Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nem volt sackje mert folyton zónáztak. Úgy meg nehéz volt 😀 De nem az a passrussh játékos. Ennek ellenére el tudom képzelni szélen is. Megpróbálni meg fogják az biztos.Shawn84
Plusz még a karjai is rövidek. 😀 Biztos, hogy nem lesz Ő classic 3-4-es OLB nálunk. 😀
Az meg, hogy megpróbáljuk hát jó. Minicamp-en kap 2 lehetőséget, aztán mindenki rájön, hogy szar 3-4-es OLB. 😀
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Miguel Maysonet, RB, Stony Brook 5-9, 209
Ha jól tudom, akkor másodosztályból jött. (Egyetemen nem a legmagasabb szinten játszott.)
Nem az a kimondott atléta. 4,59-es 40 yard.
2010-ben: 176 carry, 1128 yard, 12 TD
2011-ben: 252 carry, 1633 yard, 15 TD
2012-ben: 267 carry, 1964 yard, 21 TD
Combine-on a súlyt 20x nyomta ki, szal nem gyenge gyerek.Bébé
Maysonet tavaly a Walter Payton szavazáson (FCS Heisman) 2. lett. Iszonyú nagy sleeper! Az FCS egyik legjobb játékosa volt az utóbbi években. Befuthat a futók közt olyan karriert, mint Victor Cruz az elkapók közt. Amúgy mindketten Puerto Ricoiak.

(Megjegyzés: GM Gameben az 5., Mock Draft Gameben a 7. körben vittem)
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Igazából én is arra gondoltam, de ott túltöltés van, és OLB-ként lesz megpróbálva ezért szvsz. Na meg a 4,70 az egy elég jó idő. Kaseem Green, DeVonte Holloman, Sio Moore futott hasonlót. És ők azért nem lassúak. Tényleg csak a magassága hátrány picit.Shawn84
Valamint az, hogy 20 fonttal kevesebb és, hogy összesen 1,5 sack-je van egyetemi pályafutása alatt. 😀 Chaney-nek 4,54-es 40 yardja volt a combine-on mégse jön szóba OLB-ként. Attól mert tudsz futni még nem leszel egyből 3-4-es OLB.

Igen ILB poszton túltöltés van, de a minőség elég szar. Chaney szar. Casey-nek nagyon drukkolok, de ettől még szar. Jason Phillips 31 carriertackles, Acho még 1 snap-et se játszott az NFL-ben. Simán lehet első számú csere ILB és ehhez sajnos nem is kell olyan kiemelkedő játékot hoznia.Bébé
Nem volt sackje mert folyton zónáztak. Úgy meg nehéz volt 😀 De nem az a passrussh játékos. Ennek ellenére el tudom képzelni szélen is. Megpróbálni meg fogják az biztos.
több mint 12 éve
Igazából én is arra gondoltam, de ott túltöltés van, és OLB-ként lesz megpróbálva ezért szvsz. Na meg a 4,70 az egy elég jó idő. Kaseem Green, DeVonte Holloman, Sio Moore futott hasonlót. És ők azért nem lassúak. Tényleg csak a magassága hátrány picit.Shawn84
Valamint az, hogy 20 fonttal kevesebb és, hogy összesen 1,5 sack-je van egyetemi pályafutása alatt. 😀 Chaney-nek 4,54-es 40 yardja volt a combine-on mégse jön szóba OLB-ként. Attól mert tudsz futni még nem leszel egyből 3-4-es OLB.

