Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Az engem hol érdekeljen? 😀 Nálam Momah van, nem ő 😊Btw, jobb a mozgása egy 185 centis embernek, mint egy 201-esnek? Azért ez nem olyan meglepő

több mint 12 éve
Pedig a videjo alapjan jobban mozog, mint Momah 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Még a végén tényleg meglesz a rosterWyattKinek? Momah-nak vagy Shepard-nak?
több mint 12 éve
Na ha Ball is el lett küldve akkor valakit igazolunk szerintem.Shawn84Benn IR-rel 3 üres helyünk van és van egy olyan érzésem, hogy hozni fogunk egy WR-t. 😀
több mint 12 éve
3 ACL 2 het alatt....jo lesz mar, eleg volt!
több mint 12 éve
Na ha Ball is el lett küldve akkor valakit igazolunk szerintem.
több mint 12 éve
lassan kezdünk elfogyni WR poszton:Damaris Johnson és Russel Shepard is szép dolgokat csinál, de az egyik másodéves a másik R,
DeSean sérülékeny volt az előző szezonokban, maradt Cooper és Avant (na meg a TE és RB-ek), de most hirtelen ez nem tűnik valami vaskosnak..
több mint 12 éve
Mellékesen ma Cooper remek formát mutatott. Szépen etették a Pats secondaryt. (igaz ez fordítva is így volt, de nem fényezem Bradyt. 😀 )Pont most akartam beírni. 😕 Amúgy is nagyon sérülékeny volt nem hittem benne, hogy felférhet az 53-as keretbe.még jó, hogy Cooper-nek elengedték ezt a kis niggerezést, mert különben nem lenne kit a pályára küldeni.Amadeus91
Most kb. így néz ki a wr corp:
Jackson ; Cooper ; Avant ; Johnson ; Shepard. Hatodiknak férhetett vna be Benn(feltéve, hogy 6 elkapóval vágunk neki a szezonnak), helyére Salas és Momah pályázhat.Greengo
Az O line emberek 1vs1-ben nagyon jó munkát végeztek. Polk szenzációs, Foles belehajította Talib kezébe , de szerencsénkre elejtette. (amúgy sima pick6) Cary Williamsnek sikerült összebalhéznia az egyik Pats elkapóval, ebből kisebb lökdösődés lett, de gyorsan lenyugodtak a kedélyek. (ilyenekre számíthatunk a szezonban is tőle 😀 )
Itt egy videó az elkapóink vs Pats DB-k párharcáról: www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/WRs-Take-On-Patriots-DBs/5d84f084-00eb-44d4-a17d-d08634e9c872 Egyre jobban tetszik amit Shepardtól látok.
Itt meg egy közös kép a két HC-ról:

szerk: + WR Dave Ball-tól is elköszönt a csapat.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Pont most akartam beírni. 😕 Amúgy is nagyon sérülékeny volt nem hittem benne, hogy felférhet az 53-as keretbe.még jó, hogy Cooper-nek elengedték ezt a kis niggerezést, mert különben nem lenne kit a pályára küldeni.
Most kb. így néz ki a wr corp:
Jackson ; Cooper ; Avant ; Johnson ; Shepard. Hatodiknak férhetett vna be Benn(feltéve, hogy 6 elkapóval vágunk neki a szezonnak), helyére Salas és Momah pályázhat.Greengo
több mint 12 éve
Pont most akartam beírni. 😕 Amúgy is nagyon sérülékeny volt nem hittem benne, hogy felférhet az 53-as keretbe.Most kb. így néz ki a wr corp:
Jackson ; Cooper ; Avant ; Johnson ; Shepard. Hatodiknak férhetett vna be Benn(feltéve, hogy 6 elkapóval vágunk neki a szezonnak), helyére Salas és Momah pályázhat.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Oké, hogy Benn se óriási csapás, de azért b*ssza meg.Chip kemény edzéseket tolhat. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Arrelious Benn ACL szakadás... gondolom ismeritek a mondást az ággal és azzal a bizonyos szegény emberrel :-/szerk. hopp, Amadeus gyorsabb volt
több mint 12 éve
"Eagles WR Arrelious Benn suffered a torn ACL in his left knee during today's practice."Schefter
több mint 12 éve
Riley Cooper ma újra együtt edzhet a csapattal!
több mint 12 éve
Tudjátok mi lesz a héten? Nem? Olvassátok el és megtudjátok: philly.blog.hu/2013/08/06/kulonleges_edzesek
több mint 12 éve
Graham : "one day i'll get a pick, and when it happens, ooh boy look out!" 😊csórikámnak egyetemen se volt intije, szal nagyon készül 😀
Hat remeljuk 😀Eazzy
több mint 12 éve
Graham : "one day i'll get a pick, and when it happens, ooh boy look out!" 😊Hat remeljuk 😀
több mint 12 éve
Bántottalak én téged? 😀Kizárólag erre a mondatra írtam: "két kézzel megy az interceptionre, de pont nem éri el, és TD-t kaptok róla"Shawn842007-es SB? 😛 😀
Bár ott legalább elütötte. 😛 😀Bébé
Btw, csak arra utaltam, hogy van, amikor célszerűbb csak elütni a labdát, mint mindenképpen az intre menni, és aztán pislogni (ha tényleg büntettek a pass deflectionért 😊 )

több mint 12 éve
első depth chart legacy.philadelphiaeagles.com/eagles_files/html/depth_chart_rosters_1.html
több mint 12 éve
A mai edzésről bővebben: philly.blog.hu/2013/08/05/edzesnaplo_augusztus
több mint 12 éve
szerintem ő nem FB lesz hanem TEJanekIdén sztem ez is új értelmet nyer. Sztem látni fogjuk FB-ként és TE-ként is felállni...sőt olyan kísérletekről is olvasni amikor Celek fordul elő FB poszton. 😊 Biztos vagyok benne, hogy lesznek ilyen érdekesebb felállások pláne úgy, hogy Celeknek inkább a blokkolási képességére fogunk támaszkodni (sok a drop egyelőre..még mindig)
Lane Johnsonról jut eszembe...nála előfordulhat , hogy 1-1 play erejére a fal bal oldalán bukkanjon fel( nem csak Peters cseréje...ezt tette egyetemen is) ilyenkor Kelly veheti át az RT posztot.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
szerintem ő nem FB lesz hanem TEJanekJah Chip rendszerében nincs igazán FB, de ha lesz pár olyan felállás ahova kéne, akkor Ő lesz majd.
Inkább arra gondoltam, hogy olyan sokoldalú lesz mint annó Weaver. Futott, elkapott, TD-ket is azért csinálgatta (igaz azért kellett ehhez egy Westbrook sérülés is illetve, hogy Shady még rookie volt).