Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Néztem a tegnapi napról az összefoglalást. Kelly roppant elégedett DeSean-al, a tegnapi nap showját is Ő csinálta valami eszméletlen elkapással. Azt mondták, hogy nagyon jól teljesített a fizikai felmérőkön is, és Chip nagyon örül, hogy amikor elment szünetre, és megbeszélték, hogy hogyan készüljön, azt tökéletesen végre is hajtotta. Kelly szerint a csillagos ég a határ neki, ha Ő úgy dönt, hogy Ő is akarja.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Part IIwww.youtube.com/watch?v=2IdoCLk3kCo
Ráadásul a 15. másodpercnél is majdnem azt mondta, hogy masszázs 😀
több mint 12 éve
Először 2 meccsről beszéltek. Remélem nem jut eszébe Godellnek.Peters eltiltásáról tudtok valamit? Volt már róla hír?Shawn84ha lépni szeretett volna vmit az NFL, azt már rég tudnánk, szerintem megúszta.kristof
több mint 12 éve
Azért bíztató amit most Kelly mond Petersről, hogy néha edzésen még Ő is ámul-bámul, hogy ekkora méretekkel valaki hogy lehet ilyen agilis. Azt mondja, hogy teljesen ugyanúgy kezelik, mint mindenki mást, szóval 100%-os.Á, óriási, mai napig megunhatatlan
Azt mondja Chip: "we are talking about practice" 😀 Erről beszélgethetne kicsit Iversonnal 😀
szerk.: azért amellett, hogy bírom Andy bát, mégis olyan jó végre, hogy érdemes az edző szavait figyelni, mert értelmes infokat is mond 😀Eazzy
Na meg persze ez is

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Peters eltiltásáról tudtok valamit? Volt már róla hír?Shawn84ha lépni szeretett volna vmit az NFL, azt már rég tudnánk, szerintem megúszta.
több mint 12 éve
Jarvis Jenkins a Redskins DE sem fog játszani ellenünk. Nem rossz hír. Peters eltiltásáról tudtok valamit? Volt már róla hír?
több mint 12 éve
Azért bíztató amit most Kelly mond Petersről, hogy néha edzésen még Ő is ámul-bámul, hogy ekkora méretekkel valaki hogy lehet ilyen agilis. Azt mondja, hogy teljesen ugyanúgy kezelik, mint mindenki mást, szóval 100%-os.És ezzel együtt kb. semmi olyat nem tudsz meg amit nem kellene tudnod.
Azt mondja Chip: "we are talking about practice" 😀 Erről beszélgethetne kicsit Iversonnal 😀
szerk.: azért amellett, hogy bírom Andy bát, mégis olyan jó végre, hogy érdemes az edző szavait figyelni, mert értelmes infokat is mond 😀Eazzy
több mint 12 éve
Azért bíztató amit most Kelly mond Petersről, hogy néha edzésen még Ő is ámul-bámul, hogy ekkora méretekkel valaki hogy lehet ilyen agilis. Azt mondja, hogy teljesen ugyanúgy kezelik, mint mindenki mást, szóval 100%-os.Azt mondja Chip: "we are talking about practice" 😀 Erről beszélgethetne kicsit Iversonnal 😀
szerk.: azért amellett, hogy bírom Andy bát, mégis olyan jó végre, hogy érdemes az edző szavait figyelni, mert értelmes infokat is mond 😀
több mint 12 éve
De hát Foles nem agilis QB és egyáltalán nem illik bele Kelly rendszerébe..."Kelly: If I called 20 read options with Nick Foles in the game, you should probably fire me."
- Peters garantálta, hogy a tavalyinál több győzelmünk lesz. 😀
Amúgy Kelly teljesen el van ájulva Peters-től. Valamint az Oline-coachunk, Stoutland az egyetemen a játékosainak, mindig Peters-ről mutatott videókat.
- Watkins nehezen dolgozta fel, hogy nem Ő a kezdő, de azt mondta, hogy csak saját magát hibáztathatja.
