Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
"A podcastben is említett OT, Mike Bamiro a Philly-hez szerződött" - bowl.hu twitter
 www.bleedinggreennation.com/2013/7/16/4529426/philadelphia-eagles-to-sign-stony-brook-ot-michael-bamiroRataxes
Mit kell róla tudni?
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
"A podcastben is említett OT, Mike Bamiro a Philly-hez szerződött" - bowl.hu twitter
 www.bleedinggreennation.com/2013/7/16/4529426/philadelphia-eagles-to-sign-stony-brook-ot-michael-bamiro

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Gondolom azért, mert nagyon kevés snapet játszott Graham, azalatt viszont marha jó grade-et kapott, köszönhetően a csöcsös (n1 RT), agyonszopatásának 😊

több mint 12 éve
Akkor ez van 😊 A tavalyi éve azért nem volt akkora durranás Shadynek az az előttivel szemben, sérülés is volt, meg hát a fal sem segítette annyira a munkáját. Szerintem a 32 kezdő futó közül max 3-4 kap elit minősítést, és Shady tavaly nem volt eredményességben top 4-es sajnos. Remélhetőleg idén robbantani fog 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Épp most írtam a megfelelő topicba, én a képet akartam volna kivenni hogy ne legyen bent kétszer 😊Rataxes
Közben látom, hogy Facebookon kivették a kérdezés lehetőségét. Nálam sincs sehol.
több mint 12 éve
Épp most írtam a megfelelő topicba, én a képet akartam volna kivenni hogy ne legyen bent kétszer 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Csak nálam nem működik a szerkesztés gomb? Nem tudom javítani a helyesírási hibát. Másnál?
több mint 12 éve
Nem találom sajnos hogy hol lehet ilyet kiírni a facebook oldalon... Pedig régen megvolt 😊

Más: sorra kerültünk a PFF-es DC értékelésnél:

Illetve itt a szöveg is hozzá 😊
Szerintem nagyjából korrekt, bár ha DJax HQ WR akkor Maclin is megérdemelt volna egy átlag feletti jelzőt. Elég jó kis O-falunk lehet idén ha LJ beválik.
Amit nem értek: ha Grahamet elit-közelinek tartja a cikkíró (amit meg is jegyez), akkor miért nem Őt tette Trent helyére? Mennyivel ígéretesebb 3-4 OLB-nek Trent Cole mint Brandon Graham?Rataxes
Gyorsabb voltam D: Kérdést majd kiteszem. Nálam amúgy megbukott ez az értékelés mivel Shadyt nem tartják elitnek. Pedig ha ő nem az akkor nemtom ki.
több mint 12 éve
Nem találom sajnos hogy hol lehet ilyet kiírni a facebook oldalon... Pedig régen megvolt 😊

Más: sorra kerültünk a PFF-es DC értékelésnél:

Illetve itt a szöveg is hozzá 😊
Szerintem nagyjából korrekt, bár ha DJax HQ WR akkor Maclin is megérdemelt volna egy átlag feletti jelzőt. Elég jó kis O-falunk lehet idén ha LJ beválik.
Amit nem értek: ha Grahamet elit-közelinek tartja a cikkíró (amit meg is jegyez), akkor miért nem Őt tette Trent helyére? Mennyivel ígéretesebb 3-4 OLB-nek Trent Cole mint Brandon Graham?

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
A PFF értékelése
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehetne egy szavazás, hogy ki lesz a kezdő QB 😉greenboy
Inkább arról ki nem 😛
több mint 12 éve
greenboy Philadelphia Eagles 279
Lehetne egy szavazás, hogy ki lesz a kezdő QB 😉
több mint 12 éve
Már csak 1 hét és TC.

Kelly az Oregon HC-ként 7 meccset veszített. Könnyen elképzelhető, hogy ez már az első szezonban meglesz neki. 😀Bébé
Az még sima PO hely 😛
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Már csak 1 hét és TC.

