Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Egy ilyen drafthoz mit szólnátok? Tudom talán sok a két lb de abban a helyzetben így tűnt a legjobbnak, nem gondoltam, hogy Skov még bent lesz és ő tetszene, gondoltam nem hagyom ki 😛 Ford meg sanszos, hogy a valóságban nem csúszik le hozzánk.Kedvelem Tevin Reese-t, de nem tűnik túl masszívnak, jó mélységi célpontnak. Jobban el tudnám képzelni Donte Moncrief (Ole Miss), Mike Davis (Texas), DeVante Parker (Louisville) hármas valamelyikét a csapatban.
22
OLB DEE FORD
AUBURN
54
CB KYLE FULLER
VIRGINIA TECH
86
ILB SHAYNE SKOV
STANFORD
118
S CRAIG LOSTON
LSU
150
DE TAYLOR HART
OREGON
157
WR TEVIN REESE
BAYLOR
214
C JAMES STONE
TENNESSEEdande
Személyes kedvencem Donte Moncrief: www.youtube.com/watch?v=XpOHRPmhErw
több mint 11 éve
Egy ilyen drafthoz mit szólnátok? Tudom talán sok a két lb de abban a helyzetben így tűnt a legjobbnak, nem gondoltam, hogy Skov még bent lesz és ő tetszene, gondoltam nem hagyom ki 😛 Ford meg sanszos, hogy a valóságban nem csúszik le hozzánk.22
OLB DEE FORD
AUBURN
54
CB KYLE FULLER
VIRGINIA TECH
86
ILB SHAYNE SKOV
STANFORD
118
S CRAIG LOSTON
LSU
150
DE TAYLOR HART
OREGON
157
WR TEVIN REESE
BAYLOR
214
C JAMES STONE
TENNESSEE
több mint 11 éve
Marcus Smith6-3, 258
2012: 29 tackles, 8 TFL, 4 sack, 1 INT, 2 FF, 2 pdf
2013: 42 tackles, 18,5 TFL, 14,5 sack, 4 FF, 3 pdf
Nagyon mozgékony, agilis, passz ellen is használgatták, álló helyzetből nagyon sokszor ment a QB-ra. Robbanékony. Kicsit azért még erősödni kell. Több sack-je is abból jött, hogy blokkoklatlanul ment a QB-ra. Futás ellen átlagos. Még azt se lehet mondani, hogy a legerősebb ellenfelek ellen játszott volna, de nekem vhogy tetszik a csávó játéka, ha 2.-3. körben be tudnánk húzni, akkor nagyon örülnék neki. Méretei, gyorsasága, sebessége megvan ehhez a poszthoz. Senior Bowl-on is aránylag jól ment neki. Ha összehoz egy jó combinet (amire van esély az atletikussága miatt), akkor sztem nagyon elől lesz a 3-4-es OLB listán. Remélem, h azért még fog felkerülni róla meccsvidi.
több mint 11 éve
érdekes téma www.philadelphiaeagles.com/news/dave-spadaro/article-1/Some-Young-Eagles-On-Way-Up/9b975f05-4db5-4385-98db-e64f3f0bf7a2 ki kiben lát potenciált a fiatal játékosaink közül , hogy 2-3. évükre meghatározó játékosok legyenek itt ? Nálam Boykin már most az , sőt eltudom képzelni hogy 10 hosszú év után a 22-est visszavonultatják , persze ez csak ábránd egyenlőre 😀Petikievak01Boykin ott van a szeren. Volt idén jópár olyan meccse ahol kulcsszitukban blokkolt passzt. No meg oylan is ahol lemaradt mint a harmat 😀
több mint 11 éve
És még egy SB rendezési jogra is pályázhatunk a jövőben, amennyiben beválik a vasárnapi new yorki helyszín:www.bleedinggreennation.com/2014/1/29/5358408/super-bowl-2014-eagles-philadelphia-super-bowl-bid
több mint 11 éve
Stadion-újítás:www.bleedinggreennation.com/2014/1/29/5357958/eagles-lincoln-financial-field-panasonic-getting-new-video-boards
több mint 11 éve
Trent Murphy 6-5, 252
2012: 56 tackles, 18 TFL, 10 sack, 1 FF, 4 pdf
2013: 62 tackles, 23,5 TFL, 15 sack, 1 INT, 2 FF, 6 pdf
Kívülről nem igazán tudja megverni az emberét. Futás ellen nem elveszett. Mozgékony, passz ellen is sokszor használták, de egyáltalán nem robbanékony. Nem lesz Ő akkora sack-király mint az egyetemen. Ő is inkább a Barwin stílushoz tartozik, csak sokkal gyengébb kiadásban. Első kört biztos, hogy nem ér, de a második is erősen kérdéses. A fizikai adottságai jók, de a sebessége nem igazán van meg a 3-4-es OLB poszthoz. Senior Bowl-on se volt vmi jó. Szerintem nem Ő rá van szükségünk. (Trevor Reilly szvsz jobb nála és inkább behúznám, annak ellenére, hogy 26 éves.)
