Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Kis előretekintés, hogy melyik posztokon kik kerülhetnek rosterre: www.mcall.com/sports/football/eagles/mc-eagles-roster-composition-0503-20130503,0,3893910.column?utm_medium=referral&utm_source=t.co
több mint 12 éve
Igaz hogy eddig tényleg nem tudta magát megmutatni, de én meg láttam őt jó néhány meccsen, és tudom, hogy jobb ezeknél a játékosoknál. Tavaly szezon eleje óta követeltük a csapatba, de csak a végén mikor már minden mindegy volt, kapott lehetőséget. 6 meccs 9 tackle. Hozzátéve, hogy ezeken a meccseken is alig volt fenn talán átlag 12 snapnél. Ezt majd te cáfolod vagy megerősíted. Szóval ha valaki nem kapja meg az esélyt nehéz élni vele. Én feltétel nélkül bízom benne, és igen, jobb mindegyiknél. Punktum! 😛Shawn84Curry ennél sokkal többet volt a pályán. Átlagban 15 snap-et volt fent a pályán. 😀
Panthers ellen debütált. 22 snaps, 5 tackles és majdnem sack-elte Newtont. 😀
De jah bízunk Curry-ben. 😀
Amúgy majd Nic Purcell (OL) is lesz nálunk tryouton.
26 éves, új-zélandi születésű. Jó atléta, 6-6 magas és 300 font.
Oregon-nál akart játszani, de az NCAA nem engedte. Egy kicsit zavaros az ügy:
bleacherreport.com/articles/1558272-oregon-football-the-strange-case-of-potential-2013-recruit-nic-purcell
Kb 2 éve amerikai focizik. Lényeg a lényeg, hogy hajrá. 😀
több mint 12 éve
Nem. Igaz hogy eddig tényleg nem tudta magát megmutatni, de én meg láttam őt jó néhány meccsen, és tudom, hogy jobb ezeknél a játékosoknál. Tavaly szezon eleje óta követeltük a csapatba, de csak a végén mikor már minden mindegy volt, kapott lehetőséget. 6 meccs 9 tackle. Hozzátéve, hogy ezeken a meccseken is alig volt fenn talán átlag 12 snapnél. Ezt majd te cáfolod vagy megerősíted. Szóval ha valaki nem kapja meg az esélyt nehéz élni vele. Én feltétel nélkül bízom benne, és igen, jobb mindegyiknél. Punktum! 😛2. kör volt az. Meg azért a tavalyi szezonban Hunt kb ugyanazt hozta, mint Curry. Szinte semmit. Igaz Hunt még így is 2x annyi meccsen kapott szerepet valamint sack-je is volt.azért ha idén nem vegytiszta 3-4 D lesz akkor maradhatna, mert 4-3 DE Cole és Graham-en kívül nem nagyon van... (Hunt cut, vki más?)Cox és Thornton is tud DE-t játszani 4-3ban. Logan és Kruger szintén. Persze nem olyan jól mint Curry.Shawn84
meg Curry olcsó is, ugyanakkor nem képvisel ellenértéket, de ez egy év után változhatna akkor is ha csak 4-3-ban állna fel, összességében kár lenne kidobni egy újabb 3. kört....zsojti
Remélem Shawn az utolsó mondat szarkazmus volt. 😀 Curry semmit nem mutatott még. Valamint az, hogy draft közben is trade-blockon volt nem vmi bíztató.
Annó Teo-ról is páran ódákat zengtek mert a rookie szezonja utsó meccsén volt egy sack-je a Dallas ellen és hogy majd jövőre beindul és pusztítani fog. Hát annyira jó formában volt, hogy az 53ra se került fel. Curry tavalyi teljesítményét egy UDFA is tudta volna hozni.
Az egyetemi számai tényleg durvák (ahogy pár hete be is linkeltem), de ez az NFL és eddig itt semmit sem mutatott. Persze én is szurkolok neki, mert mégiscsak Eagles-fan meg tökszimpinek tűnik. Ezt mutatja a mezszám választása is, meg sohase fogom elfelejteni, hogy pont a philadlephiaeagles.com-on ült Spadaro mellett amikor behúztuk Boykint (akivel nagy spanok lettek a draft előtt pár hónappal) és ott visított örömében. 😀
Ez tökjó meg minden, csak fasza lenne ha a pályán is mutatna már vmit. 😀Bébé
több mint 12 éve
Pár stat Barkley-ről:- a 2011-es szezonkezdet óta 20+ yardra 24 TD-t dobott és csak 2 intit
- deep-passzoknál 4x többx dobta túl az elkapót, mint alul
- amikor kiforgott a zsebből 65%-os pontossággal passzolt, 23 TD-t és 3 intit dobott
- blitz elleni statisztikája egyetemi karrierje alatt: 44 TD, 6 inti
- tavaly 20+ yardra 52%-os pontossággal passzolt
Momah pro-day-e:
www.youtube.com/watch?v=2lZRTqpFlMU
Mathis Top6 NFL játékos 😀
www.profootballfocus.com/blog/2013/05/03/pffs-top-101-of-2012-the-top-10/
B.Graham amúgy a 76. volt náluk.