Kelly az Oregon HC-ként 7 meccset veszített. Könnyen elképzelhető, hogy ez már az első szezonban meglesz neki. 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊jjncaa
Egy picit lehetne zöldebb, vagy valamilyen sötét zöld csík, kontúr, de köszönjük 😀
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Nálam még véletlenül se. McNabb - Eagles. Kész ennyi.Shawn84
fordítva. tudom én hogy miattam lett mindenki Eagles drukker 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Dennis Dixon – QB
Kétszeres Super Bowl győztes irányító. 😀
2007-ben az Oregon-on már dolgozott együtt Kelly-vel. Abban az évben több Heisman Trophy jelölést is begyűjtött, annak ellenére, hogy a szezon utolsó meccseit ki kellett hagynia keresztszalagszakadás miatt.
2003-ban, majd 2007-ben is kiválasztották a baseball drafton. 2007-ben a rookie ligában 28 meccset játszott, de elég rosszul ment neki, így inkább visszatért az egyetemre végzős évére. Boykin-hoz és Curry-hez hasonlóan Ő is nagy cipő-fan. Szinte mindennap új cipőt vesz fel.
Kedvenc csapat és sportoló gyerekként: Raiders, Lakers és Bo Jackson
Jelenlegi kedvenc sportolója: Kobe Bryant
Kedvenc filmek: Srácok, Szemtől szemben
Kedvenc sorozat: 24, Szökés
Hobby: bowling

Jon Dorenbos – LS
Vannak benne hibák, de aránylag jól össze van foglalva.
 philly.blog.hu/2010/05/14/portre_jon_dorenbos_ls
Annyi kiegészítés, hogy amikor az UTEP-nek kellett LS, akkor küldött magáról highlights videót az egyetemnek, akiknek tetszett és leigazolták. Természetesen nem Ő volt rajta a videón. 😀 De így volt még pár hete, hogy megtanuljon normálisan snap-elni. 😀
Személy, akivel legszívesebb vacsorázna együtt: ALF és Todd Herremans 😀
Kedvenc sorozat: Modern család

Zach Ertz – TE
1988-óta nem draftoltunk ilyen korán TE-t. (akkor 1/13asként érkezett hozzánk Keith Jackson)
Apukája a Lehigh Egyetemen focizott 1981-1984 között.
Középiskolában többször foglalkozott vele külön a négyszeres Pro Bowl-er TE, Brent Jones valamint az egyetemválasztásban is segített neki.
Van egy bernáthegyije, Apollo.
Személy, akivel egy nap erejéig helyet cserélne: Kobe Bryant
Bakancslista: skydiving
Kedvenc könyv: Lone Survivor (Az egyetlen túlélő)
Kedvenc sorozat: Modern Család

Bradley Fletcher – CB
Anyukája egyedül nevelte fel Őt és három testvérét.
A Rams-nél minden egyes hazai meccsre 20 jegyet adományozott egy gyermek alapítványnak.
Húsvétkor pedig jelmezbe bújt és ajándékokat vitt a beteg, főleg rákos gyerekeknek.
Foci mellett imád kosárlabdázni.
Kedvenc sportolója: Barry Sanders
Hobby: sakk
Kedvenc sorozata: Family Guy

Nick Foles – QB
Austinban született, ahol a futball, főleg a középiskolás foci elég nagy dolog.
Szinte labdával a kezében látta meg a napvilágot. Születése után egy héttel van róla egy fotó ahol egy labdát tart a kezében és érdekesség, hogy már akkor úgy fogta meg a labdát, ahogy most is fogja.
Kedvenc sportolók gyerekként: John Elway és Michael Jordan
Kedvenc könyv: Kutyabajok (Where the Red Fern Grows)
Kedvenc film: Scooby Doo (az animációs)
Kedvenc sorozat: NCIS, CSI
Meccsek előtt mindig a Bibliát olvassa.
Újoncként a Michigan State-en, Brent Celek öccse, Garrett volt a szobatársa.
Középiskolában Drew Brees rekordjait döntötte meg.
Középiskolában három évig kezdő volt a kosárcsapatban valamint kétszer Őt választották meg MVP-nek is.

Clifton Geathers – DE
Futballcsaládból származik, az apja, nagybátyja és két tesója is töltött el időt az NFL-ben.
A bátyja Robert Geathers a Bengals DE-je már 9 éve, az öccse Kwame (DE) pedig idén került a Chargers-hez UDFA-ként.
Apukája, aki ugyancsak a védőfalban játszott 3. körös pick volt, de sérülés miatt soha nem léphetett pályára az NFL-ben.
Nagybátyja, aki meglepő módon DL volt, 13 évig játszott az NFL-ben, 2x-es Super Bowl győztes és összesen 66x sackelte az ellenfélek irányítóit.
Általában 3600 méter magasan szokott edzeni.
Nagyon szeret vadászni és horgászni.
Bakancslista: grizzly-re vadászni
Kedvenc film: Rambo
Kedvenc sportoló gyerekként: Michael Vick
több mint 12 éve
Hosszabb elemzés a QB-szituról az nfl.com-on:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/cqxh1rfacssgaa9kqani
Eagles' QB battle: Michael Vick, Nick Foles or Matt Barkley?
Michael Vick, Nick Foles and Matt Barkley offer three different skill sets for Chip Kelly. What would the Philadelphia Eagles look like with each quarterback under center? Bucky Brooks breaks it down.

