Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
lassan kezdünk elfogyni WR poszton:
Damaris Johnson és Russel Shepard is szép dolgokat csinál, de az egyik másodéves a másik R,
DeSean sérülékeny volt az előző szezonokban, maradt Cooper és Avant (na meg a TE és RB-ek), de most hirtelen ez nem tűnik valami vaskosnak..
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 281 — Eagles fan
Pont most akartam beírni. 😕 Amúgy is nagyon sérülékeny volt nem hittem benne, hogy felférhet az 53-as keretbe.
Most kb. így néz ki a wr corp:
Jackson ; Cooper ; Avant ; Johnson ; Shepard. Hatodiknak férhetett vna be Benn(feltéve, hogy 6 elkapóval vágunk neki a szezonnak), helyére Salas és Momah pályázhat.Greengo
még jó, hogy Cooper-nek elengedték ezt a kis niggerezést, mert különben nem lenne kit a pályára küldeni.Amadeus91
Mellékesen ma Cooper remek formát mutatott. Szépen etették a Pats secondaryt. (igaz ez fordítva is így volt, de nem fényezem Bradyt. 😀 )
Az O line emberek 1vs1-ben nagyon jó munkát végeztek. Polk szenzációs, Foles belehajította Talib kezébe , de szerencsénkre elejtette. (amúgy sima pick6) Cary Williamsnek sikerült összebalhéznia az egyik Pats elkapóval, ebből kisebb lökdösődés lett, de gyorsan lenyugodtak a kedélyek. (ilyenekre számíthatunk a szezonban is tőle 😀 )
Itt egy videó az elkapóink vs Pats DB-k párharcáról:  www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/WRs-Take-On-Patriots-DBs/5d84f084-00eb-44d4-a17d-d08634e9c872 Egyre jobban tetszik amit Shepardtól látok.
Itt meg egy közös kép a két HC-ról:

szerk: + WR Dave Ball-tól is elköszönt a csapat.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Pont most akartam beírni. 😕 Amúgy is nagyon sérülékeny volt nem hittem benne, hogy felférhet az 53-as keretbe.
Jackson ; Cooper ; Avant ; Johnson ; Shepard. Hatodiknak férhetett vna be Benn(feltéve, hogy 6 elkapóval vágunk neki a szezonnak), helyére Salas és Momah pályázhat.Greengo
még jó, hogy Cooper-nek elengedték ezt a kis niggerezést, mert különben nem lenne kit a pályára küldeni.
több mint 12 éve
Jackson ; Cooper ; Avant ; Johnson ; Shepard. Hatodiknak férhetett vna be Benn(feltéve, hogy 6 elkapóval vágunk neki a szezonnak), helyére Salas és Momah pályázhat.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Oké, hogy Benn se óriási csapás, de azért b*ssza meg.
Chip kemény edzéseket tolhat. 😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Arrelious Benn ACL szakadás... gondolom ismeritek a mondást az ággal és azzal a bizonyos szegény emberrel :-/

szerk. hopp, Amadeus gyorsabb volt
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
"Eagles WR Arrelious Benn suffered a torn ACL in his left knee during today's practice."

Schefter
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Riley Cooper ma újra együtt edzhet a csapattal!
több mint 12 éve
Tudjátok mi lesz a héten? Nem? Olvassátok el és megtudjátok:  philly.blog.hu/2013/08/06/kulonleges_edzesek
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Graham : "one day i'll get a pick, and when it happens, ooh boy look out!" 😊

Hat remeljuk 😀Eazzy
csórikámnak egyetemen se volt intije, szal nagyon készül 😀
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Graham : "one day i'll get a pick, and when it happens, ooh boy look out!" 😊

Hat remeljuk 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kizárólag erre a mondatra írtam: "két kézzel megy az interceptionre, de pont nem éri el, és TD-t kaptok róla"Shawn84
2007-es SB? 😛 😀
Bár ott legalább elütötte. 😛 😀Bébé
Bántottalak én téged? 😀
Btw, csak arra utaltam, hogy van, amikor célszerűbb csak elütni a labdát, mint mindenképpen az intre menni, és aztán pislogni (ha tényleg büntettek a pass deflectionért 😊 )

több mint 12 éve
első depth chart  legacy.philadelphiaeagles.com/eagles_files/html/depth_chart_rosters_1.html
több mint 12 éve
A mai edzésről bővebben:  philly.blog.hu/2013/08/05/edzesnaplo_augusztus
több mint 12 éve
szerintem ő nem FB lesz hanem TEJanek
Idén sztem ez is új értelmet nyer. Sztem látni fogjuk FB-ként és TE-ként is felállni...sőt olyan kísérletekről is olvasni amikor Celek fordul elő FB poszton. 😊 Biztos vagyok benne, hogy lesznek ilyen érdekesebb felállások pláne úgy, hogy Celeknek inkább a blokkolási képességére fogunk támaszkodni (sok a drop egyelőre..még mindig)
Lane Johnsonról jut eszembe...nála előfordulhat , hogy 1-1 play erejére a fal bal oldalán bukkanjon fel( nem csak Peters cseréje...ezt tette egyetemen is) ilyenkor Kelly veheti át az RT posztot.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
szerintem ő nem FB lesz hanem TEJanek
Jah Chip rendszerében nincs igazán FB, de ha lesz pár olyan felállás ahova kéne, akkor Ő lesz majd.
Inkább arra gondoltam, hogy olyan sokoldalú lesz mint annó Weaver. Futott, elkapott, TD-ket is azért csinálgatta (igaz azért kellett ehhez egy Westbrook sérülés is illetve, hogy Shady még rookie volt).
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
szerintem ő nem FB lesz hanem TE

