Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Nekem ilyenkor mindig nagy kérdés, hogy az offseasonban összedolgozzott tömegből mennyi ugrik le az emberről a TC és a szezon alatt. Currynél az lesz a nagy kérdés, hogy meg tud-e megbirkózni azzal, hogy 3-4 DE-ként valószínűleg több kettőzéssel kell megküzdenie. 4-3 DE-ként, egész jó volt futás ellen, de most jobban benne lesz a darálóban.A védelem áttekintése a TC első napján: philly.blog.hu/2013/07/23/edzotabor_2013_vedelem#more5419497BleedingGreenNagyon jó, köszönjük!
Én még mindig bízom Marshban, nagyon jó kezű gyerek, most pedig valóban senkit nem mondanék biztosra a kezdőben, ha bizonyít akkor Chip könnyen berakhatja, meg egyébként is sok rotáció várható. Kíváncsi leszek rá, még ezt az évet megadom neki.
Curry esetében az a kérdésem lenne, hogy egyébként is nagy hiányossága volt sebesség terén, ez a nagy súly felszedésével mennyire változott, van erről valami info?Eazzy
A CB poszt érdekes lesz. A várható kezdők nem kiemelkedő játékosok, bár a tavalyi két primadonnánál szerintem rosszabbak nem lesznek, kérdés, hogy jobbak lesznek-e.

több mint 12 éve
Tucker and Wing did not pass the Eagles conditioning test.Eagles place RB Matthew Tucker and P Brad Wing on the non-football injury list.
több mint 12 éve
Ezt próbáltam már az elején is sugallani 😊A mostani listát átrakom oda és a következő már oda írja fel magát legyen szíves. A topik linkje:
több mint 12 éve
Szerintem a fantasy topicban folytassuk 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
itt ugyan totomario néven futok, de: Michael
több mint 12 éve
Fazektom23
13
Shawn - Tullamore Dew'sMardel - MaRdel's Beasts
Rataxes - Rata's Rhinos
Newman - Debrecen Superheroes
Fazektom23
több mint 12 éve
Rataxes - Rata's Rhinos
Newman - Debrecen Superheroes
több mint 12 éve
Rataxes - Rata's Rhinos
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Az Eagles Fantasy Liga idén is megrendezésre fog kerülni. Az idei a 3. szezonunk lesz, melynek végén a győztes ismét ajándékkal lehet gazdagabb. Aki szeretne az idei bajnokságba indulni az iratkozzon fel a listára, aki pedig tavaly is részt vett az a csapatnevét is írja a Nicknév után. Így:Shawn - Tullamore Dew's
Szerk:
Közben átraktam ezt az Eagles Liga topikba. Ott van az igazi helye. Itt megtaláljátok:
több mint 12 éve
Szerintem ezért csinálnak de-t belőle, oda talán kevésbé fontos a sebesség mint 4-3 deként volt, olb-ként lett volna.RataxesMeg azért nagyjából atletikus volt 265 fonttal is. 40 yardja lassú volt (kb 4,8), de combine-on a 3-cone-nál övé volt a leggyorsabb idő a DE-k közül. (Pl Dion Jordan idejénél is gyorsabban csinálta végig a gyakorlatot) Szal talán még ezzel a plusz 15-20 fonttal is gyors lesz a 3-4-es DE-k között.
több mint 12 éve
Szerintem ezért csinálnak de-t belőle, oda talán kevésbé fontos a sebesség mint 4-3 deként volt, olb-ként lett volna.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
A védelem áttekintése a TC első napján: philly.blog.hu/2013/07/23/edzotabor_2013_vedelem#more5419497BleedingGreenNagyon jó, köszönjük!
Én még mindig bízom Marshban, nagyon jó kezű gyerek, most pedig valóban senkit nem mondanék biztosra a kezdőben, ha bizonyít akkor Chip könnyen berakhatja, meg egyébként is sok rotáció várható. Kíváncsi leszek rá, még ezt az évet megadom neki.
Curry esetében az a kérdésem lenne, hogy egyébként is nagy hiányossága volt sebesség terén, ez a nagy súly felszedésével mennyire változott, van erről valami info?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
A védelem áttekintése a TC első napján: philly.blog.hu/2013/07/23/edzotabor_2013_vedelem#more5419497BleedingGreenjó kis összefoglaló
nagyon kíváncsi leszek az idei D-re (nevek/poszt alapján talán lehetne jobb, na de még ez is alakulhat)
több mint 12 éve
A védelem áttekintése a TC első napján: philly.blog.hu/2013/07/23/edzotabor_2013_vedelem#more5419497

több mint 12 éve
Első érkezők:
Poyer,Knott,Wolff

Momah szokja a médiát

Bamiro

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Ok bocs nem kattintottam rá.....
több mint 12 éve
Pont 6 hozzászólással ezelőtt hívta fel Deny is erre a figyelmet.....Párat én is átfutottam a hivatalos oldalon , de nem mindenkiét. Sztem pont jó itt is olvasgatni pár új és leendő kedvencről magyarul....meg amúgy sincs még sok hír. Offseasonban pont jó ....

