Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nem ettem meg ilyen cheese stake cuccot, de jó az ha ilyen terméket is tucatgyárt a meki? 😀 Nem biztos, hogy pont ebben a gyorsétteremben akarok először ilyennel találkozni.
De megy szavazat persze 😉Eazzy
Én is inkább Phillyben kóstolnám, csak nincs rá mani.Shawn84
én ettem, de azért ez nem olyan jellegzetes étel, ami csak helyben az igazi 😊 még cikket is írtatok róla, simán meg lehet otthon csinálni (Rata mekis fantáziaszüleményét meg aztán pláne...)jjncaa
Egyértelmű, hogy meg is fogjuk. Én biztosan. Méghozzá direkt grillezve. De azért ez mégis más. Itt azért valamit tudhatnak:  www.youtube.com/watch?v=_mk5ngU1_dU
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
Nem ettem meg ilyen cheese stake cuccot, de jó az ha ilyen terméket is tucatgyárt a meki? 😀 Nem biztos, hogy pont ebben a gyorsétteremben akarok először ilyennel találkozni.
Én is inkább Phillyben kóstolnám, csak nincs rá mani.Shawn84
én ettem, de azért ez nem olyan jellegzetes étel, ami csak helyben az igazi 😊 még cikket is írtatok róla, simán meg lehet otthon csinálni (Rata mekis fantáziaszüleményét meg aztán pláne...)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
TC-n 80 emberrel lehet nekimenni. Azután előbb 65, majd 53 játéksora kell csökkenteni a létszámot. Tc kezdetéig tehát kell elküldeni.QB-k közül szerintem 3 kerül rosterre és Dixon lesz lapáton. Illetve PS-be ha a szabályok nem tiltják.Shawn84
Úgy tudom, hogy ez a szám 90-re lett felemelve.
Jelenleg 90 játékosunk is van rosteren. Szal ebben az esetben akkor senkit nem kéne már elküldeni.Bébé
Valami szabályzatot olvastam, de meg nem mondom mikori kiadás. Lehet, hogy igazad van.
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
TC-n 80 emberrel lehet nekimenni. Azután előbb 65, majd 53 játéksora kell csökkenteni a létszámot. Tc kezdetéig tehát kell elküldeni.QB-k közül szerintem 3 kerül rosterre és Dixon lesz lapáton. Illetve PS-be ha a szabályok nem tiltják.Shawn84
Úgy tudom, hogy ez a szám 90-re lett felemelve.
Jelenleg 90 játékosunk is van rosteren. Szal ebben az esetben akkor senkit nem kéne már elküldeni.
több mint 12 éve
Philly-re, vagy a kajára? 😀Eazzy
A kérdés jó de nem annyira poénos. 😊 Utóbbira azért még akad szerencsére.
Tudod csak a legfontosabbak. Sör, cigi, kávé, energiaital 😀Shawn84
Ez már itt OFF nagyon, de nem álalánosságban gondoltam a kajára, hanem a cheese steakre 😀 Nem akartalak megbántani véletlen sem!

On:
A szezon kezdet előtti training campre hány embert lehet vinni? Kell oda még szűkíteni nekünk, vagy akik eddig itt vannak, Ők már jönnek is?

Engem még mindig foglalkoztat a kérdés, hogy 4 QB-val vágunk neki, vagy Foles - Vick közül valaki megy? Mert egyelőre a beszámolóitok alapján nem látszik, hogy bárki is hanyagolva lenne, vagy valami jel amiből érzése lehet az embernek...Eazzy
Ez már itt OFF nagyon, de nem álalánosságban gondoltam a kajára, hanem a cheese steakre 😀 Nem akartalak megbántani véletlen sem!

On:
A szezon kezdet előtti training campre hány embert lehet vinni? Kell oda még szűkíteni nekünk, vagy akik eddig itt vannak, Ők már jönnek is?

Engem még mindig foglalkoztat a kérdés, hogy 4 QB-val vágunk neki, vagy Foles - Vick közül valaki megy? Mert egyelőre a beszámolóitok alapján nem látszik, hogy bárki is hanyagolva lenne, vagy valami jel amiből érzése lehet az embernek...Eazzy
Persze hogy nem bántódtam meg 😀 Csak eszembe jutnak ilyenkor mások, akik szerencsétlenebbek nálunk.
TC-n 80 emberrel lehet nekimenni. Azután előbb 65, majd 53 játéksora kell csökkenteni a létszámot. Tc kezdetéig tehát kell elküldeni.QB-k közül szerintem 3 kerül rosterre és Dixon lesz lapáton. Illetve PS-be ha a szabályok nem tiltják.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us

On:

Engem még mindig foglalkoztat a kérdés, hogy 4 QB-val vágunk neki, vagy Foles - Vick közül valaki megy? Mert egyelőre a beszámolóitok alapján nem látszik, hogy bárki is hanyagolva lenne, vagy valami jel amiből érzése lehet az embernek...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Tudod csak a legfontosabbak. Sör, cigi, kávé, energiaital 😀
több mint 12 éve
Philly-re, vagy a kajára? 😀

több mint 12 éve
Én is inkább Phillyben kóstolnám, csak nincs rá mani.
több mint 12 éve
De megy szavazat persze 😉

