Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most már csak annyi miatt fanyalgok kicsit amit említettem is, hogy azért Chase Thomasnak és Thomas Jeffnek örültem volna UDFAként de igazából most már oldjuk meg azokkal akik vannak és akkor őket nem kell hiányolni. Biztos nem véletlenül csúsztak ki kíváncsi lennék az okokra itt azért nem hátsó körös játékosokról van szó hanem jóval előrébb vártakról.

Chip mondott vmi érdekeset azon kívül hogy kiket sajnál hogy kivitték előlünk? (akiket látva én pont nem annyira hiányolok 😛)dande
Csak az összes Oregon játékost említette 😀Shawn84
Bocs rosszul értelmezhetően tettem fel a kérdést 😛 A kihagyott játékosok felsorolásán túl (nyilván kérdésre válaszolt) miről beszélt még?
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Most már csak annyi miatt fanyalgok kicsit amit említettem is, hogy azért Chase Thomasnak és Thomas Jeffnek örültem volna UDFAként de igazából most már oldjuk meg azokkal akik vannak és akkor őket nem kell hiányolni. Biztos nem véletlenül csúsztak ki kíváncsi lennék az okokra itt azért nem hátsó körös játékosokról van szó hanem jóval előrébb vártakról.

Chip mondott vmi érdekeset azon kívül hogy kiket sajnál hogy kivitték előlünk? (akiket látva én pont nem annyira hiányolok 😛)dande
Csak az összes Oregon játékost említette 😀
több mint 12 éve
udfa playerekre mi a szabály?
aki ide került az védve van míg ki nem tesszük?Janek
Simán leszerződtetjük őket, és vagy kivágjuk vagy trade. A szokásos.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
udfa playerekre mi a szabály?
aki ide került az védve van míg ki nem tesszük?

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....

Chip mondott vmi érdekeset azon kívül hogy kiket sajnál hogy kivitték előlünk? (akiket látva én pont nem annyira hiányolok 😛)
több mint 12 éve
A tavalyi draft pl kiváló volt, avagy amikor Sheldonékat hútuk anno...Shady, DeSean, Maclin, azért néhányszor beletenyerelt a szarba Andy is 😀Eazzy
Igen. Tavaly egész jó. De pl az előtte lévő 2 draft, ahol 24 játékosból most csak Kelce és Henery lehet kezdő, az meghatározta az elmúlt 2 év sikertelenségét. A csapaton belüli ellentétek mellett. Jó lesz ez. Nekem a Barkley pickel sincs bajom. Egyébként is bírom őt. Csak kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
A tavalyi draft pl kiváló volt, avagy amikor Sheldonékat hútuk anno...Shady, DeSean, Maclin, azért néhányszor beletenyerelt a szarba Andy is 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
UDFA-k között is kell legalább egy ACL-es. Damion Squarenek volt ilyen 2009-ben.
több mint 12 éve
Mondjuk az elmúlt évek Reid draftjaihoz képest ez tényleg nagy dolog hogy legalább 3 kezdőre esélyes játékost sikerült szerezni.Shawn84
Ezt kikérem magamnak. Reid nagyon jó volt kezdő játékosok húzásában. 😀
2009-es draft 5. körében kezdő safety-t húzott Macho személyében.
2010-es draft 7. körében érkezett Chaney és Coleman. Mind2en elég sokszor kezdtek.
2011-es szezonnyitón Backdraft és Rolle is kezdő volt.
Szal Reid nagyon jó volt, hogy a drafton kezdő játékosokat találjon. 😀
Nem véletlenül terjedt el az a mondás, hogy a 6. körben mi kezdő LB-ket szoktunk húzni. 😀
Csodálkozom, hogy Lloyd nem lett nálunk legalább 10 meccses kezdő. 😀
Ezért szoktak jók lenni az utóbbi években a késői körös választásaink, mert nálunk kezdenek, míg egy normális csapatnál a kezdőcsapat közelébe nem jutnának. 😀
Szal Reidnek is sikerült pár kezdőre esélyes játékost szereznie. És sajnos kezdtek is. 😀Bébé
Na ne viccöjjünk kérem 😀
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Mondjuk az elmúlt évek Reid draftjaihoz képest ez tényleg nagy dolog hogy legalább 3 kezdőre esélyes játékost sikerült szerezni.Shawn84
Ezt kikérem magamnak. Reid nagyon jó volt kezdő játékosok húzásában. 😀
2009-es draft 5. körében kezdő safety-t húzott Macho személyében.
2010-es draft 7. körében érkezett Chaney és Coleman. Mind2en elég sokszor kezdtek.
2011-es szezonnyitón Backdraft és Rolle is kezdő volt.
Szal Reid nagyon jó volt, hogy a drafton kezdő játékosokat találjon. 😀
Nem véletlenül terjedt el az a mondás, hogy a 6. körben mi kezdő LB-ket szoktunk húzni. 😀
Csodálkozom, hogy Lloyd nem lett nálunk legalább 10 meccses kezdő. 😀
Ezért szoktak jók lenni az utóbbi években a késői körös választásaink, mert nálunk kezdenek, míg egy normális csapatnál a kezdőcsapat közelébe nem jutnának. 😀
Szal Reidnek is sikerült pár kezdőre esélyes játékost szereznie. És sajnos kezdtek is. 😀
több mint 12 éve
Daniel Jeremiah az elmúlt 2 évben az Eagles scout-ja volt, többek között az Ő véleménye is olvasható a Barkley pick-ről, valamint, hogy miért választhattuk ki:
 bloggingthebeast.com/2013/04/27/former-eagles-scout-daniel-jeremiah-on-why-matt-barkley-makes-sense-for-the-eagles/
Amit szeret az Eagles benne az az, hogy gyorsan gondolkodik és Kelly up-tempo O#-ében ez nem hátrány.
több mint 12 éve
Összességében nem volt rossz ez a draft, jött 3 olyan ember is aki minden bizonnyal kezdő lesz. Első körös OL húzásnak a tavalyi év után kimondottam örülök.marci88
Mondjuk az elmúlt évek Reid draftjaihoz képest ez tényleg nagy dolog hogy legalább 3 kezdőre esélyes játékost sikerült szerezni.
több mint 12 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Összességében nem volt rossz ez a draft, jött 3 olyan ember is aki minden bizonnyal kezdő lesz. Első körös OL húzásnak a tavalyi év után kimondottam örülök.
több mint 12 éve
A tegnapi napról az összefoglaló:  philly.blog.hu/2013/04/28/draft_2013_a_harmadik_nap_esemenyei
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Maysonetnek nagyon örülök, már itt meg lett említve mint sleeper RB:  philly.blog.hu/2013/02/20/draft_2013_posztonkenti_top_5_qb_rb#more5094604

