Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Picit para hogy pont a Patriotsal csinálunk közös edzést 😀 Nem meglepő az edzői kapcsolatokat nézve , de a szurkolók szempontjából szerintem eléggé sokan utálják a Patriotsot , mondani sem kell miért 😀
több mint 12 éve
Na akkor nem ritka ez csak mi szartunk rá eddig...illetve ahogy nézem csak kevés csapat edz így.Carry Williams igazi offseasont tol . Nem csak edzeni nem jár , de úgy néz ki kihagyja a Fehér Házas bulit is Obamával . Sebaj....Castillo ott lesz. 😂

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
A Chiefs elmúlt években többször a Vikings ellen játszott, mivel a két klub közt kiváló a kapcsolat. De tavaly a Kardinálisok ellen volt a felkészülési -baráti meccs. Sztem a Chiefs majdnem minden évben tol egyet. A többi csapatot nemtom. Gondolom szervezés és pénz kérdése. Tulajtól függ.Asszem a Falcons is szokott minden évben edzeni a Chiefs-szel, meg a Vikings is szokott talán közös edzéseket nyomni, szóval azért előfordul. Némi változatosság a TC unalmában.somoskovigÉrdekes dolog a menetrendben számomra, a közös gyakorlat! (Patriots augusztus 6-án és 7-én.)Elő szokott fordulni , de csak nagyon ritkán (utoljára talán a Jags edzett a Bucs-al). Viszont az már érdekesebb és ha már így alakult talán nem is meglepő , hogy ez az edzőpartner idén pont a Pats csapata.Greengo
Ez megszokott dolog az NFL-ben?tûzoltó

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Asszem a Falcons is szokott minden évben edzeni a Chiefs-szel, meg a Vikings is szokott talán közös edzéseket nyomni, szóval azért előfordul. Némi változatosság a TC unalmában.Érdekes dolog a menetrendben számomra, a közös gyakorlat! (Patriots augusztus 6-án és 7-én.)Elő szokott fordulni , de csak nagyon ritkán (utoljára talán a Jags edzett a Bucs-al). Viszont az már érdekesebb és ha már így alakult talán nem is meglepő , hogy ez az edzőpartner idén pont a Pats csapata.Greengo
több mint 12 éve
Érdekes dolog a menetrendben számomra, a közös gyakorlat! (Patriots augusztus 6-án és 7-én.)Elő szokott fordulni , de csak nagyon ritkán (utoljára talán a Jags edzett a Bucs-al). Viszont az már érdekesebb és ha már így alakult talán nem is meglepő , hogy ez az edzőpartner idén pont a Pats csapata.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Érdekes dolog a menetrendben számomra, a közös gyakorlat! (Patriots augusztus 6-án és 7-én.)Ez megszokott dolog az NFL-ben?
több mint 12 éve
Aki nem olvassa FlayEagles.hu Facebook oldalát azokra is gondoltunk. A múlt hét főbb eseményei a blogon: philly.blog.hu/2013/06/02/hirek_o_t_a_osszefoglalo_draft_ertekelo_serules
több mint 12 éve
Valaki megtudná nekem írni hogy mi lesz az a preseason sorsolás?Petikievak01www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Announce-2013-Schedule/36a9d923-f90c-48a5-ad86-91897fa61091
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Valaki megtudná nekem írni hogy mi lesz az a preseason sorsolás?Petikievak01A micsoda?
több mint 12 éve
Valaki megtudná nekem írni hogy mi lesz az a preseason sorsolás?
több mint 12 éve
Maclin a 2009-es WR-class egyik legproduktívabb elkapója:www.bleedinggreennation.com/2013/5/31/4381086/jeremy-maclin-staying-on-pace-with-top-wide-receivers-from-2009-draft
Kikerült a Dallas draft-board-jának nagy része. Ez alapján jól teljesítettünk. Szal akkor lehet, hogy szarul teljesítettünk? 😀
www.bleedinggreennation.com/2013/5/30/4380630/dallas-cowboys-2013-draft-board-says-the-eagles-did-well
- Lane első körös volt náluk, Ertz 2., Logan pedig 3.
