15 yardoson lett volna a 1st down akkor jah szar volt Foles, de ezt erősen kétlem.
Vagy nem? 😀
több mint 11 éve
Ez biztos? 😀Shadyt fogják, Avantot leszedik, Cooper, Ertz esélytelen egyedül DeSeant dobhatta volna meg.BleedingGreenAz a vicc, hogy a felső gifen pont azt látni, hogy ha megdobná a biztosat tuti first down. Több szabad célpontja is van...de szarakodik és a fal már nem tart ki ennyi ideig. 😊Greengo
Egyedül Ertz van beragadva( ha ő megy balról).

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Shadyt fogják, Avantot leszedik, Cooper, Ertz esélytelen egyedül DeSeant dobhatta volna meg.BleedingGreenAz a vicc, hogy a felső gifen pont azt látni, hogy ha megdobná a biztosat tuti first down. Több szabad célpontja is van...de szarakodik és a fal már nem tart ki ennyi ideig. 😊Greengo
Amúgy lehet, hogy én vok a hülye, de ez nem az int. grounding play után van, szal a 15 yardosnál lévő nyalóka az eredit LoS?
több mint 11 éve
BleedingGreenAz a vicc, hogy a felső gifen pont azt látni, hogy ha megdobná a biztosat tuti first down(pölö slotba). Több szabad célpontja is van...de szarakodik és a fal már nem tart ki ennyi ideig. 😊 Erre próbáljuk felhívni a figyelmet, hogy sokszor a tutival jobban haladnánk + óra....ebben (is) kell fejlődnie. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Wilsonra cserélném 😛Shawn84Jó hát Wilsonra Reid is cserélte volna, csak sajnos kihúzta előttünk a Seattle. 😀
Bár azért Wilsonnak sincs olyan nehéz dolga elit D#el és kurvajó futójátékkal a segge alatt.
Rookieként Wilson 393x passzolt úgy hogy mind a 16an meccset játszott.
Folesnak rookiként volt 6 kezdőmeccse és ezen összesen volt 265 passzkísérlete.
Idén Wilson 407 (16 meccs) Foles 317 (7 meccs).
több mint 11 éve
Foles volt, hogy azért tartotta a labdát, mert várta a jobb passz lehetőségét. Például itt: meg is nézte Jacksont, de nem dobta oda, mert az nagyon messze lett volna a 1st downtól, úgy érezte jól tart a fal, így inkább kereste hátha lesz egy hosszabb passz lehetőség. Ez inkább egy "Vickes" play volt, várni a nagy játékra és nem dobni a biztosat. Szóval szerintem nem igaz, hogy Foles csak a biztosat dobja. Itt persze pont azt kellett volna. (Egyébként érdemes nézni, a végén nagyon nagyot hibázik Mathis és Peters, köztük megy el az ember, és ennek az eredménye is a sack)
Bill Davisnek nem a legjobb meccse volt. Nem voltunk felkészülve a futásokra, és playcall hibák is voltak. Pl. többször is rossz felállásban álltunk fel a 3 és rövid helyzeteknél, például a meccset lényegében eldöntő Qb sneaknél is. A két DE az OT-kal szemben áll fel, teljesen üresen hagyva a guardokat, így Evansra konkrétan senki sem jut, Grubbsra meg Kendricks. Ez egy ilyen helyzetben alapvető hiba. Így nem volt nehéz kígyót futni Breesnek. 😊

Itt van még jó néhány play elemzése: nflspinzone.com/2014/01/10/new-orleans-saints-vs-philadelphia-eagles-22-film-review/

