Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
nekem is spanom lenne (Batigol) 😀 node Orbán Viktorral vacsizni?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Nemtom, de haverok lennénk, én is argentin fan vagyok / Batistuta fan voltam 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Henery sokkerezett, vagy mi, miez a zargentin beütés? Megmiez a nyalizás?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Naná, hogy minket vesznek ebben megint előre 😛 még két másik párharccal is részt veszünk benne:több mint 12 éve
Brandon Graham - DEAnyukája az egyik hőse. Édesanyját fiatal korában leukémiával diagnosztizálták, de sikerült legyőznie. Azt mondták neki, hogy sohase lehetnek gyerekei, ehhez képest négy gyermeke van.
Imád szaltókat csinálni. Egymásután 10 is megy neki. Megígérte, ha majd egyszer TD-t ér el az NFL-ben, akkor szaltókkal fog ünnepelni.
Kedvenc játéka gyerekként: Ray Lewis
Kedvenc sorozat: Kaliforniába jöttem
Bakancslista: skydiving
Középiskolában jó atléta volt. Focizott, kosarazott, súlyt lökött, 100 méteren 10,9 másodperc, 200 méteren pedig 23,5 másodperc a rekordja.
Detroit szülötte, szóval nem meglepő, hogy kiskorában hatalmas Red Wings és Lions fan volt.
Ő is megszállott cipőgyűjtő.
Clay Harbor – TE
Az egyetemen a „másodosztályban” játszott.
Kedvenc csapat és sportoló gyerekként: Chicago Bears, Bulls, Cubs, Blackhawks, Michael Jordan és Jerry Rice
Aktív sportolók közül: LeBron James, Dwyane Wade, Derrick Rose, Tony Gonzalez
Kedvenc sorozat: Trónok harca, Törtetők, Walking Dead, True Blood
Kedvenc film: Scorsese filmjei
Személy, akivel helyet cserélne egy napig: Usain Bolt
Személy, akivel együtt vacsorázna: Barack Obama
Bakancslista: Még sohasem volt külföldön, úgyhogy szívesen körbeutazná a világot.
Egy évvel idősebb bátyjával együtt játszott a Missouri State-en.
Alex Henery – K
Személy, akivel együtt vacsorázna: Barack Obama
Személy, akivel helyet cserélne egy napig: GM Howie Roseman 😀
Kedvenc csapat, sportoló gyerekként: Argentin nemzeti válogatott és Gabriel Batistuta
Aktív sportolók közül: Lionel Messi
Kedvenc film: Patch Adams
Kedvenc könyv: 10-minute toughness
philly.blog.hu/2011/05/09/portre_alex_henery_k_p_nebraska
nflscout.blogter.hu/449244/jatekosportre_-_the_skinny_assassin
15 perces highlights videó Henery-ről:
www.youtube.com/watch?v=LZBjpuUFhJ4
Todd Herremans – OT
Beceneve: Toddfather
Ha nem focizna, akkor építész lenne.
Hobby: horgászat, golf, különböző vízi sportok
Akivel egy nap erejéig helyet cserélne: Richard Branson
Kedvenc csapat, sportoló gyerekként: Chicago Bulls, Michael Jordan, Emmitt Smith
Kedvenc zeneszám: www.youtube.com/watch?v=sMmTkKz60W8
Kedvenc könyv: Mind Techniques and Methods of the Modern Day Ninja
Kedvenc film: A nagy Lebowski, Testvérbosszú, A híres – Ron Burgundy legendája, Az örök kaszkadőr
Van egy saját alapítványa.
Szülei tanárok. Nem meglepő, hogy Ő is elég jó diák volt, matek volt az erőssége. Egyetemen nem kellett matekórára bejárnia, mert már a középiskolában megtanulta, megtanították neki azt,ami kellett volna az egyetemen.
Kedvenc támadófalembere: Evan Mathis – „Nem szupertehetséges, de mindig kihajtja magát a pályán. Nagyon szeretem nézni a játékát”
Brandon Hughes – CB
Személy, akivel együtt vacsorázna: Jézus – „Megkérdezném tőle, hogy miket csinált, mondott még, amiket nem dokumentálták a Bibliában”
Eléggé hasonlít Derek „Boobie Miles” Luke-ra.
