NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
131
15
22:05
RedZone week 16
83
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
64
18
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
9
4
22:25
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez így van. Sztem most senkinek sincsenek nagy elvárásai (illúziói) + Kelly érkezésével látható volt, hogy alaposan meg fog változni a csapat.Én a DC posztra szavazok 😀 Nem mintha bajom lenen Davisel, de úgy érzem őt ilyen átmeneti megoldásnak hozták.
Ennek ellenére azért van miért izgulni. Mindenki szeretné látni a visszajelzést a csapattól (teljesítményben) , hogy az új irány mennyire fog működni vagy hol vannak olyan pontok ahol 1 szezon után majd kell változtatni. (lesznek ilyenek már látszik)Greengo
több mint 12 éve
Ez így van. Sztem most senkinek sincsenek nagy elvárásai (illúziói) + Kelly érkezésével látható volt, hogy alaposan meg fog változni a csapat.Ennek ellenére azért van miért izgulni. Mindenki szeretné látni a visszajelzést a csapattól (teljesítményben) , hogy az új irány mennyire fog működni vagy hol vannak olyan pontok ahol 1 szezon után majd kell változtatni. (lesznek ilyenek már látszik) Azért az elmúlt években(nem az utolsó 2) magasabbra volt rakva a léc és a top csapatok között emlegettek minket...jó lenne ha ez megint így lenne és végre elérhetnénk már mi is a legnagyobb célt...

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Tudjátok, idén engem egyáltalán nem érdekel, hogy mennyire leszünk kakik (ha azok leszünk). Hogy miért nem? Mert tetszik amit elkezd a vezetőség, egy új csapatot kell felépíteni. Teljesen lezárult egy éra. Kezdődött McNabb el, és Reid eleresztésével végleg lezárult egy éra az Eagles történelmében. Nem pöcsölés megy a csapatnál, látszódik, hogy szeretnék, megint az élre kerülni, megint jó lenni. El kell azt fogadni, hogy ez nem fog 1 év alatt végbemenni, tökéletesen láthattuk, hogy mi van akkor ha erőltetik a dolgot. Kellenek új ikonok, új legendák. Egy új korszakot kell el kezdeni.
Ezért én idén nem leszek mérges az esetleges sz*r helyezésért, a kaki védelemért, a meccsekért amit a D# rendesen elbuk. Leülök minden egyes meccset megnézek elejétől a végéig (reklámostól) és még 38 - 7 es ellenfél vezetésnél is szurkolni fogok. Majd másnap philly.blog.hu -t elolvasom, és várom a következő meccset.
Reménykedhetünk a PO-ban, de a földön maradva azt hiszem hatalmas meglepetés lenne.
(Ha szezon végén sb-t nyerünk és ezt visszaolvasom, megígérem nem kommentelek többé ökörséget 😀😀 )
több mint 12 éve
Szerintem az lesz.ott leszünk mint tavaly ha szar az Oline és a sec akkor nehéz lesz nem utolsónak lenni a csoportban.Pont hogy a Giants nem lesz kemény.Petikievak01
Giants kemény lesz megint skins is beérik talán a dallas nem lesz sokkal jobb mint volt bár Lee sokat fog dobni rajtukJanek
Miért is?
Dline ismét erős lesz JPP nem lesz megint olyan szar Tuck sem Ojomo nagy szezont futhat.
LB sor sem lesz akkora szerencsétlenség mint tavaly volt
draftról is erősítették a Dlinet Moore jó lehet
O téren eddig sem voltak gondjaik senki fontos nem ment el...
több mint 12 éve
Harbort tegnap WR-ként próbáltuk ki a felszerelés nélküli edzésen. Chip nyilatkozta, hogy az elkapókat tekintve nem tetszik a jelenlegi FA felhozatal.
több mint 12 éve
ott leszünk mint tavaly ha szar az Oline és a sec akkor nehéz lesz nem utolsónak lenni a csoportban.Pont hogy a Giants nem lesz kemény.
Giants kemény lesz megint skins is beérik talán a dallas nem lesz sokkal jobb mint volt bár Lee sokat fog dobni rajtukJanek
több mint 12 éve
ott leszünk mint tavaly ha szar az Oline és a sec akkor nehéz lesz nem utolsónak lenni a csoportban.Giants kemény lesz megint skins is beérik talán a dallas nem lesz sokkal jobb mint volt bár Lee sokat fog dobni rajtuk
több mint 12 éve
ennyire szarok vagyunk....Janekcsak underrated 😀
De amúgy teljesen korrekt írás.
Ha a védelem Top10 lesz (bekapott pontokban), akkor összejöhet a PO, ha nem akkor nagy eséllyel nem fog.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Lane-nek jó éve van. Top prospect volt, multimilliomos lett, kezdő a csapatban, most pedig megszületett a gyermeke:twitter.com/Lanejohnson69/status/366269140958318592/photo/1
több mint 12 éve
Te jó ég. www.nfl.com/news/story/0ap1000000228809/article/andy-reid-tried-trading-for-alex-smith-as-eagles-coachShawn84Kolbnál biztos jobb lett volna. 😀
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ketten össze. Szurkolok nekik.