több mint 12 éve
+Steve van Buren-t is a csapat jelképeinél nem szabad elfelejtenikicsit off de Chuckie minden idők 2. legkeményebb vasembere az nfl.com szerint. illetve betonemberHát lényegében Bednarik és Dawkins a csapat tényleges jelképei. Velük lehet leginkább azonosítani a franchiset és, hogy mit jelent Philadelphia Eaglenek lenni meg mit jelent a fanoknak a csapat.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000166388/article/greatest-iron-man-moments-in-nfl-history?campaign=Facebook_writers_rankAttis
Főleg talán Bednarik, aki pl. ellenünk szurkolt a 2004-es SB-n amennyire tudom. Meg később se volt teljesen felhőtlen a viszonya a csapattal. Tökéletesen beleillik, "ha szarul játszol egyből boo-zni fogunk tökmind1, hogy előtte mit csináltál" képbe. 😀Bébé
több mint 12 éve
Barkley mezszáma ugye a #2 lett. De mielőtt végleges lett volna, a csapat felhívta Akerst, hogy beleegyezik-e ebbe meg áldását adja-e rá. Szép gesztus ez a csapat vezetésétől. 2008as NFC-champ meccs ide, 2010-es WC meccs oda mégiscsak a franchise legjobb kickere és több mint 10 évig viselte ezt a számot.
több mint 12 éve
kicsit off de Chuckie minden idők 2. legkeményebb vasembere az nfl.com szerint. illetve betonemberHát lényegében Bednarik és Dawkins a csapat tényleges jelképei. Velük lehet leginkább azonosítani a franchiset és, hogy mit jelent Philadelphia Eaglenek lenni meg mit jelent a fanoknak a csapat.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000166388/article/greatest-iron-man-moments-in-nfl-history?campaign=Facebook_writers_rankAttis
Főleg talán Bednarik, aki pl. ellenünk szurkolt a 2004-es SB-n amennyire tudom. Meg később se volt teljesen felhőtlen a viszonya a csapattal. Tökéletesen beleillik, "ha szarul játszol egyből boo-zni fogunk tökmind1, hogy előtte mit csináltál" képbe. 😀
több mint 12 éve
kicsit off de Chuckie minden idők 2. legkeményebb vasembere az nfl.com szerint. illetve betonembertöbb mint 12 éve
2. kör volt az. Meg azért a tavalyi szezonban Hunt kb ugyanazt hozta, mint Curry. Szinte semmit. Igaz Hunt még így is 2x annyi meccsen kapott szerepet valamint sack-je is volt.azért ha idén nem vegytiszta 3-4 D lesz akkor maradhatna, mert 4-3 DE Cole és Graham-en kívül nem nagyon van... (Hunt cut, vki más?)Cox és Thornton is tud DE-t játszani 4-3ban. Logan és Kruger szintén. Persze nem olyan jól mint Curry.Shawn84
meg Curry olcsó is, ugyanakkor nem képvisel ellenértéket, de ez egy év után változhatna akkor is ha csak 4-3-ban állna fel, összességében kár lenne kidobni egy újabb 3. kört....zsojti
Remélem Shawn az utolsó mondat szarkazmus volt. 😀 Curry semmit nem mutatott még. Valamint az, hogy draft közben is trade-blockon volt nem vmi bíztató.
Annó Teo-ról is páran ódákat zengtek mert a rookie szezonja utsó meccsén volt egy sack-je a Dallas ellen és hogy majd jövőre beindul és pusztítani fog. Hát annyira jó formában volt, hogy az 53ra se került fel. Curry tavalyi teljesítményét egy UDFA is tudta volna hozni.
