Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Nálam Foles > Barkley nem csak most, hanem úgy általában is. Foles tekintetéből árad a nyugalom, ha hibázik akkor sem lepődik meg, és ezt már tavaly is, kezdő évében is megcsinálta. Barkley közel sem ilyen magabiztos, interjúinál is valamivel kevésbé látszik érettnek, mint Foles. Inkább Barkleyt cseréljük.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Én is bízok Barkley-ban, tavaly még 1/1-ként is emlegették... Egyelőre tényleg nem sokat tett le az asztalra, de ez egy rookietól nem is várható. Az én ideális forgatókönyvem szerint Vick kurva jó lesz és még 2-3 évig kezdő, Folest jövőre elcseréljük jó áron, Barkley pedig 2-3 év múlva átveszi a kezdőt és Ő lesz a mi RodgersBradynk 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Remélem ezt csak poén kedvéért írtad Emc. Őszintén szólva bízom benne hogy nem Barkley jövő max backup szinten vagy máshol próbálkozik kezdőként. Ha jók az emlékeim (ez közel sem biztos nálam 😛) Foles nem feltétlen kapott ennyi időt lehetőséget és nekem! többet mutatott. Tudom más rendszer s nem értek hozzá csak amit láttam benyomásra így van. Aztán majd rám cáfolnak lehet.
több mint 12 éve
DeSean nyelvbotlás: "if it's Nick, or Foles...ahh...I mean Nick or Vick" 😀
több mint 12 éve
Vick a jelen, Foles a jövő. Ebbe minden Vick haternek bele kell törődnie.Vick a Jelen és Barkley a jövő. Na ez a nem mindegy 😀
Én amúgy bízom Kellyben, hogy megtudja ítélni ki a jobb QB jelenleg a csapatban.ano92
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nem vitatom, de ebbe erőssen az van, hogy idén kezdő, hacsak valami gömbvillám be nem csap, de nincs itt semmi gömvillám,sutianapNem hiszem, hogy Chip ilyet lenyelne még Lurie-nak sem, hogy azt tesz a kezdőbe, akit mondanak neki.
Éreztem én, hogy miért szimpatikus ez az ember az első pillanattól fogvaMár korábban a TC-k előtt fordítottam tőlük, akkor is ugyanígy támogatták egymást, most kiderült, hogy már akkor sem parasztvakítás ment, amink örülhetünk 😊
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Nick-Foles-Fully-Supports-Michael-Vick/5f490c13-26c9-4290-8639-923ad430f07f
Sok sikert Mike-nak és Nicknek együtt az idén!dande
több mint 12 éve
Jah erre számítani lehetett.az Kirk kapitáy
Az első intiig támogatom Vick-et. 😛
Remélem, hogy hosszú távon egészséges tud maradni.
Az biztos, hogy nekünk lesz az egyik legjobb backup QB-nk.Bébé
meg Daniels
több mint 12 éve
Éreztem én, hogy miért szimpatikus ez az ember az első pillanattól fogva 😀Mi mást mondhatna , szerintem majdnem minden irányító ezt nyilatkozná. Ha mást mondana az betenne a róla kialakult képnek. Vick ugyanezt mondaná szerintem . Ettől függetlenül Foles jó srácnak tűnik nekem is. 😀
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Nick-Foles-Fully-Supports-Michael-Vick/5f490c13-26c9-4290-8639-923ad430f07f
Sok sikert Mike-nak és Nicknek együtt az idén!dande
több mint 12 éve
Éreztem én, hogy miért szimpatikus ez az ember az első pillanattól fogva 😀 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Nick-Foles-Fully-Supports-Michael-Vick/5f490c13-26c9-4290-8639-923ad430f07f
Sok sikert Mike-nak és Nicknek együtt az idén!
