Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
De hát ez egyértelmű volt nekem h részeg kicsit...Kicsit túlzásnak gondolom a felhajtást, de érdekes h pont akkor került ki amiután megsérült Maclin, rosszul jött ki neki, mert most reális esélye lenne a kezdőre.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Mondjuk érdekelne, hogy ki vette fel a jelenetet és miért pont most TC alatt töltötte fel youtubera.Greengoegy lány, akivel Cooper bulizott a Chesney koncerten. majd árusította az interneten a deadspin és a crossing broad oldalaknak. utóbbi valamivel több, mint 100 dollárt fizetett érte.
buhloone mindstate
több mint 12 éve
Sunshine felfüggesztve....Philadelphia mégse olyan napos mindig.Ezt én is erősnek érzem. Kicsit szembeköptük saját magunkat. Pont azzal mutattunk eddig példát, hogy mindenkinek jár még egy esély. (Vick) Azt hiszem ez Coopernek is kijárna.
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Statements-From-Eagles-And-Riley-Cooper/dddc5349-e433-4296-9031-fd62b27f9cd3
Pöppet álszentnek tartom a csapatot emiatt.
Avant-al és Maclin-nel is kurvajóba van. Amikor Maclin megsérült Ő volt az első, aki odament hozzá. Tipikusan csak azért csinálja ezt a csapat, hogy nehogy rasszistáknak tartsák őket, meg minden. Álszentség.Bébé
Gondolom az öltözői hangulat is közrejátszik, mert ugyan sokakkal meg tudta beszélni a történteket és sokan át tudtak lépni efelett, de pl. Shady nem aki csak úgy kommentálta a történteket, hogy elvesztett egy barátot. Amúgy a sok szitkozódás mellet amit Cooper most kap lassan kezd leesni az embereknek, hogy rettentően be volt baszva amikor ezt mondta...és kint már odáig is eljutottak, hogy nem is lett vna akkora baj ha az adott N betűs szót "a"-ra végződve használja, de az "er" végződéssel ez múltat idéző volt (KKK) és ez így jobban fáj. (szánalmas) Mondjuk érdekelne, hogy ki vette fel a jelenetet és miért pont most TC alatt töltötte fel youtubera.
Most aztán tényleg értelmet nyer a step up duma mindenkinél.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Sunshine felfüggesztve....Philadelphia mégse olyan napos mindig. www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Statements-From-Eagles-And-Riley-Cooper/dddc5349-e433-4296-9031-fd62b27f9cd3
Pöppet álszentnek tartom a csapatot emiatt.
Avant-al és Maclin-nel is kurvajóba van. Amikor Maclin megsérült Ő volt az első, aki odament hozzá. Tipikusan csak azért csinálja ezt a csapat, hogy nehogy rasszistáknak tartsák őket, meg minden. Álszentség.
több mint 12 éve
www.nationalfootballpost.com/Chip-Kellys-first-big-test.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedÉrdekes írás és annyira nem is hosszú, szóval én ajánlom 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Eagles waived WR B.J. Cunningham with injury settlement.EazzyA kosárcsapatunkat jobban meg fogja ez viselni, mint a futballcsapatot. 😀
több mint 12 éve
Eagles waived WR B.J. Cunningham with injury settlement.
több mint 12 éve
köszönöm!Ma hánytól lesz Inside training camp?Petikievak01a hivatalos oldalon mindig megtalálod kiírva a főoldalon, és itt is a jobb odlalon www.philadelphiaeagles.com/news/training-camp.htmlShawn84
több mint 12 éve
Ma hánytól lesz Inside training camp?Petikievak01a hivatalos oldalon mindig megtalálod kiírva a főoldalon, és itt is a jobb odlalon www.philadelphiaeagles.com/news/training-camp.html
több mint 12 éve
Majd nézz be Rataxes az NBA topicba, keresd fel a döntő közepe környékét, ott ment a vita Sobri 80-20-as jóslásán, amit tényszerű, matematikai képlettel vezetett le 😀 ON: Olvastam a csapat nyilatkozatát Cooper helyzetéről, és ott írják, hogy Coopernek kb dokihoz kell mennie, és megtanulnia, hogy amit mond, annak súlya van. Ráadásul minden forrást áll a csapat ehhez. Most ez komoly, vagy én értettem félre valami? Ha hülyeséget mondok, akkor csak tudjam már, hogy az hülyeség volt, legalább utólag nem? Látszólag a bocsánatkérésből Ő is csak tudja nem? 😀
több mint 12 éve
Nálam ez 0 és 10 % közé esik. Két törpével eléggé behatárolt lenne a dolog. Persze kezdeni lehet velük 1-2 játék erejéig.Shawn84De egy Damaris-Ertz-Celek-DeSean 4essel azért megint csak lehet trükközni és nem menne a magasság rovására sem.
