Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
Megtennéd hogy kifejted kiben miért nem látsz potenciált és te mit csináltál volna? Mert ez nem annyira derült ki eddig, és már kíváncsi lennék rá én is meg szerintem a többiek is.
Sőt, én jorge véleményét is szívesen venném a játékosokról, még ha talán nem is ismered őket esetleg olyannyira. Meg úgy általánosságban én mindenki véleményére kíváncsi vagyok aki ebbe a topikba ír.Shawn84
valóban nem ismerem őket, nem szeretnék részletes draft-elemzést írni. még kelly érkezésekor megnéztem egy oregon-usc meccset youtube-on, de még ezt sem érezném elégnek arra, hogy csak emiatt azt mondjam: kár, hogy lecsúsztunk dion jordanről. ezen a meccsen egyébként az oregon nyert, mindemellett barkley tetszett. jó keze van.

nehéz pár adat, meg videó alapján véleményt mondani. ok, hogy johnson adottságai jók, de nem tudom, hogy futáshoz elég jól blokkol-e majd? ha már blokk, ertz ebben állítólag gyenge, de a videó róla meggyőző. kelly biztosan tudja, hogy miért őt hozta, és miért nem mondjuk a kis kelce-t, aki akkor még bent volt, asszem. szóval én tényleg inkább csak bízom abban, hogy azok az emberek, akik ezzel 7/24-ben foglalkoznak, és hónapok óta ezt elemzik, jól döntöttek. de ha nem is érteném valamelyik döntést: nem biztos, hogy ők lennének a hülyék...

nagyon várom a szezont, a családot már készítem a vasárnap estékre. mez, philly bögre, akadozó, zsizsikes streamek... love it 😊
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Wolf állítólag igazi fizikális workout warrior, nem tudom, hogy ezzel nyerte-e meg Kellyéket, de remélem, hogy bizonyítani fog. Én speciel szeretem az ilyen típusú játékosokat, szóval (bár nagy Evans pick hyper voltam) kezd ez a pick is egyre jobban tetszeni. 😊MirrMurr
Nem csak állítólag. A combineon minden gyakorlatot ő nyert a safetyk közt. De videókat nézve róla értem miért ott kelt el ahol. Van még mit tanulnia helyezkedésből meg játékok olvasásából. Szóval az szép hogy gyors meg erős, de számítson már arra hogy a futó testcselt fog csinálni.Shawn84
Igen ezt én is figyeltem a videókon. Úgy néz ki, hogy földhöz vág egy 110 kilós FB-t is vagy jó kis futóversenyt tud futni, de egy testcsellel el lehet küldeni kapálni.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Wolf állítólag igazi fizikális workout warrior, nem tudom, hogy ezzel nyerte-e meg Kellyéket, de remélem, hogy bizonyítani fog. Én speciel szeretem az ilyen típusú játékosokat, szóval (bár nagy Evans pick hyper voltam) kezd ez a pick is egyre jobban tetszeni. 😊MirrMurr
Nem csak állítólag. A combineon minden gyakorlatot ő nyert a safetyk közt. De videókat nézve róla értem miért ott kelt el ahol. Van még mit tanulnia helyezkedésből meg játékok olvasásából. Szóval az szép hogy gyors meg erős, de számítson már arra hogy a futó testcselt fog csinálni.
több mint 12 éve
Wolf állítólag igazi fizikális workout warrior, nem tudom, hogy ezzel nyerte-e meg Kellyéket, de remélem, hogy bizonyítani fog. Én speciel szeretem az ilyen típusú játékosokat, szóval (bár nagy Evans pick hyper voltam) kezd ez a pick is egyre jobban tetszeni. 😊
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Röviden 1/4 okay , mondtam is nagyon tetszik . Need is volt szóval tök jó.
Ertz-ről annyit hogy nem tartom neednek itt inkább mást húztam volna , ezért nem örülök ennek a picknek ,
személy szerint Kelcet vártam , jobbnak is tartom Ertz-nél.
Logant kedvelem , talán a kedvenc pickem idén , lehet hogy mások szerint reach de én akkor is örülök neki
, bár vele kapcsolatba is csak remélni tudom hogy robbantani fog. Barkley-t nem szeretem , nem is értem ,
én eddig azt hittem Kelly mobilis irányítót akar erre 4/1-re kihúz egy pocket passert. Értem én hogy BPA ,
de igazán nem need. Lehet hogy van benne potenciál de ha padozni fog akkor tök mind1.
ÉN Jesse Williamset húztam volna inkább.Need is és steal lett volna.
Wolff szerintem óriási reach , Ezt a picket azért utálom(a legjobban) szerintem mert Rambot akartam nagyon
, az idei drafton ő volt a kedvenc játékosom.És lényegesen jobbnak tartom Wolffnál . Ha nem lenne egyértelmű :
nem látom benne a potenciált. Rambot húztam volna vagy Evanst.
Joe Krugert nem ismerem - Így nem igazán tudok róla nyilatkozni.
Poyert se ismerem , de amit olvastam meg néztem róla - állat, tetszik a pick.
King pedig még most hogy jobban vagyok informálva se tetszik. Lett volna jobb opció nála.

