Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Picit para hogy pont a Patriotsal csinálunk közös edzést 😀 Nem meglepő az edzői kapcsolatokat nézve , de a szurkolók szempontjából szerintem eléggé sokan utálják a Patriotsot , mondani sem kell miért 😀

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 281 — Eagles fan
Na akkor nem ritka ez csak mi szartunk rá eddig...illetve ahogy nézem csak kevés csapat edz így.

Carry Williams igazi offseasont tol . Nem csak edzeni nem jár , de úgy néz ki kihagyja a Fehér Házas bulit is Obamával . Sebaj....Castillo ott lesz. 😂

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mi is toltuk már korábban is, asszem tavaly a Saintscel

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Érdekes dolog a menetrendben számomra, a közös gyakorlat! (Patriots augusztus 6-án és 7-én.)
Ez megszokott dolog az NFL-ben?tûzoltó
Elő szokott fordulni , de csak nagyon ritkán (utoljára talán a Jags edzett a Bucs-al). Viszont az már érdekesebb és ha már így alakult talán nem is meglepő , hogy ez az edzőpartner idén pont a Pats csapata.Greengo
Asszem a Falcons is szokott minden évben edzeni a Chiefs-szel, meg a Vikings is szokott talán közös edzéseket nyomni, szóval azért előfordul. Némi változatosság a TC unalmában.somoskovig
A Chiefs elmúlt években többször a Vikings ellen játszott, mivel a két klub közt kiváló a kapcsolat. De tavaly a Kardinálisok ellen volt a felkészülési -baráti meccs. Sztem a Chiefs majdnem minden évben tol egyet. A többi csapatot nemtom. Gondolom szervezés és pénz kérdése. Tulajtól függ.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 521 — Chiefs GM
Érdekes dolog a menetrendben számomra, a közös gyakorlat! (Patriots augusztus 6-án és 7-én.)
Elő szokott fordulni , de csak nagyon ritkán (utoljára talán a Jags edzett a Bucs-al). Viszont az már érdekesebb és ha már így alakult talán nem is meglepő , hogy ez az edzőpartner idén pont a Pats csapata.Greengo
Asszem a Falcons is szokott minden évben edzeni a Chiefs-szel, meg a Vikings is szokott talán közös edzéseket nyomni, szóval azért előfordul. Némi változatosság a TC unalmában.

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 281 — Eagles fan
Elő szokott fordulni , de csak nagyon ritkán (utoljára talán a Jags edzett a Bucs-al). Viszont az már érdekesebb és ha már így alakult talán nem is meglepő , hogy ez az edzőpartner idén pont a Pats csapata.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Ez megszokott dolog az NFL-ben?
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Aki nem olvassa FlayEagles.hu Facebook oldalát azokra is gondoltunk. A múlt hét főbb eseményei a blogon:  philly.blog.hu/2013/06/02/hirek_o_t_a_osszefoglalo_draft_ertekelo_serules
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Valaki megtudná nekem írni hogy mi lesz az a preseason sorsolás?Petikievak01
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Announce-2013-Schedule/36a9d923-f90c-48a5-ad86-91897fa61091

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Valaki megtudná nekem írni hogy mi lesz az a preseason sorsolás?Petikievak01
A micsoda?
több mint 12 éve
Valaki megtudná nekem írni hogy mi lesz az a preseason sorsolás?

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Maclin a 2009-es WR-class egyik legproduktívabb elkapója:
 www.bleedinggreennation.com/2013/5/31/4381086/jeremy-maclin-staying-on-pace-with-top-wide-receivers-from-2009-draft

