Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Mondjuk ha tőle elvárjuk hogy engedjen a fizetési igényeiből, akkor Byrd meg Ward se reális hogy hozzánk kerül, mert nekik is simán meg kéne fizetni ezt a lóvét, sőt.Shawn84Jó hát Ryans -2 millája megjelenhet vmi FA fizetésénél. 😊
Nyilván ha belemenne Ryans, Peters és Avant is a fizucsökkentésbe, akkor több helyünk lenne mozogni a FA piacon és lehet ebben az esetben áldoznának pénzt Rosemanék vmi nagy FA-ra.
több mint 11 éve
The Philadelphia Inquirer believes Eagles ILB DeMeco Ryans will likely have to take a pay cut to return in 2014.Mondjuk ha tőle elvárjuk hogy engedjen a fizetési igényeiből, akkor Byrd meg Ward se reális hogy hozzánk kerül, mert nekik is simán meg kéne fizetni ezt a lóvét, sőt.
Ryans is currently slated to earn a non-guaranteed $6.9 million in salary and bonuses next season. He started all 16 games this past season, recording 127 tackles and four sacks, but graded out as Pro Football Focus' No. 54 inside linebacker out of 55 qualifiers in its end-of-year ratings. Ryans will turn 30 in the summer. Mychal Kendricks is locked in as the other inside 'backer.
Mindenképpen vissza kell térnie Ryans-nek. Nem veszítheti el a D# a vezérét.
Még egy évet maradjon, aztán felőlem mehet. De Kendricks még nincsen kész. Kell mellé Ryans. (Plusz ha draftolunk vmi ILB-t, akkor legalább lesz kitől tanulnia.) Nagyon nem lenne jó üzenete annak, ha elengednénk #59-et.Bébé
több mint 11 éve
The Philadelphia Inquirer believes Eagles ILB DeMeco Ryans will likely have to take a pay cut to return in 2014.Ryans is currently slated to earn a non-guaranteed $6.9 million in salary and bonuses next season. He started all 16 games this past season, recording 127 tackles and four sacks, but graded out as Pro Football Focus' No. 54 inside linebacker out of 55 qualifiers in its end-of-year ratings. Ryans will turn 30 in the summer. Mychal Kendricks is locked in as the other inside 'backer.
Mindenképpen vissza kell térnie Ryans-nek. Nem veszítheti el a D# a vezérét.
Még egy évet maradjon, aztán felőlem mehet. De Kendricks még nincsen kész. Kell mellé Ryans. (Plusz ha draftolunk vmi ILB-t, akkor legalább lesz kitől tanulnia.) Nagyon nem lenne jó üzenete annak, ha elengednénk #59-et.
több mint 11 éve
Nálam az év védője volt a díjkiosztós cikkben 😊Még első két körbe várják Carl Bradfordot (ma olvastam egy rankingot, ahol top30-ba írták, ami sztem komoly túlzás) és Chris Smith-t is, utóbbi is ott van a Senior Bowlon. Én nem szeretem a játékát.RobillumaCsak Bradford meg Chirs Smith is kicsinek tűnnek a 6-1-jükkel 3-4-es OLB-nek.
Meg nem illenek a "bigger people beat up little people" dologba. 😀 (Persze tudom ez se szentírás.) De majd rájuk is vetek pár pillantást, köszi hogy szóltál.
Meg most nézem, hogy Chris Smith-nek 34-es karja van. Ezzel azért vmennyire kárpótol. 😀
Köszi a Barwin-os linket is.
Nem hiába imádjuk Őt. Leader is, nagyon jó igazolás volt.
Már csak egy jó kis pass-rusher kéne a másik oldalra. 😀Bébé
több mint 11 éve
Még első két körbe várják Carl Bradfordot (ma olvastam egy rankingot, ahol top30-ba írták, ami sztem komoly túlzás) és Chris Smith-t is, utóbbi is ott van a Senior Bowlon. Én nem szeretem a játékát.RobillumaCsak Bradford meg Chirs Smith is kicsinek tűnnek a 6-1-jükkel 3-4-es OLB-nek.
