NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 712
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Nah PFT szerint Cooper fontosabb a FO-nak mint Maclin:"Profootballtalk reports that free agent Riley Cooper is more of a priority for the Eagles to re-sign than Jeremy Maclin."
Mindenki mond mindent. 😀
több mint 11 éve
Baszki te egy lexikont tartasz a fejedben? Most akkor szedd össze a jó szar feltradeket is már, hogy reális képet kapjunk 😛Shawn84Fejben azért ennyi nagyon pontosan nincsen meg csak nagyjából, de gyorsan tudok keresni. 😀
Feltrade:
B.Graham 😀 (két 3. kör)... Utólag persze szar, de amúgy jó húzás volt sztem. 😀
A legjobb feltrade meg persze Maclin volt. 😀 6. körért 2 helyet léptünk előre (21->19) és így behúztuk. 😀 Hosszú távon ez is kérdéses így ACL szakadás után. 😀
Nah ez most fejből ment. 😀
több mint 11 éve
Baszki te egy lexikont tartasz a fejedben? Most akkor szedd össze a jó szar feltradeket is már, hogy reális képet kapjunk 😛Röviden: Inkább lefelé mint felfelé. Az nekünk mindig kifizetődőbb volt.Shawn84Jah 2007-ben is letrade az első körben (a Dallas jött fel) kapott pick-ekből érkezett Kolb, Bradley és C.J. Gaddis. Hagy némi kívánni valót maga után. 😀 Igaz Bradley 2. ACL szakadásával nyilván nem számolhattunk és 2008-ban isten volt és végülis Kolb árából húztuk Curryt és Boykint 😀
2008-ban kitrade az első körből. Azokból a pickekből lényegében megszereztük T.Lawst, McGlynnt és Demps-et. Hát jó szar volt ez. 😀 De később azt az első kört küldtük el Peters-ért, szal .... 😀
2009-ben is voltak letrade-ek akkor meg tudtuk szerezni Fanaikat. 😀 Meg az 5. körösöket tradeltük Hobbs-ért. Az is nagyon megérte így utólag. 😀
Szal azért a mindig kifizetőbb volt állítás egy kicsit labilis lábakon áll. 😀
De amúgy jah simán örülnék a letradenek. Mióta követem rendesen a draftot szinte mindig így indultam neki a draftnak, hogy ki és a letrade a legjobb opciók. 😀Bébé
több mint 11 éve
Röviden: Inkább lefelé mint felfelé. Az nekünk mindig kifizetődőbb volt.Shawn84Jah 2007-ben is letrade az első körben (a Dallas jött fel) kapott pick-ekből érkezett Kolb, Bradley és C.J. Gaddis. Hagy némi kívánni valót maga után. 😀 Igaz Bradley 2. ACL szakadásával nyilván nem számolhattunk és 2008-ban isten volt és végülis Kolb árából húztuk Curryt és Boykint 😀
2008-ban kitrade az első körből. Azokból a pickekből lényegében megszereztük T.Lawst, McGlynnt és Demps-et. Hát jó szar volt ez. 😀 De később azt az első kört küldtük el Peters-ért, szal .... 😀
2009-ben is voltak letrade-ek akkor meg tudtuk szerezni Fanaikat. 😀 Meg az 5. körösöket tradeltük Hobbs-ért. Az is nagyon megérte így utólag. 😀
Szal azért a mindig kifizetőbb volt állítás egy kicsit labilis lábakon áll. 😀
De amúgy jah simán örülnék a letradenek. Mióta követem rendesen a draftot szinte mindig így indultam neki a draftnak, hogy ki és a letrade a legjobb opciók. 😀
több mint 11 éve