Talán a csalódottságomhoz hozzájárul az is hogy a tavalyi nagyon tetszett nekem , és még annál is jobbat vártam.Petikievak01
A kiket említesz hogy szerettél volna az kb mindenkinél hasonló volt közölünk. Mindenki ezeket a neveket írta. Viszont te egyszerűen rámondod hogy nem tezsik mert nem a kedvencem jött, mi meg néhányan elkezdünk videózni olvasgatni és gondolkozni hogy
1: mi az oka hogy épp őt húztuk, és milyen játékos. Ha Krugert nézed videón, szeretni fogod. garantálom.
2: Miért csúsztak olyan sokáig az említett nevek: Rambo, Williams stb. Bár előbbit tudom. Szóval nem kapásból indultból írunk, mert akkor vita lesz, mint látható, hanem kicsit a dolgok mögé nézve higgadtabban. A Barkley pickel kapcsolatban pl. azóta vitázunk meg ötletelünk Greengoval, és nem jutunk egyességre, hogy mégis mi a szarnak kellett és miért itt és egyáltalán mi lehet a jövő. Ennyi.Shawn84
Okay , elfogadom hogy az lett pickelve aki, nem mintha számítana a véleményem , én csupán jobbnak tartottam bizonyos játékosokat és tudom hogy rambo azért csúszott ennyit mert zűrös , de tavaly is remek példa Vontaze Burfict is rá hogy simán meglehet változni.
Megkértél hogy mondjam el én mit csináltam volna , én leírtam. Eszembe se jutott hogy valaki ezért lefog teremteni engem , Egyébként érdekes hogy Eazzy is egyből legyökerez pedig nagyjából amióta ide írogatok egyszer se írtam róla semmit. Persze mindig annak van igaza aki anyázik meg gyökerezik meg hülyézik.

több mint 12 éve
Ertz-ről annyit hogy nem tartom neednek itt inkább mást húztam volna , ezért nem örülök ennek a picknek ,
Logant kedvelem , talán a kedvenc pickem idén , lehet hogy mások szerint reach de én akkor is örülök neki
, bár vele kapcsolatba is csak remélni tudom hogy robbantani fog. Barkley-t nem szeretem , nem is értem ,
én eddig azt hittem Kelly mobilis irányítót akar erre 4/1-re kihúz egy pocket passert. Értem én hogy BPA ,
de igazán nem need. Lehet hogy van benne potenciál de ha padozni fog akkor tök mind1.
Wolff szerintem óriási reach , Ezt a picket azért utálom(a legjobban) szerintem mert Rambot akartam nagyon
, az idei drafton ő volt a kedvenc játékosom.És lényegesen jobbnak tartom Wolffnál . Ha nem lenne egyértelmű :
King pedig még most hogy jobban vagyok informálva se tetszik. Lett volna jobb opció nála.

