Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Na én itt látom a problémát. Régebben ez úgy ment, hogy mindenki megindokolta értelmesen, és szépen lebeszélgettünk. Mindenkinek egyedi látásmódja lehet. manapság túl sok a sértődés, teljesen feleslegesen. Mindenki támadónak érzi ha a másik rákérdez valamire (igaz sok esetben nem véletlenül, mert rossz a megfogalmazás). Mondjuk régen annyival egyszerűbb volt, hogy jóval szűkebb körben beszélgettünk. De ahogy az idő telik, egyre több szurkoló lesz itt a fórumon is, és nem ismerhetünk mindenkit olyan jó. Pl. én is jobban el tudok beszélgetni olyanokkal akikkel már többször is néztünk együtt meccset, meg régről ismerem már. Lényeg, hogy legyünk elnézőek, ne sértődjünk ha nem muszáj és legyenek értelmes témák. Akkor jó lesz a topik is. Szerintem.azért foles se nyomorék. ha van üres hely, megfut 4-5 yardot, bár az is igaz, hogy több ilyen lehetőséget nem vett észre az utolsó meccseken... vagy amikor egy yarddal előbb lefeküdt, védő sehol, na, ott valami elszakadt bennem. de nála pont emiatt váratlanabb fegyver lehet, és lehet, hogy az az 5 yard egy sorsdöntő meccsen többet ér majd, mint kaep 130 yardja, ami helyett shady meg brown felrak 180-at. meg polk még 5-öt😊jorgeigen, de a NO ellen a futás se ment. Aztán meg voltunk lőve.
Deny: beszélgetni már csak lehet hiszen ez a csapattopik vagy nem?
HA az OLről írok az a baj hogy minek hypeolom XY-t, ha Folesról írok az a baj, lassan oda jutunk hogy bármit beírok le van hurrogva. De ennyi erővel a védelem is 4-12-es szezonról javult, és az is kurvasokat fejlődött, most akkor ennyi erővel őket se szidjuk már?
Ha emiatt esett az értelmi színvonal akkor sajnálom, bár megnyugtatok mindenkit hogy ezelőtt 7 évvel sem írtam szakmaibb dolgokat.eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Thortonnak van még szerződése...Nincsen szerződése.
Peters tuti nem megy bele a cutba...Janek
Exclusive-rights free agent, which means he can't negotiate with any other NFL team other than the Eagles.
Szóval nagy eséllyel jövőre is Eagle lesz.
Peters hülye is lenne belemenni egy sima cutba, Pro Bowl és All-Pro szezon után. 😀 (Amiket egy kicsit túlzásnak érzek.) Ugye Ő az idei szezon után FA, szóval max azt meg lehetne dumálni vele, hogy aláír egy 3 éves szerződést (3. évben cap-bünti nélkül cutolhatnánk) és akkor nyilván kevesebbet keresne jövőre.
Csak nyilván Ő se hülye, szal akkor kb olyan szerződést akarna, hogy minimum 2 évet még maradjon a csapatnál és 15 millát keresse meg, szóval jah nehéz szülés lesz. Meg talán az a malmunkra hajthatja a vizet, hogy a 2015ös FA szezon kezdetén Ő már 33 éves lesz. Ki tudja, hogy mennyire adnának neki hosszú távú szerződést, annak ellenére is, hogy fizikailag Ő egy mutáns. 😀
több mint 11 éve
Thortonnak van még szerződése...Peters tuti nem megy bele a cutba...
több mint 11 éve
James Casey már érdekesebb eset nálam. Utolsó meccsekre eléggé megemelkedtek a snap-számai és elég jó blokkokat mutatott be. Valamint minden egyes reggel Ő volt az első játékos az épületben, annak ellenére/vagy pont azért, hogy a szezon elején lehetőséget alig kapott. ST-ben odatette magát. Ez alapján az Ő hozzáállásával se lehetnek gondok. Nálam maradna Ő is még akkor is, ha a fizuja ennyi marad.Bébéegyetértek, vele az a baj hogy nem kap esélyt bizonyítani. Úgy azért nehéz :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
K.Colemant megtartanám olcsón. 7. körös pick, idén kikerült a kezdőből és amikor játszott is szar volt, szóval feltehetőleg nagy kereslet nem lesz rá. Idén így, hogy a kezdőcsapat közelébe nem került, egyáltalán nem idegelt ki, szóval remélem marad. 😀 ST-ben nagyon jól teljesített, a mentalitása előtt le a kalappal. Szét hajtotta magát és mindig 110%-ot nyújtott. (csakúgy mint korábban, csak a kezdőben azért még ez is kevés volt.) 26 éves, 4 szezont már letolt nálunk, a rookieknak is hasznos lehet a jelenléte.James Casey már érdekesebb eset nálam. Utolsó meccsekre eléggé megemelkedtek a snap-számai és elég jó blokkokat mutatott be. Valamint minden egyes reggel Ő volt az első játékos az épületben, annak ellenére/vagy pont azért, hogy a szezon elején lehetőséget alig kapott. ST-ben odatette magát. Ez alapján az Ő hozzáállásával se lehetnek gondok. Nálam maradna Ő is még akkor is, ha a fizuja ennyi marad.