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Jo draft elsore azt mondom.
Nekem volt 2 kivansagom egy se jott be de a poszt stimmelt. Fisher es Kelce.
De legalabb a kcba mentek 😊

több mint 12 éve
Matthew Tucker, RB, TCU 6-0, 221
4,55-ös 40 yard. 4 évet focizott az egyetemen, de ennek ellenére nincsen elhasználódva.
2009: 105 carry 676 yard 8 TD
2010: 148 carry 709 yard 7 TD
2011: 123 carry 702 yard 12 TD
2012: 118 carry 515 yard 6 TD
2011-ben mind a 13 meccsen játszott, 3x kezdett.
2012-ben egy meccset hagyott ki sérülés miatt. 12 meccsből 10 meccsen kezdett.

Damion Square, DL, Alabama 6-2, 293
2009-ben elszakította az ACL-jét, de az utóbbi 2 évben minden meccsen kezdett.
2011: 32 tackles, 7 TFL, 1 sack, 1 elütött labda
2012: 33 tackles, 4 TFL, 3,5 sack, 1 elütött labda
Ő is több poszton bevethető, de inkább a fal közepén jön majd számításba.

Isaac Remington, DL, Oregon 6-4, 286
2011: 31 tackles, 3,5 TFL, 1,5 sack, 2 elütött passz
2012: 22 tackles, 4 TFL, 1 sack, 1 elütött passz
Gondolom DE-ként jön számításba.

Azért elég sok ember érkezett a DL-ba. Legalább a mennyiség már megvan. Igaz talán a minőség is Cox, Sopoaga, Logan, Thornton és Dixon személyében.
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Nekem egyedül a Barkley pick nem tetszik de nagyon, mert én bírom Folest, és látok is benne potenciált.Eazzy
Nekem a Barkley pick a kedvencem. 😀 Róla lehet legalább videókat nézegetni meg szakmázgatni és ilyenek. 😀 Amikor elvonási tüneteim lesznek akkor nem Lane-ről akarok blokkolgató vidiket nézni. 😀

