Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Képek a stadionfelújításról/bővítésről:www.phillymag.com/eagles/2013/06/09/eagles-unveil-125-million-plan-for-the-linc/
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Hírek a heti minicamp-ről: philly.blog.hu/2013/06/08/hirek_kotelezo_minicamp_junius_4

több mint 12 éve
Logan-nel is megvan a szerződés:www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Bennie-Logan-Signs-Four-Year-Deal/de478c1f-8c44-425b-a24c-e2557af21b14
Már csak Lane és Barkley maradt vissza.
több mint 12 éve
A PFF szerint Damaris lehet a csiszolatlan gyémántunk: www.profootballfocus.com/blog/2013/06/06/secret-superstar-damaris-johnson/RataxesMi ezt már tavaly megemlegettük itt a fórumon 😛 Igaz a szezonban nem annyira jött be, viszont rossz sem volt.
több mint 12 éve
A PFF szerint Damaris lehet a csiszolatlan gyémántunk: www.profootballfocus.com/blog/2013/06/06/secret-superstar-damaris-johnson/
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Igen és pont most nyilatkozta Kelly, hogy fárasztják már ezek a találgatások és hagyják békén vele, Majd kiderül ki lesz a QB ezek a számok semmit nem jelentenek 😛 de azért köszi 😉dandeGondoltam leírom ide is 😀 Én szeretem az ilyen statisztikákat , nem is gondolok mögé semmi jelentőset 😀 Lehet valaki más is szereti őket , így hát leírtam 😀 Egyébként ha választanom kéne akkor 1000x is Vick 😀 😀 Át is írom a rangomat Vick Fanra!
több mint 12 éve
Igen és pont most nyilatkozta Kelly, hogy fárasztják már ezek a találgatások és hagyják békén vele, Majd kiderül ki lesz a QB ezek a számok semmit nem jelentenek 😛 de azért köszi 😉
több mint 12 éve
Most találtam.Pénteki OTA:
Vick: 28 Snap , 9/15 , 1 TD-0 INT 12 snap az első csapattal
Foles: 42 Snap , 21/28 , 2TD - 1 INT 25 Snap az első csapattal
Barkley: 21 Snap , 9/13 , 1 TD - 1 INT első csapattal nem volt snapja
Dixon 1 Snap , nem dobot passzt. (3. csapattal)
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000209392/article/report-drew-rosenhaus-files-grievance-vs-desean-jackson Milyen sok bajjal jár ha valaki ügynököt vált ....
több mint 12 éve
Szerintem minden szurkolónak van olyan csapata amit nem szeret 😀 Nekem nem veletek, szurkolókkal van bajom, egyszerűen a csapatotokat nem szeretem (gondolom a többiek is így vannak ezzel). A butaPatsdivatmajom kifejezés sem lett sehol leírva 😀Nem kell ezen besértődni szerintem...
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Lehet hogy rosszul tudom , de Puntolásra minden csapat tart egy arra "szakosodott" játékost.Petikievak01Hát persze. Henry és Reid meg vagy nem kapta meg a memódat vagy a te szaktudásod kopott meg hangyányit a köcsögPats-infúziók napi dózisától. A link gondolom felesleges egy kiművelt szurkolónak. Kár, hogy a butaPatsdivatmajmoknak még a te szakszerű intelmed is kevés lesz, hogy kimásszanak a mocsárból, ahova a Spygate után elsüllyedt Belichick és Brady szobrot gondolkodás nélkül és teljes odaadással követték.
több mint 12 éve
Törzsgyökeres Fradi szurkoló vagyok, és szimpatizáltam is a csapattal amíg McNabb volt a QB. Vick miatt kicsit(annyira nem is kicsit) eltávolodtam. Barkley-nak szurkolok. Go Hawks. 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Nem baj, mi szeretjük ezt a köcsöggeci divatcsapatot (egy pettyet mondjuk mókás egymás mellé állítva 😀)😀 Persze Pats fanként ez tök nagy poén , sőt semleges nézőként is csak mosolyogni lehet rajta de ha jól emlékszem lett is utána valami kis csetepaté a punt következtében . Véleményem szerint pedig harmadiknál puntoltatni nem szép dolog , pláne ha figyelembe vesszük azt a tényezőt hogy egy franchise irányítóval 😀 Lehet hogy rosszul tudom , de Puntolásra minden csapat tart egy arra "szakosodott" játékost. Szerintem ha beleképzeled magad, egy Broncos szurkoló helyébe akik elmentek megnézni a csapatukat, felspanolva a Pitsburgh elleni csodagyőzelem után és azt kell hogy nézzék ahogy az ellenfél franchise iránytója gúnyt űz az egész csapatból .... 😀😀 Hát így szerintem nem lenne olyan vicces , én a helyükben tuti nem nevetnék.
