Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Jah erre számítani lehetett.
Az első intiig támogatom Vick-et. 😛
Remélem, hogy hosszú távon egészséges tud maradni.
Az biztos, hogy nekünk lesz az egyik legjobb backup QB-nk.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
na úgy látszik eldőlt a QB kérdés és Vick lesz a kezdőmarci88
Nem csak úgy látszik, el is dőlt. Chip azt mondta, hogy ez nem egy meccses kinevezés, innentől nincs mitől tartania Vicknek, Ő a kezdő hosszú távon. Természetesen Foles is rajta elsz az 53-as rosteren. (meg nyilván Barkley is)

Nem túl nagy meglepetés a látottak alapján.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
na úgy látszik eldőlt a QB kérdés és Vick lesz a kezdő
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Ez igazán egyszerű. Úgy hogy Coopert mindig slotban játszattam Maddenben 😀😀ano92
Ott a Nnamdi-Asante-DRC trió is kiválóan működött. 😀Bébé
Nnamdi szupersztár volt első 2 évében eaglesben, csaka ztán nagyon belassult és akárki megverte 😀

több mint 12 éve
Ez igazán egyszerű. Úgy hogy Coopert mindig slotban játszattam Maddenben 😀😀ano92
Ott a Nnamdi-Asante-DRC trió is kiválóan működött. 😀
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Jólenne más. Én Coopert mindig is Avant cserének láttam, nem pedig mint 2. számú wr kint szélen.ano92
Azt hogy? Avant mindig is slotban játszott, Cooper meg a szélen (nem mintha Chipnél számítana, mindenki van mindenhol).Eazzy
Ez igazán egyszerű. Úgy hogy Coopert mindig slotban játszattam Maddenben 😀😀

több mint 12 éve
Randy Moss vagy Steve Breaston??? 😊 Maradjon Cooper a szélen!!!Stem03
Inkább Damaris és Salas 😀

Amúgy a Jax QB-ja, nem Gabbert lesz, hanem Henne. Gabbertet nem merik berakni a félelmetes pass-rushunk ellen. 😀
több mint 12 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Randy Moss vagy Steve Breaston??? 😊 Maradjon Cooper a szélen!!!

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
Jólenne más. Én Coopert mindig is Avant cserének láttam, nem pedig mint 2. számú wr kint szélen.ano92
Azt hogy? Avant mindig is slotban játszott, Cooper meg a szélen (nem mintha Chipnél számítana, mindenki van mindenhol).

több mint 12 éve
Jólenne más. Én Coopert mindig is Avant cserének láttam, nem pedig mint 2. számú wr kint szélen.

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Vagy más?

több mint 12 éve
Ki lesz vajon a kezdő wr 2?
Cooper vagy Avant?Janek
Sztem Cooper. Avant középen sokkal hasznosabb, mint szélen.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Ki lesz vajon a kezdő wr 2?
Cooper vagy Avant?

több mint 12 éve
Zone Read, Bubble Screen:
 www.phillymag.com/eagles/2013/08/19/no-22-eagles-find-success-with-zone-readbubble-packaged-play/
több mint 12 éve
Ed Wang waive, sok vizet nem zavart...

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
A Shurmur interjúhoz egy kis kiegészítés:
A training camp kezdetéhez képest jelentősen gyorsult az O#...mintegy 2,5 másodperccel gyorsabban végzik el a feladatukat (most 10mp körül) a játékosok azonos playeket figyelve. Shurmur kijelentette, hogy ez a tempó még közel sem a végleges. Ez egy folyamat része ahol napról-napra, hétről-hétre egyre gyorsabb játékot mutat be a csapat. Ennek két célja van. Egyik, hogy a játékosaink is gyorsabban(és pontosan) végezzék el a feladatukat a másik, hogy gyorsan kifárasszuk az ellenfelek védelmét. Utóbbinak már voltak jelei a legutóbbi Panthers elleni mérkőzésen. ( Lotulelei is nyilatkozta, hogy alaposan megfáradt ellenünk pedig csak a snappek 41,5%-nál volt fent)

Mivel a pre season meccsek felénél vagyunk egy kis összefoglaló a legjobban és a legrosszabbul teljesítő játékosokról a tc-n.
A legjobbak:
DeSean Jackson - Nála egyelőre minden klappol...eszméletlen sebesség párosul a jó routokkal és a jó kezekkel. Elég erős év várhat rá ha nem sérül.
LeSean McCoy - Shady az Shady. Nem is beszélnek róla nagyon mert nála alapelvárás a magas szintű játék...és az eddig mutatott játéka az elvárásoknak megfelelő. Nála is várható egy nagyon erős szezon.
Jason Avant - Eddig tökéletes munkát végez, de ezt meg is szokhattuk nála az eddigi TC-k alkalmával. Kezei még mindig jók ...nem is igazán volt dropja. Sheppard lehetett vna aki az edzőtáborban megszorongatja, de a közelében sem járt...jó éve lehet megint.
Brandon Boykin - Az igazi posztja nickel back . Itt érzi magát a legjobban, de kipróbálták második CB-ként is és mivel itt is jól muzsikált ezért került a kiemeltek közé. Emellett nagyon hasznos tagja a ST-nek .
Mychal Kendricks - Legjobb ILB-nk aki jól blitzel és a legjobb játékos coverben is. Nagyon jó szezonja lehet a másodéves LB-nek.
Riley Cooper - Őt azért emeltem most ki mert a munkájára nem lehet semmi panasz. Nagyon jól mozog a pályán , jók a kezei és ha kell kiválóan blokkol. Én mindenképp ide venném mert nagyon jó TC-je van eddig..csak a balhéja miatt nem említik szerintem a legjobbak között.