Mindenesetre érdekes lesz, már várom. 😊
Amúgy az elmúlt napokban Polk táltosodott meg és edzett a második csapattal. Az idei offseason-ban több, mint 10 fontot leadott, azért ez nem hátrány Kelly rendszerében. 😀
több mint 12 éve
Félre ne érts, csak mástól még nem nagyon olvastam ilyen konkrét számszerűsítéseket, aztán így elsőre egy kicsit furának hat 😊Ja tényleg ez lemaradt. Kötekedni lehet... de nem érdemes 😛
Amúgy szerintem a "kezdő" megnevezésnek eléggé el fog veszni az értelme...RataxesAz lemaradt hogy mindezt laikusként írom, ha faszság nyugodtan oltsatok le 😊Rataxes
Én szeretek konkretizálni. Ha most hímezek hámozok azzal nem kap egyértelmű választ.
több mint 12 éve
Félre ne érts, csak mástól még nem nagyon olvastam ilyen konkrét számszerűsítéseket, aztán így elsőre egy kicsit furának hat 😊Amúgy szerintem a "kezdő" megnevezésnek eléggé el fog veszni az értelme...RataxesAz lemaradt hogy mindezt laikusként írom, ha faszság nyugodtan oltsatok le 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ez ilyen figyelembe véve Kelly eddigi támadójátékát, az NFL CB-k fizikumát, és az edzéseken gyakorolt felállásokat egyenlet, aminek a végén hasra ütöttem 😉Nálam ez 0 és 10 % közé esik.Shawn84Már többször írtál ilyeneket és meg is akartam kérdezni, ezek a százalékok honnan jönnek? 😊 Nekiállsz matekozni különböző változókkal meg képletekkel, vagy csak úgy hasból, érzésre írsz valamit? 😊
Amúgy szerintem a "kezdő" megnevezésnek eléggé el fog veszni az értelme, Maclin kiesésével DeSean túloldalán elég nagy lesz a rotáció, meg nyilván DJax se lesz minden játéknál a pályán. Futójátéknál pl. nem hiszem hogy Damaris túl sok szerepet kapni, a méretei alapján nem úgy tűnik hogy futásblokkolásban túl nagy szerepet tud vállalni. Max egy-két ilyen reverse meg egyéb trükkös játékot tudok elképzelni amikor Ő fog futni a labdával.Rataxes
több mint 12 éve
Nálam ez 0 és 10 % közé esik.Shawn84Már többször írtál ilyeneket és meg is akartam kérdezni, ezek a százalékok honnan jönnek? 😊 Nekiállsz matekozni különböző változókkal meg képletekkel, vagy csak úgy hasból, érzésre írsz valamit? 😊
Amúgy szerintem a "kezdő" megnevezésnek eléggé el fog veszni az értelme, Maclin kiesésével DeSean túloldalán elég nagy lesz a rotáció, meg nyilván DJax se lesz minden játéknál a pályán. Futójátéknál pl. nem hiszem hogy Damaris túl sok szerepet fog kapni, a méretei alapján nem úgy tűnik hogy futásblokkolásban túl nagy szerepet tud vállalni. Max egy-két ilyen reverse meg egyéb trükkös játékot tudok elképzelni amikor Ő fog futni a labdával.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Mostanában nagyon megy a Step up szöveg a sérülések végett , Damaris-ról folyamatosan jönnek a hírek , hogy senki nem bírja leszedni a pályáról ,... Mennyi esély van rá kb , hogy 2 alacsony kezdő Wr-t fogunk játszatni ? Mert eddig én simán eltudom képzelni hogy Damaris bejátssza magát a kezdőbe.Petikievak01Nálam ez 0 és 10 % közé esik. Két törpével eléggé behatárolt lenne a dolog. Persze kezdeni lehet velük 1-2 játék erejéig.
több mint 12 éve
Mostanában nagyon megy a Step up szöveg a sérülések végett , Damaris-ról folyamatosan jönnek a hírek , hogy senki nem bírja leszedni a pályáról ,... Mennyi esély van rá kb , hogy 2 alacsony kezdő Wr-t fogunk játszatni ? Mert eddig én simán eltudom képzelni hogy Damaris bejátssza magát a kezdőbe.
több mint 12 éve
Cooper azóta elnézést kért: Megtette ezt a csapattársak felé is és ahogy olvasom a többiek el is fogadták a bocsánatkérését.
