Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Képek a stadionfelújításról/bővítésről:
 www.phillymag.com/eagles/2013/06/09/eagles-unveil-125-million-plan-for-the-linc/

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Hírek a heti minicamp-ről:  philly.blog.hu/2013/06/08/hirek_kotelezo_minicamp_junius_4

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Logan-nel is megvan a szerződés:
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Bennie-Logan-Signs-Four-Year-Deal/de478c1f-8c44-425b-a24c-e2557af21b14
Már csak Lane és Barkley maradt vissza.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A PFF szerint Damaris lehet a csiszolatlan gyémántunk:  www.profootballfocus.com/blog/2013/06/06/secret-superstar-damaris-johnson/Rataxes
Mi ezt már tavaly megemlegettük itt a fórumon 😛 Igaz a szezonban nem annyira jött be, viszont rossz sem volt.
több mint 12 éve
A PFF szerint Damaris lehet a csiszolatlan gyémántunk:  www.profootballfocus.com/blog/2013/06/06/secret-superstar-damaris-johnson/

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Igen és pont most nyilatkozta Kelly, hogy fárasztják már ezek a találgatások és hagyják békén vele, Majd kiderül ki lesz a QB ezek a számok semmit nem jelentenek 😛 de azért köszi 😉dande
Gondoltam leírom ide is 😀 Én szeretem az ilyen statisztikákat , nem is gondolok mögé semmi jelentőset 😀 Lehet valaki más is szereti őket , így hát leírtam 😀 Egyébként ha választanom kéne akkor 1000x is Vick 😀 😀 Át is írom a rangomat Vick Fanra!

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Igen és pont most nyilatkozta Kelly, hogy fárasztják már ezek a találgatások és hagyják békén vele, Majd kiderül ki lesz a QB ezek a számok semmit nem jelentenek 😛 de azért köszi 😉
több mint 12 éve
Most találtam.
Pénteki OTA:
Vick: 28 Snap , 9/15 , 1 TD-0 INT 12 snap az első csapattal
Foles: 42 Snap , 21/28 , 2TD - 1 INT 25 Snap az első csapattal
Barkley: 21 Snap , 9/13 , 1 TD - 1 INT első csapattal nem volt snapja
Dixon 1 Snap , nem dobot passzt. (3. csapattal)

több mint 12 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000209392/article/report-drew-rosenhaus-files-grievance-vs-desean-jackson Milyen sok bajjal jár ha valaki ügynököt vált ....

több mint 12 éve
Szerintem minden szurkolónak van olyan csapata amit nem szeret 😀 Nekem nem veletek, szurkolókkal van bajom, egyszerűen a csapatotokat nem szeretem (gondolom a többiek is így vannak ezzel). A butaPatsdivatmajom kifejezés sem lett sehol leírva 😀
Nem kell ezen besértődni szerintem...

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Lehet hogy rosszul tudom , de Puntolásra minden csapat tart egy arra "szakosodott" játékost.Petikievak01
Hát persze. Henry és Reid meg vagy nem kapta meg a memódat vagy a te szaktudásod kopott meg hangyányit a köcsögPats-infúziók napi dózisától. A link gondolom felesleges egy kiművelt szurkolónak. Kár, hogy a butaPatsdivatmajmoknak még a te szakszerű intelmed is kevés lesz, hogy kimásszanak a mocsárból, ahova a Spygate után elsüllyedt Belichick és Brady szobrot gondolkodás nélkül és teljes odaadással követték.
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Törzsgyökeres Fradi szurkoló vagyok, és szimpatizáltam is a csapattal amíg McNabb volt a QB. Vick miatt kicsit(annyira nem is kicsit) eltávolodtam. Barkley-nak szurkolok. Go Hawks. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Nem baj, mi szeretjük ezt a köcsöggeci divatcsapatot (egy pettyet mondjuk mókás egymás mellé állítva 😀)
Remélem ebben a szezonban is puntol majd egyet Brady a konferencia elődöntőjében, mert az jó eséllyel azt jelenti, hogy bejutottunk a döntőbe 😀
(Btw, ha ott passzolt volna, vagy fut a csapat, akkor meg pont azért lenne köcsög, úgyhogy szerencsére megnyugodtam, hogy bármire rá lehet húzni 😊)Wyatt
😀 Persze Pats fanként ez tök nagy poén , sőt semleges nézőként is csak mosolyogni lehet rajta de ha jól emlékszem lett is utána valami kis csetepaté a punt következtében . Véleményem szerint pedig harmadiknál puntoltatni nem szép dolog , pláne ha figyelembe vesszük azt a tényezőt hogy egy franchise irányítóval 😀 Lehet hogy rosszul tudom , de Puntolásra minden csapat tart egy arra "szakosodott" játékost. Szerintem ha beleképzeled magad, egy Broncos szurkoló helyébe akik elmentek megnézni a csapatukat, felspanolva a Pitsburgh elleni csodagyőzelem után és azt kell hogy nézzék ahogy az ellenfél franchise iránytója gúnyt űz az egész csapatból .... 😀😀 Hát így szerintem nem lenne olyan vicces , én a helyükben tuti nem nevetnék.

