Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
kevésnek tűnt, de ne kövezzetek meg nem sértésnek szántam
több mint 12 éve
9-szer futott a lasztival, már alapvetően ez sem számít kevésnek. Főleg Shady és Brown 40 futása mellett.package play : oMi számít kevésnek?Szerintem egy Qb-tól 54 yard nem kevés, másrészt meg ha Viki kidől, akkor ezzel az ellenfél védelme is számolni fog és, hogy ezzel csökken a variációk száma.korodiati
Fletcher miatt szomorú vagyok 😕
Szerintem ha Viki kidől, Foles is megtudja oldani, Vick sem futott sokat (egykét playt leszámítva) és mégis mint kés a vajon mentünk át a Skins D# en. (Bár nemtudom, erősebb védelmi egység ellen, hogy fog ez működni de Kelly úgy is megoldja)ano92
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Erősen ajánlott cikk ez is az offenseről: www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/74191/the-power-of-the-chip-kelly-offense"The Eagles aren't just running the read-option like Washington did a year ago. They're running the read-option, plus a bubble screen on the outside, plus a stick route up the seam, and they're doing it all on the same play. Naysayers and read-option doom-mongerers miss the point; even if there was some simple way to defeat the read-option (and there's not), all you would accomplish in doing that would be to open up advantageous situations for the receivers on the outside of the field. You can try and try and try to stop everything in these situations, but you're going to find it awfully difficult to stop three plays at once if you don't know what's coming."

több mint 12 éve
package play : oMi számít kevésnek?Szerintem egy Qb-tól 54 yard nem kevés, másrészt meg ha Viki kidől, akkor ezzel az ellenfél védelme is számolni fog és, hogy ezzel csökken a variációk száma.
Fletcher miatt szomorú vagyok 😕
Szerintem ha Viki kidől, Foles is megtudja oldani, Vick sem futott sokat (egykét playt leszámítva) és mégis mint kés a vajon mentünk át a Skins D# en. (Bár nemtudom, erősebb védelmi egység ellen, hogy fog ez működni de Kelly úgy is megoldja)ano92
több mint 12 éve
Jaja, énis csak onnan tudom. Izgi volt, lekötött. MÉÉÉGGG AKAROK MÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444négy!4!Érdekes elemző írás. Ugyanaz a play, de mégis hány különböző kimenetellel:ilyenről beszélt JAX is vasárnap
www.phillymag.com/eagles/2013/09/12/all-22-eagles-use-same-play-five-times-in-first-quarter/
Bébé
youtu.be/8rWukMHRnx0?t=1h40m1sjjncaa
több mint 12 éve
Szerintem ha Viki kidől, Foles is megtudja oldani, Vick sem futott sokat (egykét playt leszámítva) és mégis mint kés a vajon mentünk át a Skins D# en. (Bár nemtudom, erősebb védelmi egység ellen, hogy fog ez működni de Kelly úgy is megoldja)ano92Jó de read-option-nél azért Vick futással is számolni kell, még ha nem is fut a labdával és ez is lefoglalja az LB-t. Míg Foles-ra azért nem igazán kéne elmozdulni, mert pár yardon belül nagy eséllyel levadásznák.
Egy gyenge CB-elemzés:
www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=530219
több mint 12 éve
Érdekes elemző írás. Ugyanaz a play, de mégis hány különböző kimenetellel:ilyenről beszélt JAX is vasárnap
www.phillymag.com/eagles/2013/09/12/all-22-eagles-use-same-play-five-times-in-first-quarter/
Bébé
youtu.be/8rWukMHRnx0?t=1h40m1s