Meg nem illenek a "bigger people beat up little people" dologba. 😀 (Persze tudom ez se szentírás.) De majd rájuk is vetek pár pillantást, köszi hogy szóltál.
Meg most nézem, hogy Chris Smith-nek 34-es karja van. Ezzel azért vmennyire kárpótol. 😀
Köszi a Barwin-os linket is.
Nem hiába imádjuk Őt. Leader is, nagyon jó igazolás volt.
Már csak egy jó kis pass-rusher kéne a másik oldalra. 😀
több mint 11 éve
LB-knél pl. Worildsnak örülnék. Steelers topikban jókat olvastam róla, ha meg tudnánk szerezni, sztem nagy fogás lenne. 6-2 azonban a combine-on ugrott 39 magasat, ami nagyon jónak mondható (igaz akkor majdnem 10 fonttal könnyebb volt).Épp ma került fel egy jófajta Steelers OLB elemzéses cikk: www.steelersdepot.com/2014/01/steelers-2013-player-evaluations-by-position-outside-linebackers/
Bébé
Worilds egy érdekes játékos, a szezon első felében (és az azt megelőző 3 évben... persze nem akárkik mögött) zéró teljesítmény, fogalmatlan pass rush. Aztán hopp, történt valami kb a szezon felénél (kb senkinek lövése nincs, h mi) és elkezdett nem csak jól, hanem kimagaslóan játszani. Ahogy a cikk is említi, főleg a bal oldalon, ami viszont nálatok Barwin felségterülete. Remekül blitzelt, spin move-okkal fűszerezve, de egy-egy elleni szitukban is jó volt. Sokszor játszott rossz vagy közepes RT-k ellen (remekül), de amikor Soldert is csúnyán megverte a Pats ellen vakoldalon jó párszor, akkor már engem is megvett kilóra 😊. A futás elleni játékát alábecsülik, pedig sztem abban jobb, mint Woodley, ami azért egy szint. Remek nyílt területen, üldözéses szitukban, sokszor backside-ról is szerelt a futón. Nem véletlen, hogy a roto már a 2. OLB-nek tartja az FA listáján. Mondjuk nem valami veretes a névsor. Ez a 2. hely és a kicsi kínálat feltornázhatja az árát.
Azonban nem a legerősebb ellenfelekkel találkozott (igaz pl. az Ohio State ellen elég durva meccse volt statisztikák szerint - sajnos azt a meccsét nem találtam youtube-on)BébéLopom sutianap szlogenjét: Aki keres, az sajnos talál 😊 : Khalil Mack vs Ohio State (2013)
BleedingGreen is elemezte már őt egyébként a blogotokon, szóval nem panaszkodhattok, van itt scouting team 😊.
Scott Crichton – 22 évesMentsétek el a főoldalt, az oldalon lehet keresni névre és posztra is. Itt a Lynch-es gyűjtőoldal: draftbreakdown.com/?s=aaron+lynch
6-3, 265, redshirted Junior, 4-3-as DE
Nem úgy tűnik, hogy nem lenne meg a sebessége a 3-4es OLB poszthoz. Max ha a combine-on mutat vmi durvát, akkor visszatérek rá, de sztem neki 4-3-ban kell játszania.
Aaron Lynch – 21 éves
6-6, 244
Sajnos tőle nem találtam idei vidit, csak 2011-ből, de az már elég régi és teljesen megváltozott azóta a játékaBébé
Lynch-csel az a baj, hogy kb 40 fontot fogyott a Notre Dame-os freshman szezonja óta, a transzfer miatt kihagyott éve alatt (sztem valami betegség miatt tért vissza a szülőállamába, de ezt már valszeg úgysem tudjuk meg). Így lett belőle egy brutálisan kemény játékot játszó, bull rush-sal és átlag feletti sebességgel pusztító 34 DE vagy 43 LDE prospect-ből egy nulla 34 OLB jelölt, aki erőből egy TE-et sem tud odébbrakni 😕. Jelen formájában nem sokat ér, de hátha valaki felépíti újra. Egy hátsó köröst azért én még szó nélkül ellőnék rá.
