NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
7
5
19:00
New Orleans Saints - New York Jets
4
3
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
2
2
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
1
1
Cleveland Browns - Buffalo Bills
1
1
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
1
1
New York Giants - Minnesota Vikings
1
1
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
1
1
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Eddig úgymond gyakornok volt. 😀Tra hivatalosan is Eagles coach lett:Csak most lett hivatalos? Már a Panthers ellen is ott volt az oldalvonal mellett a csapattal, szerkóban.Shawn84
www.bleedinggreennation.com/2013/8/22/4646238/eagles-hire-former-offensive-tackle-tra-thomas-as-an-offensive
Remélem legalább olyan jól fog elsülni, mint Duce Staley edzősködése.
A safety-khez még jöhetne Dawkins. 😀Bébé
Az idei offseason-ben került a csapat edzői stábjába és most ajánlottunk neki teljes állást.
több mint 12 éve
Tra hivatalosan is Eagles coach lett:Csak most lett hivatalos? Már a Panthers ellen is ott volt az oldalvonal mellett a csapattal, szerkóban.
www.bleedinggreennation.com/2013/8/22/4646238/eagles-hire-former-offensive-tackle-tra-thomas-as-an-offensive
A safety-khez még jöhetne Dawkins. 😀Bébé
több mint 12 éve
Tra hivatalosan is Eagles coach lett:www.bleedinggreennation.com/2013/8/22/4646238/eagles-hire-former-offensive-tackle-tra-thomas-as-an-offensive
A safety-khez még jöhetne Dawkins. 😀
több mint 12 éve
Tegnapelőtt Kenny Phillips újra edzet, a tegnapi edzés pedig ismét kihagyta. Ha így halad, nem igazán fog rosterre kerülni.
A rosteren lévő safety-k:
Chung, N.Allen, Coleman, C.Anderson, Sims, Wolff és Ő
Chung és Wolff biztos, hogy rosterre kerül. N.Allen is eléggé esélyes. Sims nem fog. Coleman és Anderson pedig az ST-ben jól teljesítenek úgyhogy játék nélkül nehezen fog felférni az 53-ra.
több mint 12 éve
Csudába valahogy az volt bennem ma már játszunk..... 😕
több mint 12 éve
Hogy ülnek a srácok az öltözőben:www.philly.com/philly/blogs/red_zone/Eagles-training-camp-2013-Eagles-locker-room-floor-plan.html
több mint 12 éve
Madden 25-ben Mathis lesz a legjobb Támadó falember. www.youtube.com/watch?v=AaVXBxVXI-E
több mint 12 éve
2 ekkora állat gondolom nem emeletes ágy volt a szobában 😀minden héten új sérója volt de nem vált be az sem 😀Peters...de Ő Andrews-ért, azért eléggé kárpótol 😀Bébé
szobatársa mellik vót? 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
minden héten új sérója volt de nem vált be az sem 😀Peters...de Ő Andrews-ért, azért eléggé kárpótol 😀
szobatársa mellik vót? 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
minden héten új sérója volt de nem vált be az sem 😀nálam Westbrook után ő volt a 2. Aztán persze több meccset látva a BWEst-Meki-RB86 trió mellett Gocong, Herremans és Considine voltak a kedvencek 😀 na meg Shawn Andrews!!!eaglesmcnabbShawn Andrews a legnagyobb volt 😀 ... Maddenben 96os volt 😀 Mindig behúztam. 😀
Aztán elküldtem az anyjába amikor 2 évig lényegében semmit nem csinált, csak winamphero-zott.
Depis lett, idehoztuk a tesóját és az egyetemi szobatársát, majd elment a Giantshez és kijelentette h nem volt elég családias a hangulat az Eagles-nél. 😀Bébé
szobatársa mellik vót? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
nálam Westbrook után ő volt a 2. Aztán persze több meccset látva a BWEst-Meki-RB86 trió mellett Gocong, Herremans és Considine voltak a kedvencek 😀 na meg Shawn Andrews!!!eaglesmcnabbShawn Andrews a legnagyobb volt 😀 ... Maddenben 96os volt 😀 Mindig behúztam. 😀
Aztán elküldtem az anyjába amikor 2 évig lényegében semmit nem csinált, csak winamphero-zott.
Depis lett, idehoztuk a tesóját és az egyetemi szobatársát, majd elment a Giantshez és kijelentette h nem volt elég családias a hangulat az Eagles-nél. 😀
több mint 12 éve
nálam Westbrook után ő volt a 2. Aztán persze több meccset látva a BWEst-Meki-RB86 trió mellett Gocong, Herremans és Considine voltak a kedvencek 😀 na meg Shawn Andrews!!!
több mint 12 éve
pff...a következő az lesz, hogy eredetileg Cowboys fanok voltatok? 😀kezdett azon a meccsen amin először láttam és megszerettem az Eaglest, és az amerikai focit. És mivel akkor még csak a futó-irányító-elkapó trió játékát figyeltem meg is marad kedvencnek. Sajnáltam amikor elment. :/eaglesmcnabbDetto. Még anno kineveztem 2. kedvencnek McNabb mögött 😀Shawn84
több mint 12 éve
kezdett azon a meccsen amin először láttam és megszerettem az Eaglest, és az amerikai focit. És mivel akkor még csak a futó-irányító-elkapó trió játékát figyeltem meg is marad kedvencnek. Sajnáltam amikor elment. :/eaglesmcnabbDetto. Még anno kineveztem 2. kedvencnek McNabb mögött 😀
több mint 12 éve
kezdett azon a meccsen amin először láttam és megszerettem az Eaglest, és az amerikai focit. És mivel akkor még csak a futó-irányító-elkapó trió játékát figyeltem meg is marad kedvencnek. Sajnáltam amikor elment. :/
több mint 12 éve
Két pillanata van ami megragadt a fejemben és ez már vmi. 😀Reggie Brown nagy király volt pedig. pár meccs erejéig 😀 imádtam amúgy.eaglesmcnabbAmúgy az volt a mázlija (meg talán a veszte is), hogy 2. szezonja közepén olyan szerződést kötött, hogy a csapatnak a következő 3 szezonban drágább lett volna kirúgni, eltradelni mint rosteren tartani.