több mint 11 éve
Wilsonra cserélném 😛RG III nem volt egészséges. Láttam őt teljes egyetemi pályafutása alatt, ahol egy tök ugyanilyen sérülés miatt kihagyott egy teljes szezont. Következő évben újra egészséges volt és jól játszott. Aztán évről évre jobban. Ha nem erőltették volna és a szezon felét kihagyta volna most akkor azt mondanám minden további nélkül elcserélném. De így nem vagyok biztos benne hogy teljesen egészséges e. Ha igen jövőre szopatni fog. Mondom, egy egészséges RGIII-re egy az egyben azonnal.Shawn84Hmm. Értem. De sztem Ő egészséges lesz. Mármint lehet, hogy soha nem fogja már 4,5 alatt futni a 40-et, de 4,6-4,7 körül attól még futhatja. Egy QB-nál sztem nem olyan durva két ACL szakadás, mint mondjuk egy WR-nél/LB-nél. McNabb 2007-es szezonja is ráment arra, hogy felépüljön a 2006-os szezon közbeni ACL-sérüléséből.
A sérülés előtt RGIII-re jóhogy mindenki elcserélné, azért nem azt kérdeztem. 😀
Azért azon meglepődtem, hogy pl páran Kaepernick se cserélnék el. Bár nem mintha Őt olyan sokat láttam volna játszani. 😀Bébé
több mint 11 éve
RG III nem volt egészséges. Láttam őt teljes egyetemi pályafutása alatt, ahol egy tök ugyanilyen sérülés miatt kihagyott egy teljes szezont. Következő évben újra egészséges volt és jól játszott. Aztán évről évre jobban. Ha nem erőltették volna és a szezon felét kihagyta volna most akkor azt mondanám minden további nélkül elcserélném. De így nem vagyok biztos benne hogy teljesen egészséges e. Ha igen jövőre szopatni fog. Mondom, egy egészséges RGIII-re egy az egyben azonnal.Shawn84Hmm. Értem. De sztem Ő egészséges lesz. Mármint lehet, hogy soha nem fogja már 4,5 alatt futni a 40-et, de 4,6-4,7 körül attól még futhatja. Egy QB-nál sztem nem olyan durva két ACL szakadás, mint mondjuk egy WR-nél/LB-nél. McNabb 2007-es szezonja is ráment arra, hogy felépüljön a 2006-os szezon közbeni ACL-sérüléséből.
A sérülés előtt RGIII-re jóhogy mindenki elcserélné, azért nem azt kérdeztem. 😀
Azért azon meglepődtem, hogy pl páran Kaepernick se cserélnék el. Bár nem mintha Őt olyan sokat láttam volna játszani. 😀
több mint 11 éve
Így, hogy Shawn se cserélné el, aki nagy RGIII-ra fan és szerinte Foles nem franchise QB és nem is látja benne, hogy vmikor is az lesz, azért ez egy kicsit meglepett. Mármint tényleg idén csak 2x láttam játszani RGIII-t és akkor se rá koncentráltam, de amúgy én még így is bírnám a tradet.RG III nem volt egészséges. Láttam őt teljes egyetemi pályafutása alatt, ahol egy tök ugyanilyen sérülés miatt kihagyott egy teljes szezont. Következő évben újra egészséges volt és jól játszott. Aztán évről évre jobban. Ha nem erőltették volna és a szezon felét kihagyta volna most akkor azt mondanám minden további nélkül elcserélném. De így nem vagyok biztos benne hogy teljesen egészséges e. Ha igen jövőre szopatni fog. Mondom, egy egészséges RGIII-re egy az egyben azonnal.
Bár inkább csak a kíváncsiság hajt. 😀Bébé
Azt amúgy jó tudni róla hogy a 2012-es szezon nem kiugró volt neki, hanem ő ezt tudja. És ennél még jobb is tud lenni ha tényleg rendben vannak a futóművek.
több mint 11 éve
Én elcserélném. Egyébként RGIII nem futás utáni ütközés miatt sérült le. Ergo bárki ugyanúgy lesérülhetett volna, Semmi köze nem volt ahhoz hogy most Scrambler-e vagy pocket QB, pechje volt, ennyi.
A Skins meg RGIII előtt is fos volt, meg utána nélküle is. Ezt tudják ők is.
Amit pl. tavaly műveltek, azt csak vele lehetett volna csinálni. Bohócot csináltak jó pár védelemből.
RGIII pocket QB-ként is jó irányító lehet. Szóval én elcserélném. (igaz én bírom a feka irányítókat kaep kivételével 😀)
Szerintem a sérülése előtti RGIII-ra meg a döntő többség elcserélné, ez egyértelmű, annyira más kategória a 2 ember. nem vita tárgya.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Így, hogy Shawn se cserélné el, aki nagy RGIII-ra fan és szerinte Foles nem franchise QB és nem is látja benne, hogy vmikor is az lesz, azért ez egy kicsit meglepett. Mármint tényleg idén csak 2x láttam játszani RGIII-t és akkor se rá koncentráltam, de amúgy én még így is bírnám a tradet. Bár inkább csak a kíváncsiság hajt. 😀
több mint 11 éve
Mondjuk tök mindegy kire cserélnénk el mert nem fogjuk.koncentráljunk a megtartandó játékosokra aztán FA
😀
több mint 11 éve
x.DDDDDDD nemár 😀 Olyan jó lenne. Errefelé úgyis a feka qb az elfogadott 😀attól mentsen meg minket a Jóisten.mustaineÉn Jamarcus Russell fan voltam, meg Terrell Owens 😀 Na viszont JaMarcusért bármikor oda adnám Folest xDano92Én mindig bírtam a különc embereket. Ezért voltam AI fan is 😀EazzyÉn Kaepernickért adnám oda bármikor.Eazzyén nem. Nem szeretem Képerniketano92