Kedvenc film: Bármi amiben Denzel Washington játszik
Kedvenc sorozat: Esküdt ellenségek
Hely, amelyet szívesen meglátogatna: New York
Kedvenc könyv: Danger on Panther Peak – Bill Wallace
Foci mellett imád írni, valamint nagyon szeretne megtanulni zongorázni. Egyetemen járt is különórákra, de a focival nem tudta összeegyeztetni.
Nagyon fontosnak tartja a magabiztosságot. Szerinte a futball 80%-ban múlik a magabiztosságon, hogy mennyire hiszel magadban és 20% múlik a képességeken.
Meccsek előtt mindig 15-20 percig Gospel zenét hallgat.
Kiskorában nagy Chicago Bears és Marty Booker fan volt.
több mint 12 éve
Az nfl.com-os statok alapján ha csak az Eaglesnél eltöltött éveket vesszük figyelembe akkor completition percentage-ben veri szerintem McNabbet (aki e szerint a régebbinek tűnő link szerint ratingben és %-ban is franchise recorder volt)... Így ránézésre 60% körül lehet az átlaga, D-Mac meg a 11 szezonjában 7-szer is 60 alatt volt. A QB rating kiszámolását most nem vállalom, de a 2010-es 100,2-es stat eléggé megdobhatja az átlagot, elképzelhető hogy itt is ő vezet. De azt azért figyelembe kell venni hogy nála kisebb a mintavételi tartomány 😊Azt mondjuk nem hiszem hogy manipulálnák a médiát, mi okuk lenne rá? 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Michael-Vick-Ready-For-QB-Battle/1e99d841-f802-43c5-8f9f-026db83c3197 Itt azt írják hogy vick a franchiseunk all time Qb rating vezetője , és pontosságban is ő az all time leader.... Ez igaz lenne vagy manipulálják a médiát?
több mint 12 éve
Rossz a kérdés, inkább az lenne a jó (ha nincs sérülés), ki lesz az utolsó meccsen (esetleg utána) a kezdőÉs én Barkleyra szavazok 😊

több mint 12 éve
Én Dennis Dixon képviseletében szavaztam a valaki másra. Nehogy már a kutyaütő elkényelmesedjen. Ha bejön, berúgok a tiszteletére!ulpianusén is rá szavaznék, de szerintem van esélye is erre
nagyon remélem 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Egyébként itt nyomon követhető az eredmény: docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdG1SYXNnOTltTHJwTXlnR2NuUnNBQ0E&usp=sharingRataxesAnyámnak gyorsan változik a véleménye, tegnap még Vickre szavazott, ma már Folesra 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
lehet, hogy folesban hosszútávon több a perspektíva, de vickről még így is több jó emlék ugrik bejorgeHát az lenne a ciki, ha nem Vickről ugrana be több jó emlék az évtizedes karrierjével szemben az újonc csereirányító Folessal 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
lehet, hogy folesban hosszútávon több a perspektíva, de vickről még így is több jó emlék ugrik be. illetve a múlt szezont mindenki felejtené, foles meg csak ott tudta megmutatni magát, szóval ez inkább érzelmi döntés, mint racionális.de ha dixonnal csinálunk egy 12-4-es szezont, úgy, hogy barkley párszor beugrik... szóval felőlem mehet, akkor berúgok én is, sokszor.
több mint 12 éve
Én Dennis Dixon képviseletében szavaztam a valaki másra. Nehogy már a kutyaütő elkényelmesedjen. Ha bejön, berúgok a tiszteletére!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Alap esetben Vick lenne a kezdő, de nem látunk most bele, hogy az új rendszerben miként muzsikál Vick és Foles. Vicknél is lehet javulás és ahogy olvasom Foles karja is combosodik..szval ez még nincs lejátszva. 😊 Pár hét múlva okosabbak leszünk, de egyelőre a józan ész még Vick mellett szól ezért én is rá voksoltam.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Igazából én is csak részrehajlás miatt szavaztam Vickre 😊Egyébként itt nyomon követhető az eredmény: docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdG1SYXNnOTltTHJwTXlnR2NuUnNBQ0E&usp=sharing
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Számomra egy kicsit meglepő ez a nagy Vick fölény.Szerintetek ki lesz a kezdő irányítónk az alapszakasz első meccsén? Adjátok le tippjeiteket a FlyEagles.hu-n az alábbi linken!50 résztvevőből 41-en Vickre, 9-en Folesra tippeltek. Barkleyra vagy másra senki se szavazott.Rataxes
philly.blog.hu/2013/07/18/korkerdes_118Rataxes
Én Foles-ra adnám le a voksomat.