Az egyetemi számai tényleg durvák (ahogy pár hete be is linkeltem), de ez az NFL és eddig itt semmit sem mutatott. Persze én is szurkolok neki, mert mégiscsak Eagles-fan meg tökszimpinek tűnik. Ezt mutatja a mezszám választása is, meg sohase fogom elfelejteni, hogy pont a philadlephiaeagles.com-on ült Spadaro mellett amikor behúztuk Boykint (akivel nagy spanok lettek a draft előtt pár hónappal) és ott visított örömében. 😀
Ez tökjó meg minden, csak fasza lenne ha a pályán is mutatna már vmit. 😀
több mint 12 éve
Cox és Thornton is tud DE-t játszani 4-3ban. Logan és Kruger szintén. Persze nem olyan jól mint Curry.azért ha idén nem vegytiszta 3-4 D lesz akkor maradhatna, mert 4-3 DE Cole és Graham-en kívül nem nagyon van... (Hunt cut, vki más?)nem valami veretes számokat mutat 5 év alatt, de az ST játék pozitív, meg az is, hogy a csapat azért tudja, hogy még hol lyukas a keret (főleg ez az ami a hírben megfogott!)Meg ez annak is a jele, hogy V.Curry-vel nagyon nincsenek megelégedve.
Ha olcsó meg Kelly-nek kell akkor megnézzük mit tud, kicsit nekem Barwinra hajaz a fizimiskája 😊zsojti
Legalábbis nagyon nem illik az elképzelésbe, mert a pár nap minicamp alatt nem hiszem, hogy sok mindent meg lehet mondani egy védőjátékosról.Bébé
több mint 12 éve
azért ha idén nem vegytiszta 3-4 D lesz akkor maradhatna, mert 4-3 DE Cole és Graham-en kívül nem nagyon van... (Hunt cut, vki más?)nem valami veretes számokat mutat 5 év alatt, de az ST játék pozitív, meg az is, hogy a csapat azért tudja, hogy még hol lyukas a keret (főleg ez az ami a hírben megfogott!)Meg ez annak is a jele, hogy V.Curry-vel nagyon nincsenek megelégedve.
Ha olcsó meg Kelly-nek kell akkor megnézzük mit tud, kicsit nekem Barwinra hajaz a fizimiskája 😊zsojti
Legalábbis nagyon nem illik az elképzelésbe, mert a pár nap minicamp alatt nem hiszem, hogy sok mindent meg lehet mondani egy védőjátékosról.Bébé
meg Curry olcsó is, ugyanakkor nem képvisel ellenértéket, de ez egy év után változhatna akkor is ha csak 4-3-ban állna fel, összességében kár lenne kidobni egy újabb 3. kört....
több mint 12 éve
nem valami veretes számokat mutat 5 év alatt, de az ST játék pozitív, meg az is, hogy a csapat azért tudja, hogy még hol lyukas a keret (főleg ez az ami a hírben megfogott!)Meg ez annak is a jele, hogy V.Curry-vel nagyon nincsenek megelégedve.
Legalábbis nagyon nem illik az elképzelésbe, mert a pár nap minicamp alatt nem hiszem, hogy sok mindent meg lehet mondani egy védőjátékosról.
több mint 12 éve
Tegnap nálunk járt workouton Trevor Scott (DE/OLB 6-5, 256).nem valami veretes számokat mutat 5 év alatt, de az ST játék pozitív, meg az is, hogy a csapat azért tudja, hogy még hol lyukas a keret (főleg ez az ami a hírben megfogott!)
Tavaly a Patriots-ban (előtte 4 szezon a Raiders-ben) a snap-ek 30%-ban játszott. 14 tackles, 3 sacks, 1 FF az ST-ben pedig nagyon jó volt.
2010-ben elszakította az ACL-jét, tavaly pedig hamstring gondokkal küzdött.
2009-ben 88x zónázott, 2010-ben 46x, tavaly mindössze 10x.
A szezon kezdetére 29 éves lesz.Bébé
Ha olcsó meg Kelly-nek kell akkor megnézzük mit tud, kicsit nekem Barwinra hajaz a fizimiskája 😊
több mint 12 éve
Tegnap nálunk járt workouton Trevor Scott (DE/OLB 6-5, 256).Tavaly a Patriots-ban (előtte 4 szezon a Raiders-ben) a snap-ek 30%-ban játszott. 14 tackles, 3 sacks, 1 FF az ST-ben pedig nagyon jó volt.
2010-ben elszakította az ACL-jét, tavaly pedig hamstring gondokkal küzdött.
2009-ben 88x zónázott, 2010-ben 46x, tavaly mindössze 10x.