Crichton sztem egy állat. Eltolni nem lehet, az initial punch-a pörölyszerű, nem véletlen, h a szezon végén (nem tudom h sérülések vagy mi miatt), gond nélkül berakták a fal belsejébe, még NT-t is játszott! Nem lassú, de én is csak nehezen tudom elképzelni 34 LOLB-nek, pláne nálatok. Jó kis futásgyilkos 43 LDE lehet belőle.
Egyébként ha már OLB-kről van szó, akkor Barwin valami fantasztikusat játszott idén. Mivel szinte senki sem nézi a Soundfx miatt (pedig nem is kérdés melyik a jobb, méghozzá nem is kicsit...) berakom ide a wild cardos NBC Turning Point linkjét, ahol Barwin kiemelt figyelmet kapott a ti meccseteken, főleg a Graham elleni párharcával. Kjó! Mindenképp nézzétek meg! Jó arc nagyon és amit coverben művelt, az nem semmi:
thepiratebay.se/torrent/9474708/NFL.Turning.Point.2013.Week.18.Wildcard.HDTV
Potenciális OLB-k még vannak, csak Ők mind szerepelni fognak a ma esti Senior Bowl-on, szal azt még megvárom. Akik szóba jöhetnek:Még első két körbe várják Carl Bradfordot (ma olvastam egy rankingot, ahol top30-ba írták, ami sztem komoly túlzás) és Chris Smith-t is, utóbbi is ott van a Senior Bowlon. Én nem szeretem a játékát.
Kyle Van Noy, Marcus Smith, Trent Murphy, Dee Ford, Michael Sam, James Galey, Adrian Hubbard, Kareem MartinBébé

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
aztán jöhetnek a safetyk is 😊JanekPotenciális OLB-k még vannak, csak Ők mind szerepelni fognak a ma esti Senior Bowl-on, szal azt még megvárom. Akik szóba jöhetnek:
Kyle Van Noy, Marcus Smith, Trent Murphy, Dee Ford, Michael Sam, James Galey, Adrian Hubbard, Kareem Martin
több mint 11 éve
Nah és mára az utsó. 😀 Kony Ealy
6-5, 275, Junior
2012: 37 tackles, 10 TFL, 3,5 sack, 1 FF, 7 pdf
2013: 42 tackles, 14 TFL, 8 sack, 1 INT, 3 FF, 6 pdf
4-3as DE volt egyetemen néha a fal közepére is bement és Ő se 3-4-es OLB.
3-4 DL-ba is talán betehető, de nem igazán győzött meg. Néha van pár szép momentuma, azonban sokszor eltűnik. Semmi extra. Ráadásul úgy, hogy azért a fal túlsó oldalán egy bizonyos Michael Sam is ott volt. Első körös picket biztos, hogy nem adnék érte, nagy eséllyel másodikat se, mert egyszerűen nekünk jelenleg nincsen rá szükségünk. Sokkal nagyobb needjeink is vannak és annyira meg nem jó, hogy korai picket áldozzunk rá.
Ma 22:00-kor pedig Senior Bowl.
több mint 11 éve
Kicsit több helyre írd oda a posztokat mert csak kapkodom a fejem néha,Shawn84Okok, de amúgy rájuk mind 3-4es OLB-ként nézek. Aztán vki beleillik vki pedig nem. 😀
De, hogy mind DE/OLB-k voltak egyetemen.
több mint 11 éve
Scott Crichton – 22 évesKicsit több helyre írd oda a posztokat mert csak kapkodom a fejem néha,
6-3, 265, redshirted Junior, 4-3-as DE
2012: 44 tackles, 17,5 TFL, 9 sack, 1 FF, 3 pdf
2013: 47 tackles, 19 TFL, 7,5 sack, 3 FF, 3 pdf
Minden bizonnyal 4-3as DE lesz Ő a profik között is.