Ráadásul ahogy nézegettem a következő 2 évben se lesz túl sok fontos FA-nk, elég kevés pénzből meg lehet oldani a csapat együtt tartását. Bármennyire is szeretném hogy sztárokat húzzunk (Mack pl.), ha a józan észre hallgatunk, akkor ebben az évben, sőt még a köviben is belefér a csapatépítés. Ha most spórolunk a pickekkel, és összeszedünk pár jövő évit is, akkor sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat, és mindenképp jól járunk.Szerintem kurvára nem fogja Kellyt érdekelni ennyire egyik OLB-sem. Inkább BPA-zik. Nem kell ide azonnal kezdő ember. 1 év tanulást tutira szánnak neki, idén meg Coleal megosztva játszana az újonc.Meg aztán 2. körben is bőven lesz elérhető minőségi ember ezen a poszton. Inkább a 2. kör közepére jöjjünk fel mint az első elejébe. Sőt. 1/22-ben tökéletes helyen vagyunk, nem kell basztatni 😀Shawn84Meg a kitrade-nél jobb opció úgysincsen a számunkra. 😀
Kapunk érte egy jövő évi első köröset meg pl egy idei 3.at és jövőre felmegyünk Mariotaért és kész. 😀Bébé
Amennyiben beválik Foles, egy nagyon durván mély squad lesz a draft után, amennyiben meg nem, lesz muníció, hogy feltradeljünk Mariotáért könnyedén. Win-win.
több mint 11 éve
Mindenhol az elmúlt 10 év legmélyebb draftjáról hadolválnak a szakértők, azért annyira nem is lőnek mellé. Pont egy ilyen drafton kellene jól húzni, és sokat.EazzyHa megnézzük nekünk az 1/22 simán elcserélhető. Első körben ha Mack nem csúszik addig, és nem kell már nagyon safety, akkor tök nyugiban elboltolhatjuk. Hiába vannak nagy lyukak a védelemben, egy KVN vagy Shazier vagy valaki marad a 2. körben aki meg tudja oldani a posztot egy kis tanulás után. WR még a 3. körben is van nagyon jó. Ez a class nagyon brutál. És még a CB osztály is jónak néz ki. Nem aggódok. Tavaly azt mondtam, hogy Kellyt majd 2 FA és draft után lehet igazán értékelni csapatépítés szempontjából. Amit tavaly elkezdett azt idén befejezheti. Minden adott. Jó class, sok pénz. Idén nem várok SB részvételt még, mert össze kell állni a bandának, és sok az új ember azért, de 2015-ben mocskosul erős lehet a keret. Röviden: Inkább lefelé mint felfelé. Az nekünk mindig kifizetődőbb volt.
több mint 11 éve
Mindenhol az elmúlt 10 év legmélyebb draftjáról hadolválnak a szakértők, azért annyira nem is lőnek mellé. Pont egy ilyen drafton kellene jól húzni, és sokat.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Szerintem kurvára nem fogja Kellyt érdekelni ennyire egyik OLB-sem. Inkább BPA-zik. Nem kell ide azonnal kezdő ember. 1 év tanulást tutira szánnak neki, idén meg Coleal megosztva játszana az újonc.Meg aztán 2. körben is bőven lesz elérhető minőségi ember ezen a poszton. Inkább a 2. kör közepére jöjjünk fel mint az első elejébe. Sőt. 1/22-ben tökéletes helyen vagyunk, nem kell basztatni 😀Shawn84Meg a kitrade-nél jobb opció úgysincsen a számunkra. 😀
Kapunk érte egy jövő évi első köröset meg pl egy idei 3.at és jövőre felmegyünk Mariotaért és kész. 😀
több mint 11 éve
Szerintem kurvára nem fogja Kellyt érdekelni ennyire egyik OLB-sem. Inkább BPA-zik. Nem kell ide azonnal kezdő ember. 1 év tanulást tutira szánnak neki, idén meg Coleal megosztva játszana az újonc.Meg aztán 2. körben is bőven lesz elérhető minőségi ember ezen a poszton. Inkább a 2. kör közepére jöjjünk fel mint az első elejébe. Sőt. 1/22-ben tökéletes helyen vagyunk, nem kell basztatni 😀
több mint 11 éve
Remélem, hogy nem herdálunk el így pickeket. Sokkal ésszerűbb az OLB vagy S poszt közül az egyiket FA-n, a másikat pedig első körben megoldani. HaHa vagy Pryor ott lesz pl mint két top S. De még ekkor is marad szerintem második körre egy jó OLB prospect, aki Cole mellett egy év alatt beérhet. A többi pick meg kell WR-re, mélyíteni a CB, ILB, illetve OL posztokat.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