- Barkley-t a class 2. legjobb QB-jának tartották és 2. körösnek rakták.
több mint 12 éve
Én is az vagyok. Mert ettől még simán lehet Super Bowlt nyerni ám 😊Én csak próbálok optimista lenni 😀Petikievak01www.nfl.com/top100/2013?campaign=Twitter_top100#video=0ap2000000208189 Én azt hittem hogy Evan Mathis lesz az egyetlen aki top 100-ba jut az eaglesből, kiváncsi leszek rá Marthist milyen magasan értékelik majd. Mccoy pedig jővőre aratni fog.Petikievak01Közel sem biztos. Kelly ugyan jóval több futójátékot szeret hívni mint tette azt Reid, ám sokkal többet rotálja is a futókat.Shawn84
több mint 12 éve
Én csak próbálok optimista lenni 😀www.nfl.com/top100/2013?campaign=Twitter_top100#video=0ap2000000208189 Én azt hittem hogy Evan Mathis lesz az egyetlen aki top 100-ba jut az eaglesből, kiváncsi leszek rá Marthist milyen magasan értékelik majd. Mccoy pedig jővőre aratni fog.Petikievak01Közel sem biztos. Kelly ugyan jóval több futójátékot szeret hívni mint tette azt Reid, ám sokkal többet rotálja is a futókat.Shawn84
több mint 12 éve
www.nfl.com/top100/2013?campaign=Twitter_top100#video=0ap2000000208189 Én azt hittem hogy Evan Mathis lesz az egyetlen aki top 100-ba jut az eaglesből, kiváncsi leszek rá Marthist milyen magasan értékelik majd. Mccoy pedig jővőre aratni fog.Petikievak01Közel sem biztos. Kelly ugyan jóval több futójátékot szeret hívni mint tette azt Reid, ám sokkal többet rotálja is a futókat.
több mint 12 éve
www.nfl.com/top100/2013?campaign=Twitter_top100#video=0ap2000000208189 Én azt hittem hogy Evan Mathis lesz az egyetlen aki top 100-ba jut az eaglesből, kiváncsi leszek rá Marthist milyen magasan értékelik majd. Mccoy pedig jővőre aratni fog.
több mint 12 éve
Djax nője (exe? nemtom 😊 ):Itt is van pár kép róla 😊
blacksportsonline.com/home/2013/01/desean-jackson-dating-18-year-old-model-chantel-jeffries-photos/?pid=8223
Nem rossz buxa 😊Rataxes
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
D-Jax nője se rossz: gamedayr.com/gamedayr/wag-chantel-jeffries-desean-jackson-bikini-model-girlfriend-photos/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Kenny Phillips térdsérülés miatt elhagyta az edzést... Ugyanez a térde ment tropára tavaly és 2009-ben is. A helyét Nate Allen vette át az első csapatban.RataxesÚgy hírlik, hogy nincs gond a térdével, csak - megelőzendő a bajt - a nedves talajon nem akarták játszatni.
Szerintetek hogy fog kinézni az 53-as roster?RataxesA listából szerintem kimarad Colt Anderson és Momah, helyükre jönne WOlff, Krueger és Acho (ugye Matt Reynolds a Chiefsben van). A legnagyobb kérdőjel nálam Curry, attól tartok, hogy végül ő nem éri meg az 53-t... És lám, máris van helye Dixonnak! 😊
több mint 12 éve
Nem ilyen hírrel várja az ember a csend megtörését 😛
több mint 12 éve
Kenny Phillips térdsérülés miatt elhagyta az edzést... Ugyanez a térde ment tropára tavaly és 2009-ben is. A helyét Nate Allen vette át az első csapatban.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Lehet, csak legalább 10 ember kell hozzá.Érdemes szemezgetni:Tíz lájkot miért nem lehet adni 😀?dande
www.youtube.com/user/Renbergh38/videos?view=0&flow=grid
- Látni McNabb-et játszani az SB előtti korszakból. Valamint Vick régi játékát is.
- Meg lehet nézni Dawkins utolsó hazai meccsét, aka "44-6".
Meg még pár érdekességet.Bébé
több mint 12 éve
Érdemes szemezgetni:Tíz lájkot miért nem lehet adni 😀?
www.youtube.com/user/Renbergh38/videos?view=0&flow=grid
- Látni McNabb-et játszani az SB előtti korszakból. Valamint Vick régi játékát is.
Meg még pár érdekességet.Bébé
több mint 12 éve
Érdemes szemezgetni:www.youtube.com/user/Renbergh38/videos?view=0&flow=grid
Meg még pár érdekességet.