Amúgy olyan full átlagos volt. Küzd, hajt, egyáltalán nem rossz . Passz ellen kérdéses a tudása, mivel egyetemen nem kérték ezt tőle. Nem úgy tűnik, hogy nem lenne meg a sebessége a 3-4es OLB poszthoz. Max ha a combine-on mutat vmi durvát, akkor visszatérek rá, de sztem neki 4-3-ban kell játszania. ...Bébé
több mint 11 éve
Scott Crichton – 22 éves6-3, 265, redshirted Junior, 4-3-as DE
2012: 44 tackles, 17,5 TFL, 9 sack, 1 FF, 3 pdf
2013: 47 tackles, 19 TFL, 7,5 sack, 3 FF, 3 pdf
Minden bizonnyal 4-3as DE lesz Ő a profik között is.
Amúgy olyan full átlagos volt. Küzd, hajt, egyáltalán nem rossz . Passz ellen kérdéses a tudása, mivel egyetemen nem kérték ezt tőle. Nem úgy tűnik, hogy nem lenne meg a sebessége a 3-4es OLB poszthoz. Max ha a combine-on mutat vmi durvát, akkor visszatérek rá, de sztem neki 4-3-ban kell játszania.
Aaron Lynch – 21 éves
6-6, 244
2011(újonc-12 meccsen játszott, 6 meccsen kezdett): 33 tackles, 7 TFL, 5,5 sack, 1 FF, 2 pdf
Sulit váltott, a 2012-es évet teljes egészében kihagyta emiatt.
2013: 29 tackles, 11,5 TFL, 5 sack, 1 pdf
Sajnos tőle nem találtam idei vidit, csak 2011-ből, de az már elég régi és teljesen megváltozott azóta a játéka: www.nationalfootballpost.com/NFL-Prospect-Focus-Aaron-Lynch.html
Nem írnak róla vmi pozitívan. Atletikus játékos, de egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Hozzáállása se tűnik vmi jónak ez alapján. Ha a fejében rendet tennének, akkor nagy steal lehet. Mindenesetre ez alapján korai picket (1-3. kör) nyilván nem ér és a középső kör is erősen kérdéses, de a draft végén lehet megéri behúzni, hátha beválik.
Larry Webster
6-6, 249
low risk, high reward
4 évig kosarazott az egyetemen, 1 évet focizott a Div. II-ben.
2013: 49 tackles, 16 TFL, 12,5 sack, 1 INT
Hosszú karja van, nagy tenyere. A mentalitását, edzés munkáját nagyon dicsérik. 5-7. körös pick, tipikus olyan, hogy első évében IR, aztán hátha robbant.
Apja Larry Webster:
Cassius Marsh – 22 éves
6-4, 255
2012: 45 tackles, 7 sack, 2 pdf
2013: 55 tackles, 8,5 TFL, 5 sack, 1 pdf
Shrine Game-on ott volt, edzéseken jókat mondtak róla.
Késői körös prospect Ő is. Anthony Barr csapattára (UCLA).
Az fél perc után nyilvánvaló vált, hogy Ő nem 3-4-es OLB, szal erről ennyit. 😀 Nem 3-4-ben való.
több mint 11 éve
Shutdown corner, a Ravens fanok sírnak hogy elengedték 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
The Eagles need to make a decision on Cary Williams this offseason - miért kell döntenünk róla? Most igazoltuk 5 évre nem?? és elég jó volt, sokkal jobb mint ahogy pl. én vártam, szvsz alapköve a védelemnek.korodiatiÉn se értem, hogy pár fan és szakíró, miért akarja elküldeni, miért merül fel egyáltalán az elküldése. Én bírom Őt is, meg Fletchert is. Boykinról nem is beszélve. 😀 Draftról hoznék vmi nagy tehetséget meg FA-ról vmi cserét/cseréket aztán kész.