És, ha Foles bizonyítani fog a TC-ben meg a preseasonban akkor Ő lesz a kezdő. Ilyen egyszerű. A Barkley pick nem azt jelenti, hogy Foles-nak esélye sincs a kezdőposztra.
De megértem a Barkley-pick elleneseket, mert nem volt need a QB és húzhattuk volna helyette pl egy OLB-t vagy OL-t vagy akárkit.
Még nem néztem tőle meccsvidiket, de ahogy olvastam nem rossz játékos. 4. körben simán vállalható. Szal, ha a poszttal baj is van egyeseknél a játékossal nem igazán lehet.Bébé
Láttam már vagy 8 meccsen játszani de ma megnézem a Stanford (Zach Ertz) ellen. Kifejezetten ezt a 2 játékost figyelve.Shawn84
Én is erre gondoltam 😊
több mint 12 éve
Nekem egyedül a Barkley pick nem tetszik de nagyon, mert én bírom Folest, és látok is benne potenciált.Eazzy
Nekem a Barkley pick a kedvencem. 😀 Róla lehet legalább videókat nézegetni meg szakmázgatni és ilyenek. 😀 Amikor elvonási tüneteim lesznek akkor nem Lane-ről akarok blokkolgató vidiket nézni. 😀

És, ha Foles bizonyítani fog a TC-ben meg a preseasonban akkor Ő lesz a kezdő. Ilyen egyszerű. A Barkley pick nem azt jelenti, hogy Foles-nak esélye sincs a kezdőposztra.
De megértem a Barkley-pick elleneseket, mert nem volt need a QB és húzhattuk volna helyette pl egy OLB-t vagy OL-t vagy akárkit.
Még nem néztem tőle meccsvidiket, de ahogy olvastam nem rossz játékos. 4. körben simán vállalható. Szal, ha a poszttal baj is van egyeseknél a játékossal nem igazán lehet.Bébé
Láttam már vagy 8 meccsen játszani de ma megnézem a Stanford (Zach Ertz) ellen. Kifejezetten ezt a 2 játékost figyelve.
több mint 12 éve
Félre értés ne essék 4/1-re Barkley simán jó, jobb mint Foles volt tavaly, legalábbis az előrejelzések alapján. A problémám nekem a pickel az, hogy sem a Kelly által használt QB prototípusba nem illik bele, sem azt nem látom, hogy mitől lenne jobb project, mint Foles. Plusz egy újra épülő D-be jöhetett volna valami OLB inkább, 4. kör elején még akár komolyabb játékost is húzhattunk volna.

Végül is azért ezerszer inkább ez, mint Genó Smith mondjuk a második körben, amitől féltünk, vagy az első körben, ami egyenesen horror lett volna.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
4/1 Matt Barkley QB
Ezt miért kellett? 😀 Most akkor Foles project helyett Barkley project? Nekem 8 , de nem vagyunk előrébb sokkal. Lett vna itt nagyobb need is sztem, de nem ez volt a taktika. Nekem ez nem tetszik.
Greengo
szerintem úgy volt vele, hogy 2-3 évig még jó lesz vick, aztán addigra a 2 fiatal QB közül valamelyik csak jó lesz, kisebb a kockázat he ketten vannak, ha az egyik szar, a másik még lehet jó 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve

Még nem néztem tőle meccsvidiket, de ahogy olvastam nem rossz játékos. 4. körben simán vállalható. Szal, ha a poszttal baj is van egyeseknél a játékossal nem igazán lehet.
több mint 12 éve
Hmm, több helyen is minket írnak többek között a draft winnerjeinek....tisztán a pickeket nézve annyira nem hülyeség, de a csapat need-ekkel összevetve közel sem tartom akkora nagy draftnak ezt tőlünk. Aztán lehet Kelly úgy van vele, hogy egyből úgysem lehet brutálisat ugrani, nem lesz SB run, inkább húztunk BPA-kat, és majd jövőre meglátjuk hogy melyik poszton vagyunk igazán hiányban.

Az FA-n azért töltöttünk rendesen a védelmen, így kicsit azért várható volt, hogy nem az fog dominálni majd drafton nagyon.

Nekem egyedül a Barkley pick nem tetszik de nagyon, mert én bírom Folest, és látok is benne potenciált.

több mint 12 éve
Megnézve az első 3 percet ebből a vidiből már értem, hogy miért lett UDFA 😀 (Jó meg a sérülése miatt 😀 )
 www.youtube.com/watch?v=caIpO5jRw7MBébé
Na igen 😀 De szerintem be fog majd férni. Én szurkolok neki. Illetve ha jól olvastam pár napja, még veterán LB érkezése sem elképzelhetetlen. Mondjuk közülük:
Shaun Phillips
Nick Barnett
Aaron Curry
Leroy Hill
Quincy Black
Demorrio Williams
Tavares Gooden
több mint 12 éve
Megnézve az első 3 percet ebből a vidiből már értem, hogy miért lett UDFA 😀 (Jó meg a sérülése miatt 😀 )
 www.youtube.com/watch?v=caIpO5jRw7M