Igen ILB poszton túltöltés van, de a minőség elég szar. Chaney szar. Casey-nek nagyon drukkolok, de ettől még szar. Jason Phillips 31 carriertackles, Acho még 1 snap-et se játszott az NFL-ben. Simán lehet első számú csere ILB és ehhez sajnos nem is kell olyan kiemelkedő játékot hoznia.
több mint 12 éve
Jake Knott a csapatban :d Ennek nagyon örülök. Az Iowa State igazán szimpatikus csapat számomra, nézegetem is őket szépen. Jake Knott pedig az egyik legjobb LB aki valaha oda járt. 4-3-ból érkezik. Nem volt combineon. 4,7 körül futja a 40 yardot. Ez teljesen rendben van. Magassága határeset. OLB lesz ő én úgy gondolom.Shawn84
Sztem 3-4-ben Ő inkább ILB-ként jön szóba. 6-2, 243 font
Amúgy október végén szenvedett season-ending vállsérülést.
2010ben: 130 tackles, 6 TFL, 1 sack, 4 inti, 9 elütött passz, 4 FF
2011ben: 115 tackles, 4 TFL, 2 intit, 5 elütött passz, 4 FF
2012-ben (8 meccs alatt): 79 tackles, 6 TFL, 0,5 sack, 2 inti, 8 elütött passz, 2 FF
Ha a válla rendbe jön, akkor nagy fogás lehet.Bébé
Igazából én is arra gondoltam, de ott túltöltés van, és OLB-ként lesz megpróbálva ezért szvsz. Na meg a 4,70 az egy elég jó idő. Kaseem Green, DeVonte Holloman, Sio Moore futott hasonlót. És ők azért nem lassúak. Tényleg csak a magassága hátrány picit.
több mint 12 éve
Jake Knott a csapatban :d Ennek nagyon örülök. Az Iowa State igazán szimpatikus csapat számomra, nézegetem is őket szépen. Jake Knott pedig az egyik legjobb LB aki valaha oda járt. 4-3-ból érkezik. Nem volt combineon. 4,7 körül futja a 40 yardot. Ez teljesen rendben van. Magassága határeset. OLB lesz ő én úgy gondolom.Shawn84
Sztem 3-4-ben Ő inkább ILB-ként jön szóba. 6-2, 243 font
Amúgy október végén szenvedett season-ending vállsérülést.
2010ben: 130 tackles, 6 TFL, 1 sack, 4 inti, 9 elütött passz, 4 FF
2011ben: 115 tackles, 4 TFL, 2 intit, 5 elütött passz, 4 FF
2012-ben (8 meccs alatt): 79 tackles, 6 TFL, 0,5 sack, 2 inti, 8 elütött passz, 2 FF
Ha a válla rendbe jön, akkor nagy fogás lehet.
több mint 12 éve
Jake Knott a csapatban :d Ennek nagyon örülök. Az Iowa State igazán szimpatikus csapat számomra, nézegetem is őket szépen. Jake Knott pedig az egyik legjobb LB aki valaha oda járt. 4-3-ból érkezik. Nem volt combineon. 4,7 körül futja a 40 yardot. Ez teljesen rendben van. Magassága határeset. OLB lesz ő én úgy gondolom.

Chase Thomast én amúgy nagyon vártem. Sajnos nem érkkezett meg. Saintshez került, ahol meg majd úgyse játszik. A marha 😀 D még várhatóak változások. Még egy jó név elférne ebben a keretben igazán. De egyelőre ez 10 ember, és csak 7 fér el ha minden igaz.
több mint 12 éve
Párszor már linkeltem, de hátha vkinek új. A UDFA igazolások menete:
 www.profootballbusiness.com/2011/05/az-udfa-targyalasok-titkai.html
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Tegnap kicsit bealudtam, ami a kedvemet is helyre tette, végül is úgy érzem, hogy jó lehetőségek vannak ezekben a srácokban, bár Wolf helyett jöhetett volna Evans vagy Rambo, de még ez is elfogadható. A 7. kör pedig nagyon tetszik Krugert és Poyert is szerettem volna a csapatba korábban és sikerült is 😊 szóval a 7. körnek nagyon örülök. Ízlelgetni kell az idei draftot, de jó lesz ez
több mint 12 éve
Jordan magasabban volt a boardunkon, mint Lane, szal Ő lett volna a pick, ha Dolphins nem tradeel be elénk. Peter King-nek megint bejött a mock-draftja ránk nézve.
Barkley meg egyszerűen túl magasan volt a boardjukon, hogy bent hagyják. Legrosszabb esetben szar lesz és nem kerül pályára. 😀 Nem fog rajta múlni a franchise jövője. Max akkor, ha elit lesz. 😀