Amúgy 3 éves szerződést kötöttünk vele tavaly, szal még 2 év van vissza a szerződéséből.
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/1/23/5333732/nfl-free-agency-2014-top-defensive-players-jairus-byrd-brian-orakpo?utm_source=bleedinggreennation&utm_medium=nextclicks&utm_campaign=blogsThe Eagles need to make a decision on Cary Williams this offseason - miért kell döntenünk róla? Most igazoltuk 5 évre nem?? és elég jó volt, sokkal jobb mint ahogy pl. én vártam, szvsz alapköve a védelemnek.
Van amivel egyetértek, van amivel nem. Pl Byrdet annyival intézi el, hogy úgyis kiesik az általunk fizetni kívánt keretből. Ezt nemtom mire alapozzák. Éppenséggel lenne rá pénzünk. No nem mintha én mindenáron valaki túlfizetését akarnám, de kell Boykin mellé még valami playmaker.Eazzy
több mint 11 éve
Trevor Reilly 6-5, 25526 éves, negyedik szezonja után már 30 lesz. (Attaochu a negyedik szezonja után 25 lesz.)
2012: 69 tackles, 4,5 sack, 1 INT, 4 pdf
2013: 100 tackles, 16,5 TFL, 9 sack, 1 INT, 1 FF, 2 pdf
Érettségi után 2 évet Svédországban volt a LDS keretében. ( en.wikipedia.org/wiki/The_Church_of_Jesus_Christ_of_Latter-day_Saints)
A 2012-es szezont ACL sérüléssel játszotta végig. 1 éves lánya a rák ellen küzd.
Többnyire 4-3es DE volt (gyakran indult álló helyzetből a labdára), de LB-ként is számításba jött. Passz ellen elég sokszor használták. Vékonynak tűnik és egy kicsit gyengének. Agilis, sokoldalú játékos, kérdés, hogy ha magára pakol 5-10 font izmot (ami mindenképpen kell neki), akkor is megmarad-e ez. Számomra úgy tűnik, hogy igen. Kora faktor lehet. Egy jó combine-al azonban második körben még így is elkelhet.
Nem tűnik annak a pass-rushnernek, akitől félnek a O#-ek, inkább olyan Barwin szerepkörben tudnám nálunk elképzelni. (Barwin 27 éves) Kérdés, hogy ér-e nekünk az ilyen típusú (és korú) játékos korai picket. Sztem nem. De amúgy tetszik a játéka meg minden, csak már 26.
több mint 11 éve
Jackson Jeffcoat – 22 éves6-5, 250
2012 (6 meccs): 24 tackles, 4 sack, 2 pdf
2013: 82 tackles, 19 TFL, 13 sack, 1 INT, 2 FF, 4 pdf
Pöppet sérülékeny:
Újoncként 4 meccset hagyott ki boka sérülés miatt.
Másodévesként „ruptured his left pectoral muscle” de ezzel a sérüléssel végig játszotta a szezont.
Juniorként „a pectoral rupture, this time on the other side” azonban ekkor már a szezon hátralévő részét ki kellett hagynia. Seniorként pedig végre egészségesen végig tudta játszani a szezont.
5* -ös személyiség, Jim Jeffcoat fia:
Hatalmas tehetség volt gimiből kijövet.
4-3as DE volt egyetemen (azonban 2012-ben többx indult álló helyzetből), mozgékonysága, zónázása kérdéses. Karjai így ránézésre nem tűnnek vmi hosszúnak. Kimondottan róla nem találtam idei videót, mindenesetre tavaly nem tűnt vmi robbanékonynak amikor álló helyzetből kellett indulnia. Futás ellen se remekelt. Combine itt is érdekes lesz, de egyelőre nem hiszem, hogy Ő a mi emberünk 3-4es OLB posztra.
több mint 11 éve
Demarcus Lawrence 6-3, 245, Junior 2012-ben 9,5 sack 2013ban: 72 tackles, 20,5 TFL, 10,5 sack, 3 FF, 1 pdf
Egyetemen 4-3es DE volt.
