Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Injury report:
WR Jeremy Maclin, torn ACL: Out for the season.
LB Jason Phillips, torn ACL: Out for the season.
WR Arrelious Benn, torn ACL: Out for the season.
LB Phillip Hunt, torn ACL: Out for season. The team injured/waived Hunt, but he will revert back to the Eagles' IR if no team claims him by Wednesday at 4pm.
OT Dennis Kelly, herniated disk: Expected to miss at least the first two weeks of the season.
CB Brandon Hughes, broken hand: Time-table unknown.
CB Curtis Marsh, broken hand: Time-table unknown.
RB Bryce Brown, ankle: Brown was helped off the field during Monday's practice, but returned.
LS Jon Dorenbos, concussion: The team released LS James Winchester, which means that Dorenbos is good to go.
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Hogy allunk most OLB poszton? Nem valami fényesen festEazzy
Connor Barwin, Trent Cole, Brandon Graham, Chris McCoy 😊
🏈
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 280 — No one likes us, cause no one like us
Hogy allunk most OLB poszton? Nem valami fényesen fest

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Kit vágtunk ki tegnap este, hogy beférjünk a 75-be? sehol sem találom.Shawn84
TE Derek Carrier, LB Jamar Chaney, WR Nick Miller, DT Eddie McClam, S Kenny Phillips, OT Nic Purcell, DL/OL Isaac Remington, TE Will Shaw, DL Daryell Walker, LS James Winchester, P Brad Wing, CB Eddie Whitley (waived/injured)peterbadbone
+(sérült) linebacker Phillip Hunt-így most 75 a roster
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Üdv mindenkinek!

Egy kicsit off, de vasárnap este 7-től lesz draft a Bowl.hu Fantasy Div.3/B (espn.go.com) ligában, amelyben az én csapatom is szerepel. Sajnos 7 órakor én még vonaton leszek ahonnan nem tudok majd draftolni így olyan embert keresek innen az Eagles Nation-ből, aki helyettem draftolna vasárnap.

Előre is köszönöm a vállalkozást.
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Kit vágtunk ki tegnap este, hogy beférjünk a 75-be? sehol sem találom.Shawn84
TE Derek Carrier, LB Jamar Chaney, WR Nick Miller, DT Eddie McClam, S Kenny Phillips, OT Nic Purcell, DL/OL Isaac Remington, TE Will Shaw, DL Daryell Walker, LS James Winchester, P Brad Wing, CB Eddie Whitley (waived/injured)

több mint 12 éve
Kit vágtunk ki tegnap este, hogy beférjünk a 75-be? sehol sem találom.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 907 — capitaine du château de Vienne 1487
Ha már két másik topicban ez feljött arról mit lehet tudni hány Eagles fan van itt és kb mi a sorrend ha az egészet nézzük? Gondolom a Pats az első de talán mi se maradunk el nagyon. Csak úgy kíváncsiságból.dande
olyan sok nincs, de szószátyár az összes 😉sutianap
Tudom tudom így beszéljük ki az össze frusztrációnkat ami bennünk van, hogy Pennsylvánia másik oldalán már mennyi SB-t nyertek, meg a többi csoport rivális rajtunk kívül, mi meg az az egyé is kajtatunk😀 Bár ti sem panaszkodhattok igaz belőletek persze a "mindent tudás" beszélhet 😉 😛dande
Muszály beszélni, mer csak az öreg DaChief tudta, hogy mellik az igazi Steelers 😀 Lehet hogy tik, lehet hogy mink? Úgyhogy tik csak Thompsonisták lesztek, mik meg a Rúánni 😀 Ittend FootbooSylvániában.

Tényleg a Graham gyereket vigye mán valami hazai..................

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 380 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha már két másik topicban ez feljött arról mit lehet tudni hány Eagles fan van itt és kb mi a sorrend ha az egészet nézzük? Gondolom a Pats az első de talán mi se maradunk el nagyon. Csak úgy kíváncsiságból.dande
olyan sok nincs, de szószátyár az összes 😉sutianap
Tudom tudom így beszéljük ki az össze frusztrációnkat ami bennünk van, hogy Pennsylvánia másik oldalán már mennyi SB-t nyertek, meg a többi csoport rivális rajtunk kívül, mi meg az az egyé is kajtatunk😀 Bár ti sem panaszkodhattok igaz belőletek persze a "mindent tudás" beszélhet 😉 😛
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 907 — capitaine du château de Vienne 1487
olyan sok nincs, de szószátyár az összes 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 430 — Beware the Slim Reaper!
Philips egyébként is motivalatlan volt, az meg a legrosszabb.Eazzy
Amúgy milyen sérülései voltak, amióta nálatok volt?G-men
A térdsérülése nem jött teljesen rendbe, nem igazán bírta a terhelést a TC-ben, legutóbb pedig már combizom (quadriceps) sérülés is hátráltatta.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 380 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszi😀
több mint 12 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 171 — Browns GM
tessék nézni a Bowl.hu FB oldalált:  www.facebook.com/photo.php?fbid=658441597501372&set=a.358030074209194.98668.115091158503088&type=1&theater

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 12 éve
Ha már két másik topicban ez feljött arról mit lehet tudni hány Eagles fan van itt és kb mi a sorrend ha az egészet nézzük? Gondolom a Pats az első de talán mi se maradunk el nagyon. Csak úgy kíváncsiságból.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Engem Matthews érdekel, mikor játszik már? 😀

több mint 12 éve
Harbor a Jets ellen az első félidőben TE a másodikban pedig WR poszton fog játszani.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 255 — Eagles fan
Azt hittem megcsináltam életem első meméjét, de azt mondják ez nem is meme 😊
 imagerz.com/QE5BDEtvAwMCUg0cFQVR

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 331 — Eagles fan
Foles kezd a Jets ellen.mustaine
Mivel Vick már nem is fog játszani az utolsó preseason meccsen + a többi kezdő sem. (max. az o line...mondjuk rájuk még ráférne mert a legutóbbi produkció a tavalyi évet idézte) 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 335 — Chalk Dawk fan
Foles kezd a Jets ellen.

több mint 12 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 171 — Browns GM
Amúgy milyen sérülései voltak, amióta nálatok volt?G-men
ugyanúgy térdproblémák

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Amúgy milyen sérülései voltak, amióta nálatok volt?
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 280 — No one likes us, cause no one like us
Philips egyébként is motivalatlan volt, az meg a legrosszabb.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 551 — rabszolga
és ment jamar chaney is...

mondjuk ez sem volt váratlanzsojti
Végre. De nem bírtam azt a gyereket.
Jó, hetedik körös pick volt meg minden, de akkor is. Megadták neki egy csomószor a lehetőséget, ott dumált h így fogja megbánni minden csapat, aki nem választotta ki, meg úgy, aztán semmit nem tud a csávó. Blokkokról se tud lejönni. Combine-ot futja a 4,5-4,6-os 40 yardot, de meccsen úgy játszik, mint egy 5,0-ás. Bár 4-3-ban csereként még lesz keresnivalója.

Azért a Giants elleni FF-t köszönöm.
A meccs után Baldinger meg is mondta, hogy Chaney HoF MLB. 😀
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 335 — Chalk Dawk fan

mondjuk ez sem volt váratlanzsojti
Chaneyt sajnálom, volt egy egész tűrhető szezonja, amikor kiemelkedett a LB-k közül. Mondjuk ez a többieket is minősítette 😀

több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063

mondjuk ez sem volt váratlan