A szezon kezdetére 29 éves lesz.
több mint 12 éve
What Matt Barkley and the Eagles' offseason say about Chip Kelly's plans:www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/60151/what-matt-barkley-and-the-eagles-offseason-say-about-chip-kellys-plans
több mint 12 éve
Nekem nagyon tetszik... 😀 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YuqRbHFMQpM#!Chip egyik legjobb döntése lesz, remélhetőleg! 😉 Szeretném hinni, hogy megtaláltuk az új franchise irányítónkat. 😀
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
- Howie azt mondta, hogy még a 3. kör végére is fel akartunk tradelni Barkley-ért csak nem jött össze a megállapodás. Utólag már szerencsére.- Ha nem lett volna bent Barkley, akkor simán elvisszük a 4. körünkkel Wolff-ot. Így, hogy még ott volt az 5. körben nem kicsit örültek neki.
- Valamint Kruger-re és Poyer-re is áldoztunk volna 5. kört.
Erről az jut eszembe, amikor annó Hecker 1/14-et is áldozott volna Justice-re, ha kivitték volna előlünk Bunkley-t. Aztán láss csodát Justice lecsúszott a 2. körbe hozzánk. (Mint utólag kiderül nem véletlenül 😀 ) Bár azért azt meg kell hagyni, hogy 2009-ben igenis jó szezonja volt. Aztán jött a katasztrofális 2010-es. Volt olyan, hogy 2 play alatt 3 szabálytalanságot követett el. Ez az ért teljesítmény. 😀
több mint 12 éve
Nem sok esélyt adok Shadynek, sőt rövid távon talán még DeSeant is megszorongatná Mike 😊RataxesLesz Boykin vs Maclin is 😛 Azért jó, hogy már májusban megy a versengés a csapatban, hogy ki a jobb. A morálnak használ, a csapategységnek jót tesz. Kelly meg örvend neki ha tele lesz a keret sprintelő játékosokkal minden poszton.
több mint 12 éve
Nem sok esélyt adok Shadynek, sőt rövid távon talán még DeSeant is megszorongatná Mike 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Hétfőn visszavágó!Ha már Shady, akkor ideje megemlíteni, hogy "old man" Vick lesprintelte a minap. 😛gyeekAz kemény. 😀 Durva lenne ha mind2 100%-ot adott és így nyert Vick.
Jó hát azt tudjuk, hogy Shadynek nincs elit végsebessége, de akkor is.
Ha 4,3 körül tudna futni Shady akkor már vagy 10 TD-vel többet tudott volna elérni karrierje során.
De nem baj. Azért a Cowboys védőket is így elküldi gyufáért. 😛 😀
Az egész pályás lesprintelésre meg ott van DeSean. (még fél-lábbal is) 😛 😀
www.youtube.com/watch?v=ZqkdkpCXp_QBébé
több mint 12 éve
Beírod google-be az alany nevét meg hogy 40 yard dash és kidobja a találatokat. Damaris 4,42-4,52
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Damaris mennyit tud? Meg úgy általában a WR-ek és futók a csapatnál. Van erről valakinek bővebb infója?Ha már Shady, akkor ideje megemlíteni, hogy "old man" Vick lesprintelte a minap. 😛gyeekAz kemény. 😀 Durva lenne ha mind2 100%-ot adott és így nyert Vick.
Jó hát azt tudjuk, hogy Shadynek nincs elit végsebessége, de akkor is.
Ha 4,3 körül tudna futni Shady akkor már vagy 10 TD-vel többet tudott volna elérni karrierje során.
De nem baj. Azért a Cowboys védőket is így elküldi gyufáért. 😛 😀
Az egész pályás lesprintelésre meg ott van DeSean. (még fél-lábbal is) 😛 😀
www.youtube.com/watch?v=ZqkdkpCXp_QBébé
több mint 12 éve
gsn:Na végre egy hülye gyerek is a csapatban.Asszem ezek után nem sokáig.
Az NFL nyomozást indított a Philadelphia Eagles ellen Russell Shepard szerződtetése ügyében.
Shepard, az LSU korábbi elkapója azt nyilatkozta ugyanis, hogy a 6. kör tartott még, amikor aláírta UDFA szerződését a csapattal.ulpianus
több mint 12 éve
gsn:"It was just a agreement calm down people didn't become official till the next day actually .. Lol calm down" - Shepard
Az NFL nyomozást indított a Philadelphia Eagles ellen Russell Shepard szerződtetése ügyében.
Shepard, az LSU korábbi elkapója azt nyilatkozta ugyanis, hogy a 6. kör tartott még, amikor aláírta UDFA szerződését a csapattal.ulpianus
több mint 12 éve
gsn:Az NFL nyomozást indított a Philadelphia Eagles ellen Russell Shepard szerződtetése ügyében.
Shepard, az LSU korábbi elkapója azt nyilatkozta ugyanis, hogy a 6. kör tartott még, amikor aláírta UDFA szerződését a csapattal.

Állat vagyok, ami enni kér...