Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
McCoy: Eagles players still 'love coach Reid to death'Erre számítani lehetett. Mármint, hogy szeretik Reid-et. Köztudott, hogy a játékosok oda vannak érte. Abban is biztos vagyok, hogy McNabb-hez hasonlóan standing ovationt fog kapni.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000168201/article/lesean-mccoy-eagles-all-love-andy-reid-to-death
Mit szóltok hozzá?Béczkó
DeSean-ra is sztem nagy hatással volt. Főleg az apja elvesztése után.
több mint 12 éve
nagy csodát ne várjunk a Dtől.Hoztuk CWillt mert olcsón el lehetett hozni.
Hoztuk chungot aki üveg de olcsó,Philips jó de rizikós viszont olcsó.
Sopó olcsó volt de legalább nem is jó.
draftoltunk egy jövő emberét meg egy 5.körös S-t...
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
McCoy: Eagles players still 'love coach Reid to death'Mit szóltok hozzá?
több mint 12 éve
Nem volt az a D olyan fos tavaly, év elején egészen biztatóak is voltak, én inkább motivációs problémákat láttam, mint emberanyag hiányt. A legnagyobb gondunk meg a szerelés volt hátul. Kelly éppen ezen próbál javítani. Én jövőra 8-8-nál többet nem várok, kiderül szépen hogy a védelem mit tud így, aztán már könnyebb dolga lesz faragni rajta a stábnak.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
hát ez elmondható szerintem a D-ről is... 😊 sőt ha úgy veszem a második része is némi áthallássalCsak csendben jegyezném meg, hogy O#, meg D#,..... de azért fontos a Speciális egység is, és úgy látom, oda is erősítgetnek... szóval azért van az a harmadik terület, amin dőlhetnek el dolgok. (akár PO is) 😀Hát az csak felértékelődni tud. 😀 Legalábbis a return játékot tekintve.Bébé
Szerintem felértékelődik Kelly alatt az Eagles St játéka.tûzoltó
egyébkén nem tudom miért, de én bizakodó vagyok a védelmet illetően is, nevek alapján megvagyunk, persze más kérdés mire mennek a 3-4-gyel egyesek, na meg a sérültek...de ha nem idén majd jövőre 😊
több mint 12 éve
Csak csendben jegyezném meg, hogy O#, meg D#,..... de azért fontos a Speciális egység is, és úgy látom, oda is erősítgetnek... szóval azért van az a harmadik terület, amin dőlhetnek el dolgok. (akár PO is) 😀Hát az csak felértékelődni tud. 😀 Legalábbis a return játékot tekintve.
Szerintem felértékelődik Kelly alatt az Eagles St játéka.tûzoltó
több mint 12 éve
Csak csendben jegyezném meg, hogy O#, meg D#,..... de azért fontos a Speciális egység is, és úgy látom, oda is erősítgetnek... szóval azért van az a harmadik terület, amin dőlhetnek el dolgok. (akár PO is) 😀Szerintem felértékelődik Kelly alatt az Eagles St játéka.
