Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Éles meccseken is fog szólni a zene:philadelphia.cbslocal.com/2013/08/16/music-during-eagles-games-will-continue-during-the-regular-season/
Ha az ellenfélnél van a labda, akkor a snap előtt 20 másodperccel le kell kapcsolni, de amikor nálunk, akkor mehet egészen a snap pillanatáig.
több mint 12 éve
Tegnap Vick szemmel láthatólag több snapet kapott az első csapattal, mint Foles: www.phillymag.com/eagles/2013/08/17/vick-gets-majority-of-first-team-reps/
T.Cole a coverezésről:
www.phillymag.com/eagles/2013/08/17/trent-cole-its-coming-natural-now/
Sztem elég darabosan mozog coverben, úgyhogy remélem 1-1-ben nem hagyják ott majd senkivel.
Peters lenyilatkozta, hogy játszani fog a Jax ellen:
www.phillymag.com/eagles/2013/08/17/camp-notes-peters-suiting-up-against-jags/
több mint 12 éve
Ezen a meccsen már az fog kezdeni aki a kezdő lesz a szezonban. Előszezon előtt azt nyilatkozta a főnök, hogy a 3. meccsre már meg lesznek a kezdői. Értelem szerűen ezt a meccset lesz érdemes a következő kettőből nagyobb figyelemmel követni. Ilyenkor már 3 negyedet szoktak kapni a kezdők.Dion Lewis meg súlyos sérülést szenvedett....... ha jól értettem season ending. Sajnálom őt nagyon szerencsétlen.dandeCsóri gyerek. :S
Ha minden igaz, Chip hétfőn fogja megnevezni a Jax elleni kezdő QB-t. (Nagy eséllyel Vick lesz az, hogy megint mondhassa, csak a rotáció miatt kezd Ő. 😀 )
Az újságírók már csak az edzések első 20 percében lehetnek jelen, szóval sok infót már nem fogunk kapni.Bébé
több mint 12 éve
Dion Lewis meg súlyos sérülést szenvedett....... ha jól értettem season ending. Sajnálom őt nagyon szerencsétlen.dandeCsóri gyerek. :S
Ha minden igaz, Chip hétfőn fogja megnevezni a Jax elleni kezdő QB-t. (Nagy eséllyel Vick lesz az, hogy megint mondhassa, csak a rotáció miatt kezd Ő. 😀 )
Az újságírók már csak az edzések első 20 percében lehetnek jelen, szóval sok infót már nem fogunk kapni.
több mint 12 éve
Vick facebook oldalán közzé lett téve egy országokra lebontott követői rangsor, ahol Magyarország a 1,956 fővel a 14. 😊 Nem nagy hír de gondoltam megosztom 😊
több mint 12 éve
Dion Lewis meg súlyos sérülést szenvedett....... ha jól értettem season ending. Sajnálom őt nagyon szerencsétlen.
több mint 12 éve
Na megnéztem a kezdőket, tehát az első félidőt. Többre most nincs időm, de a pár dolog:DL nagyon tetszik, mind a kezdők, mind a cserék.
Cary Williamst jól földhöz vágta az elején Steve Smith, volt is kakaskodás végig rendesen 😊
Celek szokásához híven seggre fejelt valakit, mondjuk ezúttal Kutyuli volt, akit Shady is szénné szopatott párszor, nem volt jó napja, Folest se tudta levadászni szerencsére. Egyébként lassan több TE-t viszünk rosterre, mint WR-t 😀
Vick nagyon meggyőző volt, de egyébként Foles-al se volt gond. Kelce viszont rendre szar helyre adja a lasztit, ebben sokat nem javult.
Chip minden büntinél vagy labdaeladásnál halálos fejjel nézett, úgy látszik tőle nem Reid féle ejnye-bejnye lesz 😀
Annyira most nem volt a DB állomány megpróbáltatva, egyelőre a Pats általi szétgyalázás nekem a mérvadó, de Chung most sem volt rossz.
Kendricks kifejezetten király volt, Cole futás ellen rendben volt, illetve egyszer szépen segített Smith-t kivenni a játékból is coverben.
Alakul a dolog, de idén a ki tud több pontot szerezni játékot fogjuk űzni szerintem, komolyabb csapatok ellen így nem is lesz sok sanszunk.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ma nem edzenek:Igwenagu, Backdraft, Felix Jones, Dennis Kelly, Marsh, Casey Matthews, Kenny Phillips
Visszatértek:
Peters, Dorenbos, Bryce, Ed Wang
Örülök, hogy egy hét múlva lesz csak a köv preseason meccsünk, mert remélem addig fel fog épülni Casey. Kéne még ez a két meccs, hogy lássuk hol tart.