több mint 11 éve
és azt hiszem, akkor pont Deny linkelte be az angol forrást és ölte meg a kedvemet. 😀philly.blog.hu/2014/01/19/ismerd_meg_a_kedvenceid_allen_andersonvan de Bébé ezeket már szezon elején beposztolta a fórumra. 😊eaglesmcnabb
Van-e ilyenre igény többiekről is?Deny
Nah jó meg időm se volt. 😀
De amúgy jöhet én szeretem ezeket olvasni meg kiderül pár érdekesebb infó az adott játékosról.
több mint 11 éve
Benn-nek nem sok esélye volt bizonyítani. Mondjuk Damarisnál meg Maehlnél szerintem biztos jobb, bár az is kérdés, hogy tér vissza a sérülésből.Thorntont, Allent, Colemant, Coopert, Maclint, Donnie Jonest vissza kell igazolni, értelmes összegekért.
több mint 11 éve
Jelenleg amúgy kb 20 milla a capspace, de nincs szerződése Vicknek, Maclinnek, Coopernek, Nate Allennek, Colt Andersonnak, Kurt Colemannek, Donnie Jonesnak és Clifton Gaethersnek. Elsőre Vick az egyedüli, aki nem fog kapni szerződést biztosan. Akinek mindenképpen adnék, az Cooper, Allen és Donnie Jones és Colt Anderson. Maclinnek valami nagyon szotyit.
Akik szerintem sokat keresnek:
Avant: 3 960 000
Casey: 3,985 000
Peters: 10, 000 000
Cole: 6, 600 000
Chung: 3, 250 000
Akit innen ennek ellenére is megtartanék, az Avant, Peters és Cole. A többiek mehetnek. De Avanton valamit faragni kéne.
Na de csak értenek hozzá Rosemanék, majd kisakkozzák.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Akiket elküldenék:Casey,Brad Smith,Chung. Esetleg Benn bár ő azért hátha mutat valamit.
Akik talán kevesebbért kéne maradjon:Celek
Akiket meg kéne tartani😀.Jones,Colt Anderson,Allen,,Maclin,Cooper persze csak értelmes pénzért.
több mint 11 éve
philly.blog.hu/2014/01/19/ismerd_meg_a_kedvenceid_allen_andersonvan de Bébé ezeket már szezon elején beposztolta a fórumra. 😊
Van-e ilyenre igény többiekről is?Deny
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
www.eaglescap.com/Players/TrentCole.htmlJaja, aztán meg ha jó a pótlás, akkor elküldhető, kevesebb dead moneyval is, vagy átstruktúráljuk a szerződését.
ezek alapján tényleg maradhat még egy évet...Janek
több mint 11 éve
azért foles se nyomorék. ha van üres hely, megfut 4-5 yardot, bár az is igaz, hogy több ilyen lehetőséget nem vett észre az utolsó meccseken... vagy amikor egy yarddal előbb lefeküdt, védő sehol, na, ott valami elszakadt bennem. de nála pont emiatt váratlanabb fegyver lehet, és lehet, hogy az az 5 yard egy sorsdöntő meccsen többet ér majd, mint kaep 130 yardja, ami helyett shady meg brown felrak 180-at. meg polk még 5-öt😊jorgeigen, de a NO ellen a futás se ment. Aztán meg voltunk lőve.
Deny: beszélgetni már csak lehet hiszen ez a csapattopik vagy nem?
HA az OLről írok az a baj hogy minek hypeolom XY-t, ha Folesról írok az a baj, lassan oda jutunk hogy bármit beírok le van hurrogva. De ennyi erővel a védelem is 4-12-es szezonról javult, és az is kurvasokat fejlődött, most akkor ennyi erővel őket se szidjuk már?