több mint 12 éve
Nem vitatom, de ebbe erőssen az van, hogy idén kezdő, hacsak valami gömbvillám be nem csap, de nincs itt semmi gömvillám,1+2 éves szerződése van, ami már a csökkentett. Vickre szükség volt, és ennek most ennyi az ára. Ha beválik még 2 év, ha nem akkor bye-bye. Nem volt jobb opció, és egyelőre ez nem tűnik rossznak.Shawn84Persze, de Lurie elé valakinek le kell tenni azt a nyócmiskás papírt és nem a kep miatt, hanem az összeg miatt, ezér szépen megvárják a kövi szezont, nézze főnök megpróbáltuk nem vót benne.sutianapViknek csak az idei aláírási pénze majd 8 miska, ugyan mennyit kéne Folesnak nyújtani, hogy az Iglic csakúgy lehúzza a lefolyón ezt a pénzt?sutianapVan a sapka alatt még 20 körül. Ez csak Kellyn múlik. Az eredményesség mindenekfelett.Shawn84

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
1+2 éves szerződése van, ami már a csökkentett. Vickre szükség volt, és ennek most ennyi az ára. Ha beválik még 2 év, ha nem akkor bye-bye. Nem volt jobb opció, és egyelőre ez nem tűnik rossznak.Persze, de Lurie elé valakinek le kell tenni azt a nyócmiskás papírt és nem a kep miatt, hanem az összeg miatt, ezér szépen megvárják a kövi szezont, nézze főnök megpróbáltuk nem vót benne.sutianapViknek csak az idei aláírási pénze majd 8 miska, ugyan mennyit kéne Folesnak nyújtani, hogy az Iglic csakúgy lehúzza a lefolyón ezt a pénzt?sutianapVan a sapka alatt még 20 körül. Ez csak Kellyn múlik. Az eredményesség mindenekfelett.Shawn84
több mint 12 éve
Persze, de Lurie elé valakinek le kell tenni azt a nyócmiskás papírt és nem a kep miatt, hanem az összeg miatt, ezér szépen megvárják a kövi szezont, nézze főnök megpróbáltuk nem vót benne.Viknek csak az idei aláírási pénze majd 8 miska, ugyan mennyit kéne Folesnak nyújtani, hogy az Iglic csakúgy lehúzza a lefolyón ezt a pénzt?sutianapVan a sapka alatt még 20 körül. Ez csak Kellyn múlik. Az eredményesség mindenekfelett.Shawn84

több mint 12 éve
Viknek csak az idei aláírási pénze majd 8 miska, ugyan mennyit kéne Folesnak nyújtani, hogy az Iglic csakúgy lehúzza a lefolyón ezt a pénzt?sutianapVan a sapka alatt még 20 körül. Ez csak Kellyn múlik. Az eredményesség mindenekfelett.
több mint 12 éve
Viknek csak az idei aláírási pénze majd 8 miska, ugyan mennyit kéne Folesnak nyújtani, hogy az Iglic csakúgy lehúzza a lefolyón ezt a pénzt?

több mint 12 éve
Marsh kezén egy kisebb operációt hajtottak végre.Nem edzett ma: Marsh, D.Kelly, Igwenagu, Herremans,
Visszatért: Casey Matthews (yeeeahh baby), Watkins, Kenny Phillips, Felix Jones
Shady lenyilatkozta, hogy ma nagyon elfáradtak, szuperszonikus sebességen működött ma az offense.
Amúgy a játékosok nem igazán tudták, hogy Vick lesz a kezdő QB vagy hogy egyáltalán be lett jelentve. Cary Williams az edzés után az újságíróktól tudta meg, DeSean pedig az ESPN-en látta.
több mint 12 éve
Vick a jelen, Foles a jövő. Ebbe minden Vick haternek bele kell törődnie. Én amúgy bízom Kellyben, hogy megtudja ítélni ki a jobb QB jelenleg a csapatban.