több mint 11 éve
Cox,Thorton,Kendricks és remélem Logan.Ők lehetnek jobbak mint egy jó iparos.
Boykin már talán most jobb 😀
több mint 11 éve
érdekes téma www.philadelphiaeagles.com/news/dave-spadaro/article-1/Some-Young-Eagles-On-Way-Up/9b975f05-4db5-4385-98db-e64f3f0bf7a2 ki kiben lát potenciált a fiatal játékosaink közül , hogy 2-3. évükre meghatározó játékosok legyenek itt ? Nálam Boykin már most az , sőt eltudom képzelni hogy 10 hosszú év után a 22-est visszavonultatják , persze ez csak ábránd egyenlőre 😀
több mint 11 éve
Kelce sem szarozik:
Készül a wing bowlra 😀
Smolenski lesz a segítője 😀
több mint 11 éve
Louis Riddick twiiterét érdemes lehet követni. twitter.com/LRiddickESPN
2001-2007 között a Redskins FO-jában dolgozott, mint scout majd mint director of pro personnel)
2008-2013 Eagles és nálunk is ugyanezt a két posztot töltötte be.
És pár évet az NFL-ben is lehúzott safety-ként.
Pár dolog tőle:
"The more I look at the draft prospects that I would want if I needed a sack to stop a drive/win a #NFL game, the higher Dee Ford climbs..."
"3-4 OLB draft prospects that are more proficient against the run than they are rushing the passer..not day-1 considerations for me."
Power/explosiveness/contact balance in Khalil Mack's lower body and core is what you want..
Considering level of comp when evaluating OL/DL/Pass Rushers is critical. Anthony Barr was physically dominated by A. Peat vs Stanford. ....and it wasn't even close. He wanted NO part of that physical style of play. Need to watch A LOT more...
That being said, what I expected to see from A. Barr has not met the reality of what I have seen over the past 24hours of watching him.
több mint 11 éve
Jeremiah AttaochuÚj meccsvidi került fel róla és Itt kurvára impresszív Attaochu:
www.youtube.com/watch?v=-XtN0RGOl6s
Azonban amit tudni kell, hogy a #53as LT egy freshman (újonc), Dorian Johnson és mindössze 290 font. Az RT, #68 T.J. Clemmings pedig tavaly még DE-ként kezdett 6 meccsen.
De tényleg itt nagyon jól játszott és ez alapján nálam sima 2. körös pick lenne még nálam is 😛 , bár gondolom azért a fent említett két dolognak elég sok szerepe volt ebben a kimagaslóan jó játékban.
Azért se csoda, hogy Attaochu megevett két „újoncot”, mert 2010 és 2012. októberéig egy bizonyos Al Groh volt a DC-je (és ugye akkor még 3-4-es OLB volt Attaochu). Al Groh korábban a Giants, a Brown és a Pats DC/LB-edzője volt. Olyan emberek alatt dolgozott, mint pl. Bill Parcels, Bill Belichick. Parcels követte szinte mindenhova, úgyhogy nem lehetett rossz a szakmájában. És többek között olyan játékosokat edzett, mint pl. Lawrence Taylor, Carl Banks, Gary Reasons és Pepper Johnson. Szóval Attaochunak volt kitől tanulni az egyetemen az első 2,5 évében.