Ha emiatt esett az értelmi színvonal akkor sajnálom, bár megnyugtatok mindenkit hogy ezelőtt 7 évvel sem írtam szakmaibb dolgokat.
több mint 11 éve
www.eaglescap.com/Players/TrentCole.htmlezek alapján tényleg maradhat még egy évet...
több mint 11 éve
Lassú a védelmünk.Érzésem szerint még ezt a capspace-t takintve simán bírjuk jövőre.
Cole maradhatna csak a fizuja sok (marha sok)Janek
több mint 11 éve
Lassú a védelmünk.Cole maradhatna csak a fizuja sok (marha sok)
több mint 11 éve
Folytatjuk a tegnap elkezdett cikksorozatot, egyelőre a névsort tartjuk, így Jason Avant, Allen Barbre és Matt Barkley került terítékre. De ha valakiről szeretnétek előbb ilyet, akkor jöhetnek a javaslatok.Ha felhozza valaki a témát, akkor csak leírhatom, hogy mire gondolok azzal kapcsolatban nem? Egyszer sem én hoztam fel.
philly.blog.hu/2014/01/20/ismerd_meg_a_kedvenceid_avant_barbre_barkley
Komolyan, mikor süllyedt itt le ennyire az értelmi színvonal? Pár éve szívesen jött ide az ember, és olyan dolgokról olvasott, amik tényleg gondok vagy valami. Most meg mi van, Foles lerak egy olyan teljesítményt, amit mindenki aláírt volna szezon előtt, még úgy is, ha azt mondják, hogy Vick újra viadalokat rendezett, ezért lett Foles a kezdő. Kelly jön, és egy 4-12-es csapatot azonnal playoffba visz csoportgyőztesként, milliárd rekordot megdöntve, beállítva. Erre 2 héttel a szezon vége előtt már azon van mindenki kiakadva, minek van itt Foles, jöjjön Johnny Football vagy szülessen újra a 2004-es McNabb, éljünk meg mindennap new meadowlandsi csodát, kell a francnak egy másodéves gyerek, aki még nem tolt végig egy offseasont sem úgy, hogy köré lett volna playbook építve, csak vigyázott a labdára, meg nem tökös....Deny
Az igazi gondok pedig a védelemnél keresendőek. Tehetségesebb secondaryre van szükségünk, ami a tovább fejlődő fallal együtt nagyon jó lehet. Colet én megtartanám, és hoznék mellé egy nagy potenciállal bíró pass rushert, akit kitanítgat.
több mint 11 éve
Igazad van Deny!Lépjünk is túl ezen a Foles dolgon.
Nézzük ki hogy látta a szezont ....
Esetleg álmodozzunk kik igazolnak ide...
a cikkek meg marhajók!
több mint 11 éve
Folytatjuk a tegnap elkezdett cikksorozatot, egyelőre a névsort tartjuk, így Jason Avant, Allen Barbre és Matt Barkley került terítékre. De ha valakiről szeretnétek előbb ilyet, akkor jöhetnek a javaslatok.philly.blog.hu/2014/01/20/ismerd_meg_a_kedvenceid_avant_barbre_barkley
Komolyan, mikor süllyedt itt le ennyire az értelmi színvonal? Pár éve szívesen jött ide az ember, és olyan dolgokról olvasott, amik tényleg gondok vagy valami. Most meg mi van, Foles lerak egy olyan teljesítményt, amit mindenki aláírt volna szezon előtt, még úgy is, ha azt mondják, hogy Vick újra viadalokat rendezett, ezért lett Foles a kezdő. Kelly jön, és egy 4-12-es csapatot azonnal playoffba visz csoportgyőztesként, milliárd rekordot megdöntve, beállítva. Erre 2 héttel a szezon vége előtt már azon van mindenki kiakadva, minek van itt Foles, jöjjön Johnny Football vagy szülessen újra a 2004-es McNabb, éljünk meg mindennap new meadowlandsi csodát, kell a francnak egy másodéves gyerek, aki még nem tolt végig egy offseasont sem úgy, hogy köré lett volna playbook építve, csak vigyázott a labdára, meg nem tökös....