és akkor joggal jön a kérdés --- Van bármi biztos az NFL-ben ??Petikievak01jah az, hogy "jövőre megnyerjük az első SB-nket" ... ez mindig igaz volt meg az is lesz 😀
több mint 11 éve
és akkor joggal jön a kérdés --- Van bármi biztos az NFL-ben ??A Mack trade szerintem felesleges...ennyit nem ér szvszMirrMurróóó az most tűnik fel, hogy az idei 4. körösünk is megy oda 😀
Jah ez így már egy kicsit sok. 😀
Nem ér 3 idei picket, főleg ilyen mély class esetén amikor a középső körökben is jó játékosokat lehet találni.
De ha biztos lenne, hogy Mack egy Ware-es karriert fog befutni, akkor benne lennék. 😀Bébé
több mint 11 éve
A Mack trade szerintem felesleges...ennyit nem ér szvszMirrMurróóó az most tűnik fel, hogy az idei 4. körösünk is megy oda 😀
Jah ez így már egy kicsit sok. 😀
Nem ér 3 idei picket, főleg ilyen mély class esetén amikor a középső körökben is jó játékosokat lehet találni.
De ha biztos lenne, hogy Mack egy Ware-es karriert fog befutni, akkor benne lennék. 😀
több mint 11 éve
A Mack trade szerintem felesleges...ennyit nem ér szvszbowl.hu/bowlhu_mock_draft_4-0A Mack trade az egyáltalán nem rossz, de a HaHa trade az nagy baromság.
Elég drasztikusak vagyunk, de tetszik 😀 A Mack trade esetén ünnepelnék, viszont nem ártana ha maradna pickünk, úgyhogy HaHa helyett a safety posztot free agencyről oldanám meg.Rataxes
Kicsit megindokolva. Rohadtul nem csak egy ROLB, safetyre vagyunk mi az SB-től, nem kell/nem szabad ennyire kockáztatni a jövő évi pickeket.Bébé
több mint 11 éve
bowl.hu/bowlhu_mock_draft_4-0A Mack trade az egyáltalán nem rossz, de a HaHa trade az nagy baromság.
Elég drasztikusak vagyunk, de tetszik 😀 A Mack trade esetén ünnepelnék, viszont nem ártana ha maradna pickünk, úgyhogy HaHa helyett a safety posztot free agencyről oldanám meg.Rataxes
Kicsit megindokolva. Rohadtul nem csak egy ROLB, safetyre vagyunk mi az SB-től, nem kell/nem szabad ennyire kockáztatni a jövő évi pickeket.
több mint 11 éve
Kis odaszúrás.Jason Peters: "I'd like to thank Big Red for getting me out of Buffalo."
Főleg így utólag kibaszott jó trade volt és simán megérte az árát. (1.kör&4. kör&6. kör)
több mint 11 éve
Elég drasztikusak vagyunk, de tetszik 😀 A Mack trade esetén ünnepelnék, viszont nem ártana ha maradna pickünk, úgyhogy HaHa helyett a safety posztot free agencyről oldanám meg.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
In 2004, Jason Peters signed as an undrafted FA with Buffalo to be a TE. He told me his signing bonus was $5,000.Roseman beindult 😊 Jó kezekben a franchise
Not bad. 😀Bébé
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
In 2004, Jason Peters signed as an undrafted FA with Buffalo to be a TE. He told me his signing bonus was $5,000.Not bad. 😀
több mint 11 éve
Attól nem kell félni hogy túlfizetjük . Nem vagyunk hülyék , pont erről nyilatkoztak Rosemanék hogy túllfizetni nem fognak egy FA-t se . Akkor Cooper miért lenne kivétel?? Maclin olcsón 1 évre... bizonyít vagy nem , sokat nem veszthetünk vagy az amit Bébé mondott lesz . Draftról tuti hozunk még valakit és jól is állunk Wr fronton.Petikievak01Mély a WR-class, ami jó, csak kevés a pick-ünk, ami rossz.