Talán a csalódottságomhoz hozzájárul az is hogy a tavalyi nagyon tetszett nekem , és még annál is jobbat vártam.Petikievak01
A kiket említesz hogy szerettél volna az kb mindenkinél hasonló volt közölünk. Mindenki ezeket a neveket írta. Viszont te egyszerűen rámondod hogy nem tezsik mert nem a kedvencem jött, mi meg néhányan elkezdünk videózni olvasgatni és gondolkozni hogy
1: mi az oka hogy épp őt húztuk, és milyen játékos. Ha Krugert nézed videón, szeretni fogod. garantálom.
2: Miért csúsztak olyan sokáig az említett nevek: Rambo, Williams stb. Bár előbbit tudom. Szóval nem kapásból indultból írunk, mert akkor vita lesz, mint látható, hanem kicsit a dolgok mögé nézve higgadtabban. A Barkley pickel kapcsolatban pl. azóta vitázunk meg ötletelünk Greengoval, és nem jutunk egyességre, hogy mégis mi a szarnak kellett és miért itt és egyáltalán mi lehet a jövő. Ennyi.
több mint 12 éve

Talán a csalódottságomhoz hozzájárul az is hogy a tavalyi nagyon tetszett nekem , és még annál is jobbat vártam.

több mint 12 éve
😀 Nekem nem lehet véleményem ? Eazzy , rólad meg inkább nem is mondok semmit.

Szerk.: Falun amúgy sokkal jobb a levegő , nincs büdös és már elég fejlett az infrastruktúra ahhoz hogy bármikor betudjak menni akár a fővárosba is 40 perc alatt.Petikievak01
kb egy irányban lakunk, ugyanazt levegőt szívjuk, nem ez volt a lényeg. 7000 km-ről odavetni, hogy CK szarul draftolt, az nem vélemény. sőt, igazából utána sem derült ki, hogy kiben miért nem látod a potenciált.

draftoltak OL-be, DL-be (needek), jöttek BPA-k (itt főleg Barkleyra és Poyerre gondolok). szerintem ez tök rendben volt, és biztos vagyok benne Kelly, hogy tudja, kit, miért draftolt. mondom ezt úgy, hogy 31 éve okosabbnak gondolom magam az aktuális szakvezetőnél a kedvenc csapatom esetében, sportágtól függetlenül 😊jorge
Visszanézve a kuka szó picit erős volt , amikor ezt írtam picit ingerült voltam , mert teljesen máshogy csináltam volna. Aztán később jobban kifejtettem a véleményem. Így utólag már kezdek megbarátkozni a barkley pickel is , és egyre jobbnak tűnik a draft , de attól még tényleg nem látom a potenciált a draftról érkezett játékosainkban . (ilyenkor nem Lane Johnsonra gondolok) De idővel úgyis elválik , mi hogy lesz.

A falus dolgot azért írtam , mert nem hiszem hogy megkéne különböztetni valakit az alapján hogy vidéke . Mondjuk ezt én mondom aki tatabánya mellett lakik és utálom a Tatabányaiakat. Úgy általánosságban.Petikievak01
Megtennéd hogy kifejted kiben miért nem látsz potenciált és te mit csináltál volna? Mert ez nem annyira derült ki eddig, és már kíváncsi lennék rá én is meg szerintem a többiek is.
Sőt, én jorge véleményét is szívesen venném a játékosokról, még ha talán nem is ismered őket esetleg olyannyira. Meg úgy általánosságban én mindenki véleményére kíváncsi vagyok aki ebbe a topikba ír.
több mint 12 éve

Szerk.: Falun amúgy sokkal jobb a levegő , nincs büdös és már elég fejlett az infrastruktúra ahhoz hogy bármikor betudjak menni akár a fővárosba is 40 perc alatt.Petikievak01
kb egy irányban lakunk, ugyanazt levegőt szívjuk, nem ez volt a lényeg. 7000 km-ről odavetni, hogy CK szarul draftolt, az nem vélemény. sőt, igazából utána sem derült ki, hogy kiben miért nem látod a potenciált.

draftoltak OL-be, DL-be (needek), jöttek BPA-k (itt főleg Barkleyra és Poyerre gondolok). szerintem ez tök rendben volt, és biztos vagyok benne Kelly, hogy tudja, kit, miért draftolt. mondom ezt úgy, hogy 31 éve okosabbnak gondolom magam az aktuális szakvezetőnél a kedvenc csapatom esetében, sportágtól függetlenül 😊jorge
Visszanézve a kuka szó picit erős volt , amikor ezt írtam picit ingerült voltam , mert teljesen máshogy csináltam volna. Aztán később jobban kifejtettem a véleményem. Így utólag már kezdek megbarátkozni a barkley pickel is , és egyre jobbnak tűnik a draft , de attól még tényleg nem látom a potenciált a draftról érkezett játékosainkban . (ilyenkor nem Lane Johnsonra gondolok) De idővel úgyis elválik , mi hogy lesz.

