Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
kevésnek tűnt, de ne kövezzetek meg nem sértésnek szántam

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 280 — No one likes us, cause no one like us
package play : o

Fletcher miatt szomorú vagyok 😕

Szerintem ha Viki kidől, Foles is megtudja oldani, Vick sem futott sokat (egykét playt leszámítva) és mégis mint kés a vajon mentünk át a Skins D# en. (Bár nemtudom, erősebb védelmi egység ellen, hogy fog ez működni de Kelly úgy is megoldja)ano92
Mi számít kevésnek?Szerintem egy Qb-tól 54 yard nem kevés, másrészt meg ha Viki kidől, akkor ezzel az ellenfél védelme is számolni fog és, hogy ezzel csökken a variációk száma.korodiati
9-szer futott a lasztival, már alapvetően ez sem számít kevésnek. Főleg Shady és Brown 40 futása mellett.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 430 — Beware the Slim Reaper!
Erősen ajánlott cikk ez is az offenseről:  www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/74191/the-power-of-the-chip-kelly-offense

"The Eagles aren't just running the read-option like Washington did a year ago. They're running the read-option, plus a bubble screen on the outside, plus a stick route up the seam, and they're doing it all on the same play. Naysayers and read-option doom-mongerers miss the point; even if there was some simple way to defeat the read-option (and there's not), all you would accomplish in doing that would be to open up advantageous situations for the receivers on the outside of the field. You can try and try and try to stop everything in these situations, but you're going to find it awfully difficult to stop three plays at once if you don't know what's coming."

több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 705 — drkorodiattila@gmail.com

Szerintem ha Viki kidől, Foles is megtudja oldani, Vick sem futott sokat (egykét playt leszámítva) és mégis mint kés a vajon mentünk át a Skins D# en. (Bár nemtudom, erősebb védelmi egység ellen, hogy fog ez működni de Kelly úgy is megoldja)ano92
Mi számít kevésnek?Szerintem egy Qb-tól 54 yard nem kevés, másrészt meg ha Viki kidől, akkor ezzel az ellenfél védelme is számolni fog és, hogy ezzel csökken a variációk száma.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Érdekes elemző írás. Ugyanaz a play, de mégis hány különböző kimenetellel:
 www.phillymag.com/eagles/2013/09/12/all-22-eagles-use-same-play-five-times-in-first-quarter/
Bébé
ilyenről beszélt JAX is vasárnap
 youtu.be/8rWukMHRnx0?t=1h40m1sjjncaa
Jaja, énis csak onnan tudom. Izgi volt, lekötött. MÉÉÉGGG AKAROK MÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444négy!4!

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 551 — rabszolga
Jó de read-option-nél azért Vick futással is számolni kell, még ha nem is fut a labdával és ez is lefoglalja az LB-t. Míg Foles-ra azért nem igazán kéne elmozdulni, mert pár yardon belül nagy eséllyel levadásznák.

Egy gyenge CB-elemzés:
 www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=530219
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 159 — no es importante
 www.phillymag.com/eagles/2013/09/12/all-22-eagles-use-same-play-five-times-in-first-quarter/
Bébé
ilyenről beszélt JAX is vasárnap
 youtu.be/8rWukMHRnx0?t=1h40m1s

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve

Szerintem ha Viki kidől, Foles is megtudja oldani, Vick sem futott sokat (egykét playt leszámítva) és mégis mint kés a vajon mentünk át a Skins D# en. (Bár nemtudom, erősebb védelmi egység ellen, hogy fog ez működni de Kelly úgy is megoldja)

több mint 12 éve
Tegnapi injury report ugyanaz:
Fletcher out
D.Kelly limited
B.Hughes full

Mindegyik TDjátékunk elemzése:
 www.phillymag.com/eagles/2013/09/12/all-22-breaking-down-the-eagles-touchdowns/

3 falemberes felállásunk:
 www.phillymag.com/eagles/2013/09/11/no-22-eagles-break-out-emory-henry-formation/
Azért Reid-el és Marty-val is tudtunk ilyen játékokat hívni 😀