Remélem ebben a szezonban is puntol majd egyet Brady a konferencia elődöntőjében, mert az jó eséllyel azt jelenti, hogy bejutottunk a döntőbe 😀
(Btw, ha ott passzolt volna, vagy fut a csapat, akkor meg pont azért lenne köcsög, úgyhogy szerencsére megnyugodtam, hogy bármire rá lehet húzni 😊)Wyatt
több mint 12 éve
Nem baj, mi szeretjük ezt a köcsöggeci divatcsapatot (egy pettyet mondjuk mókás egymás mellé állítva 😀)Remélem ebben a szezonban is puntol majd egyet Brady a konferencia elődöntőjében, mert az jó eséllyel azt jelenti, hogy bejutottunk a döntőbe 😀
(Btw, ha ott passzolt volna, vagy fut a csapat, akkor meg pont azért lenne köcsög, úgyhogy szerencsére megnyugodtam, hogy bármire rá lehet húzni 😊)

több mint 12 éve
Mert azok nem ismerik az internetet 😀RataxesPedig de. 😊 Sajnos sok, a rosszabbik fajtából ismeri. Facebookon láttam már, hogy képesek minimum ugyanazt a szintet hozni mint a stadionban. Persze tisztelet a kivételnek. Ha nálunk valamelyik elkezdené a hasonló gyalázkodást úgy csapkodnám kifelé a mindenféle Eaglesel kapcsolatos oldalról, hogy csak úgy zörög.
Mi fanatikusak vagyunk, de nem barbárok. Sokan a kinti szurkolókat ugye balhésnak tartják, de az a helyzet, hogy a legutóbbi említésre méltó eset óta is hosszú évek teltek el. Már közel sem olyanok mint régen. A liga egyik legfanatikusabb tábora a miénk. Világszerte. Szerintem ez így tökéletesen jó is nekünk. Nem?
több mint 12 éve
Mert azok nem ismerik az internetet 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ja, én is ettől félek 😀 Meg eleve a Fradi vonal miatt is sok az Eagles fan.RataxesÉn nem vettem eddig igazán észre, hogy sok fradista lenne Eagles fan is egyben.
több mint 12 éve
Ja, én is ettől félek 😀 Meg eleve a Fradi vonal miatt is sok az Eagles fan.RataxesNa igen ...és az ilyen összemosások miatt van sok Eagles hater is. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Ja, én is ettől félek 😀 Meg eleve a Fradi vonal miatt is sok az Eagles fan.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Én meg a divatcsapatsága, meg Brady homérsága miatt utálom a Peccet. Itt Tatabányán minden második ember Pats fan...RataxesJa igen ez is benne van. Rohadtul divat lett itthon nekik szurkolni. Mi kevesebben vagyunk jóval, viszont eléggé hardcore banda 😀 Nem is örülök, hogy ha 2-3 SB győzelem után hozzánk is majd tolonganak a divatosok 😛
több mint 12 éve
Én meg a divatcsapatsága, meg Brady homérsága miatt utálom a Peccet. Itt Tatabányán minden második ember Pats fan...Rataxesmilyen igaz 😀 De szerintem majdnem mindenhol így van .
több mint 12 éve
Én meg a divatcsapatsága, meg Brady homérsága miatt utálom a Peccet. Itt Tatabányán minden második ember Pats fan...
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Én se csak amiatt , eléggé szemét edző (hogy mondjak egy példát) , amikor Bradyvel puntoltatott a playoffban a Broncos ellen , az például eléggé nagy köcsögség volt. De el kell ismerni jelenleg ő az egyik legjobb ha nem a legjobb edző az NFL-ben .Picit para hogy pont a Patriotsal csinálunk közös edzést 😀 Nem meglepő az edzői kapcsolatokat nézve , de a szurkolók szempontjából szerintem eléggé sokan utálják a Patriotsot , mondani sem kell miért 😀Petikievak01Én pl. nem a Super Bowl miatt ha arra gondolsz. Nálam Belicsekk az egyetlen aki miatt nagyon nem tudok szimpatizálni velük. ha ő onnan egyszer elmegy akkor rögtön nem lesz ilyen problémám.Shawn84
több mint 12 éve
Picit para hogy pont a Patriotsal csinálunk közös edzést 😀 Nem meglepő az edzői kapcsolatokat nézve , de a szurkolók szempontjából szerintem eléggé sokan utálják a Patriotsot , mondani sem kell miért 😀Petikievak01Én pl. nem a Super Bowl miatt ha arra gondolsz. Nálam Belicsekk az egyetlen aki miatt nagyon nem tudok szimpatizálni velük. ha ő onnan egyszer elmegy akkor rögtön nem lesz ilyen problémám.