Vicknél pont a döntéshozatallal vannak gondok meg azzal, hogy egyszer dob egy kurvajót aztán utána egy kurvaszart. Kelly-nél ez nem igazán játszik. Persze örülnék neki, ha Vick játéka passzjátéka fejlődne és akkor tényleg egy nagyon veszélyes QB-nk lenne, de erre kevés esélyt látok.
Foles-nál nagy negatívum, hogy lábbal nem fog számunkra yardokat hozni, szóval a passzjátékban sokkal jobbnak kell lennie Vick-nél, ami azért kérdéses nála, de jelenleg, így vakon inkább Őt nevezném meg kezdő irányítónak.
több mint 12 éve
Szerintetek ki lesz a kezdő irányítónk az alapszakasz első meccsén? Adjátok le tippjeiteket a FlyEagles.hu-n az alábbi linken!50 résztvevőből 41-en Vickre, 9-en Folesra tippeltek. Barkleyra vagy másra senki se szavazott.
philly.blog.hu/2013/07/18/korkerdes_118Rataxes
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ezt nehezen tudom eldönteni, hogy Snoop vagy D-Jax számára égőbb 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Szerintetek ki lesz a kezdő irányítónk az alapszakasz első meccsén? Adjátok le tippjeiteket a FlyEagles.hu-n az alábbi linken!philly.blog.hu/2013/07/18/korkerdes_118
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ezt láttátok?Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
A testmérete ellenére sem volt nagyon domináns az FCS-ben, inkább ingadozó volt a játéka, pedig ilyen adottságokkal uralhatta volna a játékot. Jó adottságai vannak, de még sokat kell tanulnia, a karjait nem használja elég hatékonyan. Passzblokkolásából nem túl sokat lehetett eddig látni, mert a Stony Brook sokat futott. Egyelőre a PS-be jutásban reménykedhet szerintem.

több mint 12 éve
Reméljük "Baromi jó" 😛 lesz és csiszolatlan gyémántot találtunk, ha Peters-l mégis gond van LJ mehet LT-be ő meg beválhat a posztján és akkor hosszú évekre meg lenne oldva T poszt. Szép is lenne.
több mint 12 éve
Ezt felfoghatjuk egy bónusz picknek. Ahogy Rata is írta FB-on jövőre várták volna a kihúzását a draft közepén. A Seawolvesban RT-t játszott végig, futásblokkolásnál egész jó. Még játszani akart egy negyedik évet a csapatánál, de elutasította a NCAA mert volt egy éve ezelőtt már a Pittsburghnél. Ezzel korlátlan szabad ügynökké vált és bárkivel szerződhetett vna. Azt írják lehet Tra Thomas keze is benne volt, hogy ide érkezett. Amúgy 6 láb 8 hüvelyk az ember és hozzá 150+ kiló. A kezei meg iszonyat nagyok. 😊"A podcastben is említett OT, Mike Bamiro a Philly-hez szerződött" - bowl.hu twitterMit kell róla tudni?MirrMurr
www.bleedinggreennation.com/2013/7/16/4529426/philadelphia-eagles-to-sign-stony-brook-ot-michael-bamiroRataxes
Egy biztos, jó lesz TC-re mindenkinek. A QB-knek átdobni vagy az Endeknek és a LB-knek megkerülni/félreállítani. 😀 Ha meg megvan nála a tehetség akkor akár még sunyiban mehet IR-re is. 3 évre írt alá.

E-A-G-L-E-S EAGLES !