Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Muszály beszélni, mer csak az öreg DaChief tudta, hogy mellik az igazi Steelers 😀 Lehet hogy tik, lehet hogy mink? Úgyhogy tik csak Thompsonisták lesztek, mik meg a Rúánni 😀 Ittend FootbooSylvániában.Tudom tudom így beszéljük ki az össze frusztrációnkat ami bennünk van, hogy Pennsylvánia másik oldalán már mennyi SB-t nyertek, meg a többi csoport rivális rajtunk kívül, mi meg az az egyé is kajtatunk😀 Bár ti sem panaszkodhattok igaz belőletek persze a "mindent tudás" beszélhet 😉 😛dandeHa már két másik topicban ez feljött arról mit lehet tudni hány Eagles fan van itt és kb mi a sorrend ha az egészet nézzük? Gondolom a Pats az első de talán mi se maradunk el nagyon. Csak úgy kíváncsiságból.dandeolyan sok nincs, de szószátyár az összes 😉sutianap
Tényleg a Graham gyereket vigye mán valami hazai..................

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Tudom tudom így beszéljük ki az össze frusztrációnkat ami bennünk van, hogy Pennsylvánia másik oldalán már mennyi SB-t nyertek, meg a többi csoport rivális rajtunk kívül, mi meg az az egyé is kajtatunk😀 Bár ti sem panaszkodhattok igaz belőletek persze a "mindent tudás" beszélhet 😉 😛Ha már két másik topicban ez feljött arról mit lehet tudni hány Eagles fan van itt és kb mi a sorrend ha az egészet nézzük? Gondolom a Pats az első de talán mi se maradunk el nagyon. Csak úgy kíváncsiságból.dandeolyan sok nincs, de szószátyár az összes 😉sutianap
több mint 12 éve
Ha már két másik topicban ez feljött arról mit lehet tudni hány Eagles fan van itt és kb mi a sorrend ha az egészet nézzük? Gondolom a Pats az első de talán mi se maradunk el nagyon. Csak úgy kíváncsiságból.dandeolyan sok nincs, de szószátyár az összes 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
A térdsérülése nem jött teljesen rendbe, nem igazán bírta a terhelést a TC-ben, legutóbb pedig már combizom (quadriceps) sérülés is hátráltatta.Philips egyébként is motivalatlan volt, az meg a legrosszabb.EazzyAmúgy milyen sérülései voltak, amióta nálatok volt?G-men

több mint 12 éve
Köszi😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tessék nézni a Bowl.hu FB oldalált: www.facebook.com/photo.php?fbid=658441597501372&set=a.358030074209194.98668.115091158503088&type=1&theater
több mint 12 éve
Ha már két másik topicban ez feljött arról mit lehet tudni hány Eagles fan van itt és kb mi a sorrend ha az egészet nézzük? Gondolom a Pats az első de talán mi se maradunk el nagyon. Csak úgy kíváncsiságból.
több mint 12 éve
Engem Matthews érdekel, mikor játszik már? 😀
több mint 12 éve
Harbor a Jets ellen az első félidőben TE a másodikban pedig WR poszton fog játszani.
több mint 12 éve
Azt hittem megcsináltam életem első meméjét, de azt mondják ez nem is meme 😊imagerz.com/QE5BDEtvAwMCUg0cFQVR
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Foles kezd a Jets ellen.mustaineMivel Vick már nem is fog játszani az utolsó preseason meccsen + a többi kezdő sem. (max. az o line...mondjuk rájuk még ráférne mert a legutóbbi produkció a tavalyi évet idézte) 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ugyanúgy térdproblémákPhilips egyébként is motivalatlan volt, az meg a legrosszabb.EazzyAmúgy milyen sérülései voltak, amióta nálatok volt?G-men
több mint 12 éve
Philips egyébként is motivalatlan volt, az meg a legrosszabb.EazzyAmúgy milyen sérülései voltak, amióta nálatok volt?
több mint 12 éve
Philips egyébként is motivalatlan volt, az meg a legrosszabb.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
és ment jamar chaney is...Végre. De nem bírtam azt a gyereket.
mondjuk ez sem volt váratlanzsojti
Jó, hetedik körös pick volt meg minden, de akkor is. Megadták neki egy csomószor a lehetőséget, ott dumált h így fogja megbánni minden csapat, aki nem választotta ki, meg úgy, aztán semmit nem tud a csávó. Blokkokról se tud lejönni. Combine-ot futja a 4,5-4,6-os 40 yardot, de meccsen úgy játszik, mint egy 5,0-ás. Bár 4-3-ban csereként még lesz keresnivalója.
Azért a Giants elleni FF-t köszönöm.
A meccs után Baldinger meg is mondta, hogy Chaney HoF MLB. 😀
több mint 12 éve
és ment jamar chaney is...Chaneyt sajnálom, volt egy egész tűrhető szezonja, amikor kiemelkedett a LB-k közül. Mondjuk ez a többieket is minősítette 😀
mondjuk ez sem volt váratlanzsojti
több mint 12 éve
azért akkor megőrülök, ha a Giants visszaveszi és ott játszani fog...
egyébként nagyon sajnálom, főleg mert így még vékonyabb a nem túl acélos hátsó alakzat (nagyon elnéznék egy új DB-et a keretben)
több mint 12 éve
Kenny Phillipset is lapátra tettük. Xtra sérülékeny volt..pedig egészségesen lett vna keresnivalója.Szerk: Jamar Chaney is követte.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Megkezdődött a keret szűkítés. Távozik: Carrier, Miller, McClam, Purcell, Remington, Shaw, Walker, Winchester és Wing A cornerback Whitley pedig Waiver/sérült listára került. A keret ezzel 78 főre szűkült, tehát holnap estig még 3 játékosnak kell távoznia.
több mint 12 éve
Már csak ezért az elkapásért megérte fentmaradni 😀
több mint 12 éve
A védelemtől összességében hasonló teljesítményre számítottam, viszont amit az offense művelt az elején, az elég kiábrándító volt. Majd a Csipcsip Csóka rendbe teszi a dolgokat, és meg sem állunk a rájátszásig. 😊Szerk.: és ha valaki lemaradt volna róla:
több mint 12 éve
Ebben a meccsben a számomra az volt a legértékesebb hogy lényegesen nem sérült meg senki. A többit hagyjuk a csütörtöki meccsnél is ez lesz. A védelem miatt asggódom de azért főleg a Sec-rt nagyon 😛dandeKetten megsérültek,
Hughes CB nek keze.
Whitley CB-nek meg térde, és szerintem ő a kövtkező ACL. Nem tudom mennyi esélye volt a keretre(szerintem nem sok), de azért sajnálom 😥
több mint 12 éve
Ebben a meccsben a számomra az volt a legértékesebb hogy lényegesen nem sérült meg senki. A többit hagyjuk a csütörtöki meccsnél is ez lesz. A védelem miatt asggódom de azért főleg a Sec-rt nagyon 😛