több mint 12 éve
Akkor lehet, hogy csak én nem örülök Vicknek... Nálam neki már lefőtt a kávé, nem érzem, hogy ő a mi SB emberünk és nem érzem, hogy erős lesz vele a csapatunk,sokkal okosabbnak tartottam volna, ha Foles kezd egy jövőbeni erős csapatér. Mindegy, mert továbbra is tartom, hogy Vick 3-5. meccsnél már IR. Addig viszont cáfoljon rám, vagy még tovább és megkövetem magam.MirrMurrNem Vick a jövő az tény, de az előszezon alapján kicsit jobban nézett ki vele a támadó sor. Én nem izgulok Foles miatt, tudom, hogy fog játszani a szezonban, sőt lehet jövőre már ő lesz az első. De egyébként meg szerintem tök mindegy hogy melyikük kezd, mert Kellyn fog múlni a győzelmek nagy része. 😀
több mint 12 éve
Akkor lehet, hogy csak én nem örülök Vicknek... Nálam neki már lefőtt a kávé, nem érzem, hogy ő a mi SB emberünk és nem érzem, hogy erős lesz vele a csapatunk,sokkal okosabbnak tartottam volna, ha Foles kezd egy jövőbeni erős csapatér. Mindegy, mert továbbra is tartom, hogy Vick 3-5. meccsnél már IR. Addig viszont cáfoljon rám, vagy még tovább és megkövetem magam.MirrMurrÉn is Foles-nak drukkoltam meg sztem fejben ott van a csávó, de az volt a felállás, hogy Foles jól játszott a preseason során, Vick meg egy kicsit jobban.
De számomra is még bizonyítani kell Vicknek, hogy mindig értelmes döntéseket fog hozni és ha ott az esély a biztos 1st down-ra, akkor nem kockáztat meg egy TDpasszt, 3&8-nál pedig nem passzol olyannak 3-4 yardra, akin ott van egyből a védő.
több mint 12 éve
Akkor lehet, hogy csak én nem örülök Vicknek... Nálam neki már lefőtt a kávé, nem érzem, hogy ő a mi SB emberünk és nem érzem, hogy erős lesz vele a csapatunk,sokkal okosabbnak tartottam volna, ha Foles kezd egy jövőbeni erős csapatér. Mindegy, mert továbbra is tartom, hogy Vick 3-5. meccsnél már IR. Addig viszont cáfoljon rám, vagy még tovább és megkövetem magam.
több mint 12 éve
pedig mehet:Dixon PS-be tökéletes lesz és ugyanúgy edzhet továbbra is a csapattal.Bébésztem már nem mehet odakristof
igglesblitz.com/practice-syndrome/
Még kezdő se volt annyiszor, meg eddig csak 1x volt PS-ben.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Dixon PS-be tökéletes lesz és ugyanúgy edzhet továbbra is a csapattal.Bébésztem már nem mehet oda
több mint 12 éve
Teljesen logikus és kár is lett volna ezt tovább lebegtetni így mindenki szép békességben dolgozik tovább legalábbis remélem😀 S bízom benne Foles-t sem tékozoljuk el ha mondjuk rákap hirtelen valamely QB needes csapat. Mondjuk az érdekes mi lesz Dixonnal, mert így valószínű ő fog menni pedig hát elvileg Chip embere.dandeDixon PS-be tökéletes lesz és ugyanúgy edzhet továbbra is a csapattal.
több mint 12 éve
Teljesen logikus és kár is lett volna ezt tovább lebegtetni így mindenki szép békességben dolgozik tovább legalábbis remélem😀 S bízom benne Foles-t sem tékozoljuk el ha mondjuk rákap hirtelen valamely QB needes csapat. Mondjuk az érdekes mi lesz Dixonnal, mert így valószínű ő fog menni pedig hát elvileg Chip embere.
több mint 12 éve
na úgy látszik eldőlt a QB kérdés és Vick lesz a kezdőmarci88Ez számomra nem is volt kérdés. 😊 Reméljük, hogy egy 2010-hez hasonló szezonja lesz....ne sérüljön(ne verjék szét) ...ez a lényeg és akkor kevesebb lesz a hiba is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Jah erre számítani lehetett.Azért Brady mögött is egy szupersztár a backup 😀😀
Az első intiig támogatom Vick-et. 😛
Remélem, hogy hosszú távon egészséges tud maradni.
Az biztos, hogy nekünk lesz az egyik legjobb backup QB-nk.Bébé