Jelenleg rosteren lévő WR-ek:
Joe Anderson még elkapása sincs az NFL-ben
Avant nagy eséllyel menni fog
Benn ACL szakadás után, elmúlt két szezonban összesen 4 elkapást tud felmutatni
Cooper benne van, hogy megy
Cunningham a kosárcsapatunknak nagyobb erősítést jelent, mint a focicsapatunknak
DeSean TopWR
Damaris lófasz
Maclin 2. ACL szakadás után
Maehl semmit nem csinált
Momah nem véletlenül lett tavaly elküldve
Murphy még pályára se lépett az NFL-ben
Smith lófasz
Eddig is tudtam, hogy nem árt a WR-pick, de így végiggondolva nagyobb need mint a safety. 😀
több mint 11 éve
Attól nem kell félni hogy túlfizetjük . Nem vagyunk hülyék , pont erről nyilatkoztak Rosemanék hogy túllfizetni nem fognak egy FA-t se . Akkor Cooper miért lenne kivétel?? Maclin olcsón 1 évre... bizonyít vagy nem , sokat nem veszthetünk vagy az amit Bébé mondott lesz . Draftról tuti hozunk még valakit és jól is állunk Wr fronton.
több mint 11 éve
Annyit szerintem senki nem fizet neki. Olyan 5 körül van a reális értéke kb.Shawn84Annyiért megtartanám. Bár kérdés, hogy hány évre akarjuk. Felőlem elég ha csak 1 évre szerződünk le vele. 2 éves szerződésbe nem hiszem, hogy belemegy, mert akkor már 29 éves lesz, szal nagy pénzt nem igazán fog kaszálni utána. 3-4 éves szerződés már reálisabb. 5 év 30 milla és igazából a 4.-5.ben terhelné a cap-et, akkor az úgy simán jó lenne.
Avantnál azt pletykálják, hogy cut lesz a vége. :S
Azért az úgy durva lenne, ha Cooper, Maclin, Avant se lenne már velünk március végén. 😀
több mint 11 éve
Cooper megtartása mellett érvelő írás:Annyit szerintem senki nem fizet neki. Olyan 5 körül van a reális értéke kb.
www.bleedinggreennation.com/2014/2/26/5443294/riley-cooper-free-agent-eagles-wide-receiver-keep
Ha olcsóért sikerült megtartani (és sztem sikerülni fog, mert nem hiszem, hogy Ő olyan vonzó WR a FA piacon), akkor persze alap, hogy jöjjön, de évi 7-8 millát szerintem nem ér. Annyit nem fizetnék neki. Akkor inkább menjen el.Bébé
több mint 11 éve
Cooper megtartása mellett érvelő írás:www.bleedinggreennation.com/2014/2/26/5443294/riley-cooper-free-agent-eagles-wide-receiver-keep
Ha olcsóért sikerült megtartani (és sztem sikerülni fog, mert nem hiszem, hogy Ő olyan vonzó WR a FA piacon), akkor persze alap, hogy jöjjön, de évi 7-8 millát szerintem nem ér. Annyit nem fizetnék neki. Akkor inkább menjen el.
több mint 11 éve
Ilyen pulcsim van nekem is, csak egy jó pár számmal nagyobb 😀EazzyHogy az egód beleférjen mi? 😛