Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Wolff szerintem is alulértékelt, jó esély van arra, hogy kiszorítja Colemant.- Matt Reynolds sztem nem fog felférni az 53as rosterre a Chiefs rosteréről. 😛 😀Ehh, eddig azt hittem hogy ez a link azért friss 😊
Bébé
PS rablásra nem is gondoltam, azt hittem hogy él az a szabály IRL mint a GM játékban hogy idén draftolt playert nem lehet rabolni 😀 Ilyesformán viszont egyezünk meg egy Coleman (esetleg Nate Allen) cutban, a helyére meg mehet Wolff az 53-ba 😊
Kruger meg akkor elfoglalja Matt Reynolds helyét, 8 OL elég lesz 😊Rataxes
Momahnak nagyot kéne fejlődnie, hogy bekerüljön az 53-ba, ami keveset lehetett belőle látni az egyetemen WR-ként és a workoutokon, a route futása messze van az NFL-szinttől, nagyon nyers még, sokat kéne fejlődnie. Talán, ha a védelemben is mutat valamit. 😊

több mint 12 éve
Kár hogy fejben meg elég lassú szegény.Így zajlanak az edzések 😊 .This is the new nfl... mindjárt sírok ettől a szövegtől 😊
Greengo
Vick úgy gondolja Ő a leggyorsabb QB a ligában: aggbot.com/Philadelphia-Eagles-News/article/19652535Rataxes
több mint 12 éve
Így zajlanak az edzések 😊 .This is the new nfl... mindjárt sírok ettől a szövegtől 😊
Greengo
Vick úgy gondolja Ő a leggyorsabb QB a ligában: aggbot.com/Philadelphia-Eagles-News/article/19652535
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Rég volt poszt a blogon. Most megint van: philly.blog.hu/2013/05/24/mi_valtozott_az_edzeseken_chip_kelly_erkezese_utanShawn84Így zajlanak az edzések 😊 .

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Igen így mindjárt más, örülök, hogy kicsit megindul itt az élet 😀
több mint 12 éve
- Matt Reynolds sztem nem fog felférni az 53as rosterre a Chiefs rosteréről. 😛 😀Ehh, eddig azt hittem hogy ez a link azért friss 😊
Bébé
PS rablásra nem is gondoltam, azt hittem hogy él az a szabály IRL mint a GM játékban hogy idén draftolt playert nem lehet rabolni 😀 Ilyesformán viszont egyezünk meg egy Coleman (esetleg Nate Allen) cutban, a helyére meg mehet Wolff az 53-ba 😊
Kruger meg akkor elfoglalja Matt Reynolds helyét, 8 OL elég lesz 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Szerintetek hogy fog kinézni az 53-as roster?- Matt Reynolds sztem nem fog felférni az 53as rosterre a Chiefs rosteréről. 😛 😀
Az én tippem: Rataxes
- Valamint Hunt sztem inkább OLB-ként jön szóba, V.Curry pedig DE-ként.
- Casey-nek nagyon drukkolok, hogy férjen fel. ST-ben tavaly is jó volt, de idén oda is erősítettünk, szal elképzelhető, hogy ott (is) nélkülözhetővé válik.
- Örülök annak, hogy Chaney nem került fel. Nem igazán bírom. 😀
- A másik ilyen emberem Kurt Coleman. Mármint akit nem igazán bírok. Csupaszív játékos meg minden, csak hát szegénykém nem kezdő szint. Ő nálam feláldozható. Főleg az offseason-os 53as roster készítésénél. Azonban nem bánnám, ha végre kiemelkedő teljesítményt nyújtana és egy megbízható safety lenne belőle.
több mint 12 éve
Dixon beférhet még PS-ba? Szabály engedi még?Shawn84igglesblitz.com/practice-syndrome/
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Rég volt poszt a blogon. Most megint van: philly.blog.hu/2013/05/24/mi_valtozott_az_edzeseken_chip_kelly_erkezese_utan
több mint 12 éve
Szerintetek hogy fog kinézni az 53-as roster?Dixon beférhet még PS-ba? Szabály engedi még?
Az én tippem:
Offense (25)
QB: Michael Vick, Nick Foles, Matt Barkley (3)
RB: LeSean McCoy, Bryce Brown, Felix Jones (3)
FB: James Casey (1)
WR: DeSean Jackson, Jeremy Maclin, Jason Avant, Arrelious Benn, Damaris Johnson, Riley Cooper, Ifeanyi Momah (7)
TE: Brent Celek, Zach Ertz (2)
OL: Jason Peters, Evan Mathis, Jason Kelce, Todd Herremans, Lane Johnson, Matt Reynolds, Dallas Reynolds, Dennis Kelly, Danny Watkins (9)
Defense (25)
DL: Isaac Sopoaga, Antonio Dixon, Fletcher Cox, Phillip Hunt, Bennie Logan, Cedric Thornton (6)
ILB: DeMeco Ryans, Mychal Kendricks, Casey Matthews, Jason Phillips (4)
OLB: Trent Cole, Connor Barwin, Brandon Graham, Vinny Curry (4)
CB: Bradley Fletcher, Cary Williams, Brandon Boykin, Curtis Marsh, Brandon Hughes, Jordan Poyer (6)
S: Patrick Chung, Kenny Phillips, Kurt Coleman, Nate Allen, Colt Anderson (5)
ST (3):
Alex Henery 💋, Donnie Jones (P), Jon Dorenbos (LS)
PS: Earl Wolff, Joe Kruger, David King, Chris Polk, Dennis Dixon, Julian Vandervelde, Emmanuel Acho, Jake Knott (8)Rataxes
több mint 12 éve
Vitatkozni nem nagyon tudok vele, bár én lehet Earl Wolfnak és Krugernek helyet találnék vhogy PS-ből könnyen elviszik őket. Illetve irányítókérdést majd meglátjuk.