Remélem majd még került fel róla pár vidi, de jelenleg egy jó combine-al 3. kör nálam.
több mint 11 éve
DeSean PB-n azért szép TD-t kapott el, egy említést érdemel:Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Meghalt Tom Gable apja:www.bleedinggreennation.com/2014/1/28/5354770/former-eagles-president-harry-gamble-passes-away-83
80-90-es években az Eagles FO-jában dolgozott valamint assistant coach is volt nálunk.
több mint 11 éve
Calvin Pryor egyre szimpatikusabb nekem, mint első körös pick lehetőség 😊 Had kérdezzem meg a hozzáértőket, hogy milyen esélyeink vannak arra, hogy őt húzzuk 1/22-re?
több mint 11 éve
Értem! 😊 köszönöm szépen a felvilágosítást. Ebben az esetben máris nem olyan furcsa 😊Én nem tudok a háttértsztroriról semmit, felvilágosítana valaki, hogy egy 22 éves "gyerek" mit csinál az edzők közt? Mi vezérelhette Kelly-t arra, hogy egy 0, tényleg 0 edzői tapasztalattal rendelkező 22 éves gyereket felvesz?sevarafaDefensive quality control coach. Ez azért kb. a semmivel egyenlő. Inkább tanulni van itt a szakmát, hogy a megszerzett tudást/tapasztalatot a későbbiekben kamatoztatni tudja.Greengo
több mint 11 éve
Én nem tudok a háttértsztroriról semmit, felvilágosítana valaki, hogy egy 22 éves "gyerek" mit csinál az edzők közt? Mi vezérelhette Kelly-t arra, hogy egy 0, tényleg 0 edzői tapasztalattal rendelkező 22 éves gyereket felvesz?sevarafaDefensive quality control coach. Ez azért kb. a semmivel egyenlő. Inkább tanulni van itt a szakmát, hogy a megszerzett tudást/tapasztalatot a későbbiekben kamatoztatni tudja. Kelly is megemlíti, hogy jó elemző és jó agya van a védelemhez.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Én nem tudok a háttértsztroriról semmit, felvilágosítana valaki, hogy egy 22 éves "gyerek" mit csinál az edzők közt? Mi vezérelhette Kelly-t arra, hogy egy 0, tényleg 0 edzői tapasztalattal rendelkező 22 éves gyereket felvesz?
több mint 11 éve
Kyle Van Noy24 éves
6-3, 244
2012: 53 tackles, 22 TFL, 13 sack, 2 INT, 6 FF, 5 pdf
2013: 70 tackles, 17,5 TFL, 4 sack, 2 INT, 7 pdf
Nagyon jó Senior Bowl hetet zárt. Nálunk mind3 poszton megállná a helyét/számításba jöhetne (LOLB, ILB, ROLB). Talán az ILB poszton lenne a legjobb nálunk, mert az OLB-hez azért 10 fontot még fel kéne szednie, de az meg lehet h az atletikusságának a rovására menne egy kicsit. Mondják, h magas futball IQ-ja van, szal ILB szerepre jó lehetne. Meg egy évet tudna tanulni Ryans mögött is. Szóba jön 4-3as csapatoknál is LB-ként, szóval minden csapat draft-boardján rajta lehet elég magasan. 2/22-ig esélytelennek látom, hogy lecsúszna. A szerelési technikáján még dolgozni kell, meg futás elleni védekezés se az erőssége. Álló helyzetből is többször támadta a QB-t, az első 1-2 mozdulata nagyon gyors passz-siettetésnél, azonban az-az átütő/extrém sebessége nincsen meg. Passz ellen nagyon sokszor használták, rengeteget zónázott. A sokoldalúsága miatt áldoznék rá egy 1/22-es picket, mert jó játékos és tényleg bármelyik LB poszton tudna játszani. Tipikus az a játékos, hogy sztem nincs olyan kategória amiben az idei class-ból Ő lenne a legjobb, de mindenhez ért és összességében egy nagyon-nagyon jó kis játékos. Leginkább annak örülnék, ha majd ILB lenne nálunk.