A falus dolgot azért írtam , mert nem hiszem hogy megkéne különböztetni valakit az alapján hogy vidéke . Mondjuk ezt én mondom aki tatabánya mellett lakik és utálom a Tatabányaiakat. Úgy általánosságban.

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Szerintem Chip Kellyn kívül csak a saját egyetemi edzője ismeri jobban Barkley játékstílusát, képességeit. 4 éven keresztül készült fel ellene az Oregon védelme.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve

draftoltak OL-be, DL-be (needek), jöttek BPA-k (itt főleg Barkleyra és Poyerre gondolok). szerintem ez tök rendben volt, és biztos vagyok benne Kelly, hogy tudja, kit, miért draftolt. mondom ezt úgy, hogy 31 éve okosabbnak gondolom magam az aktuális szakvezetőnél a kedvenc csapatom esetében, sportágtól függetlenül 😊
több mint 12 éve
Talán picit off . De mi a f*szért játszunk mi minden évben a Cardinals ellen? 3 éve nézem a sportot és eddig minden évben játszottunk ellenük. Mi alapján történik ez ? Vagy csak szerencse?Petikievak01
 football.about.com/cs/football101/a/bl_schedproced.htmShawn84
kössz.

Szerk.: De ez picit sántít nekem mert tavaly utolsók lettünk a diviziónkba , és a bucs meg a 2. és mégis egymás ellen játszunk. Akkor ez hogy jön össze?

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/five-best-and-five-worst-moves-eagles-offseason

Az 5-5legjobb legrosszabb tenykedes draft elott

több mint 12 éve
sziasztok,

pár éve olvasom a topikot, és megfogadtam, hogy egy ideig még nem szólok hozzá, mert annyira azért nem vagyok még képben, nem rázom ki kiusujjból a játékot, de ennél a hsz-nél leesett a lánc. tudom, hogy kifiléztétek már, de annyit hadd tegyek még hozzá... jött általános meglepetésre egy olyan hc, aki virtuóz, újító, és ami már az érkezésekor pozitívum volt: nagyon ismeri az ncaa-t. sokat vártam ettől a drafttól, és pont nem azt, hogy olyanokat válasszon, akik kézen fekvőek.

de az, hogy valaki egy magyar kisfaluból idevágja, hogy senkiben nem lát fantáziát (!), az elég húzós.

abszolút az építkezést látom az idei draftunkban, + barkley-t meg bírom, lehet belőle jó irányító.

üdv, maradok főleg olvasó😊jorge
Hello és üdv!
Nyugodtan maradj írni is szerintem, petike adatlapjára kattintva pedig tudod némítani, így a felesleges gyökérségektől megóvva magad.

Ma pedig belevetem Matt Barkley normális megismerésébe magamat, egy kicsit kivesézem, hogy miért kéne örülnöm neki, fel kell készíteni magam, hogy Folest előbb-utóbb úgyis kihajintjuk.Eazzy

Szerk.: Falun amúgy sokkal jobb a levegő , nincs büdös és már elég fejlett az infrastruktúra ahhoz hogy bármikor betudjak menni akár a fővárosba is 40 perc alatt.

több mint 12 éve
 www.philly.com/philly/photos/sports_photos/Sports_Ink.html?ref=twitter.com#photoNumber=0
több mint 12 éve
Geoff Mosher összeszedett némi infót az UDFA-król
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-sign-nine-rookie-free-agents-following-draft
Itt egy másik is
 www.bleedinggreennation.com/2013/4/28/4278610/philadelphia-eagles-undrafted-free-agent-scouting-reports