több mint 12 éve
Szerintetek hogy fog kinézni az 53-as roster?Az én tippem:
Offense (25)
QB: Michael Vick, Nick Foles, Matt Barkley (3)
RB: LeSean McCoy, Bryce Brown, Felix Jones (3)
FB: James Casey (1)
WR: DeSean Jackson, Jeremy Maclin, Jason Avant, Arrelious Benn, Damaris Johnson, Riley Cooper, Ifeanyi Momah (7)
TE: Brent Celek, Zach Ertz (2)
OL: Jason Peters, Evan Mathis, Jason Kelce, Todd Herremans, Lane Johnson, Matt Reynolds, Dallas Reynolds, Dennis Kelly, Danny Watkins (9)
Defense (25)
DL: Isaac Sopoaga, Antonio Dixon, Fletcher Cox, Phillip Hunt, Bennie Logan, Cedric Thornton (6)
ILB: DeMeco Ryans, Mychal Kendricks, Casey Matthews, Jason Phillips (4)
OLB: Trent Cole, Connor Barwin, Brandon Graham, Vinny Curry (4)
CB: Bradley Fletcher, Cary Williams, Brandon Boykin, Curtis Marsh, Brandon Hughes, Jordan Poyer (6)
S: Patrick Chung, Kenny Phillips, Kurt Coleman, Nate Allen, Colt Anderson (5)
ST (3):
Alex Henery 💋, Donnie Jones (P), Jon Dorenbos (LS)
PS: Earl Wolff, Joe Kruger, David King, Chris Polk, Dennis Dixon, Julian Vandervelde, Emmanuel Acho, Jake Knott (8)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Caseynek (James) baj van a jobb térdével most nem rég műtötték , több mint valószínű hogy a tavasznak a hátralevő részét ki kell hagynia , De elvileg 2 hét múlva újra 100%-os lesz.
több mint 12 éve
Sajnos ezt innen nehéz eldönteni valószínű csak Kelly tudja már, hogy mit akar. Az biztos, hogy elengedni ha el akarunk valakit akkor Vicknél és Folesnál van esély rá. Barkleynak és Dixonnak nagyon kilátástalanak kell lennie, hogy valamelyikük menjen, értük visszautasíthatatlan ajánlatot nem fogunk kapni, meg ők hogy így mondjam már "Kelly hősei". Négy QB viszont sok....Nem igazán értem hogy miért ne engednénk el Dixont , én simán elképzelhetőnek tartom. Aztán Vick Foles Barkley megy rosterre , persze májusban nem igazán van még értelme erről beszélni 😀
Egyébként köszi a választ😀dande
több mint 12 éve
Sajnos ezt innen nehéz eldönteni valószínű csak Kelly tudja már, hogy mit akar. Az biztos, hogy elengedni ha el akarunk valakit akkor Vicknél és Folesnál van esély rá. Barkleynak és Dixonnak nagyon kilátástalanak kell lennie, hogy valamelyikük menjen, értük visszautasíthatatlan ajánlatot nem fogunk kapni, meg ők hogy így mondjam már "Kelly hősei". Négy QB viszont sok....Egyébként köszi a választ😀
több mint 12 éve
Jó, mondjuk ESPN New York forrás, ezzel mindent elmondtam. Mondjuk tényleg meglepő kicsit, hogy ekkora aláírási pénz után ilyen hamar kitettük.Ezzel az is világossá vált, hogy a támadó falnál és a futóknál is a sebességet helyezzük előnybe.
Igazából az irányító kérdés a legérdekesebb mind közül. Arra lennék kiváncsi, hogy mennyire tényleges ez a versenyhelyzet vagy csak egy egyszerű smokescreen-e az egész.
több mint 12 éve
A source tells ESPN New York the Eagles' front office wanted to keep recently waived RB Miguel Maysonet, but that coach Chip Kelly said he wasn't a fit for his offense.Megtörve a csendet van ennek némi komolyabb háttere is vagy csak egy felfújt valami?
Per reporter Rich Cimini, Maysonet's $10,000 signing bonus was the highest for any undrafted running back, so it indeed appears there was a philosophical difference between Kelly and his front office. If that's the case, it's surprising the sides are already not on the same page. Maysonet should get a shot somewhere else.