több mint 12 éve
James Casey-ről hallok keveset. Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz hír-e. 😀
De az offseason-ben nagyon ment, hogy Ő lesz az x-faktorunk. Ehhez képest tényleg egy szót nem olvastam róla mióta elkezdődtek az edzések.Bébé
En olvastam nemreg rola. Csak pozitivat irtak, mindenhol otthonosan mozog.Eazzy
Nah ennek örülök.
Jó lenne, ha letolna egy 2009-es Weaver szezont.

Amúgy pár napja olvastam, hogy Wing unatkozott edzés közben szal kirakott 5 szemetest 40 yard távolságra és megpróbálta belerúgni a labdákat. 😀 Nem talált bele, de az egyik lövése éppen hogy csak kiperdült. 😀
Szurkolok a gyereknek, de a riportok alapján Jones simán veri a punter harcban.
több mint 12 éve
De az offseason-ben nagyon ment, hogy Ő lesz az x-faktorunk. Ehhez képest tényleg egy szót nem olvastam róla mióta elkezdődtek az edzések.Bébé
En olvastam nemreg rola. Csak pozitivat irtak, mindenhol otthonosan mozog.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ismét Dungy:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/hzxskmuabsytj6vlajaz
Chip Kelly sought Tony Dungy's advice on Riley Cooper
Philadelphia Eagles coach Chip Kelly reached out to former Indianapolis Colts coach Tony Dungy for advice on proceeding with Riley Cooper, the Eagles wide receiver in trouble for insensitive speech.

azért én örültem volna ha a staff-ban kapott volna már korábban helyet nálunk, remélem majd nem Chip helyére kell mondjuk beugornia 😛
több mint 12 éve
Kizárólag erre a mondatra írtam: "két kézzel megy az interceptionre, de pont nem éri el, és TD-t kaptok róla"Shawn84
2007-es SB? 😛 😀
Bár ott legalább elütötte. 😛 😀
több mint 12 éve
Aztán majd amikor a meccsen két kézzel megy az interceptionre, de pont nem éri el, és TD-t kaptok róla, jön majd a felvetés, hogy miért nem ütötte legalább el 😀Wyatt
Asante se volt sokszor jobb 😊Shawn84
Azért ezt kikérem Asante nevében. 😀
Szerelni tény, hogy nem tudott, max ilyen 170 fontos pöcsöket alázott. 😀
De coverben 2009-2011között Top3 CB volt. Meg úgy hallottam, hogy a tavalyi szezonja is aránylag jó volt.

Kizárólag erre a mondatra írtam: "két kézzel megy az interceptionre, de pont nem éri el, és TD-t kaptok róla"
több mint 12 éve
Aztán majd amikor a meccsen két kézzel megy az interceptionre, de pont nem éri el, és TD-t kaptok róla, jön majd a felvetés, hogy miért nem ütötte legalább el 😀Wyatt
Asante se volt sokszor jobb 😊Shawn84
Azért ezt kikérem Asante nevében. 😀
Szerelni tény, hogy nem tudott, max ilyen 170 fontos pöcsöket alázott. 😀
De coverben 2009-2011között Top3 CB volt. Meg úgy hallottam, hogy a tavalyi szezonja is aránylag jó volt.

De az offseason-ben nagyon ment, hogy Ő lesz az x-faktorunk. Ehhez képest tényleg egy szót nem olvastam róla mióta elkezdődtek az edzések.
több mint 12 éve
Akkor most Barwin - Cole van egyelore, nem baj az, Graham majd jon 4-3 felallasnal. Aztan van egy eve rendesen beletanulni a stand up posztba is.

Curry nagy kedvenc, sajnalnam, ha cut, de ha nem hasit igy, akkor megertem. Neki 4-3 kell.Eazzy
Az eddigi edzés tudósításokat olvasva én azt mondom, hogy jobb lenne ha inkább a játékok 75-80%-ban a 4-3-at használni még. Úgy elég pofásnak néz ki a védelem. 3-4-nél már kevésbé tetszik a Dl.
több mint 12 éve
Akkor most Barwin - Cole van egyelore, nem baj az, Graham majd jon 4-3 felallasnal. Aztan van egy eve rendesen beletanulni a stand up posztba is.

Curry nagy kedvenc, sajnalnam, ha cut, de ha nem hasit igy, akkor megertem. Neki 4-3 kell.