több mint 12 éve
Amúgy a draftról és az utána kialakult helyzetről annyit, hogy sajna a védelem elég lyukas maradt a következő szezonra. Illetve maradtak kérdőjelek az átalakult csapategységben. Az ok, hogy már ránézésre életveszélyes O# alakul...ezt talán most felesleges is boncolgatni, de a védelem nálam erősen kérdőjeles. Most a D line szerencsés esetben Logan-Sopoaga-Cox , de mögöttük meg nagy kérdőjelek, hogy ki meg hova. Arról már nem is beszélve, hogy Logannek rookie éve, Sopo meg új csapattal. (ok ott a rutin) DE/OLB-k Barwin ok, de a többieknél azért kérdéses, hogy mennyire lesznek hatékonyak az új szerepkörben. ILB-ben Ryans és Kendricks. Sztem ők ellesznek ezen a poszton és mögöttük is lehet keresni valója még Matthewsnak és Chaneynek is. A sec viszont még átláthatatlan. Biztos nagy küzdelem lesz a kezdő S posztokért, de egyik név sem annyira húzónév, hogy nyugodtan várjuk a szezont. CB állomány is lehetne jobb szval félek lesznek kellemetlen pillanataink. Szval megértem én, hogy nem lehet egy év alatt átalakítani a csapatot és azt is, hogy a méretes capspace ellenére nem esnek abba a hibába, hogy sztárnevekkel tömjék be a hiányposztokat , de akkor legalább azt vártam vna, hogy a draftra további pickeket szerezve elinduljon valami a védelem építéséért. Sajnos ez idén elmaradt és csak reménykedhetünk, hogy a későbbi húzások illetve a meglévő cserék valahogy beválnak és a kezdők is elfogadható szintet hoznak. Sok van még a szezonkezdésig, de kicsit most attól tartok, hogy pár meccsig működik majd a meglepetésfaktor és utána jön a hideg zuhany. 😊 Nem is ragozom tovább...sztem hiba, hogy csak 1 kezdő érkezett a védelembe. Ettől még persze lehet a miénk a legjobb draft a csoportban. 😀GreengoEgyrészt gondolom a D#-most "kísérletezgető" év lesz, mert mindenhol kérdőjel van. Eldől, hogy ki mire képes valamint, hogy egészségesek tudnak-e maradni. Gondolok itt pl Chung-ra, Kenny Phillips-re, Fletcher-re Barwin újra tud-e 10+ sack-es szezont hozni, B.Graham berobban-e az NFL-ben vmint, hogy áll a 3-4-el, T.Cole ennyire megöregedett vagy csak egy kisiklás volt a tavalyi szezon, Kendricks tud-e ILB-t játszani az NFL-ben, Ryans-re is lehet-e számítani, Cox mire megy 3-4ben, és a Dline-unk további 2 tagja is kérdéses. Cary Williams tűnik egy biztos pontnak, aki egy jól szerelő, átlagosnál talán egy kicsit jobb corner és ennyi.
Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán Davis-e a megfelelő ember a DC posztra.
Szóval sztem Kelly úgy volt vele, hogy könnyebb az O#-t elit szintre emelni és nyerni 5-8 meccset, mint ha pl mind2 egységünk csak átlagos lenne. Az SB-hez meg Conf döntőkhöz tényleg kell a jó D#, de a PO meglehet egy elit támadósorral és egy rossz D#-el is. Meg az O#-t mégiscsak Ő fogja irányítani, szal azt könnyebben is tudja fejleszteni.
több mint 12 éve
Off:Uhh jogos. Egy évet gondoltam és első évet írtam.
Barrett Jones-al tényleg szigorú voltam. Igaz simán játszana OT-t is mivel egyetemen is első évében az voltGreengoEgészen pontosan:
2009-2010: RG
2011: LT
2012: Cvassadi

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Off:Barrett Jones-al tényleg szigorú voltam. Igaz simán játszana OT-t is mivel egyetemen is első évében az voltGreengoEgészen pontosan:
2009-2010: RG
2011: LT
2012: C
több mint 12 éve
Ide is egy kis mentegetőzés 😛 Szerény számításaim szerint több pontom van mint 3, elég szűkkezűen bántál a 4/3-3/4 sémák különbségei miatt adandó pontokkal 😊Barrett Jones-al tényleg szigorú voltam. Igaz simán játszana OT-t is mivel egyetemen is első évében az volt és magas szinten játszott ott is, de saját magamnál sem fogadtam el így veled sem tettem kivételt. 😊 (Inkább C/G ő)
QB/S alapból két pont, szerintem Barrett Jonesra is jár egy, OL-t írtam és belőle is lehet még tackle Johnsonhoz hasonlóan. Bennie Loganről azt mondják NT-t is játszhat, az + pont Hughes miatt. És ugye írtam DT-t is, ami ugye 3-4-ben inkább DE, ebből kettőt is hoztunk. A safety húzásnál illetve a 7. körös DT/DE picknél a kört is eltaláltam, dupla... Szóval legyen inkább 8 az a 3, de megalkudhatunk a mértani közepén 😀
Nem mintha nem lenne tökmindegy, csak mégis kicsit ciki sereghajtónak lenni 😊Rataxes
Rataxes 2013.04.25. 20:59:05
1/4 Dion Jordan OLB - ide nem adtam pontot mert se Jordan nem jött se LB. 😊
2/35 EJ Manuel QB - ide számoltam 1-et mert végül is QB jött a drafton
3/67 Barrett Jones OL - nem számoltam mert nem jött C/G , de ha akarod akkor OL és akkor 1 pont . 😊
4/101 Montori Hughes NT - ide adtam 1 pontot mert NT/DT és jött DT a drafton ezért 1 pont
5/136 Rontez Miles S - ezt benéztem ,vagy kb nem is pontozhattam nálad..szval a helyén S 2 pont. Sorry.