Ez azért elég szép lenne ilyen korán. 😀Newman
Illetve elgondolkodva QB helyzetről azért az durva, hogy jelenleg úgy tűnik! van 3 kezdő kaliber QB-nk máshol meg 1 is alig. Addig jó amíg egészséges versenyhelyzet van csak aztán ne okozzon túlzott feszültséget a többi csapatrészben sem ki hova húz majd esetleg, ki melyik QBt támogatja a játékával (már ha van ilyen)
több mint 12 éve
A source tells ESPN New York the Eagles' front office wanted to keep recently waived RB Miguel Maysonet, but that coach Chip Kelly said he wasn't a fit for his offense.Per reporter Rich Cimini, Maysonet's $10,000 signing bonus was the highest for any undrafted running back, so it indeed appears there was a philosophical difference between Kelly and his front office. If that's the case, it's surprising the sides are already not on the same page. Maysonet should get a shot somewhere else.
Ez azért elég szép lenne ilyen korán. 😀
több mint 12 éve
OTA hírek:- Utazási okok (késés, stb.) miatt nem vesz részt az edzésen: DT Fletcher Cox, OT Jason Peters, CB Cary Williams, S Patrick Chung
- Felix Jones 37-es, Will Shaw (TE) 47-es számot kapott (utóbbit hoztuk Maysonet helyének betöltésére)
- Felix Jones puntokat fogad, DJaxszel, Damarisszal, Maclinnel és Nick Millerrel egyetemben
- Chung hiányában Coleman és Allen a safety párosunk a 7 v. 7 edzésen az első csapatban
- Az elcső csapat LB-i: Barwin, Cole, Ryans, Kendricks, a CB-K: Marsh, Fletcher
- Momah a 2. csapat szélső WR-jeként kapott szerepet
- Chip állítólag megmutatta Vicknek hogy tartsa a labdát - Vick azóta egy fumble-t sem csinált az edzésen
- Foles az első, Vick a 2., Matt Barkley a 3. csapattal edz, Dixon és Kinne nem kapott még szerepet
- Peters helyén Ed Wang az első csapat LT-je. Lane Johnson a 2. csapat RT-je (gondolom akkor Kelly edz az "elsőkkel")
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Végül is csak kb 10 éve profi meg előtte pár év egyetem jobb későn mit soha na 😛 😀
több mint 12 éve
Eagles waived RB Miguel Maysonet.Hát belőle se lesz Westbrookos sztori. Legalábbis nálunk.
Vhol nem csodálkozok ezen. A 4,6os 40 yard nem vmi gyors egy RB-nél.
Nah Vick végre megtanulta helyesen fogni a labdát 😀
www.bleedinggreennation.com/2013/5/19/4345902/michael-vick-says-he-learned-how-to-carry-the-ball-properly-from-chip
Ha még csúszni is megtanítja Kelly, akkor tényleg HoF esélyes HC.
több mint 12 éve
Avantra szerintem Ertz lehet a legveszélyesebb és nem egy másik elkapó. Ertz a slotban is fel tud állni és ha kell a szélen is, és vele több lesz a kombinációs lehetőség. Ha a TC-ben és az előszezonban jó játékot mutat, akkor nehezebb lesz a rosterre kerülés Avantnak. A jó kezei, route futása és jó futás blokkolása miatt azért jó eséllyel rosterra kerül, de nem annyira biztos a helye mint korábban.

több mint 12 éve
Kellynek ezért lesz több TE-je, azok mehetnek középre...Shawn84A tight endekről egy cikk:
mobile.philly.com/sports/eagles/?wss=%2Fphilly%2Fsports%2Feagles&id=207792961&viewAll=y#more
Klikk után görgessetek feljebb, ott kezdődik a cikk!
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ott van Benn aki mindegyik helyen tud mutatni pár elkapást. Már ha nem balfaszkodik. Damaris slotnak jó lenne de elég kicsi. Momah meg ugye magas is gyors is, de egyszer ment középre és rögtön 2 év kihagyás lett belőle. Kellynek ezért lesz több TE-je, azok mehetnek középre, Sunshine szintén elő fog fordulni ott, meg szerintem nem fog szarozni, hogy ki szélső ki belső elkapó. megy mindenki ide is- oda is. Nála ez szerintem alap. Majd úgyis lesz sokféle játék.Avant pontos,és okos valamint a nehezebb labdákat is elkapja kisegítve a QB-t(Barkley).Jó hát a gyors mellé alapból a jót is odaképzeltem. 😀
YAC ban Maclin sem túl jó....
gyorsnak ott van DemarisJanek
De amikor DeSean sérült volt, akkor Damaris ment kívülre és Avant maradt slotban.
Szal egyrészt Damaris se vmi jó belül, plusz Avant se igazán használható kívül. Legalábbis a pontos routjainak a pálya közepén nagyobb fegyver.
Hát nem mondta, hogy Maclin hűdejó WR. 😀 Jelenleg átlagos. A tehetség megvan benne. Kérdés, hogy kijön-e és végre berobban-e.Bébé