Végre megint egy olyan QB-je van, aki vigyáz a labdára.
több mint 12 éve
Te jó ég.
több mint 12 éve
Nem kritikaként szántam..csak józanul nézve elég nagy kamu volt az egész. 😀Ezen a meccsen inkább az egyéni teljesítményeket volt érdemes figyelni, de mivel új a rendszer még be-be csúsznak hibák...amiket szezonra lehet korrigálni. A front7-nel kapcsolatban én bizakodó vagyok és a secondaryból is kilehet még hozni jobbat. Kérdés, hogy ez Davis fejében , hogy áll össze és milyen playeket hívunk majd éles helyzetekben.Mi is vaníliák voltunk, Ők is vaníliák voltak, csak hogy Reid-et idézzem. 😀
Summázva ez a meccs inkább csak egy szituációs gyakorlatnak felelt meg. Nem mutatott a védelem még semmit. Gondolom Bill Davisnél van még más is a tarsolyban mert a folyamatos 5 emberes rush (középen hagyott 2 ILB-vel) nem túl hatékony. (elég nagy teret hagy a pálya közepén..és ez nem segíti a DB-k dolgát sem)Greengo
De amúgy komolyra fordítva a szót a playhívást preseason-ban (főleg D# oldalon) hülyeség kritizálni.
Emlékszem JJ is olyanokat hívott, hogy csak néztünk. Semmi blitz, meg tényleg szar hívások voltak. Aztán alapszakaszra mindig összeálltak a dolgok.
Aztán lehet, hogy Davis is olyan, mint McDermott, hogy nincs érzéke a playhíváshoz (McDermott 3&hosszú-nál amikor behívott 9 emberes blitzet és egy sima screen-el megcsinálták a 1st downt, hát ott sokkot kaptam), de sztem (vagy inkább remélem 😀 ) most nem játssza ki az aduászokat Davis.Bébé
dande: Orosz forma töltötte fel...lehet szezonban is lesz ilyen. (bár kétlem)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Green ezt a teljes meccs verziót valahogy idény közben is lehetne prezentálni 😛 már ha ott majd lesz ilyen lehetőség. Ha igen esetleg lehetne neki valami külön oldalt vagy nem tudom mit csinálni esetleg a blogon. Én is jó fej vagyok kitalálni feladatot másoknak azt tudok 😀
több mint 12 éve
Ezen a meccsen inkább az egyéni teljesítményeket volt érdemes figyelni, de mivel új a rendszer még be-be csúsznak hibák...amiket szezonra lehet korrigálni. A front7-nel kapcsolatban én bizakodó vagyok és a secondaryból is kilehet még hozni jobbat. Kérdés, hogy ez Davis fejében , hogy áll össze és milyen playeket hívunk majd éles helyzetekben.Mi is vaníliák voltunk, Ők is vaníliák voltak, csak hogy Reid-et idézzem. 😀
Summázva ez a meccs inkább csak egy szituációs gyakorlatnak felelt meg. Nem mutatott a védelem még semmit. Gondolom Bill Davisnél van még más is a tarsolyban mert a folyamatos 5 emberes rush (középen hagyott 2 ILB-vel) nem túl hatékony. (elég nagy teret hagy a pálya közepén..és ez nem segíti a DB-k dolgát sem)Greengo
De amúgy komolyra fordítva a szót a playhívást preseason-ban (főleg D# oldalon) hülyeség kritizálni.
Emlékszem JJ is olyanokat hívott, hogy csak néztünk. Semmi blitz, meg tényleg szar hívások voltak. Aztán alapszakaszra mindig összeálltak a dolgok.
Aztán lehet, hogy Davis is olyan, mint McDermott, hogy nincs érzéke a playhíváshoz (McDermott 3&hosszú-nál amikor behívott 9 emberes blitzet és egy sima screen-el megcsinálták a 1st downt, hát ott sokkot kaptam), de sztem (vagy inkább remélem 😀 ) most nem játssza ki az aduászokat Davis.
több mint 12 éve
Matt Camilli-nak jobban örültem volna. 😀 Ő is ugyanarra az egyetemre járt, mint Dorenbos meg tavaly már edzett pár napot a csapattal. Igaz lehet más csapatnál tevékenykedik. 😀
Ha névről nem is ugrik be mindenkinek, de képről hátha 😀
4.bp.blogspot.com/-Wz64U0OFq68/UAFhPa-oF2I/AAAAAAAAC70/f5KWyR0CHRI/s320/cam.jpg
Amúgy James Winchester 4,6os 40 yardot tud, szal az nem gyenge.