7/210 Jawann Jamison RB - nem jött
7/212 Gilbert Pena DT - ezt azért nem számoltam mert a drafton egy DT jött és arra ment a pont a 4. körben.
7/217 Courney Garner WR -nem jött
7/239 Mike Mauti LB -nothing
Ez össz: 4 pont ha hozzávesszük a Jones picket akkor 5 pont. Ha most felteszed magadban a kérdést, hogy akkor, hogy jött ki a 3 pont (?) akkor erre a válaszom az, hogy fogalmam sincs 😂 és még egyszer sorry. Lehet kicsit elveszítettem a fonalat pár tipp megfejtése és kisilabizálása után. 😊 (amiért külön köszönet)
Ám köszi mindenkitől a tippeket. Idén tényleg sokkal nehezebb volt megtippelni, hogy kiket húzunk. Ami nekem csalódást okozott az az, hogy a megszellőztetett Johnson pick igaz lett. Nem a pickkel van bajom (mielőtt félreértené vki...mert az rendben van ránézésre) inkább azzal, hogy az új stábtól is kiszivárognak ilyen hírek.
Amúgy a draftról és az utána kialakult helyzetről annyit, hogy sajna a védelem elég lyukas maradt a következő szezonra. Illetve maradtak kérdőjelek az átalakult csapategységben. Az ok, hogy már ránézésre életveszélyes O# alakul...ezt talán most felesleges is boncolgatni, de a védelem nálam erősen kérdőjeles. Most a D line szerencsés esetben Logan-Sopoaga-Cox , de mögöttük meg nagy kérdőjelek, hogy ki meg hova. Arról már nem is beszélve, hogy Logannek rookie éve, Sopo meg új csapattal. (ok ott a rutin) DE/OLB-k Barwin ok, de a többieknél azért kérdéses, hogy mennyire lesznek hatékonyak az új szerepkörben. ILB-ben Ryans és Kendricks. Sztem ők ellesznek ezen a poszton és mögöttük is lehet keresni valója még Matthewsnak és Chaneynek is. A sec viszont még átláthatatlan. Biztos nagy küzdelem lesz a kezdő S posztokért, de egyik név sem annyira húzónév, hogy nyugodtan várjuk a szezont. CB állomány is lehetne jobb szval félek lesznek kellemetlen pillanataink. Szval megértem én, hogy nem lehet egy év alatt átalakítani a csapatot és azt is, hogy a méretes capspace ellenére nem esnek abba a hibába, hogy sztárnevekkel tömjék be a hiányposztokat , de akkor legalább azt vártam vna, hogy a draftra további pickeket szerezve elinduljon valami a védelem építéséért. Sajnos ez idén elmaradt és csak reménykedhetünk, hogy a későbbi húzások illetve a meglévő cserék valahogy beválnak és a kezdők is elfogadható szintet hoznak. Sok van még a szezonkezdésig, de kicsit most attól tartok, hogy pár meccsig működik majd a meglepetésfaktor és utána jön a hideg zuhany. 😊 Nem is ragozom tovább...sztem hiba, hogy csak 1 kezdő érkezett a védelembe. Ettől még persze lehet a miénk a legjobb draft a csoportban. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
philly.blog.hu/2013/05/07/eagles_draft_class_13_hatterRataxesOff: Köszi nálam már be is lett állítva háttérnek 😊
több mint 12 éve
Mathisnak műtik a bokáját. Úgy néz ki nem komoly és TC-re rendben lesz.Legalább Watkins több lehetőséget kap a minicampek során.