Eddigi UDFA-k:
Matthew Tucker, RB, TCU
Miguel Maysonet, RB, Stony Brook
Kyle Quinn, C, Arizona
Matt Tobin, OL, Iowa
Russell Sheppard, WR, LSU
Damion Square, DL, Alabama
Issac Remington, DL, Oregon
Jake Knott, LB, Iowa State
Brad Wing, P, LSU

Russell Sheppard, WR, LSU 6-1, 185
Tavaly kemény 6 passzt kapott el. 2011-ben pedig 14-et. Gimiben nagy sztár QB volt, aztán nem igazán jöttek össze neki a dolgok.
Végén belőle is QB lesz 😀
 www.youtube.com/watch?v=Nuwsl34ianQ
Amúgy a pro day-en jól szerepelt. 4,5-ös 40 yard és rohadt magasra is tud ugrani. Pár NFL csapat inkább DB-ként látja, annak ellenére, hogy még sohasem játszott azon a poszton. Majd kiderül.

Brad Wing, P, LSU
Ez a videó sztem mindent elmond róla 😀
 www.youtube.com/watch?v=xT_TGuoLdmk
Amúgy karakter problémái vannak. 😀 Badass punter. 😀 Végigbulizta az egyetemet. 😀
"2011 nyarán verekedés miatt került be a hírekbe, a 2012-es chick-fil-a bowlról pedig drogozás miatt tiltották el, így szinte példátlan módon egy nem végzős punter is ott lesz a drafton. Valamelyik edzőtáborban tuti ott lesz, és ha értelmet vernek a fejébe, akkor ligaelit játékossá nőheti ki magát."
Tetszik ez a pick. 😀 Nem lesz könnyű dolga, hogy kiszorítsa Jones-t a csapatból.

Miguel Maysonet, RB, Stony Brook 5-9, 209
Ha jól tudom, akkor másodosztályból jött. (Egyetemen nem a legmagasabb szinten játszott.)
Nem az a kimondott atléta. 4,59-es 40 yard.
2010-ben: 176 carry, 1128 yard, 12 TD
2011-ben: 252 carry, 1633 yard, 15 TD
2012-ben: 267 carry, 1964 yard, 21 TD
Combine-on a súlyt 20x nyomta ki, szal nem gyenge gyerek.
több mint 12 éve
7. kör:

Kruger-nek örülök. Viziten is volt nálunk. Meg amúgyis akartam egy utahi DL-t, szal érkezett. 😀 (Igaz én Star személyében. 😀 ) 5-tech DE-nek szánjuk. És utolsó nap még akartam egy DE húzást.
2011: 35 tackles, 5 TFL, 3 sacks, 1 elütött passz, 1 FF
2012: 30 tackles, 8 TFL, 6 sacks, 1inti (TD lett belőle), 2 elütött passz, 2 FF
4. körös picknek értékeltük.

Poyer se tűnik rossznak. 6-0, 191 a 40 yardja lassú csak 4,54 másodperc. Ugrani se igazán tud, plusz a súlyt is csak 8x nyomta ki, szal be kéne zárni 1-2 hónapra az edzőterembe.
2011: 57 tackles, 4 inti (1 TD), 16 elütött passz
2012: 51 tackles, 5 TFL, 2 sacks, 7 inti (1 TD), 14 elütött passz, 1 FF
Nickel CB-ként is szóba jöhet (vagy főleg úgy jöhet szóba).