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Kicsit off: magyar Sixers/Flyers/Phillies/Union/stb. szurkolói oldalról tud valaki? 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Miért nem inkább a subwaynek írtok, hogy vezesse be itthon is? :pjjncaa
Most ez a játék adódott, de az ötlet nem rossz. 😀 Esetleg egy Bowl.hu Facebook megosztást kérhetünk az ügy érdekében? Ha nem túl bunkó kérés. 😊Shawn84
ingyenreklám a mcdonald's-nak? na azért na 😊 majd a cheesesteakes blogbejegyzést megosztjuk egyszer, meg a bowl-beszélőben megemlítjukjjncaa
McDonaldnak semmiképp. csak a burgernek 😊
több mint 12 éve
Most ez a játék adódott, de az ötlet nem rossz. 😀 Esetleg egy Bowl.hu Facebook megosztást kérhetünk az ügy érdekében? Ha nem túl bunkó kérés. 😊Shawn84
ingyenreklám a mcdonald's-nak? na azért na 😊 majd a cheesesteakes blogbejegyzést megosztjuk egyszer, meg a bowl-beszélőben megemlítjuk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Most ez a játék adódott, de az ötlet nem rossz. 😀 Esetleg egy Bowl.hu Facebook megosztást kérhetünk az ügy érdekében? Ha nem túl bunkó kérés. 😊
több mint 12 éve
Miért nem inkább a subwaynek írtok, hogy vezesse be itthon is? :p

---
több mint 12 éve
Ezt a TO mezt fogtam 740 forintért a helyi turkálóban éppen most 😊
 lh6.googleusercontent.com/-eCABxpVVXPc/UbhveXYSvXI/AAAAAAAALrE/L6CE7u1htGY/w582-h776-no/DSC_0266.jpgRataxes
Boooooooooooo... 😀
Remélem már átírtad Avant-osra. D:Bébé
Majd ragaszt rá keresztbe piros szigszallaggal egy ikszet és tökéletes lesz.
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
 lh6.googleusercontent.com/-eCABxpVVXPc/UbhveXYSvXI/AAAAAAAALrE/L6CE7u1htGY/w582-h776-no/DSC_0266.jpgRataxes
Boooooooooooo... 😀
Remélem már átírtad Avant-osra. D:
több mint 12 éve
A Burger már a Top 50-ben!Petikievak01
Ez nekünk még nem elég. Az 5 a cél! 😊
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
A Burger már a Top 50-ben!

több mint 12 éve
Szeretnétek a McDonald's-ban igazi philadelphiai ízekkel találkozni? Ha igen szavazzatok a FlyEagles.hu által összeállított Philly Cheesesteak szendvicsre az alábbi linken:
 www.mcdonalds.hu/azenhamburgerem/#/kampagne/meinburger/18577/landingpage
A szendvics a tradícionális cheesesteak ízvilágát idézi: rengeteg hagyma, sajt, és marhahús található benne! Ha elegen szavazunk bekerülhet a mekis étlapra, úgyhogy sokat segíthet ha meg is osztjátok a posztot!
A cheesesteakről egyébként a következő linken olvashattok:
 philly.blog.hu/2011/10/22/philladelphia_kedvence_cheese_steak_bye_week_special

Arra is megkérünk titeket, hogy ha tetszik az ötlet akkor a lehetőségeitekhez képest reklámozzátok a dolgot, ahol tudjátok.

Lájkokat Ratának. Az ő érdeme!Shawn84
Azt hiszem erősen elkezdek kampányolni a nemes cél érdekében.Petikievak01
Helyes, helyes. A toplista első 6ezer körül jár valami szirszarral. Mindenki nyomassa reklámozza. Had kóstoljuk már meg milyen finom is ez.
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Szeretnétek a McDonald's-ban igazi philadelphiai ízekkel találkozni? Ha igen szavazzatok a FlyEagles.hu által összeállított Philly Cheesesteak szendvicsre az alábbi linken:
A szendvics a tradícionális cheesesteak ízvilágát idézi: rengeteg hagyma, sajt, és marhahús található benne! Ha elegen szavazunk bekerülhet a mekis étlapra, úgyhogy sokat segíthet ha meg is osztjátok a posztot!

Arra is megkérünk titeket, hogy ha tetszik az ötlet akkor a lehetőségeitekhez képest reklámozzátok a dolgot, ahol tudjátok.

Lájkokat Ratának. Az ő érdeme!Shawn84
Azt hiszem erősen elkezdek kampányolni a nemes cél érdekében.

több mint 12 éve

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
😀 😀

több mint 12 éve

Lájkokat Ratának. Az ő érdeme!
több mint 12 éve
Képek a stadionfelújításról/bővítésről:
 www.phillymag.com/eagles/2013/06/09/eagles-unveil-125-million-plan-for-the-linc/

Ex-Rataxes