Szintén nfl.com: backup QB power rankingben a hatodik helyen végeztünk 😊
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/vkwe8yxyt5h8lrfvv2na
Ranking the NFL's backup quarterbacks
After ranking the NFL's starting quarterbacks from top to bottom, it's time to rate the guys behind the guys. Marc Sessler examines the league's backup passers.

Az első QB cikkhez hasonló elemzés a tight endekről:
 the700level.com/eagles/five-tough-questions-for-eagles-training-camp-tight-end/

És mégegy a TE/FB posztról:
 www.pennlive.com/sports/index.ssf/2013/07/philadelphia_eagles_training_c_3.html

Némi spekuláció: kell-e nekünk Kerry Rhodes? Én örülnék neki, egyelőre a mennyiség veri a minőséget 😊
 www.bleedinggreennation.com/2013/7/12/4516344/could-kerry-rhodes-be-on-the-eagles-radar

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Már csak 11 nap TC-ig.

Lane még mindig nem rendelkezik szerződéssel, de ez annyira nem para, mert a 32 első körösből eddig csak 20an írtak. Valamint a Top5ből Eric Fisher és Dion Jordan se írt még alá.

Ike Reese-nek egykori LB-nknek és ST-sztárunknak jól sikerült az egyik estéje 😀
 deadspin.com/this-sure-looks-like-ike-reese-passed-out-at-a-bar-in-p-720600229
több mint 12 éve
Egy jó kis cikk magyarul:  nflhistory.blog.hu/2013/07/08/lxxii_4
Ha valaki ismeri a tettest, köszönje meg neki.
több mint 12 éve
Nálam még véletlenül se. McNabb - Eagles. Kész ennyi.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Nem én voltam ugyan, de nálam is zsír ez: Iverson - 76ers - Eagles

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Sokat mondtam, hogy szeretnék ilyen/ilyesmi topikot és végre lett is egy, de sajnos annyira nem felkapott.
 bowl.hu/forum/amerikai_futball/tudtad-e?oldal=0

Régi fórumon is volt ilyen, ha jól emlékszem.Bébé
Jah, akkor valami ínycsiklandóbb cím kellene, - civilapályán, -emberamezalatt, - mindenttudniakarok.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Jah ez az elkövető pedig ki volt? Sürgősen jelentkezzen. 😀
Tegnap este amikor olvastam az ágyban, nagyon megörültem neki.
Nálam is végülis ugyanez az út. Iverson-->Philadelphia

Tom from Hungary
"I have been an Eagles fan since February 6, 2005. On that day I sat down in front of my TV at roughly 1 a.m. to watch Super Bowl XXXIX. I had never seen an NFL game before, I did not know anything about the game itself besides the fact that the Super Bowl every year is a real big deal in the US. After the game I thought to myself: "I don't know what I just saw, but it was pretty spectacular and actually - without knowing the rules or the players - interesting".

I always liked the 76ers, even as a kid, mostly because of Allen Iverson, so it was natural for me to pull for Philadelphia in the Super Bowl. Unfortunately, things did not work out the way they should have that day, it meant little to me then, means a helluva lot more know.

The reason why I only became a fan in 2005 is that the first NFL season they broadcasted here in Hungary was maybe the 2003 season, so the game itself in the early 2000s was relatively new to Hungarians, as it was to the whole Eastern (and maybe Central) European region. Also, I was a teenager back then, and in Europe most teenagers are soccer fans. This might actually be changing a bit these days. NFL is really growing in Europe as you may already know, actually we have a site here in Hungary that covers the Eagles with OTA and minicamp coverage etc., albeit according to the number of Facebook likes only a few hundred Hungarian Eagles fans are dedicated enough to read that site regularly, but I'm sure there are thousands of Eagles fans in Hungary. I am one of them. Igglesblitz and Eaglesblog have been my daily go to sites for quite a while now, so all I can say to you Tommy is: thank you and keep up the good work!"
Ide írt kommentet:
 igglesblitz.com/2013/07/being-an-eagles-fan/