NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
A QB kérdésről most már egyre inkább azt gondolom, hogy bár Foles-nak drukkolok jelen pillanatban legyen Vick a kezdő ha valóban jól megy neki, és belejön. Ő kevésbé tudná elviselni amúgy is a backup szerepet, Foles tudja, hogy az idő a kezére játszik pláne ha Barkley nem fejlődik óriásit (szvsz nem véletlen lett 4. körös, és tényleg Kelly kell hozzá, hogy kijöjjön belőle vmi) Vick-ben az ideivel együtt két jó idény lehet, a sérülésekről nem is beszélve. Szóval Vick hajrá produkálja a legjobbját aztán ha kell (mondjuk idén ne kelljen főleg sérülés miatt ne) szálljon be Foles hasonló színvonalon, s a jövőt meglátjuk.

Kelly játékfelfogása ami a támadás orientáltságot, és a ponttermelés mennyiségét illeti egyébként határozottan emlékezet egy bizonyos soccerből ismert "Hatalmas Egér" becenevű játékosra illetve edzőre bizonyos Kevin Keeganre 😀 Igen az ő Newcastel-je volt az amelyiket még itthon Lisztessel és Varga Zolival verte a Fradi (aztán idegenben sima 4-0 oda...) és ameliykre az volt a jellemző játékfelfogás többet rúgjunk mit amennyit kapunk 😛 (van-e köztetek ki emlékszik még erre?) tudom két más tészta de mégis könnyen előfordulhat most nálunk is hasonló szitu főleg amíg a védelem össze nem áll (ha megtörténik ez valaha is egyáltalán 😀).
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tényleg basszus, sztem Schleck is ezt hordta 😀 a lényeg, hogy szép sigek már vannak róla, már "csak" a pályán kell bizonyítania 😛
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Nekem ez jobban tetszik 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Maehl Schleck nagy kedvence volt, szerintem tudna róla mesélni, de én látok fantáziát a Kellyval való közös munkájában, remélem megcsípi a rostert (nem lesz kis meló). Laki csinált róla egy brutál jó siget, innen ismerős lehet 😛
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
 www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/71149/same-old-chip-what-we-learned-about-the-eagles-offense-in-their-new-coachs-preseason-debut

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Hoztunk egy WR-t. Pontosabban cseréltük.
Eagles acquired WR Jeff Maehl from the Texans in exchange for OT Nate Menkin.
Chip Kelly is very familiar with Maehl, who played wideout and special teams for Kelly's Oregon teams. He'll probably compete primarily for a gunner job in Philly. Maehl, 24, went undrafted out of Oregon two years ago. He appeared in three 2011 games, but none in 2012 and has never caught an NFL pass.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Jah, én egyszer sem edzettem a csapattal, mégis egyetértek, hogy senki nem fél a védelmünktől 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Mármint a pályán amit mutat, vagy a szókimondó viselkedése?Eazzy
Hát a pályán jelenleg azt mutatja, hogy vagy nem ér rá edzeni vagy sérült. 😀
De amúgy sztem teljesen igaza van. Nem tudom, hogy pár szurkoló, szakíró miért háborodott fel ezen.
Jó bár jogos, hogy tényleg még 3x nem edzett egymásután és már kritizál, azonban legalább az igazságot mondja.
több mint 12 éve
Mármint a pályán amit mutat, vagy a szókimondó viselkedése?Eazzy
A szókimondó , kötekedő viselkedésén nem hinném, hogy tudna változtatni...inkább a játéka legyen meggyőző és akkor leszarom, hogy miket nyilatkozik és kikbe köt bele meccs alatt. 😀 (csak most még ez elég egyoldalú..nagy pofa/lazaság és semmi produktum )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Mármint a pályán amit mutat, vagy a szókimondó viselkedése?