Kikerült a Dallas draft-board-jának nagy része. Ez alapján jól teljesítettünk. Szal akkor lehet, hogy szarul teljesítettünk? 😀
 www.bleedinggreennation.com/2013/5/30/4380630/dallas-cowboys-2013-draft-board-says-the-eagles-did-well
- Lane első körös volt náluk, Ertz 2., Logan pedig 3.
- Barkley-t a class 2. legjobb QB-jának tartották és 2. körösnek rakták.
több mint 12 éve
 www.nfl.com/top100/2013?campaign=Twitter_top100#video=0ap2000000208189 Én azt hittem hogy Evan Mathis lesz az egyetlen aki top 100-ba jut az eaglesből, kiváncsi leszek rá Marthist milyen magasan értékelik majd. Mccoy pedig jővőre aratni fog.Petikievak01
Közel sem biztos. Kelly ugyan jóval több futójátékot szeret hívni mint tette azt Reid, ám sokkal többet rotálja is a futókat.Shawn84
Én csak próbálok optimista lenni 😀Petikievak01
Én is az vagyok. Mert ettől még simán lehet Super Bowlt nyerni ám 😊
több mint 12 éve
 www.nfl.com/top100/2013?campaign=Twitter_top100#video=0ap2000000208189 Én azt hittem hogy Evan Mathis lesz az egyetlen aki top 100-ba jut az eaglesből, kiváncsi leszek rá Marthist milyen magasan értékelik majd. Mccoy pedig jővőre aratni fog.Petikievak01
Közel sem biztos. Kelly ugyan jóval több futójátékot szeret hívni mint tette azt Reid, ám sokkal többet rotálja is a futókat.Shawn84
Én csak próbálok optimista lenni 😀

több mint 12 éve
Közel sem biztos. Kelly ugyan jóval több futójátékot szeret hívni mint tette azt Reid, ám sokkal többet rotálja is a futókat.
több mint 12 éve
 www.nfl.com/top100/2013?campaign=Twitter_top100#video=0ap2000000208189 Én azt hittem hogy Evan Mathis lesz az egyetlen aki top 100-ba jut az eaglesből, kiváncsi leszek rá Marthist milyen magasan értékelik majd. Mccoy pedig jővőre aratni fog.

több mint 12 éve
Djax nője (exe? nemtom 😊 ):
 blacksportsonline.com/home/2013/01/desean-jackson-dating-18-year-old-model-chantel-jeffries-photos/?pid=8223
Nem rossz buxa 😊Rataxes
Itt is van pár kép róla 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
D-Jax nője se rossz:  gamedayr.com/gamedayr/wag-chantel-jeffries-desean-jackson-bikini-model-girlfriend-photos/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
andersont tuti elvinnék Ps keretből

több mint 12 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Kenny Phillips térdsérülés miatt elhagyta az edzést... Ugyanez a térde ment tropára tavaly és 2009-ben is. A helyét Nate Allen vette át az első csapatban.Rataxes
Úgy hírlik, hogy nincs gond a térdével, csak - megelőzendő a bajt - a nedves talajon nem akarták játszatni.

Szerintetek hogy fog kinézni az 53-as roster?Rataxes
A listából szerintem kimarad Colt Anderson és Momah, helyükre jönne WOlff, Krueger és Acho (ugye Matt Reynolds a Chiefsben van). A legnagyobb kérdőjel nálam Curry, attól tartok, hogy végül ő nem éri meg az 53-t... És lám, máris van helye Dixonnak! 😊

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem ilyen hírrel várja az ember a csend megtörését 😛
több mint 12 éve
Kenny Phillips térdsérülés miatt elhagyta az edzést... Ugyanez a térde ment tropára tavaly és 2009-ben is. A helyét Nate Allen vette át az első csapatban.

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Érdemes szemezgetni:
 www.youtube.com/user/Renbergh38/videos?view=0&flow=grid
- Látni McNabb-et játszani az SB előtti korszakból. Valamint Vick régi játékát is.
- Meg lehet nézni Dawkins utolsó hazai meccsét, aka "44-6".
Meg még pár érdekességet.Bébé
Tíz lájkot miért nem lehet adni 😀?dande
Lehet, csak legalább 10 ember kell hozzá.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Érdemes szemezgetni:
- Látni McNabb-et játszani az SB előtti korszakból. Valamint Vick régi játékát is.
Meg még pár érdekességet.Bébé
Tíz lájkot miért nem lehet adni 😀?
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Érdemes szemezgetni:
Meg még pár érdekességet.