David King. Mégegy 3-4-es DE-t már nem húztam volna, de hát ez van. Egyetemi pályafutását 4,5 sackel zárta. 5-tech DE-ként jöhet inkább szóba Ő is. V.Curry számára ez a 2 DL nem biztató.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 281 — Eagles fan
Gyors értékelés:
1/4 Lane Johnson OT
Jó pick. Várható is volt. Látva az OL rohamot első körben teljesen helyén van ez a húzás.
2/3 Zach Ertz TE
Elsőre meglepett, hogy ilyen korán húztunk TE-t, de érthető ez is. Celek+Ertz + Casey(FB) és ezt úgy variálja Kelly ahogy csak akarja. 2 bevethető TE mindig lesz. Jó húzás ez is.
3/5 Bennie Logan DT
Vele megjött a várt DL ember. Méretei megvannak a feladathoz. Remélem beválik. Ezt is jó húzásnak tartom.
4/1 Matt Barkley QB
Ezt miért kellett? 😀 Most akkor Foles project helyett Barkley project? Nekem 8 , de nem vagyunk előrébb sokkal. Lett vna itt nagyobb need is sztem, de nem ez volt a taktika. Nekem ez nem tetszik.
5/3 Earl Wolf SS
Az első amit megtudtam róla, hogy már odavan a lába. A második, hogy elég törpe és sokat hibázik. Sorry ,de inkább nem keresgéltem tovább. 😀 Nálam amúgy sem volt égető a safety poszt ötödik körben meg pláne nem, így ez nálam rossz húzás.
7/6 Joe Kruger DE
7/12 Jordan Poyer CB
7/33 David King DE
A hetedik kör is jól sikerült . Poyer kiemelhető..őt nagyon dicsérték, korábbra is várták. Kruger is beválhat meg a depthnek sem árt a 2 DE.

Összességében nem rossz draft ez, de maradtak bőven kérdések továbbra is. Kicsit most úgy érzem, hogy ezzel az O# felfogással ( Kelly ) amivel nekivágtunk a jövőnek sajna háttérbe szorult a védelem építése. Pláne úgy , hogy átállás van 3-4re. DL bevethető csak a harmadik körben érkezett, LB egyáltalán nem, CB is jöhetett volna korábban ...volt pár nagy roham a drafton, de marad az eredeti felállás ami azért nem nyugtat meg. 😊

összességében ez egy : B

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Huhú, ő kurva jó kis RB, akár rosteren is ragadhat.Newman
Ezt hol lehet követni?dande
 www.nepatriotsdraft.com/2013-nfl-undrafted-free-agents

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Huhú, ő kurva jó kis RB, akár rosteren is ragadhat.Newman
Ezt hol lehet követni?
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Huhú, ő kurva jó kis RB, akár rosteren is ragadhat.

több mint 12 éve
Damion Square, DT, Alabama
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Kiket sajnál Kelly, hogy lemaradt róluk: Dion Jordan, Kyle Long, Kiko Alonso, Kenjon Barner. Ha bent lettek volna, behúzta volna őket amikor mi jövünk következőnek.
több mint 12 éve
Russell Shepard, WR, LSU
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért egy Chase Thomas Thomas Jeff UDFA érkezéstől sem lennék szomorú 😀 bár biztos megvan az ok, hogy miért csúsztak ki teljesen a draftból.
több mint 12 éve
Igazából mindenki Eagles szurkoló az egész világon csak van aki még nem tudja 😀
több mint 12 éve
Azt mondja, ő is Eagles szurkoló...somebody08
Idén jelentkeznünk kellett vna a draftra. :cool:Greengo
Még a térdszalagomat is elszakítottam volna 😀
több mint 12 éve
Mi mást is mondana?Shawn84
Egészen pontosan Spadaro kérdezte tőle, hogy Eagles rajongóként mit szólt ahhoz, hogy a csapattársa, Lane nálunk kötött ki.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 281 — Eagles fan
Idén jelentkeznünk kellett vna a draftra. :cool:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Mi mást is mondana?
több mint 12 éve
Azt mondja, ő is Eagles szurkoló...