Akiket még ki lehet emelni: Connor Barwin, Patrick Chung, Chris Polk (?) inkább Bryce Brown, Damaris Johnson, Greg Salas, Russell Shepard, Michael Vick, Nick Foles.

Akik viszont bénáznak:

Felix Jones - Rossz kezek, rossz pass protection, rossz ST munka. Meglepne ha rosteren maradna...semmi szükség rá.
Brent Celek - Meglepett, hogy ide tették, de akik ott vannak a TC-ken is azoktól mindig azt lehet olvasni, hogy Brent rengeteget droppol. (úgy írják abnormálisan sok drop) Nekem ez a felvételek alapján annyira nem jött le, de hiszek a kinti szakiknak.
Curtis Marsh - Neki elég rossz a teljesítménye az edzőtábor alatt, rendre megverte az embere és elég sok missed tackle van a neve mellett. Sok vizet nem fog zavarni.
Kenny Phillips - Azt írják , hogy nincs meg a játékhoz való kedv a Giants után a csoport riválisnál meg amúgy is rengetegszer sérült. Nagy kár mert Őt én kedvelem. Ha igaz amit írnak ...akkor az nem egy profi hozzáállás és könnyen a mekiben találhatja magát pedig simán be tudna nálunk kerülni a kezdőbe Allen teljesítményét elnézve.
Jamar Chaney - Rengeteg missed tackle . Nagyon nem érzi a posztját a TC alatt ami könnyen cuthoz vezethet mivel mögötte ott toporzékolnak a fiatal tehetségek (Knott,Acho).

Akiket még lehúztak: Brandon Graham (becsülettel végzi a munkáját, de még sokat kell fejlődnie...bár én látom nála a fejlődést és nem is vettem vna ide, de kint még ezt máshogy látják), Jordan Poyer, Everette Brown, Ifeanyi Momah.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
McClam jelenleg elméletileg 6-5 magas és 310 font. Tavaly óta egy kicsit gyarapodott. 😀
FG blokkban jó a srác:
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eddie-McClam-The-Art-Of-The-Block/3fe3438a-103b-4ee2-9aea-b3a3feb0a707

Shurmur interjú:
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Offensive-Coordinator-Pat-Shurmur/e3a617f9-ef75-49d5-b4b7-e2bd9e9991dc
Ahogy már nyáron mondta, Ő fent fog ülni a boxban meccs közben és onnan kommunikál Chippel.
több mint 12 éve
Miénk lesz nemcsak az UP-Tempo Offense hanem a Rap-Tempo Offense, Dorenbos lesz a DJ ha nem tud visszaállni a játékba 😛dande
Micsoda, okosteloról snap közben is nyomja DJ Dorenbos 😊Eazzy
Öreg Jonny D 😀
 www.youtube.com/watch?v=PPNN1NU-KC0
több mint 12 éve
Miénk lesz nemcsak az UP-Tempo Offense hanem a Rap-Tempo Offense, Dorenbos lesz a DJ ha nem tud visszaállni a játékba 😛dande
Micsoda, okosteloról snap közben is nyomja DJ Dorenbos 😊

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 159 — Így remélem megfelelek nektek.....
Miénk lesz nemcsak az UP-Tempo Offense hanem a Rap-Tempo Offense, Dorenbos lesz a DJ ha nem tud visszaállni a játékba 😛
több mint 12 éve
Nyilván a play indításig lévő 40 mp-nél lévő 20-nál kell abbahagyni, de mondjuk az érdekesebb lehet, amikor ezt nem fogják megvárni az ellenfelek, és zenére megy a játék 😊Wyatt
Sztem a snap pillanatában mindig le kell kapcsolni. Legalábbis a cikkből így vettem ki.
Mert ennyi erővel akkor a mi drive-unknál mehetne végig.
több mint 12 éve
igen, erre voltam kíváncsi.

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nyilván a play indításig lévő 40 mp-nél lévő 20-nál kell abbahagyni, de mondjuk az érdekesebb lehet, amikor ezt nem fogják megvárni az ellenfelek, és zenére megy a játék 😊

több mint 12 éve
Éles meccseken is fog szólni a zene:
 philadelphia.cbslocal.com/2013/08/16/music-during-eagles-games-will-continue-during-the-regular-season/
Ha az ellenfélnél van a labda, akkor a snap előtt 20 másodperccel le kell kapcsolni, de amikor nálunk, akkor mehet egészen a snap pillanatáig.Bébé
Azt szeretném megkérdezni, hogy a hangtechnikus honnan fogja tudni, hogy 20 sec van hátra az ellenfél snapjéig? 😀

több mint 12 éve
Kicsit NBA feeling lesz akkor a zenével 😊
Egyebkent nálunk alig telik el 20 mp snapek között... 😀