több mint 12 éve
Davis nyilatkozik a D#-ről:
"We're not there. We're not even close."
Biztató. 😀
De jah átállás is, ráadásul szar védelmet is kapott kézhez, úgyhogy nincs könnyű dolga.Bébé
Cary Williams: No one is afraid of the Eagles' defense . Mondjuk a pénteken látottak alapján lehet is ilyeneket nyilatkozni, de remélhetőleg az nem a valóság volt. Amúgy amikor jött Williams nagyon örültem...azt amit azóta mutat az felháborító. Remélem a pályán éles helyzetben javít a róla kialakult képen.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
neeeee, kösziii, ezt már végre kezdtem kiverni a fejemből, és dicsérni szegényt 😀

több mint 12 éve
Hát ez kifejezetten szánalmas volt tőle 😀

több mint 12 éve
Fiatal még, ennyit tesz egy kis idő. Fejlődik 😀ano92
Vagy más edző, más rendszer jobban fekszik neki.Shawn84
Vagy megtanulta felismerni az ellenfelet 😀
 assets.sbnation.com/assets/1286512/eaglesderp.gif
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Fiatal még, ennyit tesz egy kis idő. Fejlődik 😀ano92
Vagy más edző, más rendszer jobban fekszik neki.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Fiatal még, ennyit tesz egy kis idő. Fejlődik 😀

több mint 12 éve
Az mi, hogy Jarrett kezdő posztért küzd a Jetsben? 😀 Ott is ilyen rosszul állnak safety poszton, vagy JJ jött rá, hogy kell játszani?

több mint 12 éve
Davis nyilatkozik a D#-ről:
"We're not there. We're not even close."
Biztató. 😀
De jah átállás is, ráadásul szar védelmet is kapott kézhez, úgyhogy nincs könnyű dolga.
több mint 12 éve
Őszintén ki várt itt top15 védelmet? 😀 4-3-ról állunk át 3-4-re úgy, hogy a front7 legnagyobb része 4-3-ra alkalmasabb. Idén kiderül ki az aki nem tud megfelelően átállni, attól majd megválunk (sajnos érzésem szerint ez a Cole-Graham páros lesz, de cáfoljanak csak meg nyugodtan), aztán majd akkor lehet bármit is várni. Én egy jó 6-8 győzelemmel elégedett lennék nagyon bőven, meg azzal, ha a Giants és a Cowboys száját jól elvernénk 😀

több mint 12 éve
Itt csak a Giants értékelték jobbra a miénknél a csoportból.Rataxes
Jó hát mi 25.ek vagyunk, Dallas 27., Redskins 28., szal igaz amit mondasz, csak azért nah. 😀
Arról nem is beszélve, hogy 20, 25ön kívül azért mondhatjuk, hogy szar a csapatok védelme. 😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Itt csak a Giants értékelték jobbra a miénknél a csoportból.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Na jó azért egy 6-7 győzelem kéne minimum.Shawn84
nem láttuk még élesben a támadókat, de a Broncos és a Packers kivételével egyik nem-csoportmeccsen sem olyan esélytelen a helyzet, és az NFC Eastet sem 0-6-al zárja majd Kelly, ennyi benne lehet sztem.kristof
Csak a védelmen fog múlni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na jó azért egy 6-7 győzelem kéne minimum.Shawn84
nem láttuk még élesben a támadókat, de a Broncos és a Packers kivételével egyik nem-csoportmeccsen sem olyan esélytelen a helyzet, és az NFC Eastet sem 0-6-al zárja majd Kelly, ennyi benne lehet sztem.
több mint 12 éve
Ez így van. Sztem most senkinek sincsenek nagy elvárásai (illúziói) + Kelly érkezésével látható volt, hogy alaposan meg fog változni a csapat.Greengo
😊kristof
Janek csak picit optimista. 😀 De itt mindenki optimista, csak van aki reálisabban közelít van aki meg érzelmileg főleg. SB-ból indulunk, aztán bármi lesz nem csalódunk.
Na jó azért egy 6-7 győzelem kéne minimum.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez így van. Sztem most senkinek sincsenek nagy elvárásai (illúziói) + Kelly érkezésével látható volt, hogy alaposan meg fog változni a csapat.Greengo
😊