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Tudom bárki rákereshet megnézheti ha akarja de mégis hadd legyen itt közvetlenül annak, akit érdekel:prod.static.eagles.clubs.nfl.com/assets/docs/PDF_TrainingCamp_071913.pdf
Ezzel persze nem Bébé s a többiek munkáját akarom rontani remélem nem gond, hogy betettem 😀
több mint 12 éve
Azziranohoz még annyit érdekességként, hogy Vinny Curry-t is edzette egy évig egyetemen. (talán ezért is van meg a bizalom )GreengoRáadásul akkor 3-4-ben is játszottak Curry-ék.
Igaz másik oldalról nézve Curry akkor még újonc volt az egyetemen és egész szezonban összesen 9 tackle-t, 0,5 sack-et és 1 FF-t ért el.
több mint 12 éve
Azziranohoz még annyit érdekességként, hogy Vinny Curry-t is edzette egy évig egyetemen. (talán ezért is van meg a bizalom )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Akkor hogyan is néz ki a szűkebb edzői-kar, tényleg csak röviden, ha netántán vki elfeledkezett volna róla:HC: Chip Kelly
OC: Pat Shurmur
DC: Bill Davis
ST: Dave Fipp
2008-tól van az NFL-ben, 3 évig a 49ers-nél volt ST segédedző, az elmúlt 2 szezonban pedig a Miami-nál. A Dolphins ST-je elég jó volt az elmúlt 2 évben úgyhogy reméljük valamit csak sikerült ellesnie.
A jó hír az, hogy nagy eséllyel még egy kiugró szezon esetén se vinnék el HC-nak egyikőjüket sem és sztem egy ideig egyikőjük se akar az lenni, szal a következő 2-3 szezonban ha nem akarjuk, akkor nem fog változni a fő edzők személye.
QB-coach: Bill Lazor
Elmúlt 3 szezonban a Virginia egyetem OC-ja és QB-coacha volt. Most újra visszatér az NFL-be.
RB-coach: Duce Staley
Végre 100%-osan foglalkozhat a futóinkkal. Nagyon örülök ennek a kinevezésnek.
WR-coach: Bob Bicknell
2007-től van az NFL-ben, elmúlt 3 szezonban TE, majd WR edző volt a Bills-nél.
TE-coach: Ted Williams
Staley mellett Ő maradt hírmondónak. ’95 óta dolgozik a csapatnál és az első két szezonjában ugyancsak a TE-ket edzette.
OL-coach: Jeff Stoutland
Most kerül be az NFL-be, az Alabamánál csinált pár jó dolgot.
DL-coach: Jerry Azzinaro
Kelly-vel már Oregonban is együtt dolgoztak, valamint Ő az Assistant HC is.
ILB-coach: Rick Minter
Ő is új lesz az NFL-ben. Elmúlt 2 szezonban a Kentucky DC-je volt.
OLB-coach: Bill McGovern
Ismét egy újonc. 2009-től a Boston College DC-je és LB-coacha volt.
DB-coach: John Lovett
Bármi meglepő Ő sem edzősködött még az NFL-ben. Tavaly a Texas Tech DB-edzője volt.
Jah és persze Shaun Huls, aki a Sports Science Coordinátorunk. Korábban a Haditengerészet erőnléti edzője volt.
több mint 12 éve
Na az nem lenne nagy probléma ha von miller nem játszhatna ellenünk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ma érkeznek meg a rookiek plusz még Vick, Foles, Dixon, James Casey, Derek Carrier, B.J. Cunningham, Chris McCoy és Eddie Whitleya TC-re.
több mint 12 éve
Brandon Graham - DEEgyébként, ha valaki türelmetlen kivárni Bébé fordításait, vagy csak sok az ideje, itt tudja látni összeset: legacy.philadelphiaeagles.com/eagles_files/html/graham_1.html
Anyukája az egyik hőse. Édesanyját fiatal korában leukémiával diagnosztizálták, de sikerült legyőznie. Azt mondták neki, hogy sohase lehetnek gyerekei, ehhez képest négy gyermeke van.
Imád szaltókat csinálni. Egymásután 10 is megy neki. Megígérte, ha majd egyszer TD-t ér el az NFL-ben, akkor szaltókkal fog ünnepelni. (...)Bébé
több mint 12 éve
Én Foles-ra szavaztam részben emiatt a cikk miatt is: www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/why-foles-will-be-eagles-starting-quarterbackMondjuk itt az lehet a buktató, hogy eddig csak 6 meccsen kezdett.
A cikkből egy kis érdekesség: eddig a franchise történetében 3 QB nyomott végig 16 meccset egy szezonban, Ron Jaworski (ötször), Donovan McNabb (négyszer) és Randall Cunningham (háromszor). A legutóbbi 22 szezonból csupán négyszer fordult ilyen elő.