Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Viknek csak az idei aláírási pénze majd 8 miska, ugyan mennyit kéne Folesnak nyújtani, hogy az Iglic csakúgy lehúzza a lefolyón ezt a pénzt?sutianapVan a sapka alatt még 20 körül. Ez csak Kellyn múlik. Az eredményesség mindenekfelett.
több mint 12 éve
Viknek csak az idei aláírási pénze majd 8 miska, ugyan mennyit kéne Folesnak nyújtani, hogy az Iglic csakúgy lehúzza a lefolyón ezt a pénzt?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Marsh kezén egy kisebb operációt hajtottak végre.Nem edzett ma: Marsh, D.Kelly, Igwenagu, Herremans,
Visszatért: Casey Matthews (yeeeahh baby), Watkins, Kenny Phillips, Felix Jones
Shady lenyilatkozta, hogy ma nagyon elfáradtak, szuperszonikus sebességen működött ma az offense.
Amúgy a játékosok nem igazán tudták, hogy Vick lesz a kezdő QB vagy hogy egyáltalán be lett jelentve. Cary Williams az edzés után az újságíróktól tudta meg, DeSean pedig az ESPN-en látta.
több mint 12 éve
Vick a jelen, Foles a jövő. Ebbe minden Vick haternek bele kell törődnie. Én amúgy bízom Kellyben, hogy megtudja ítélni ki a jobb QB jelenleg a csapatban.
több mint 12 éve
Akkor lehet, hogy csak én nem örülök Vicknek... Nálam neki már lefőtt a kávé, nem érzem, hogy ő a mi SB emberünk és nem érzem, hogy erős lesz vele a csapatunk,sokkal okosabbnak tartottam volna, ha Foles kezd egy jövőbeni erős csapatér. Mindegy, mert továbbra is tartom, hogy Vick 3-5. meccsnél már IR. Addig viszont cáfoljon rám, vagy még tovább és megkövetem magam.MirrMurrNem Vick a jövő az tény, de az előszezon alapján kicsit jobban nézett ki vele a támadó sor. Én nem izgulok Foles miatt, tudom, hogy fog játszani a szezonban, sőt lehet jövőre már ő lesz az első. De egyébként meg szerintem tök mindegy hogy melyikük kezd, mert Kellyn fog múlni a győzelmek nagy része. 😀
több mint 12 éve
Akkor lehet, hogy csak én nem örülök Vicknek... Nálam neki már lefőtt a kávé, nem érzem, hogy ő a mi SB emberünk és nem érzem, hogy erős lesz vele a csapatunk,sokkal okosabbnak tartottam volna, ha Foles kezd egy jövőbeni erős csapatér. Mindegy, mert továbbra is tartom, hogy Vick 3-5. meccsnél már IR. Addig viszont cáfoljon rám, vagy még tovább és megkövetem magam.MirrMurrÉn is Foles-nak drukkoltam meg sztem fejben ott van a csávó, de az volt a felállás, hogy Foles jól játszott a preseason során, Vick meg egy kicsit jobban.
De számomra is még bizonyítani kell Vicknek, hogy mindig értelmes döntéseket fog hozni és ha ott az esély a biztos 1st down-ra, akkor nem kockáztat meg egy TDpasszt, 3&8-nál pedig nem passzol olyannak 3-4 yardra, akin ott van egyből a védő.
több mint 12 éve
Akkor lehet, hogy csak én nem örülök Vicknek... Nálam neki már lefőtt a kávé, nem érzem, hogy ő a mi SB emberünk és nem érzem, hogy erős lesz vele a csapatunk,sokkal okosabbnak tartottam volna, ha Foles kezd egy jövőbeni erős csapatér. Mindegy, mert továbbra is tartom, hogy Vick 3-5. meccsnél már IR. Addig viszont cáfoljon rám, vagy még tovább és megkövetem magam.
több mint 12 éve
pedig mehet:Dixon PS-be tökéletes lesz és ugyanúgy edzhet továbbra is a csapattal.Bébésztem már nem mehet odakristof
igglesblitz.com/practice-syndrome/
Még kezdő se volt annyiszor, meg eddig csak 1x volt PS-ben.
