Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
Szerintetek ki lesz a kezdő irányítónk az alapszakasz első meccsén? Adjátok le tippjeiteket a FlyEagles.hu-n az alábbi linken!
 philly.blog.hu/2013/07/18/korkerdes_118Rataxes
50 résztvevőből 41-en Vickre, 9-en Folesra tippeltek. Barkleyra vagy másra senki se szavazott.Rataxes
Számomra egy kicsit meglepő ez a nagy Vick fölény.
Én Foles-ra adnám le a voksomat.
Vicknél pont a döntéshozatallal vannak gondok meg azzal, hogy egyszer dob egy kurvajót aztán utána egy kurvaszart. Kelly-nél ez nem igazán játszik. Persze örülnék neki, ha Vick játéka passzjátéka fejlődne és akkor tényleg egy nagyon veszélyes QB-nk lenne, de erre kevés esélyt látok.
Foles-nál nagy negatívum, hogy lábbal nem fog számunkra yardokat hozni, szóval a passzjátékban sokkal jobbnak kell lennie Vick-nél, ami azért kérdéses nála, de jelenleg, így vakon inkább Őt nevezném meg kezdő irányítónak.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 225 — Eagles fan
Szerintetek ki lesz a kezdő irányítónk az alapszakasz első meccsén? Adjátok le tippjeiteket a FlyEagles.hu-n az alábbi linken!
 philly.blog.hu/2013/07/18/korkerdes_118Rataxes
50 résztvevőből 41-en Vickre, 9-en Folesra tippeltek. Barkleyra vagy másra senki se szavazott.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
Ezt nehezen tudom eldönteni, hogy Snoop vagy D-Jax számára égőbb 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555

ha már D-Jax
több mint 12 éve
 philly.blog.hu/2013/07/18/korkerdes_118

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
Ezt láttátok?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 422 — Beware the Slim Reaper!
A testmérete ellenére sem volt nagyon domináns az FCS-ben, inkább ingadozó volt a játéka, pedig ilyen adottságokkal uralhatta volna a játékot. Jó adottságai vannak, de még sokat kell tanulnia, a karjait nem használja elég hatékonyan. Passzblokkolásából nem túl sokat lehetett eddig látni, mert a Stony Brook sokat futott. Egyelőre a PS-be jutásban reménykedhet szerintem.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 444 — Így remélem megfelelek nektek.....
Reméljük "Baromi jó" 😛 lesz és csiszolatlan gyémántot találtunk, ha Peters-l mégis gond van LJ mehet LT-be ő meg beválhat a posztján és akkor hosszú évekre meg lenne oldva T poszt. Szép is lenne.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
"A podcastben is említett OT, Mike Bamiro a Philly-hez szerződött" - bowl.hu twitter
 www.bleedinggreennation.com/2013/7/16/4529426/philadelphia-eagles-to-sign-stony-brook-ot-michael-bamiroRataxes
Mit kell róla tudni?MirrMurr
Ezt felfoghatjuk egy bónusz picknek. Ahogy Rata is írta FB-on jövőre várták volna a kihúzását a draft közepén. A Seawolvesban RT-t játszott végig, futásblokkolásnál egész jó. Még játszani akart egy negyedik évet a csapatánál, de elutasította a NCAA mert volt egy éve ezelőtt már a Pittsburghnél. Ezzel korlátlan szabad ügynökké vált és bárkivel szerződhetett vna. Azt írják lehet Tra Thomas keze is benne volt, hogy ide érkezett. Amúgy 6 láb 8 hüvelyk az ember és hozzá 150+ kiló. A kezei meg iszonyat nagyok. 😊
;
Egy biztos, jó lesz TC-re mindenkinek. A QB-knek átdobni vagy az Endeknek és a LB-knek megkerülni/félreállítani. 😀 Ha meg megvan nála a tehetség akkor akár még sunyiban mehet IR-re is. 3 évre írt alá.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
"A podcastben is említett OT, Mike Bamiro a Philly-hez szerződött" - bowl.hu twitter
 www.bleedinggreennation.com/2013/7/16/4529426/philadelphia-eagles-to-sign-stony-brook-ot-michael-bamiroRataxes
Mit kell róla tudni?
több mint 12 éve
 www.bleedinggreennation.com/2013/7/16/4529426/philadelphia-eagles-to-sign-stony-brook-ot-michael-bamiro

