Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Ha már két másik topicban ez feljött arról mit lehet tudni hány Eagles fan van itt és kb mi a sorrend ha az egészet nézzük? Gondolom a Pats az első de talán mi se maradunk el nagyon. Csak úgy kíváncsiságból.dande
olyan sok nincs, de szószátyár az összes 😉sutianap
Tudom tudom így beszéljük ki az össze frusztrációnkat ami bennünk van, hogy Pennsylvánia másik oldalán már mennyi SB-t nyertek, meg a többi csoport rivális rajtunk kívül, mi meg az az egyé is kajtatunk😀 Bár ti sem panaszkodhattok igaz belőletek persze a "mindent tudás" beszélhet 😉 😛dande
Muszály beszélni, mer csak az öreg DaChief tudta, hogy mellik az igazi Steelers 😀 Lehet hogy tik, lehet hogy mink? Úgyhogy tik csak Thompsonisták lesztek, mik meg a Rúánni 😀 Ittend FootbooSylvániában.

Tényleg a Graham gyereket vigye mán valami hazai..................

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 445 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha már két másik topicban ez feljött arról mit lehet tudni hány Eagles fan van itt és kb mi a sorrend ha az egészet nézzük? Gondolom a Pats az első de talán mi se maradunk el nagyon. Csak úgy kíváncsiságból.dande
olyan sok nincs, de szószátyár az összes 😉sutianap
Tudom tudom így beszéljük ki az össze frusztrációnkat ami bennünk van, hogy Pennsylvánia másik oldalán már mennyi SB-t nyertek, meg a többi csoport rivális rajtunk kívül, mi meg az az egyé is kajtatunk😀 Bár ti sem panaszkodhattok igaz belőletek persze a "mindent tudás" beszélhet 😉 😛
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
olyan sok nincs, de szószátyár az összes 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 422 — Beware the Slim Reaper!
Philips egyébként is motivalatlan volt, az meg a legrosszabb.Eazzy
Amúgy milyen sérülései voltak, amióta nálatok volt?G-men
A térdsérülése nem jött teljesen rendbe, nem igazán bírta a terhelést a TC-ben, legutóbb pedig már combizom (quadriceps) sérülés is hátráltatta.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 445 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszi😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tessék nézni a Bowl.hu FB oldalált:  www.facebook.com/photo.php?fbid=658441597501372&set=a.358030074209194.98668.115091158503088&type=1&theater
több mint 12 éve
Ha már két másik topicban ez feljött arról mit lehet tudni hány Eagles fan van itt és kb mi a sorrend ha az egészet nézzük? Gondolom a Pats az első de talán mi se maradunk el nagyon. Csak úgy kíváncsiságból.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Engem Matthews érdekel, mikor játszik már? 😀

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Harbor a Jets ellen az első félidőben TE a másodikban pedig WR poszton fog játszani.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 226 — Eagles fan
Azt hittem megcsináltam életem első meméjét, de azt mondják ez nem is meme 😊
 imagerz.com/QE5BDEtvAwMCUg0cFQVR

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Foles kezd a Jets ellen.mustaine
Mivel Vick már nem is fog játszani az utolsó preseason meccsen + a többi kezdő sem. (max. az o line...mondjuk rájuk még ráférne mert a legutóbbi produkció a tavalyi évet idézte) 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Foles kezd a Jets ellen.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Amúgy milyen sérülései voltak, amióta nálatok volt?G-men
ugyanúgy térdproblémák
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Amúgy milyen sérülései voltak, amióta nálatok volt?
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
Philips egyébként is motivalatlan volt, az meg a legrosszabb.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
és ment jamar chaney is...

mondjuk ez sem volt váratlanzsojti
Végre. De nem bírtam azt a gyereket.
Jó, hetedik körös pick volt meg minden, de akkor is. Megadták neki egy csomószor a lehetőséget, ott dumált h így fogja megbánni minden csapat, aki nem választotta ki, meg úgy, aztán semmit nem tud a csávó. Blokkokról se tud lejönni. Combine-ot futja a 4,5-4,6-os 40 yardot, de meccsen úgy játszik, mint egy 5,0-ás. Bár 4-3-ban csereként még lesz keresnivalója.

Azért a Giants elleni FF-t köszönöm.
A meccs után Baldinger meg is mondta, hogy Chaney HoF MLB. 😀
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan

mondjuk ez sem volt váratlanzsojti
Chaneyt sajnálom, volt egy egész tűrhető szezonja, amikor kiemelkedett a LB-k közül. Mondjuk ez a többieket is minősítette 😀

több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063

mondjuk ez sem volt váratlan
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/hw6fluseshz47waq1lvy
Kenny Phillips released by Philadelphia Eagles
Kenny Phillips was cut by the Philadelphia Eagles after struggling with injuries. But don't count on a reunion with the New York Giants even though Stevie Brown tore his ACL.

azért akkor megőrülök, ha a Giants visszaveszi és ott játszani fog...
egyébként nagyon sajnálom, főleg mert így még vékonyabb a nem túl acélos hátsó alakzat (nagyon elnéznék egy új DB-et a keretben)
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Kenny Phillipset is lapátra tettük. Xtra sérülékeny volt..pedig egészségesen lett vna keresnivalója.
Szerk: Jamar Chaney is követte.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Megkezdődött a keret szűkítés. Távozik: Carrier, Miller, McClam, Purcell, Remington, Shaw, Walker, Winchester és Wing A cornerback Whitley pedig Waiver/sérült listára került. A keret ezzel 78 főre szűkült, tehát holnap estig még 3 játékosnak kell távoznia.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Már csak ezért az elkapásért megérte fentmaradni 😀

több mint 12 éve
A védelemtől összességében hasonló teljesítményre számítottam, viszont amit az offense művelt az elején, az elég kiábrándító volt. Majd a Csipcsip Csóka rendbe teszi a dolgokat, és meg sem állunk a rájátszásig. 😊

Szerk.: és ha valaki lemaradt volna róla:

több mint 12 éve
Ebben a meccsben a számomra az volt a legértékesebb hogy lényegesen nem sérült meg senki. A többit hagyjuk a csütörtöki meccsnél is ez lesz. A védelem miatt asggódom de azért főleg a Sec-rt nagyon 😛dande
Ketten megsérültek,
Hughes CB nek keze.

Whitley CB-nek meg térde, és szerintem ő a kövtkező ACL. Nem tudom mennyi esélye volt a keretre(szerintem nem sok), de azért sajnálom 😥

több mint 12 éve
Ebben a meccsben a számomra az volt a legértékesebb hogy lényegesen nem sérült meg senki. A többit hagyjuk a csütörtöki meccsnél is ez lesz. A védelem miatt asggódom de azért főleg a Sec-rt nagyon 😛