Amúgy szerintem kicsit túl lett lihegve ez az ügy mint minden ilyen a tengerentúlon. Mellékesen megjegyezhető , hogy odaát az afroamerikaiak egymás között simán "niggerezik" egymást a vicc kedvéért, de ha ugyanezt egy bebaszott fehér teszi az már rasszizmus. Gondolom (nem biztos) , hogy alaposan betankolt Cooper az adott mondat előtt és azt sem tartom kizártnak, hogy előtte provokálták is és ez kicsúszott. Persze nem menti fel semmi a tette alól és ezt ő is tudja. Biztos kicsit furán fognak ránézni az öltözőben egy darabig, de azért a többiek csak ismerik közelebbről és tudhatják, hogy ezt nem gondolhatta komolyan. Amúgy van elég bajunk a sérülések miatt nem kéne még tetézni és ahogy egy kommentelő is írta a legjobb lenne ha mindenki visszatérne a feladatához és innentől csak arra koncentrálna.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Oké. Már kezdtem megijedni, hogy van egy listád a kit miért rühellek a csapatból felirattal. 😊 Kicsit furán jöttek le ezek az eddig se kedveltem mondatrészek. Természetesen nálam is van olyan játékos akivel hasonlóan bánnék el mint te DRC-vel, de szerencsére ezek a játékosok nem is maradnak sokáig a csapatnál. (Jó öreg Bell-el is így voltam aki most szerencsénkre már a Dallasban rontja a levegőt)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Van olyan akit kedvelsz a csapatban ? 😀 Legutóbb Maclin, most Sunshine. Tuti van egy listád. 😀GreengoHáhh 😀 Melyik listámra vagy kíváncsi, akit kedvelek, vagy akit nem? 😀
Maclint egyébként csak mint játékos nem annyira bírom, de egyébként komolyabb bajom semmi nincs vele, Sunshine is csak a semlegesség halmazban volt, aztán kezdőként volt pár dropja, meg úgy alapjáraton sem adta a játéka, most már mint embert se igen kedvelem 😀
A játékosok közül mindenki mást kifejezetten kedvelek amúgy, néha biztos szidtam valakit, de az általában csak a meccs hevében, az meg kinél nem esik meg? 😀
DeSean, Shady, Celek, Vick, Avant, Curry, Cole, Peters, Todd, Kelce akik hirtelen eszembe jutnak és különösen kedvelem őket. Ez jóval hosszabb lista 😀
(tavaly DRC-t ütöttem volna péklapáttal pl., de Aso rossz teljesítménye ellenére is annyira szimpi csóka, hogy rá nem tudok haragudni nagyon)
több mint 12 éve
Nah jött a szokásos BS 😀 "I am so ashamed and disgusted with myself," Cooper began. "I have apologized to my coach, to (owner) Jeffrey Lurie, to (GM) Howie Roseman and to my teammates. ... I am so ashamed, but there are no excuses. What I did was wrong and I will accept the consequences."
Bár azért még nem Pepe szint, hogy vissza akar vonulni. 😀
több mint 12 éve
Van olyan akit kedvelsz a csapatban ? 😀 Legutóbb Maclin, most Sunshine. Tuti van egy listád. 😀Sunshine niggerezik:Mondjuk jó nagy fasz, eddig se szerettem, most se segített rajta, hogy megkedveljem. Remélem majd az öltözőben is elmondja ezt, meglássuk pl Peters mit csinálna vele...Eazzy
www.youtube.com/watch?v=-dEQxO8Yuas
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ebből vmi a szokásos bocsánatkérésen túl.
Remélem nem. 😀Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Sunshine niggerezik:Mondjuk jó nagy fasz, eddig se szerettem, most se segített rajta, hogy megkedveljem. Remélem majd az öltözőben is elmondja ezt, meglássuk pl Peters mit csinálna vele...
www.youtube.com/watch?v=-dEQxO8Yuas
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ebből vmi a szokásos bocsánatkérésen túl.
Remélem nem. 😀Bébé
több mint 12 éve
Sok lesz ám: Jason Peters has mild right hamstring strain. #Eagles. No word how long he'll be out.Shawn84Peters azt mondta edzés után, hogy rendben van. Szal pár napot nem edz és kész. Amúgyis mondták, hogy jó formában van, meg minden, szal nem aggódok emiatt.
Azonban Dennis Kelly is megsérült. Róla nincsen hír. Remélem nem súlyos, mert Ő az első számú OT cserénk. (Annak ellenére, hogy Peters helyére Tobin állt be.)