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
package play : oFletcher miatt szomorú vagyok 😕
Szerintem ha Viki kidől, Foles is megtudja oldani, Vick sem futott sokat (egykét playt leszámítva) és mégis mint kés a vajon mentünk át a Skins D# en. (Bár nemtudom, erősebb védelmi egység ellen, hogy fog ez működni de Kelly úgy is megoldja)
több mint 12 éve
Tegnapi injury report ugyanaz:Fletcher out
D.Kelly limited
B.Hughes full
Érdekes elemző írás. Ugyanaz a play, de mégis hány különböző kimenetellel:
Mindegyik TDjátékunk elemzése:
www.phillymag.com/eagles/2013/09/12/all-22-breaking-down-the-eagles-touchdowns/
3 falemberes felállásunk:
www.phillymag.com/eagles/2013/09/11/no-22-eagles-break-out-emory-henry-formation/
Azért Reid-el és Marty-val is tudtunk ilyen játékokat hívni 😀
Vick-et a Redskins ellen 15x ütötték meg és még 8x volt, hogy blokkolt vagy vmilyen más formában kontaktba került a védőjátékosokkal. Vagyis a 77 snapből 23x. Ez kibaszott sok.
www.phillymag.com/eagles/2013/09/11/vick-on-hits-i-think-i-can-make-it-through/
Shurmur a kis naív 😀
"“Now, we don’t want him lead blocking on sweeps. And so we told him, ‘Don’t do that,’ so we assume he won’t.”
Bár nem a blokkjaival van bajom, mert volt h tényleg kellett az a 1st downhoz. Hanem amikor pl simán kidobhatná oldalra de nem teszi és benyel egy ütést. Valamint alig van olyan passza, ami után ne kerülne a földre.
több mint 12 éve
Tippjáték Week 2: philly.blog.hu/2013/09/13/tippverseny_week_435#more5510156

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Tegnapi injury report:Fletcher out
Dennis Kelly limited
B.Hughes full
több mint 12 éve
Chip Kelly interjú: philly.blog.hu/2013/09/12/meccs_utani_interju_kellyvel
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Nézem milyen gyorsan pörög a topic miközben másokat olvasok azt hittem vmi komoly társalgás folyik 😉 😛 nem holmi figurákról meg ismét Todd a szupersztár 😀 (egyébként igen)
több mint 12 éve
hu.wikipedia.org/wiki/A_Simpson_csal%C3%A1d#Springfield.2C_a_v.C3.A1rosJa elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀GreengoÉs melyik van a Simpsonsban?Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Ja elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀GreengoÉs melyik van a Simpsonsban?Shawn84
sose fedték fel a sorozatkészítők, hogy melyik államban található az a SpringfieldJa elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀GreengoÉs melyik van a Simpsonsban?Shawn84
szerk: na itt lemaradtam a friss hírről xD
amúgy easter egget mindegyikbe be lehet magyarázni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Bowl.hu tweet szerint Winfield se vonult vissza, Ő is jöhetne most így CB hiány idején, sőt, a safety állományban is erősítést jelentene 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Ja elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀GreengoÉs melyik van a Simpsonsban?
több mint 12 éve
Ja elég kakukktojás szagú a dolog, de utána néztem és láss csodát Philadelphiától pár mérföldre is található egy Springfield nevű település és az a vicc, hogy Oregon államban is van egy. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Igen,láttam a Redskins topicban, de ennek a Bart képnek kissé EasterEgg feelingje van 😊Szerintem ez még nem volt. Meccs közben azt hittem rosszul látok 😀Ha Bartra gondolsz akkor el kell mondjam, hogy van ilyenből több is. Rocky és társai is fel-fel bukkannak
undisputedly
Ezek a táblák a védelemnek szólnak és nem újdonság mert Kellyék alkalmazták már Oregonban is. Amúgy az O# is kap jeleket ilyen kis kihajtható táblákon és ahogy néztem 2 asszisztens is mutogat vmi jelbeszéddel. 😀Greengo
több mint 12 éve
most már mindent értek.Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01Így lesz Mathisből ligaelit guard a PFF-nél . 😀😀Greengo
vagy évek óta összetévesztik a 2 guardunkat 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01Így lesz Mathisből ligaelit guard a PFF-nél . 😀😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagle-Eye-In-The-Sky-An-Unbalanced-Line/408d18fd-ef65-42e8-82f1-73481184a8f2 itt lehet olvasni is róla , ami érdekes nagyon az egészben hogy Celek ált be RT-be 😀Petikievak01Legalább Peters végre eredeti posztján (TE) szerepelt. 😀
több mint 12 éve
Az egyetlen aki engem egyáltalán nem érdekel 😛Nem akarok belédkötni de Casey valóban LB :cool: Az IGAZI(!!!!) Casey!ano92Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01Akinél Casey linebacker annál bármi előfordulhat nem? 😊Shawn84
több mint 12 éve
Nem akarok belédkötni de Casey valóban LB :cool: Az IGAZI(!!!!) Casey!Egyébként a Johnsonos bal oldali felállást én is láttam . Persze Faragó úr , a számot nem nézve letudta annyival hogy Evan Mathis remekül blokkolt,,,,, 😀Petikievak01Akinél Casey linebacker annál bármi előfordulhat nem? 😊Shawn84
több mint 12 éve
Acho a Giants PS-ében kötött ki.