több mint 11 éve
azért foles se nyomorék. ha van üres hely, megfut 4-5 yardot, bár az is igaz, hogy több ilyen lehetőséget nem vett észre az utolsó meccseken... vagy amikor egy yarddal előbb lefeküdt, védő sehol, na, ott valami elszakadt bennem. de nála pont emiatt váratlanabb fegyver lehet, és lehet, hogy az az 5 yard egy sorsdöntő meccsen többet ér majd, mint kaep 130 yardja, ami helyett shady meg brown felrak 180-at. meg polk még 5-öt😊
több mint 11 éve
ha tényleg úgy gondoljátok, hogy Kaepernick jobb, mint Foles, akkor ez a topik tényleg megérett a pusztulásra :pNewmanÉn úgy látom, hogy ha van egy Elit (értsd TOP5) pocket passered akkor simán jobb vagy mint egy Kaep vagy egy Wilson féle irányítóval. De ha nincs, akkor kevesebbet érsz.
Foles szerintem nem top5, és kérdéses hogy valaha az lesz-e.
Tegnap tisztán látszott hogy még ez a messze ligaelit D is meg volt fogva az első félidőben a QB futásokkal. (Szvsz ott baszta el a SF hogy az első félidőben nyomatta ezt a játékot, így a 2. félidőre fel tudott rá készülni nagyjából az ellen. Ha a 2. félidőben kezd el futkározni biztos vagyok benne hogy megnyeri a SF)
De megint nem arról volt szó egyébként hogy Foles-e a jobb vagy Kaep, hanem hogy Foles stílusa jobb-e vagy Kaepé. ÉS bizony bármennyire is sokoldalú a játékunk, hosszú távon hiányozni fog az a +1 opció, amit a QB futások jelentenek. Majd meglátod. Most magába a tökösségbe nem megyek bele, hogy ki mit vállal, meg adott nyomás alatt hogy cselekszik, De Folesnak ilyen nyomás mellett mint amit Wilson kapott lett volna vagy 10-15 int. groundingja 😛
Nyilván ha lenne egy Manningünk vagy egy Bradynk leszarnám azt a -1 opciót, de nincs 😀
több mint 11 éve
ha tényleg úgy gondoljátok, hogy Kaepernick jobb, mint Foles, akkor ez a topik tényleg megérett a pusztulásra :pNewmanMár sokszor megérett, és ennél jóval komolyabb dolgok miatt.
Jobb passzoló QB, mint Foles? Nem. Bevállalósabb? Igen. Jobban fut? Khm. Szerintem jobban illene Kelly-hez? Igen.
Hogy jobb QB-e összességében, azt nem tudom, nem is egyszerű megítélni, mert mondhatjuk nyugodtan, hogy Csak SB-ig vezette tavaly a csapatot, most meg egy drive-ra voltak tőle, sőt inkább egy playre. Meg azt is, hogy jó D és futójáték van alatta is.
Sajnos én abban a hülye álomvilágban élek, hogy szeretem a látványos játékot, és McNabb, meg Vick parádén nevelkedtem. Nekem "nem elég" a pocket passer. Sajnálom. 😀
több mint 11 éve
folesnak hülye frizurája van, de tökös, azt nem venném el tőle. nem egy gátfutó, de túllépve a vick okozta extázison, nekem már jó lesz egy konzisztens sima kis qb is. bocs, nem akartam megint ráfújni a jó-e foles parázsra, csak ez járt a fejemben meccs után.
több mint 11 éve
ha tényleg úgy gondoljátok, hogy Kaepernick jobb, mint Foles, akkor ez a topik tényleg megérett a pusztulásra :p
több mint 11 éve
Nem beszélve arról, hogy mikor dobja meg futtában felugorva a lézer TD-t pontosan a védő mögé Boldinnak úgy Foles? De abban sem vagyok biztos, hogy pl képes arra, hogy intet dob, mint Kaep, és aztán ugyanúgy megmeri próbálni belögybölni az ellenfél mögé, és meg is csinálja, mert kritikus down van. Ez a fajta tökösség pedig igenis kell a sikerhez.kaep tegnap szépen futott. meg int-ezett. nem kéne nicky helyett.jorgeA liga legjobb védelme ellen játszottak, és gyakorlatilag a QB futás volt az egyetlen amivel tudtak haladni.eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Na csak feladom itt is a read only módot ez mondjuk nem biztos hogy nektek jó 😛Szóval csak annyit mondanék most, DRC tudja hova kell igazolni 😀 Remélem összejön neki meg Bailynek is nagyon drukkolok. Kár, hogy már Dawk nincs ott.
A Hawks meg jobban teszi ha most megragadja a lehetőséget mert jövőre már mi jövünk 😀 😉