Kelly jó véleménnyel van Nate Allenről
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/kelly-endorses-nate-allen-wont-make-any-promises
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Tetszik az uj forum logo a csapatoknal.

több mint 12 éve
sziasztok,

pár éve olvasom a topikot, és megfogadtam, hogy egy ideig még nem szólok hozzá, mert annyira azért nem vagyok még képben, nem rázom ki kiusujjból a játékot, de ennél a hsz-nél leesett a lánc. tudom, hogy kifiléztétek már, de annyit hadd tegyek még hozzá... jött általános meglepetésre egy olyan hc, aki virtuóz, újító, és ami már az érkezésekor pozitívum volt: nagyon ismeri az ncaa-t. sokat vártam ettől a drafttól, és pont nem azt, hogy olyanokat válasszon, akik kézen fekvőek.

de az, hogy valaki egy magyar kisfaluból idevágja, hogy senkiben nem lát fantáziát (!), az elég húzós.

abszolút az építkezést látom az idei draftunkban, + barkley-t meg bírom, lehet belőle jó irányító.

Hello és üdv!
Nyugodtan maradj írni is szerintem, petike adatlapjára kattintva pedig tudod némítani, így a felesleges gyökérségektől megóvva magad.

Ma pedig belevetem Matt Barkley normális megismerésébe magamat, egy kicsit kivesézem, hogy miért kéne örülnöm neki, fel kell készíteni magam, hogy Folest előbb-utóbb úgyis kihajintjuk.Eazzy
Én is épp a Stanford ellen figyelgetem. Nekem továbbra is bejön a csávó, csak látnám néha kimozogni a zsebből, hogy ott milyen.Shawn84
Ami nekem abszolút tetszik, hogy konzisztens, gyorsan dönt és jól, határozottan tetszik nekem, az egyetlen problémám nekem is, hogy nagyon zseb irányító, nem mozog el, de határozottan kezdem értékelni ezt a picket. Főleg úgy, hogy 4/1-re nagyon jó egy olyan irányító, akit az 1. körbe vártak a szakik, nyilván nem érdemtelenül. Jó lesz ez és azt se felejtsük el, hogy ez a Kelly féle építkezés egyik első lépcsője.
több mint 12 éve
sziasztok,

Hello és üdv!

Azt hiszem, hogy erre a Személyeskedésre nincs szükség. Tartsuk tiszteletben mindenki véleményét, még ha nem is értünk vele egyet. Normálisan is meg tudjuk ezt beszélni, érvekkel alátámasztva. Peti is meg tudja indokolni, hogy miért ez a véleménye meg ti is.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bízzunk benne, hhogy nem lesz szükség rá olyan elit falat varázsolnak köré illetve az aktuális QB köré és akkor majd mondhatják, hogy nem is olyan csudajó csak jó fal van körülötte. Nem nagyon zavarna 😛
több mint 12 éve
sziasztok,

Hello és üdv!

Én is épp a Stanford ellen figyelgetem. Nekem továbbra is bejön a csávó, csak látnám néha kimozogni a zsebből, hogy ott milyen.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
sziasztok,

Hello és üdv!

Ma pedig belevetem Matt Barkley normális megismerésébe magamat, egy kicsit kivesézem, hogy miért kéne örülnöm neki, fel kell készíteni magam, hogy Folest előbb-utóbb úgyis kihajintjuk.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ez az évi draft szerintem totális kuka , senkiben nem látom a fantáziát.Petikievak01
sziasztok,

üdv, maradok főleg olvasó😊
több mint 12 éve
Talán picit off . De mi a f*szért játszunk mi minden évben a Cardinals ellen? 3 éve nézem a sportot és eddig minden évben játszottunk ellenük. Mi alapján történik ez ? Vagy csak szerencse?Petikievak01
 football.about.com/cs/football101/a/bl_schedproced.htm
több mint 12 éve
Talán picit off . De mi a f*szért játszunk mi minden évben a Cardinals ellen? 3 éve nézem a sportot és eddig minden évben játszottunk ellenük. Mi alapján történik ez ? Vagy csak szerencse?