Hajtós játékos, hosszú karjai vannak, kezeit aránylag jól használja így a blokkokról is le-le tud jönni.
Agilisnak tűnik, fér még el rajta izom, 255re is sztem simán fel tud menni.
Kérdés, hogy 40 yardon mit tud, meg passz ellen milyen mivel egyetemi karrierje során szinte sohasem volt zónázni. Ha combine-on a DE-kkel fog edzeni, akkor nyilván ez ott se fog kiderülni, de ha Rosemanéket érdekli, akkor egy workout-ra mindenképpen jó lehet.
Nagy eséllyel a 4-3as csapatok listáján bőven előrébb van, mint a 3-4esekén.
Mindenesetre egyelőre nekem tetszik a csávó (no homo), de a combine/pro day vagy egy esetleges workout nagyon fontos lesz a számára, hogy a 3-4-es csapatok miként néznek rá.
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/1/23/5333732/nfl-free-agency-2014-top-defensive-players-jairus-byrd-brian-orakpo?utm_source=bleedinggreennation&utm_medium=nextclicks&utm_campaign=blogsDL-be nem kéne nagy név.
Van amivel egyetértek, van amivel nem. Pl Byrdet annyival intézi el, hogy úgyis kiesik az általunk fizetni kívánt keretből. Ezt nemtom mire alapozzák. Éppenséggel lenne rá pénzünk. No nem mintha én mindenáron valaki túlfizetését akarnám, de kell Boykin mellé még valami playmaker.Eazzy
Cox-Logan-Thornton a kezdők. Nagy FA igazolás nem kell ide. Hagyni kell fejlődni a fiatalokat.
LB-knél pl. Worildsnak örülnék. Steelers topikban jókat olvastam róla, ha meg tudnánk szerezni, sztem nagy fogás lenne. 6-2 azonban a combine-on ugrott 39 magasat, ami nagyon jónak mondható (igaz akkor majdnem 10 fonttal könnyebb volt).
Orakpo nagy eséllyel rohadt sokat kérne. Első körös pick meg 3x-os PB-er. Túl kevésszer láttam játszani, ahhoz hogy véleményt alkossak róla. 28 éves lesz. Majd ha úgy áll a helyzet, akkor jobban utánajárok, de kevés esélyt látok arra, hogy hozzánk kerüljön.
ILB és CB posztra se hoznék nagynevű veteránt.
Egy Byrd-Ward safety duó érkezése talán nem lenne az ellenemre. 😀 Bár amilyenek vagyunk biztos, hogy mindkettő kurvaszar lenne nálunk. 😀
több mint 11 éve
Akkor most már jöhet Van Noy 😀Shawn84A holnapi Senior Bowl meccset még megvárom, aztán azzal együtt elemzem majd. 😀
Kelce bekerült az All-Joe Team-be:
www.usatoday.com/story/sports/nfl/2014/01/24/all-joe-usa-today-broncos-seahawks/4813797/
több mint 11 éve
Hát ja de ő tényleg esélytelen ha csak el nem sózzuk Foles-t előre menve érte (félre ne értsetek eszembe sincs 😛) és Barkley-ból sztárt csinálunk vagy esetleg Geráppát hozzuk valamikor bár lehet őt is el viszik hamarabb mint értelme lenne.Van Noy-t én húztam abba a játékban ami pát hete itt volt, akkor még 1/19 voltunk szóval az lehet, ha csak bele nemszerelmesedik valaki 😀
több mint 11 éve
Akkor most már jöhet Van Noy 😀
több mint 11 éve
Nah megtaláltam az embert, akinek az érkezésétől behugyoznék...Khalil Mack. Úristen. Elkezdtem nézni róla vidit és pislogás nélkül, tátott szájjal néztem a playeket.