Vick-et a Redskins ellen 15x ütötték meg és még 8x volt, hogy blokkolt vagy vmilyen más formában kontaktba került a védőjátékosokkal. Vagyis a 77 snapből 23x. Ez kibaszott sok.
 www.phillymag.com/eagles/2013/09/11/vick-on-hits-i-think-i-can-make-it-through/
Shurmur a kis naív 😀
"“Now, we don’t want him lead blocking on sweeps. And so we told him, ‘Don’t do that,’ so we assume he won’t.”
Bár nem a blokkjaival van bajom, mert volt h tényleg kellett az a 1st downhoz. Hanem amikor pl simán kidobhatná oldalra de nem teszi és benyel egy ütést. Valamint alig van olyan passza, ami után ne kerülne a földre.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 331 — Eagles fan
Tippjáték Week 2:  philly.blog.hu/2013/09/13/tippverseny_week_435#more5510156

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Tegnapi injury report:
Fletcher out
Dennis Kelly limited
B.Hughes full
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 255 — Eagles fan
Chip Kelly interjú:  philly.blog.hu/2013/09/12/meccs_utani_interju_kellyvel

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 383 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nézem milyen gyorsan pörög a topic miközben másokat olvasok azt hittem vmi komoly társalgás folyik 😉 😛 nem holmi figurákról meg ismét Todd a szupersztár 😀 (egyébként igen)
több mint 12 éve
Ja elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀Greengo
És melyik van a Simpsonsban?Shawn84
 hu.wikipedia.org/wiki/A_Simpson_csal%C3%A1d#Springfield.2C_a_v.C3.A1ros

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 159 — no es importante
Ja elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀Greengo
sose fedték fel a sorozatkészítők, hogy melyik államban található az a Springfield
szerk: na itt lemaradtam a friss hírről xD

amúgy easter egget mindegyikbe be lehet magyarázni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 255 — Eagles fan
Bowl.hu tweet szerint Winfield se vonult vissza, Ő is jöhetne most így CB hiány idején, sőt, a safety állományban is erősítést jelentene 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
És melyik van a Simpsonsban?
több mint 12 éve
Ja elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Szerintem ez még nem volt. Meccs közben azt hittem rosszul látok 😀

undisputedly
Ha Bartra gondolsz akkor el kell mondjam, hogy van ilyenből több is. Rocky és társai is fel-fel bukkannak

Ezek a táblák a védelemnek szólnak és nem újdonság mert Kellyék alkalmazták már Oregonban is. Amúgy az O# is kap jeleket ilyen kis kihajtható táblákon és ahogy néztem 2 asszisztens is mutogat vmi jelbeszéddel. 😀Greengo
Igen,láttam a Redskins topicban, de ennek a Bart képnek kissé EasterEgg feelingje van 😊
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 524 — je suis poloska
Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01
Így lesz Mathisből ligaelit guard a PFF-nél . 😀😀Greengo
most már mindent értek.
vagy évek óta összetévesztik a 2 guardunkat 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01
Így lesz Mathisből ligaelit guard a PFF-nél . 😀😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagle-Eye-In-The-Sky-An-Unbalanced-Line/408d18fd-ef65-42e8-82f1-73481184a8f2 itt lehet olvasni is róla , ami érdekes nagyon az egészben hogy Celek ált be RT-be 😀Petikievak01
Legalább Peters végre eredeti posztján (TE) szerepelt. 😀
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Akinél Casey linebacker annál bármi előfordulhat nem? 😊Shawn84
Nem akarok belédkötni de Casey valóban LB :cool: Az IGAZI(!!!!) Casey!ano92
Az egyetlen aki engem egyáltalán nem érdekel 😛
több mint 12 éve
Akinél Casey linebacker annál bármi előfordulhat nem? 😊Shawn84
Nem akarok belédkötni de Casey valóban LB :cool: Az IGAZI(!!!!) Casey!

több mint 12 éve
Acho a Giants PS-ében kötött ki.