Úgyhogy 2010-es szezonig nem igazán kellett megküzdenie a helyéért. 😀
Aztán ahogy lehetett tradeltük is el 😀 (Tampa 6. körös pick, amivel később Reggie Wells-et "vettük meg". 😀 Ő is megérte 😀 )Bébé
Mindkettő skins elleni. Az egyik egy egykezes elkapás amiből TD lett(kb. 2006) , a másik amikor egy hajszál híján nem lett TD. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Reggie Brown nagy király volt pedig. pár meccs erejéig 😀 imádtam amúgy.eaglesmcnabbAmúgy az volt a mázlija (meg talán a veszte is), hogy 2. szezonja közepén olyan szerződést kötött, hogy a csapatnak a következő 3 szezonban drágább lett volna kirúgni, eltradelni mint rosteren tartani.
Úgyhogy 2010-es szezonig nem igazán kellett megküzdenie a helyéért. 😀
Aztán ahogy lehetett tradeltük is el 😀 (Tampa 6. körös pick, amivel később Reggie Wells-et "vettük meg". 😀 Ő is megérte 😀 )
több mint 12 éve
Én is bízok Barkley-ban, tavaly még 1/1-ként is emlegették... Egyelőre tényleg nem sokat tett le az asztalra, de ez egy rookietól nem is várható. Az én ideális forgatókönyvem szerint Vick kurva jó lesz és még 2-3 évig kezdő, Folest jövőre elcseréljük jó áron, Barkley pedig 2-3 év múlva átveszi a kezdőt és Ő lesz a mi RodgersBradynk 😊RataxesAmikor behúztuk, kicsit bizseregtem és egyből vizionáltam valami hasonlót.
Ám ha jobban belegondolunk, a mi "RodgersBradynk" előtt igazából nincs olyan, akitől éveken át tanulhatna. Persze, ha marad Vick ((((szvsz nem fog)))), akkor elleshetne valamit, de ez azért be kell vallani, ő nem egy Favre vagy egy Bledsoe. NE legyen igazam és vonultassák vissza Barkley mezszámát 2030-ban!
több mint 12 éve
KettőJah erre számítani lehetett.Azért Brady mögött is egy szupersztár a backup 😀😀ano92
Az első intiig támogatom Vick-et. 😛
Remélem, hogy hosszú távon egészséges tud maradni.
Az biztos, hogy nekünk lesz az egyik legjobb backup QB-nk.Bébé

több mint 12 éve
Reggie Brown nagy király volt pedig. pár meccs erejéig 😀 imádtam amúgy.
több mint 12 éve
Barkley még csak 2 preseason meccset játszott, de már el akarjátok cserélni? 😀 Amúgy ha már a Kolb trade szóba jött, akkor a karrierbackup A.J. Feeley-ről se feledkezzünk meg. 😀 (0:30-nál van a lényeg 😀 )
www.youtube.com/watch?v=N_e73yNAQGk
Annó érte is 2. kört adott a Dolphins. 😀 (Igaz mi meg Reggie Brown-t húztuk azzal a pick-el 😀 )
Igaz 2007-ben majdnem megvertük a Pats-et Feeley-vel. 😀
több mint 12 éve
Hát hogy mi kapunk az effektíve számít. Lehet jövőre odaadjuk Folest valami jó pickért, mondjuk legyen 2. kör, de semmi nem garantálja, hogy az ott húzott játékos milyen értékkel bír majd, illetve azt sem, hogy Barkley amikor átveszi Vick helyét, akkor nem esik-e vissza a támadójáték értéke annyit, amennyit egy játékos nem pótolhat, ha Foles játszana. Relatív, hogy Foles elcserélése milyen ellenértéket generál. Sajna csak utólag derülne ki. Én inkább mennék a biztosra, és tartanám meg Foles-t.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Inkább Barkleyt cseréljük.EazzyAz a különbség, hogy Folesért kaphatnánk valamit, míg Barkley nem tett le az asztalra semmit, így nincs olyan csapat, amelyik használható ellenértéket adna cserébe.
Egyébként én is Foles párti vagyok.
több mint 12 éve
Erre azért ne vegyél mérget 😀Ok de ha Kolbi volt második kör akkor Foles minimum első kör plusz még vmi nem silány ellenérték pick vagy játékos 😛dandeMég egy ilyen gyökér csapat, mint akkor az Arizona volt, nem lesz 😀Eazzy
több mint 12 éve
Ok de ha Kolbi volt második kör akkor Foles minimum első kör plusz még vmi nem silány ellenérték pick vagy játékos 😛dandeMég egy ilyen gyökér csapat, mint akkor az Arizona volt, nem lesz 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!