több mint 11 éve
Az nem semmi, hogy a tavalyi drafton résztvevő 22 éves Michael Clayt leigazolta Kelly az edzői stábba.SchleckNem meglepő, hogy Oregonra járt.
Chip egy sajtótájékoztatón beszél Clay-ről:
www.oregonlive.com/ducks/index.ssf/2012/10/oregon_ducks_quick_hits_chip_k.html
több mint 11 éve
Az nem semmi, hogy a tavalyi drafton résztvevő 22 éves Michael Clayt leigazolta Kelly az edzői stábba.
több mint 11 éve
Mosley-hoz hasonlóan Shazier is 4-3-ban lehet OLB.Nálam az első körös álom lista élén Calvin Pryor, C.J. Mosley, Jason Verrett a sorrend 😊 Ha pedig OLB és nem számolunk Mack, Barr csúszásával (nem látok rá esélyt) akkor Mosley, Shazier, Van NoyMirrMurrAhogy pár hsz-al feljebb is van Mosley ILB.
Shaziert nem vágom, de a méreteit megnézve: 6-2, 230 nem hiszem, hogy Ő 3-4-es OLB lesz az NFL-ben/Eagles-ben. De majd vmi NCAA-ben jártas ember megmondja a tutit ezzel kapcsolatban.Bébé
több mint 11 éve
Michael Sam6-1, 260, SEC-ben játszott utsó 2 évben. Karjai hosszúak ezzel vmelyest kompenzálja kis méretét.
2012 (12 meccsen játszott, 9x kezdett): 22 tackles, 7 TFL, 4,5 sack, 2 FF
2013: 48 tackles, 19 TFL, 11,5 sack, 2FF, 2 pdf
Senior Bowl-on nem volt jó. Látszott, hogy atletikus, de a blokkokról nem tudott lejönni meg a QB-hoz se ért oda. (A meccsen 1 sack-et elért.)
4-3as DE-t játszott és NFL-ben is 4-3as 1 gap D# felelne meg a leginkább neki, nem a mi 3-4-es 2 gap system-ünk. Zónázás nála is kérdéses, Senior Bowl-on az LB-kkel edzett nem is ment neki igazán. Nem látom Őt se Eagles mezben.
több mint 11 éve
Kareem Martin 6-6, 272, nagyon hosszú karok, nagy tenyér
2011: 40 tackles, 7 TFL, 4 sack, 6 pdf
2012: 40 tackles, 15,5 TFL, 4 sack, 1 FF, 3 pdf
2013: 82 tackles, 21,5 TFL, 11,5 sack, 3FF, 3 pdf
4-3as DE volt, néha DT-ből is ráküldték az irányítóra.
3-4-es DE-ként inkább el tudom képzelni nálunk. Kérdés, hogy fel tud-e még szedni 10-15 fontot ehhez a szerephez (a bokáján meg a csuklóján biztos lemértük h alkalmas-e erre 😀 ) Futás ellen nem rossz, agilis, de azért az kérdéses, hogy 3-4-es OLB-ként megállná-e a helyét. Combine majd vmennyire ezt is eldönti. Senior Bowl edzéseken nem igazán ment neki (DL-el edzett). Ő is inkább project (legalábbis 3-4-ben biztosan). Kb. 3 körös pick lehet a 4-3-as csapatoknál. Fizikai adottságai ahhoz a rendszerhez elég jónak tűnnek, szóval sztem ilyen csapathoz fog kerülni az első két nap.
több mint 11 éve
Spoilerezhetek én itten, bár sejtettem, hogy felesleges 😛 😉