- Cary Williams szedett össze egy kisebb sérülést a lábában. Lehet, hogy majd pár napot ki fog hagyni. Azt mondta, hogy ennek ellenére meccs-szituban játszana.
több mint 12 éve
Telt ház előtt edz a csapat. A hivatalos oldalon este 9-től lesz élő adás az edzésről.
több mint 12 éve
Jövök én is TC beharangozóval. A támadók I. philly.blog.hu/2013/07/26/edzotabor_2013_tamadok_i
több mint 12 éve
Toddfather új sérója mindent visz. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Hali!Régen fordítottam már, így most kaptok egy keveset:
philly.blog.hu/2013/07/24/training_camp_interjuk#more5423365
több mint 12 éve
Az valamelyik másik csapatnál lesz 😛és vasárnap lesz az első teljes felszereléses edzés.BébéA Lincolnon majdnem telt ház előtt. És még panaszkodnak, hogy nem fogynak a jegyek 😀manbearpig
több mint 12 éve
és vasárnap lesz az első teljes felszereléses edzés.BébéA Lincolnon majdnem telt ház előtt. És még panaszkodnak, hogy nem fogynak a jegyek 😀
több mint 12 éve
Én minden évben úgy érzem hogy playoffba megyünk és meg sem állunk a Superbowlig ... Aztán november felé meg csak nevetnek rajtam a barátaim... 😀Végre zajlik az élet, reméljük nálunk meg sem áll február elejéig 😀dandeVajon Chip esetében végre félredobhatjuk, hogy "ha idén nem is, majd jövőre" slágert? Azért gyanítható, hogy idén még minimum szükséges lesz.Eazzy
több mint 12 éve
Végre zajlik az élet, reméljük nálunk meg sem áll február elejéig 😀dandeVajon Chip esetében végre félredobhatjuk, hogy "ha idén nem is, majd jövőre" slágert? Azért gyanítható, hogy idén még minimum szükséges lesz.
több mint 12 éve
Végre zajlik az élet, reméljük nálunk meg sem áll február elejéig 😀
több mint 12 éve
Gondolom van erről szabály. Nem véletlenül edzett külön.Tucker ott van. A többiektől külön edz. Deuce Staleynek meg mára nem maradt futója 😊Shawn84De a tesztet pénteken újra megpróbálják, hogy végre a csapattal együtt edzhessen.
Bár kíváncsi leszek, hogy szombatig tényleg mellőzni fogják-e.Bébé
több mint 12 éve
Tucker ott van. A többiektől külön edz. Deuce Staleynek meg mára nem maradt futója 😊Shawn84De a tesztet pénteken újra megpróbálják, hogy végre a csapattal együtt edzhessen.
Bár kíváncsi leszek, hogy szombatig tényleg mellőzni fogják-e.
több mint 12 éve
Tucker ott van. A többiektől külön edz. Deuce Staleynek meg mára nem maradt futója 😊
több mint 12 éve
Nekem ilyenkor mindig nagy kérdés, hogy az offseasonban összedolgozzott tömegből mennyi ugrik le az emberről a TC és a szezon alatt. Currynél az lesz a nagy kérdés, hogy meg tud-e megbirkózni azzal, hogy 3-4 DE-ként valószínűleg több kettőzéssel kell megküzdenie. 4-3 DE-ként, egész jó volt futás ellen, de most jobban benne lesz a darálóban.BleedingGreenÚjságíróktól olvastam ilyet (aztán, hogy Ők mennyire tudják azt nem vágom 😀 ), de 5 fontokat szoktak írni ilyenkor. Mármint, hogy annyit adnak le.
Amúgy a veteránok pénteken érkeznek (akkor újra próbálkozhat Tucker és Winger) és vasárnap lesz az első teljes felszereléses edzés.
Igaz azóta már bevezetették az új CBA-t, ami kevesebb meg kevésbé megterhelő edzéseket jelent, szóval lehet, hogy kevesebb jön le.
több mint 12 éve
Majd csekkold a mail fiókodat.Nekem ilyenkor mindig nagy kérdés, hogy az offseasonban összedolgozzott tömegből mennyi ugrik le az emberről a TC és a szezon alatt. Currynél az lesz a nagy kérdés, hogy meg tud-e megbirkózni azzal, hogy 3-4 DE-ként valószínűleg több kettőzéssel kell megküzdenie. 4-3 DE-ként, egész jó volt futás ellen, de most jobban benne lesz a darálóban.A védelem áttekintése a TC első napján: philly.blog.hu/2013/07/23/edzotabor_2013_vedelem#more5419497BleedingGreenNagyon jó, köszönjük!
Én még mindig bízom Marshban, nagyon jó kezű gyerek, most pedig valóban senkit nem mondanék biztosra a kezdőben, ha bizonyít akkor Chip könnyen berakhatja, meg egyébként is sok rotáció várható. Kíváncsi leszek rá, még ezt az évet megadom neki.
Curry esetében az a kérdésem lenne, hogy egyébként is nagy hiányossága volt sebesség terén, ez a nagy súly felszedésével mennyire változott, van erről valami info?Eazzy
A CB poszt érdekes lesz. A várható kezdők nem kiemelkedő játékosok, bár a tavalyi két primadonnánál szerintem rosszabbak nem lesznek, kérdés, hogy jobbak lesznek-e.BleedingGreen