Twittere ha vkit érdekel 😀 twitter.com/J_Winchester86
Ha ez Ő, akkor gratulálok neki 😀
www.youtube.com/watch?v=WS3jJnJVFGA
Pro Day:
www.youtube.com/watch?v=nrfPypew8Y4
több mint 12 éve
Józanul visszanézve a meccsünket ( 2 negyed után ) kicsit más kép alakult ki bennem. xDA védelmünket figyelve észrevehető, hogy még nem sokat mutattunk. Az playek nagy részében 3-4es felállásban (ami valójában inkább egy 5-2) próbálkoztunk , akkor is csak 5 emberes passrusht alkalmazva...ami azért elég karcsú. 😉
Első playnél (amikor szétfutottak) Ryans rossz irányba mozdult ebből lett a rés majd Nate Allen tavalyi formáját idézve bemutatott egy missed tacklet...és ebből jött a baj. (későbbiekben azért összeszedte magát ) Az első Pats driveban ki kell emelni Sopoagat! Nekem nagyon tetszett, hogy 2 falembert is megtartott majd amikor mellette ment a futás levadászta az RB-t. Hasznos játékos lesz sztem.
A második drive első playében láthattunk csak olyat ahol 3 emberes a passrush és a 2 OLB hátrafelé mozog. A második Pats TD-nál az utolsó 2 playt elemezve: az utolsó előttinél rosszul helyezkedtek a CB-k a short yardos szituáció ellenére így meglett a 1st down. A TD -nál meg kipróbáltunk egy rossz felállást( 😀 ) ahol Kendricks (ILB ) ment ki a szélre. Tanulság: ez baromság!
A harmadik TD-nál már megunták az unalmas védekezési sémánkat és egy laza mozdulattal elvitték a védőket jobbra majd miután a cserék elfeküdtek besétáltak vele TD-ra.
Ami sztem égető kérdés! Megtalálni a megfelelő embereket a secondaryban. Chung jól szerel, de nem egy ballhawk. Allennek ki kell törölnie az utolsó 2 szezont a fejéből és csak a játékra kéne koncentrálnia. (amúgy jó játékos lehetne...sztem próbálgatni kéne Phillipset többször...tetszett amit az óriásoknál csinált..csak maradjon egészséges) Coleman lehet megy a levesbe..bár ST-ben is játszik így ki tudja. Williams ha visszatér nagy ütköző lehet csak nála is a sérülésveszély a kérdés. Fletcher jó sebességgel bír és meg is állítja a támadást de az elkapást nem tudja megakadályozni ami nekem csalódás. Boykin maradjon slotban, Marsh nem győzött meg, hogy a kezdőben lenne a helye és nekem Hughes teljesítménye is karcsú még. Ami észrevehető, hogy nem nagyon vagyunk ellátva igazi ballhawkokkal és számomra ezért sem érthető az 5 emberes passrush...Inkább kéne a LB-k segítsége hátul. (volt olyan is, hogy + 1 DB-vel álltunk fel de az sem segített)
Ezen a meccsen inkább az egyéni teljesítményeket volt érdemes figyelni, de mivel új a rendszer még be-be csúsznak hibák...amiket szezonra lehet korrigálni. A front7-nel kapcsolatban én bizakodó vagyok és a secondaryból is kilehet még hozni jobbat. Kérdés, hogy ez Davis fejében , hogy áll össze és milyen playeket hívunk majd éles helyzetekben.
Summázva ez a meccs inkább csak egy szituációs gyakorlatnak felelt meg. Nem mutatott a védelem még semmit. Gondolom Bill Davisnél van még más is a tarsolyban mert a folyamatos 5 emberes rush (középen hagyott 2 ILB-vel) nem túl hatékony. (elég nagy teret hagy a pálya közepén..és ez nem segíti a DB-k dolgát sem)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Jamie Winchester személyében.Shawn84aztán gyön csak HrutkaRobi? 😉 magasvoltsorry

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Hát a név adna okot viccelődésre de most ez estben nem teszem, gyógyulj meg Jon......
több mint 12 éve
Jon Dorenbos agyrázkódása miatt a csapat új Long Snappert igazolt, James Winchester személyében.
több mint 12 éve
Ne essünk hasra tőle 1 edzőmeccs után. Meg senkitől sem. tavaly is láthattuk mennyit ér a veretlen meg szipiszupi előszezon.Shawn84Azért a szipi-szupi előszezontól távol voltunk tavaly is, de a veretlenség összejött, hála Foles-nak. 😀
De igen, előszezon alapján, főleg a cseréknél nem szabad nagy következtetéseket levonni.
Tavaly Hunt az előszezonban 3 meccs alapján:
8 tackle, 3,5 sack, 2 FF és tényleg nagyon jól játszott.
Aztán jött az alapszakasz és kezdők ellen kellett bizonyítania:
13 meccs, 8 tackle, 1 sack és ennyi.
több mint 12 éve
Nem veszitek őt komolyan, apuci se őt szereti, a szurkolók se szeretik, 😥 szegény