Senki ne nézzen róla vidiket, mert úgyse fog hozzánk kerülni és csak bánni fogja. 😀
Rohadt gyors az első 2 lépése, futás ellen is jó. 5-10 yardos zónázásokra is megfelelő lehet.
Mindössze 248 font, ami nem tűnik soknak, de a pályán ez nem látszik. Max 255 engedném felmenni, mert azért annyira nem gyors hosszútávon, hogy ezt elbírja.
Azonban nem a legerősebb ellenfelekkel találkozott (igaz pl. az Ohio State ellen elég durva meccse volt statisztikák szerint - sajnos azt a meccsét nem találtam youtube-on) és nagy eséllyel ez is közre játszik abban, hogy gyorsnak tűnik és a 248 font se tűnik kevésnek nála, míg pl. Barr-nál igen. Nah pl. a Ő érkezésének nagyon örülnék, de full esélytelen, hogy meg fogjuk szerezni. Max abban lehet bízni, hogy szar lesz a combine-on meg a pro day-en és akkor TALÁN kicsúszik a Top15-ből és akkor TALÁN feltradelnénk érte. 😀
2012: 94 tackles, 21 TFL, 8 sack, 4 FF, 2 pdf
2013: 100 tackles, 19 TFL, 10,5 sack, 3 INT, 5 FF, 7 pdf
több mint 11 éve
Mondj már valakit akitől behugyoznál 😊Shawn84Még csak Őt és Attaochut néztem meg. 😀
Úgy vagyok vele, hogy 3-4es OLB úgyis fog jönni a drafton (legalábbis remélem 😀 ) és akkor így végig pörgetek 10en, 20-on prospectet csak, hogy egyből kritizálhassam majd Rosemant. 😀
Majd beírogatom, hogy kiről mit gondolok, aztán majd jelzek, ha vki olyan. 😀
több mint 11 éve
Néztem Anthony Barr-ról (6-4, 248) is pár meccs vidit.Mondj már valakit akitől behugyoznál 😊
1/22-vel behúznám, de 99%, hogy eddig nem fog lecsúszni.
Amúgy belé sem lettem szerelmes. 😀
Futás ellen szinte semmi. Jónéhányszor TE, FB simán megblokkolja.
Nagyon agilis, mozgékony ezért passz ellen is szokták néha használni, azonban ebben se vmi jó. Bár tudni kell róla, hogy az egyetem első két évében a támadóknál játszott (TE/RB/WR) és az utóbbi két évben lett belőle LB. Fizikális adottságai jók, de 10 fontot Ő is felszedhetne simán, sőt fel is kell szednie, ahhoz, hogy az NFL-ben megéljen.
A bowl.hu-s ismertetőbe az van, hogy "Hajtós játékos, nem jellemző, hogy feladja játék közben." de pl a Nevada ellen nagyon feltűnően kényelmesen játszott (jó végülis szezonnyitó volt 😀 ) meg a másik két meccsén is észrevettem, hogy nem az a nagyon pörgős játékos. Olyan kényelmesen játszik. Elment mellőle a QB, RB akkor így feladja és átáll kocogós tempóra. 😀 Jó gondolom ez 2-3 odaordítással orvosolható. 😀
Amúgy rohadt jó számai vannak:
2012: 74 tackles, 13,5 sack, 5 pdf
2013: 66 tackles, 20 TFL, 10 sack, 6 FF, 1 pdf
Top10-ben Őt se húznám be, de ha lecsúszik hozzánk, akkor felőlem jöhetne, mert jó hát mindenki oda van érte meg tényleg a plafon az nála nagyon magasan lehet mivel még csak 2 éve LB, de mondom azért nem hugyoznék be örömömbe, ha hozzánk kerülne. 😀Bébé