A roster helye azért sztem még nincsen veszélyben, hála Chaney (még mindig) gyenge játékának, valamint Knott se kiemelkedő. Úgyhogy most kb 3.4. ILB lehet Acho mögött/mellett.
több mint 12 éve
Jött egy DLman Eddie McClam személyében.Valahun rosszú mér a mázsáló 😀
2012-es drafton nem választották ki, majd a Lions-hoz került.
Tavaly a Lions-nál 6-5, 265 volt. DE-nek írják, de gondolom OLB lesz, ha csak nem szedett fel pár fontot azóta. (Bár vhol azt írják, hogy 290 fölött van, szal majd kiderül 😀 )Bébé
több mint 12 éve
Jött egy DLman Eddie McClam személyében.2012-es drafton nem választották ki, majd a Lions-hoz került.
Tavaly a Lions-nál 6-5, 265 volt. DE-nek írják, de gondolom OLB lesz, ha csak nem szedett fel pár fontot azóta. (Bár vhol azt írják, hogy 290 fölött van, szal majd kiderül 😀 )
több mint 12 éve
Hát Mathis 98 az brutál hhülyeség 😊
több mint 12 éve
Madden ratingek:www.bleedinggreennation.com/2013/8/17/4629872/ea-sports-releases-eagles-offensive-player-ratings-for-madden-25
Mathis-re felfigyeltek 😀
Világ szégyene, hogy Dorenbos az utsó. 😀
több mint 12 éve
Szerintem tud majd jobb döntéseket hozni, nagyobb nyomás alatt is, hiszen erről szól Kelly támadó stratégiája: nagyobb ritmus, az offense diktálja a tempót, a védelmeknek kell reagálni erre és követni az eseményeket, és mindig sok opció közül választhat Vick. Továbbá a támadófal végre jónak tűnik, a liga egyik legrosszabbjából az egyik legjobb lesz, 4-5 emberes pass-rush-al nem nagyon lehet nyomást helyezni majd ránk.Többemberes blitzeknél meg Kelly rendszerében megoldások tömkelege van a Qb előtt, tényleg ez Vick utolsó esélye, de szerintem ebben a rendszerben lubickolni fog.Személyes peche, hogy most lesz talán az elmúlt évek leggyengébb defense Philadelphiában, Offense jó lesz, nem Patriots szintű de jó, védelem miatt viszont sok meccset veszítünk, ez az én prediction-öm.Csak bennem van az, hogy mar nem tudok Vickben bizni? Sokkal szivesebben latnam Folest annak ellenere, hogy Vick most jobban nez ki Preseason (25-30play) alapjan.kzolA jelenlegi helyzetben nem lenne tisztességes, ha nem Vick kezdene, mert most jobbnak tűnik, mint Foles. Ha már egyszer meg lett hirdetve a verseny, akkor kezdjen az, aki jobban szerepel az előszezonban. Aztán, ha Vick visszatér a tavalyi formájához, akkor szerintem Kelly nem fog hezitálni és lerántja a pályáról.
Azt még nem látjuk, hogy hogyan reagálna Vick akkor, ha nagyobb nyomás alatt lenne. Tavaly is főleg nyomás alatt csinálta a baromságokat. A fal egyelőre túl jó volt 😀 , és ha néha volt 1-1 blitz azt jól felvették a blokkolók, így nem volt igazán tesztelve Vick. Az alapszakaszban majd biztos lesz komolyabb nyomás, akkor meglátjuk, hogy tud-e okosan szabadulni a labdától.
Amúgy szerintem játszani fog Foles, márcsak azért is, mert Vick nem hiszem, hogy végigbírja az alapszakaszt, még jobb fal mögött sem. Továbbra sem fog csúszni a futásoknál, ami mindig sérülésveszély lesz. Tegnap is a nyakánál rántották le egyszer és nehezebben is kelt fel utána.BleedingGreen
Az szerintem is egyértelmű: be kellene csúszni, 1-2 yard nem ér egy kurva nagy ütést+meg nyakcsavarást. Értem én hogy kemény gyerek csak sajnos a védelmekben még keményebb gyerekek vannak. Kelly nem kérte tőle hogy csússzon előre?miért?
több mint 12 éve
Lehet nem tud becsúszni... Véber Gyuri se tudott.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nem értem miért ilyen makacs, és nem csúszik...még fiatalon hagyján, benne volt a tűz, de lehiggadhatna már, és vigyázhatna magára.Engem annyira magával ragadott 2010-ben, hogy még kitart a bizalom, tavaly egyébként sem tartottam túl hibásnak a szar fal miatt.
több mint 12 éve
Csak bennem van az, hogy mar nem tudok Vickben bizni? Sokkal szivesebben latnam Folest annak ellenere, hogy Vick most jobban nez ki Preseason (25-30play) alapjan.kzolA jelenlegi helyzetben nem lenne tisztességes, ha nem Vick kezdene, mert most jobbnak tűnik, mint Foles. Ha már egyszer meg lett hirdetve a verseny, akkor kezdjen az, aki jobban szerepel az előszezonban. Aztán, ha Vick visszatér a tavalyi formájához, akkor szerintem Kelly nem fog hezitálni és lerántja a pályáról.
