Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Odakint már azt találgatják, ki az az RB, aki még nem kelt el, de volt jó meccse az Oregon ellen 😀
több mint 12 éve
Amúgy igazából a Barkley pick miatt lehetek mérges de az is csak amiatt mert QB poszotn elvileg! eléggé túlterheltek vagyunk de elég jó csere alap lehet bármelyik QB és nyilván Kellyék is gondolkodtak ebben ha már Barkley idáig lecsúszott. Talán Wolf helyett is lehetett volna mást de azért ők jobban értenek ehhez.Nálam így különösen a 7. körösökkel (még egy lesz) B+ ez a draft
több mint 12 éve
Meg fog ragadni a csapatban mert jó spec teamer is. Nem szuperatléta, de felszántja a pályát. Hughes-zal, Boykinnal lesz harcban szerintem.Mindig jól draftolunk a 7. körben 😊BleedingGreenEz baromi nagy steal ha jól sejtem. kezdő szintű Cb lehetShawn84

több mint 12 éve
Mi sem értjük igazán Barkleyt, de a többit igen. Mi is máshogy csináltuk volna, mint az látszik a darftjáték tippeken is. De a hátsó körös pickek, teljesen rendben vannak. Nézz videókat, olvass utánuk, és meglátod hogy jól jártunk.Ezt a későbbi körös húzásokra értettem elsősorban. Annyira még én is értek a focihoz , hogy megtudjam mondani ki játszik jól vagy rosszul. Sokszor baromira nem értettem minek húztunk egy ilyen vagy olyan játékost .... Lane johnsonon kivül kb 1 húzás tetszett , többit teljesen máshogy csináltam volna. Matt Barkley meg konkrétan felbaszott , na de mind1.Petikievak01Ez az évi draft szerintem totális kuka , senkiben nem látom a fantáziát.Petikievak01Mert még nem ismered eléggé ezt a sportot. Sokat kell még egyetemi meg NFL focit nézni. 😀Shawn84
több mint 12 éve
Ezt a későbbi körös húzásokra értettem elsősorban. Annyira még én is értek a focihoz , hogy megtudjam mondani ki játszik jól vagy rosszul. Sokszor baromira nem értettem minek húztunk egy ilyen vagy olyan játékost .... Lane johnsonon kivül kb 1 húzás tetszett , többit teljesen máshogy csináltam volna. Matt Barkley meg konkrétan felbaszott , na de mind1.Ez az évi draft szerintem totális kuka , senkiben nem látom a fantáziát.Petikievak01Mert még nem ismered eléggé ezt a sportot. Sokat kell még egyetemi meg NFL focit nézni. 😀Shawn84
több mint 12 éve
Ez az évi draft szerintem totális kuka , senkiben nem látom a fantáziát.Petikievak01Többszörösen (köztük ezzel) is megerősítetted, hogy miért az a nicked, ami. 😀
több mint 12 éve
Ez egy kurva jó pick volt, valljuk be, kezdő szint 7.körben, ezt már szeretem. 😊
több mint 12 éve
Ez az évi draft szerintem totális kuka , senkiben nem látom a fantáziát.Petikievak01legfeljebb nem nézed a meccseinket nem mi veszítünk vele 😉 😛
több mint 12 éve
Mindig jól draftolunk a 7. körben 😊BleedingGreenEz baromi nagy steal ha jól sejtem. kezdő szintű Cb lehet
több mint 12 éve
Ez az évi draft szerintem totális kuka , senkiben nem látom a fantáziát.Petikievak01az a te bajod
több mint 12 éve
Jordan Poyer, CBEddig A hetedik kör két lagamagasabb NFL.com grade-je a mi két választásunké. Na nem mintha ez bármit is jelentene, de akkor is😊
több mint 12 éve
Ez az évi draft szerintem totális kuka , senkiben nem látom a fantáziát.Petikievak01Mert még nem ismered eléggé ezt a sportot. Sokat kell még egyetemi meg NFL focit nézni. 😀
több mint 12 éve
Ez az évi draft szerintem totális kuka , senkiben nem látom a fantáziát.
több mint 12 éve
Kruger nem rossz 7. körben, ha megragad a keretben lehet majd rajta fejleszteni. Védőfalban több helyen is tud játszani.BleedingGreenKeretben fog maradni. Naki kell 1 év igazán. Már csak Curry miatt aggódok kissé.
több mint 12 éve
Kruger nem rossz 7. körben, ha megragad a keretben lehet majd rajta fejleszteni. Védőfalban több helyen is tud játszani.

több mint 12 éve
Joe Kruger DE, UtahVan valami sorsszerű abban, hogy a bátyja csapatától kaptuk a picket😊
Jó pick, nekem bejön itt.Shawn84
több mint 12 éve
Annyira éreztem, hogy a Skins viszi Rambot váááááááááááááááááá
több mint 12 éve
Hát ezaz...!!!!, ha Te már hallottál volna a "6 optionról", akkor vélhetően már a kinti "szakiknak" se lenne meglepetés... .-))
több mint 12 éve
Lassan megértem...McCoyt benthagyjuk, ugye Lane Johnson is QB volt, szóval megvan a 6. 😀
11 játékos van a támadó csapatban, ebből 5 ember a támadófal, tehát még 6 játékos lehet a pályán!
Jelenleg már 5 irányítónk van, így még egy QB-t draftolunk a hetedik körben! Így meglepjük az ellenfelet... Kelly 5+6 felállásaként vonul be a futball történetében! 😀tûzoltó
Dixon, Vick megy a szélekre fehér srácokat meg hagyjuk h középen összetörjék 😀
több mint 12 éve
Lassan megértem...3 optionről már hallottam de a 6 option az már kissé utópisztikus és futurisztikus 😀
11 játékos van a támadó csapatban, ebből 5 ember a támadófal, tehát még 6 játékos lehet a pályán!
Jelenleg már 5 irányítónk van, így még egy QB-t draftolunk a hetedik körben! Így meglepjük az ellenfelet... Kelly 5+6 felállásaként vonul be a futball történetében! 😀tûzoltó
több mint 12 éve
Lassan megértem...11 játékos van a támadó csapatban, ebből 5 ember a támadófal, tehát még 6 játékos lehet a pályán!
Jelenleg már 5 irányítónk van, így még egy QB-t draftolunk a hetedik körben! Így meglepjük az ellenfelet... Kelly 5+6 felállásaként vonul be a futball történetében! 😀
több mint 12 éve
Valamint a gyorsasága miatt talán ST-ben is hasznát tudjuk venni. Meg Anderson-ra is veszélyes lehet. Bár a tavalyi szezon végéből kiindulva még N.Allen-re.Ha vhogy Rambot megszereznénk talán meg tudna nyugodni a lelkem....dandeFelejtős. Jött Wolff. Néztem vidit róla. Clemson elleni meccsen mutatták minden játékát, volt 2 baromi nagy misstackle, pár egész jó szerelés
szerintem inkább utóbbik vannak túlsúlyban
futásra elég jól lép fel, de 1 testcsellel nagyon el lehet küldeni gyufáért
kezdő semmiképp nem lesz, de jó csere már akár idén is
Colemant megverheti
Simst meg pláneShawn84
Nem feltétlenül azért mondom ezt, mert ekkora király a csávó, hanem mert ennyire szar safety-eink voltak tavaly.
Tetszik ez a pick. Jó posztra jött. Aztán majd kiderül, hogy játszik.