Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Most írják hogy legutóbb 2006-ban volt Maclinnek ACL sérülése és akkor is egy 7-7 elleni játékban sérült meg. Szerencsétlen gyerek.Shawn84Ráadásul azt hiszem 2011-es offseason-ban volt a nagyon durva betegsége is.
Most pedig pont contract-year-ben volt. De legalább majd olcsón vissza tudjuk igazolni, ha úgy gondoljuk. (Persze még nem biztos, hogy ACL...csak minden jel erre utal.)
De a két ACL az durva.
Bradley-nek is volt egy az egyetemen, abból elég jól felépült. 2008-ban isten volt...ugye Bria 😛 😀 (behúzta azt hiszem Top10-ben a köv év fantasy drafton 😀 ) de a 2009-es ACL szakadása az betett a karrierjének.
Arról nem is beszélve, hogy Bradley is kontakt nélküli edzésen szakította el az ACL-jét (Flight Night)
több mint 12 éve
Most írják hogy legutóbb 2006-ban volt Maclinnek ACL sérülése és akkor is egy 7-7 elleni játékban sérült meg. Szerencsétlen gyerek.
több mint 12 éve
Damaris meg mindenkit lenyom 😊Shawn84Valamint megvolt Avant első egykezes elkapásai is a TC-ben.
A múltra alapozva még 5-6 biztos érkezni fog tőle. 😀
több mint 12 éve
Damaris meg mindenkit lenyom 😊Maclin believes he tore his ACL.B.Graham, Kelce és JJ is kontakt nélkül szakította el az ACL-ét. Komolyan ACL-t csak így lehet elszakítani? 😀
Nagyon nem kéne ez.Shawn84
Amúgy R.Cooper vette át Maclin helyét a szélen.Bébé
több mint 12 éve
Maclin believes he tore his ACL.B.Graham, Kelce és JJ is kontakt nélkül szakította el az ACL-ét. Komolyan ACL-t csak így lehet elszakítani? 😀
Nagyon nem kéne ez.Shawn84
Amúgy R.Cooper vette át Maclin helyét a szélen.
több mint 12 éve
Simán bokaficam is lehet. Az csak pár nap náluk.Shawn84Hát vagy 5 percet ült a földön, meg sztem akkor sztem se Ő, sem pedig a társai nem így reagáltak volna. Mindenesetre remélem, hogy a próféta szól belőled. Az edzésnek kb 1 óra múlva lesz vége, talán Kelly akkor már mond vmi infót.
több mint 12 éve
Legalább 7-8 elkapó pályázik reális eséllyel a keretbe kerülni. Én 3-ban biztos vagyok a többi meg Kelly ízlésére van bízva.Azért azt beláthatjuk ,hogy az esélyei így már lényegesen megnőttek , amik szerintem eddig is nagyon jók voltak , persze ezt igazán csak Kelly tudja 😀 Szerintem így már elég sok játék időt is fog kapni. Arra azért kiváncsi vagyok hogy Maclin így mennyit fog kihagyni , az biztos hogy a legrosszabbkor történt ez a sérülés 😀Petikievak01Várj még vele. 1 meccse volt elkapóként aztán majdnem 2 év kihagyás jött sérülés miatt. Ő is simán megsérülhet. Még csak a 2. napon vagyunk.Shawn84Nah bakker. Maclin elég durván megsérült.Itt a válasz , arra a kérdésre hogy Momah be e fog férni az 53-as keretbe...Petikievak01
Kocsival kellett levinni, arcát törölközőbe temette. Peters annyit mondott, hogy nem nézett ki jól. :SBébé
több mint 12 éve
Azért azt beláthatjuk ,hogy az esélyei így már lényegesen megnőttek , amik szerintem eddig is nagyon jók voltak , persze ezt igazán csak Kelly tudja 😀 Szerintem így már elég sok játék időt is fog kapni. Arra azért kiváncsi vagyok hogy Maclin így mennyit fog kihagyni , az biztos hogy a legrosszabbkor történt ez a sérülés 😀Várj még vele. 1 meccse volt elkapóként aztán majdnem 2 év kihagyás jött sérülés miatt. Ő is simán megsérülhet. Még csak a 2. napon vagyunk.Shawn84Nah bakker. Maclin elég durván megsérült.Itt a válasz , arra a kérdésre hogy Momah be e fog férni az 53-as keretbe...Petikievak01
Kocsival kellett levinni, arcát törölközőbe temette. Peters annyit mondott, hogy nem nézett ki jól. :SBébé
Szerk.: utólag visszanézve a hangulatjelezést eléggé elrontottam ...
több mint 12 éve
Nah bakker. Maclin elég durván megsérült.Simán bokaficam is lehet. Az csak pár nap náluk.