www.bleedinggreennation.com/2013/5/6/4306072/report-eagles-g-evan-mathis-undergoes-ankle-surgeryRataxes
Lurie újra megházasodott:
www.philly.com/philly/sports/eagles/20130506_eagles.html
több mint 12 éve
philly.blog.hu/2013/05/07/eagles_draft_class_13_hatter
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ide is egy kis mentegetőzés 😛 Szerény számításaim szerint több pontom van mint 3, elég szűkkezűen bántál a 4/3-3/4 sémák különbségei miatt adandó pontokkal 😊QB/S alapból két pont, szerintem Barrett Jonesra is jár egy, OL-t írtam és belőle is lehet még tackle Johnsonhoz hasonlóan. Bennie Loganről azt mondják NT-t is játszhat, az + pont Hughes miatt. És ugye írtam DT-t is, ami ugye 3-4-ben inkább DE, ebből kettőt is hoztunk. A safety húzásnál illetve a 7. körös DT/DE picknél a kört is eltaláltam, dupla... Szóval legyen inkább 8 az a 3, de megalkudhatunk a mértani közepén 😀
Nem mintha nem lenne tökmindegy, csak mégis kicsit ciki sereghajtónak lenni 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Grat a győztesnek! :cool: philly.blog.hu/2013/05/07/draftjatek_eredmenyhirdetes

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Mathisnak műtik a bokáját. Úgy néz ki nem komoly és TC-re rendben lesz.www.bleedinggreennation.com/2013/5/6/4306072/report-eagles-g-evan-mathis-undergoes-ankle-surgery
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Így , hogy nem jött mélyítés a falba a drafton nagy eséllyel rosteren marad. Ha szerencsénk lesz idén(elkerülik a falat a komolyabb sérülések) akkor nem látjuk a kezdőben. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Én sem értem miért cutolnánk, nem állunk olyan jól, hogy ne férne rosterre. De az tuti, hogy ez egy make or break szezon lesz neki.
több mint 12 éve
Na erre én nem számítottam: www.nfl.com/news/story/0ap1000000167002/article/danny-watkins-a-possible-cut-for-philadelphia-eaglesShawn84Nem értem a cikket.Miből gondolják ezt. Ha szarul fog játszani, és nem fér be a legjobb 53-ba, akkor nyilván cut-oljuk, (Cap-ben nem spórolunk vele. Se nem plusz, se nem mínusz.) de most így random nem fogjuk kivágni.
több mint 12 éve
Na erre én nem számítottam:
több mint 12 éve
Utána néztem a játékosnak és meg kell, hogy mondjam én lettem Barkley legnagyobb fanja, nagoyn szurkolok neki, hogy ne csak a rosteren maradjon évekig, hanem ő legyen a franchise QB is. Csípem Folest (Vicket nem),de Barkley játék stílusa és a mentalitása is tetszik. Én hiszek benne, hogy többre viszi, mint az elmúlt évek USC prospectjei. Szóval nálam nyert a meccsei alapján.
több mint 12 éve
Kis előretekintés, hogy melyik posztokon kik kerülhetnek rosterre: www.mcall.com/sports/football/eagles/mc-eagles-roster-composition-0503-20130503,0,3893910.column?utm_medium=referral&utm_source=t.coShawn84nekem a wr-ek közül hianyzik A Benn, meg szerintem a Thorton/Dixon páros közül vki megcsinalja a rostert
LB sorba is lehet még pár változás...
C Andersont meg sajnálnám,
több mint 12 éve
Kis előretekintés, hogy melyik posztokon kik kerülhetnek rosterre: www.mcall.com/sports/football/eagles/mc-eagles-roster-composition-0503-20130503,0,3893910.column?utm_medium=referral&utm_source=t.coShawn84Ez így rendben is lenne, kiegyeznék vele. Momah-ra nagyon kíváncsi vagyok, mit tudna majd nyújtani.