több mint 12 éve
Dixon PS-be tökéletes lesz és ugyanúgy edzhet továbbra is a csapattal.Bébésztem már nem mehet oda
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 12 éve
Teljesen logikus és kár is lett volna ezt tovább lebegtetni így mindenki szép békességben dolgozik tovább legalábbis remélem😀 S bízom benne Foles-t sem tékozoljuk el ha mondjuk rákap hirtelen valamely QB needes csapat. Mondjuk az érdekes mi lesz Dixonnal, mert így valószínű ő fog menni pedig hát elvileg Chip embere.dandeDixon PS-be tökéletes lesz és ugyanúgy edzhet továbbra is a csapattal.
több mint 12 éve
Teljesen logikus és kár is lett volna ezt tovább lebegtetni így mindenki szép békességben dolgozik tovább legalábbis remélem😀 S bízom benne Foles-t sem tékozoljuk el ha mondjuk rákap hirtelen valamely QB needes csapat. Mondjuk az érdekes mi lesz Dixonnal, mert így valószínű ő fog menni pedig hát elvileg Chip embere.
több mint 12 éve
na úgy látszik eldőlt a QB kérdés és Vick lesz a kezdőmarci88Ez számomra nem is volt kérdés. 😊 Reméljük, hogy egy 2010-hez hasonló szezonja lesz....ne sérüljön(ne verjék szét) ...ez a lényeg és akkor kevesebb lesz a hiba is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Jah erre számítani lehetett.Azért Brady mögött is egy szupersztár a backup 😀😀
Az első intiig támogatom Vick-et. 😛
Remélem, hogy hosszú távon egészséges tud maradni.
Az biztos, hogy nekünk lesz az egyik legjobb backup QB-nk.Bébé
több mint 12 éve
Jah erre számítani lehetett. Az első intiig támogatom Vick-et. 😛
Remélem, hogy hosszú távon egészséges tud maradni.
Az biztos, hogy nekünk lesz az egyik legjobb backup QB-nk.
több mint 12 éve
na úgy látszik eldőlt a QB kérdés és Vick lesz a kezdőmarci88Nem csak úgy látszik, el is dőlt. Chip azt mondta, hogy ez nem egy meccses kinevezés, innentől nincs mitől tartania Vicknek, Ő a kezdő hosszú távon. Természetesen Foles is rajta elsz az 53-as rosteren. (meg nyilván Barkley is)
Nem túl nagy meglepetés a látottak alapján.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
na úgy látszik eldőlt a QB kérdés és Vick lesz a kezdő
több mint 12 éve
Nnamdi szupersztár volt első 2 évében eaglesben, csaka ztán nagyon belassult és akárki megverte 😀Ez igazán egyszerű. Úgy hogy Coopert mindig slotban játszattam Maddenben 😀😀ano92Ott a Nnamdi-Asante-DRC trió is kiválóan működött. 😀Bébé
több mint 12 éve
Ez igazán egyszerű. Úgy hogy Coopert mindig slotban játszattam Maddenben 😀😀ano92Ott a Nnamdi-Asante-DRC trió is kiválóan működött. 😀
több mint 12 éve
Ez igazán egyszerű. Úgy hogy Coopert mindig slotban játszattam Maddenben 😀😀Jólenne más. Én Coopert mindig is Avant cserének láttam, nem pedig mint 2. számú wr kint szélen.ano92Azt hogy? Avant mindig is slotban játszott, Cooper meg a szélen (nem mintha Chipnél számítana, mindenki van mindenhol).Eazzy
több mint 12 éve
Randy Moss vagy Steve Breaston??? 😊 Maradjon Cooper a szélen!!!Stem03Inkább Damaris és Salas 😀
Amúgy a Jax QB-ja, nem Gabbert lesz, hanem Henne. Gabbertet nem merik berakni a félelmetes pass-rushunk ellen. 😀
több mint 12 éve
Randy Moss vagy Steve Breaston??? 😊 Maradjon Cooper a szélen!!!
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
Jólenne más. Én Coopert mindig is Avant cserének láttam, nem pedig mint 2. számú wr kint szélen.ano92Azt hogy? Avant mindig is slotban játszott, Cooper meg a szélen (nem mintha Chipnél számítana, mindenki van mindenhol).
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Jólenne más. Én Coopert mindig is Avant cserének láttam, nem pedig mint 2. számú wr kint szélen.
több mint 12 éve
Ki lesz vajon a kezdő wr 2?Sztem Cooper. Avant középen sokkal hasznosabb, mint szélen.
Cooper vagy Avant?Janek