Kocsival kellett levinni, arcát törölközőbe temette. Peters annyit mondott, hogy nem nézett ki jól. :S
Jah és a legrosszabb, hogy kontakt nélküli sérülés. Megcsinálta az elkapást, futott vissza a huddle-ba és akkor. Nem akarom osztani az észt, de az ilyen mindig úgy végződik, hogy pár hónap out. (Izomszakadás vagy ilyesmi.)Bébé
több mint 12 éve
Várj még vele. 1 meccse volt elkapóként aztán majdnem 2 év kihagyás jött sérülés miatt. Ő is simán megsérülhet. Még csak a 2. napon vagyunk.Nah bakker. Maclin elég durván megsérült.Itt a válasz , arra a kérdésre hogy Momah be e fog férni az 53-as keretbe...Petikievak01
több mint 12 éve
Nah bakker. Maclin elég durván megsérült.Itt a válasz , arra a kérdésre hogy Momah be e fog férni az 53-as keretbe...
több mint 12 éve
Nah bakker. Maclin elég durván megsérült. Kocsival kellett levinni, arcát törölközőbe temette. Peters annyit mondott, hogy nem nézett ki jól. :S
Jah és a legrosszabb, hogy kontakt nélküli sérülés. Megcsinálta az elkapást, futott vissza a huddle-ba és akkor. Nem akarom osztani az észt, de az ilyen mindig úgy végződik, hogy pár hónap out. (Izomszakadás vagy ilyesmi.)
több mint 12 éve
A nyílt edzés egyébként holnap lesz, amikor nézők is lehetnek. Gondolom akkor akár élő kép is lehetséges lenne, de az Inside Training Camp holnap is csak 9-kor fog kezdődni.
több mint 12 éve
Sajnos élőben sose adhatnak képet az edzésről, de vmi összefoglalót azért lejátszhatnak. Ennek nem örülök, de a 9es kezdésnek inkább, mert így akkor meg tudok azért nézni pár adást.
Amúgy tegnap mutatták amikor Z-alakban kellett futniuk, szal 2 irányváltás kb 8 yardon belül és közben el kellett kapni egy labdát. Egymás után volt Avant és Damaris. Hát enyhén szólva lehetett látni a különbséget. Damaris kurvajól csinálta ezeket a kis irányváltásokat. Jó hát végülis Ő ebben jó 😀 , de akkor is azért meglepő volt látni ennyire a különbséget a két játékos között.
több mint 12 éve
Igen
több mint 12 éve
és ott a főoldalon lesz rögtön?www.philadelphiaeagles.com 😀Shawn84Király , facere kitudnád majd linkelni , vagy akár ide is?Petikievak01Szerintem igen. A hivatalos oldalon tutira. Williams, Benn és BJ Cunningham ma nem fog edzeni sérülés miatt.ma lesz practice stream?Petikievak01Hát kérdés, hogy hányat tartunk meg. Ha 5-öt, akkor nagyon nehéz dolga lesz, mert DeSean - Maclin fix, én el nem bírom képzelni, hogy Avant ne maradjon, Damarisról is jó hírek érkeznek, colosnak meg ott van Cooper is. Mondjuk engem Sunshine egyáltalán nem győzött meg arról, hogy akkora fegyver lenne, nálam Őt szoríthatná ki Momah, persze ezt a teljesítményével kell majd igazolnia.EazzyÉn Bennt sem írnám le egyáltalán. Tud ő olyat amivel simán rosterre kerülhet.Shawn84
Megnéztem a menetrendet. Az edzés 18:3-0kor kezdődik, a műsor meg 20:50-kor magyar idő szerint. Tehát csak az edzés után lesz valami, ott gondolom mutatnak felvételeket is.Shawn84
több mint 12 éve
www.philadelphiaeagles.com 😀Király , facere kitudnád majd linkelni , vagy akár ide is?Petikievak01Szerintem igen. A hivatalos oldalon tutira. Williams, Benn és BJ Cunningham ma nem fog edzeni sérülés miatt.ma lesz practice stream?Petikievak01Hát kérdés, hogy hányat tartunk meg. Ha 5-öt, akkor nagyon nehéz dolga lesz, mert DeSean - Maclin fix, én el nem bírom képzelni, hogy Avant ne maradjon, Damarisról is jó hírek érkeznek, colosnak meg ott van Cooper is. Mondjuk engem Sunshine egyáltalán nem győzött meg arról, hogy akkora fegyver lenne, nálam Őt szoríthatná ki Momah, persze ezt a teljesítményével kell majd igazolnia.EazzyÉn Bennt sem írnám le egyáltalán. Tud ő olyat amivel simán rosterre kerülhet.Shawn84