Azt még nem látjuk, hogy hogyan reagálna Vick akkor, ha nagyobb nyomás alatt lenne. Tavaly is főleg nyomás alatt csinálta a baromságokat. A fal egyelőre túl jó volt 😀 , és ha néha volt 1-1 blitz azt jól felvették a blokkolók, így nem volt igazán tesztelve Vick. Az alapszakaszban majd biztos lesz komolyabb nyomás, akkor meglátjuk, hogy tud-e okosan szabadulni a labdától.
Amúgy szerintem játszani fog Foles, márcsak azért is, mert Vick nem hiszem, hogy végigbírja az alapszakaszt, még jobb fal mögött sem. Továbbra sem fog csúszni a futásoknál, ami mindig sérülésveszély lesz. Tegnap is a nyakánál rántották le egyszer és nehezebben is kelt fel utána.

több mint 12 éve
4 TEs felállások:www.phillymag.com/eagles/2013/08/16/no-22-eagles-introduce-4-te-package/
Itt meg egy kis return elemzés:
www.philly.com/philly/blogs/red_zone/Eagles-game-breakdown-The-kick-return-unit-could-be-vastly-improved.html
Ma megint nyílt edzés lesz.
több mint 12 éve
Csak bennem van az, hogy mar nem tudok Vickben bizni? Sokkal szivesebben latnam Folest annak ellenere, hogy Vick most jobban nez ki Preseason (25-30play) alapjan.
több mint 12 éve
Folesban én azt csípem, (többek között 😀) hogyha hibázik is tud javítani tovább tud lépni ezt láttuk tavaly és már a két előzőszezon meccsen is. Az idő neki dolgozik, bízom benne, hogy itt tudjuk és akarjuk is tartani miután Vickkel is mindent megnyertünk 😀 s ő már visszavonul. Barkley nekem! egyenlőre! kevés Foles ennyi idő alatt előrébb tartott tavaly, amennyire én értek ehhez (igaz az nem sok 😛)Összefoglaló a meccsről a blogon:Jó összefoglaló.
philly.blog.hu/2013/08/16/eloszezon_2013_panthers_eagles#more5463938BleedingGreen
Sokkal jobban tetszik, mint a múltheti.
Nekem nagyon tetszik Foles játéka. Nyugodt, jó döntéseket hoz (intit is ki akarta dobni, csak gyenge volt, meg a védő is ott lógott a nyakában), de jah esélyes, hogy Vick fog kezdeni.
Vick amúgy nem igaz, hogy nem tud normálisan lemenni a földre...Bébé
több mint 12 éve
Akkor legközelebb te írhatod!!Összefoglaló a meccsről a blogon:Jó összefoglaló.
philly.blog.hu/2013/08/16/eloszezon_2013_panthers_eagles#more5463938BleedingGreen
Nekem nagyon tetszik Foles játéka. Nyugodt, jó döntéseket hoz (intit is ki akarta dobni, csak gyenge volt, meg a védő is ott lógott a nyakában), de jah esélyes, hogy Vick fog kezdeni.
Vick amúgy nem igaz, hogy nem tud normálisan lemenni a földre...Bébé
több mint 12 éve
Összefoglaló a meccsről a blogon:Jó összefoglaló.
Vick amúgy nem igaz, hogy nem tud normálisan lemenni a földre...
több mint 12 éve
Összefoglaló a meccsről a blogon: philly.blog.hu/2013/08/16/eloszezon_2013_panthers_eagles#more5463938

több mint 12 éve
Akkor kissé más de a mögöttes gondolat, hogy a védelem némi mukára szorul még hasonló 😀, kösziÉn nem láttam de ezek szerint egyre gondoltam velük vagy miről volt szó, esetleg kép ha van?dandeNem találom még, de tuti lesz erről vmi kép. A meccs felvételén (3. vagy 4. negyed) mutatták, hogy a védelemnek táblákkal segítenek a felállásokban amin képek vannak...philadelphiai ikonok mint a Cheesesteak,Liberty Bell,Rocky...stb. 😀Greengo
több mint 12 éve
Én nem láttam de ezek szerint egyre gondoltam velük vagy miről volt szó, esetleg kép ha van?dandeNem találom még, de tuti lesz erről vmi kép. A meccs felvételén (3. vagy 4. negyed) mutatták, hogy a védelemnek táblákkal segítenek a felállásokban amin képek vannak...philadelphiai ikonok mint a Cheesesteak,Liberty Bell,Rocky...stb. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Én nem láttam de ezek szerint egyre gondoltam velük vagy miről volt szó, esetleg kép ha van?