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem baj, mi szeretjük ezt a köcsöggeci divatcsapatot (egy pettyet mondjuk mókás egymás mellé állítva 😀)
Remélem ebben a szezonban is puntol majd egyet Brady a konferencia elődöntőjében, mert az jó eséllyel azt jelenti, hogy bejutottunk a döntőbe 😀
(Btw, ha ott passzolt volna, vagy fut a csapat, akkor meg pont azért lenne köcsög, úgyhogy szerencsére megnyugodtam, hogy bármire rá lehet húzni 😊)

több mint 12 éve
Mert azok nem ismerik az internetet 😀Rataxes
Pedig de. 😊 Sajnos sok, a rosszabbik fajtából ismeri. Facebookon láttam már, hogy képesek minimum ugyanazt a szintet hozni mint a stadionban. Persze tisztelet a kivételnek. Ha nálunk valamelyik elkezdené a hasonló gyalázkodást úgy csapkodnám kifelé a mindenféle Eaglesel kapcsolatos oldalról, hogy csak úgy zörög.

Mi fanatikusak vagyunk, de nem barbárok. Sokan a kinti szurkolókat ugye balhésnak tartják, de az a helyzet, hogy a legutóbbi említésre méltó eset óta is hosszú évek teltek el. Már közel sem olyanok mint régen. A liga egyik legfanatikusabb tábora a miénk. Világszerte. Szerintem ez így tökéletesen jó is nekünk. Nem?
több mint 12 éve
Mert azok nem ismerik az internetet 😀

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ja, én is ettől félek 😀 Meg eleve a Fradi vonal miatt is sok az Eagles fan.Rataxes
Én nem vettem eddig igazán észre, hogy sok fradista lenne Eagles fan is egyben.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 281 — Eagles fan
Ja, én is ettől félek 😀 Meg eleve a Fradi vonal miatt is sok az Eagles fan.Rataxes
Na igen ...és az ilyen összemosások miatt van sok Eagles hater is. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Ja, én is ettől félek 😀 Meg eleve a Fradi vonal miatt is sok az Eagles fan.

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Én meg a divatcsapatsága, meg Brady homérsága miatt utálom a Peccet. Itt Tatabányán minden második ember Pats fan...Rataxes
Ja igen ez is benne van. Rohadtul divat lett itthon nekik szurkolni. Mi kevesebben vagyunk jóval, viszont eléggé hardcore banda 😀 Nem is örülök, hogy ha 2-3 SB győzelem után hozzánk is majd tolonganak a divatosok 😛
több mint 12 éve
Én meg a divatcsapatsága, meg Brady homérsága miatt utálom a Peccet. Itt Tatabányán minden második ember Pats fan...Rataxes
milyen igaz 😀 De szerintem majdnem mindenhol így van .

több mint 12 éve
Én meg a divatcsapatsága, meg Brady homérsága miatt utálom a Peccet. Itt Tatabányán minden második ember Pats fan...

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Picit para hogy pont a Patriotsal csinálunk közös edzést 😀 Nem meglepő az edzői kapcsolatokat nézve , de a szurkolók szempontjából szerintem eléggé sokan utálják a Patriotsot , mondani sem kell miért 😀Petikievak01
Én pl. nem a Super Bowl miatt ha arra gondolsz. Nálam Belicsekk az egyetlen aki miatt nagyon nem tudok szimpatizálni velük. ha ő onnan egyszer elmegy akkor rögtön nem lesz ilyen problémám.Shawn84
Én se csak amiatt , eléggé szemét edző (hogy mondjak egy példát) , amikor Bradyvel puntoltatott a playoffban a Broncos ellen , az például eléggé nagy köcsögség volt. De el kell ismerni jelenleg ő az egyik legjobb ha nem a legjobb edző az NFL-ben .

több mint 12 éve
Picit para hogy pont a Patriotsal csinálunk közös edzést 😀 Nem meglepő az edzői kapcsolatokat nézve , de a szurkolók szempontjából szerintem eléggé sokan utálják a Patriotsot , mondani sem kell miért 😀Petikievak01
Én pl. nem a Super Bowl miatt ha arra gondolsz. Nálam Belicsekk az egyetlen aki miatt nagyon nem tudok szimpatizálni velük. ha ő onnan egyszer elmegy akkor rögtön nem lesz ilyen problémám.
több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/wsnanr0m5xgvfjst9lyr
NFL Head Coach Power Rankings
What is the pecking order of NFL head coaches? We delved into this topic last year, and it's time to take stock of the various front men across the league in 2013. Eight teams have a new head man, adding another layer to this challenge. Tough choices abou
Head Coach Power Rankings