Megnéztem a menetrendet. Az edzés 18:3-0kor kezdődik, a műsor meg 20:50-kor magyar idő szerint. Tehát csak az edzés után lesz valami, ott gondolom mutatnak felvételeket is.Shawn84
több mint 12 éve
Király , facere kitudnád majd linkelni , vagy akár ide is?Szerintem igen. A hivatalos oldalon tutira. Williams, Benn és BJ Cunningham ma nem fog edzeni sérülés miatt.ma lesz practice stream?Petikievak01Hát kérdés, hogy hányat tartunk meg. Ha 5-öt, akkor nagyon nehéz dolga lesz, mert DeSean - Maclin fix, én el nem bírom képzelni, hogy Avant ne maradjon, Damarisról is jó hírek érkeznek, colosnak meg ott van Cooper is. Mondjuk engem Sunshine egyáltalán nem győzött meg arról, hogy akkora fegyver lenne, nálam Őt szoríthatná ki Momah, persze ezt a teljesítményével kell majd igazolnia.EazzyÉn Bennt sem írnám le egyáltalán. Tud ő olyat amivel simán rosterre kerülhet.Shawn84
több mint 12 éve
D-Mac is kinn lesz. Ezt tweetelte: Special weekend for my me. Look forward to seeing my former teammates and the current eagles. True eagles fans come out and join#bleedgreen
több mint 12 éve
Szerintem igen. A hivatalos oldalon tutira. Williams, Benn és BJ Cunningham ma nem fog edzeni sérülés miatt.ma lesz practice stream?Petikievak01Hát kérdés, hogy hányat tartunk meg. Ha 5-öt, akkor nagyon nehéz dolga lesz, mert DeSean - Maclin fix, én el nem bírom képzelni, hogy Avant ne maradjon, Damarisról is jó hírek érkeznek, colosnak meg ott van Cooper is. Mondjuk engem Sunshine egyáltalán nem győzött meg arról, hogy akkora fegyver lenne, nálam Őt szoríthatná ki Momah, persze ezt a teljesítményével kell majd igazolnia.EazzyÉn Bennt sem írnám le egyáltalán. Tud ő olyat amivel simán rosterre kerülhet.Shawn84
Megnéztem a menetrendet. Az edzés 18:3-0kor kezdődik, a műsor meg 20:50-kor magyar idő szerint. Tehát csak az edzés után lesz valami, ott gondolom mutatnak felvételeket is.
több mint 12 éve
ma lesz practice stream?Hát kérdés, hogy hányat tartunk meg. Ha 5-öt, akkor nagyon nehéz dolga lesz, mert DeSean - Maclin fix, én el nem bírom képzelni, hogy Avant ne maradjon, Damarisról is jó hírek érkeznek, colosnak meg ott van Cooper is. Mondjuk engem Sunshine egyáltalán nem győzött meg arról, hogy akkora fegyver lenne, nálam Őt szoríthatná ki Momah, persze ezt a teljesítményével kell majd igazolnia.EazzyÉn Bennt sem írnám le egyáltalán. Tud ő olyat amivel simán rosterre kerülhet.Shawn84
több mint 12 éve
Hát kérdés, hogy hányat tartunk meg. Ha 5-öt, akkor nagyon nehéz dolga lesz, mert DeSean - Maclin fix, én el nem bírom képzelni, hogy Avant ne maradjon, Damarisról is jó hírek érkeznek, colosnak meg ott van Cooper is. Mondjuk engem Sunshine egyáltalán nem győzött meg arról, hogy akkora fegyver lenne, nálam Őt szoríthatná ki Momah, persze ezt a teljesítményével kell majd igazolnia.EazzyÉn Bennt sem írnám le egyáltalán. Tud ő olyat amivel simán rosterre kerülhet.
több mint 12 éve
Hát kérdés, hogy hányat tartunk meg. Ha 5-öt, akkor nagyon nehéz dolga lesz, mert DeSean - Maclin fix, én el nem bírom képzelni, hogy Avant ne maradjon, Damarisról is jó hírek érkeznek, colosnak meg ott van Cooper is. Mondjuk engem Sunshine egyáltalán nem győzött meg arról, hogy akkora fegyver lenne, nálam Őt szoríthatná ki Momah, persze ezt a teljesítményével kell majd igazolnia.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Momah mit alakít? Meglesz neki a roster?WyattEzt azért pár nap után nem lehet még látni. Elég sok wr van most rosteren a 3-4-5. posztért, de nem lenne rossz egy magasabb wr is az 53-as keretben. Remélem megmarad.

E-A-G-L-E-S EAGLES !