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Gondolom azért, mert nagyon kevés snapet játszott Graham, azalatt viszont marha jó grade-et kapott, köszönhetően a csöcsös (n1 RT), agyonszopatásának 😊

több mint 12 éve
Akkor ez van 😊 A tavalyi éve azért nem volt akkora durranás Shadynek az az előttivel szemben, sérülés is volt, meg hát a fal sem segítette annyira a munkáját. Szerintem a 32 kezdő futó közül max 3-4 kap elit minősítést, és Shady tavaly nem volt eredményességben top 4-es sajnos. Remélhetőleg idén robbantani fog 😊

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Épp most írtam a megfelelő topicba, én a képet akartam volna kivenni hogy ne legyen bent kétszer 😊Rataxes
Közben látom, hogy Facebookon kivették a kérdezés lehetőségét. Nálam sincs sehol.
több mint 12 éve
Épp most írtam a megfelelő topicba, én a képet akartam volna kivenni hogy ne legyen bent kétszer 😊

több mint 12 éve
Csak nálam nem működik a szerkesztés gomb? Nem tudom javítani a helyesírási hibát. Másnál?
több mint 12 éve
Nem találom sajnos hogy hol lehet ilyet kiírni a facebook oldalon... Pedig régen megvolt 😊

Más: sorra kerültünk a PFF-es DC értékelésnél:

Illetve itt a szöveg is hozzá 😊
Szerintem nagyjából korrekt, bár ha DJax HQ WR akkor Maclin is megérdemelt volna egy átlag feletti jelzőt. Elég jó kis O-falunk lehet idén ha LJ beválik.
Amit nem értek: ha Grahamet elit-közelinek tartja a cikkíró (amit meg is jegyez), akkor miért nem Őt tette Trent helyére? Mennyivel ígéretesebb 3-4 OLB-nek Trent Cole mint Brandon Graham?Rataxes
Gyorsabb voltam D: Kérdést majd kiteszem. Nálam amúgy megbukott ez az értékelés mivel Shadyt nem tartják elitnek. Pedig ha ő nem az akkor nemtom ki.
több mint 12 éve
Nem találom sajnos hogy hol lehet ilyet kiírni a facebook oldalon... Pedig régen megvolt 😊

Más: sorra kerültünk a PFF-es DC értékelésnél:

Illetve itt a szöveg is hozzá 😊
Szerintem nagyjából korrekt, bár ha DJax HQ WR akkor Maclin is megérdemelt volna egy átlag feletti jelzőt. Elég jó kis O-falunk lehet idén ha LJ beválik.
Amit nem értek: ha Grahamet elit-közelinek tartja a cikkíró (amit meg is jegyez), akkor miért nem Őt tette Trent helyére? Mennyivel ígéretesebb 3-4 OLB-nek Trent Cole mint Brandon Graham?

több mint 12 éve
A PFF értékelése
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 444 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehetne egy szavazás, hogy ki lesz a kezdő QB 😉greenboy
Inkább arról ki nem 😛
több mint 12 éve
greenboy Philadelphia Eagles 283
Lehetne egy szavazás, hogy ki lesz a kezdő QB 😉
több mint 12 éve
Már csak 1 hét és TC.

Kelly az Oregon HC-ként 7 meccset veszített. Könnyen elképzelhető, hogy ez már az első szezonban meglesz neki. 😀Bébé
Az még sima PO hely 😛
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
Már csak 1 hét és TC.

Kelly az Oregon HC-ként 7 meccset veszített. Könnyen elképzelhető, hogy ez már az első szezonban meglesz neki. 😀
több mint 12 éve
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊jjncaa
Egy picit lehetne zöldebb, vagy valamilyen sötét zöld csík, kontúr, de köszönjük 😀
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 907 — no es importante
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal