Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Phillip Thomas-Redskins, Gerald Hodges - Vikings, Sean Porter - Bengals, Earl Watford - Cards, Khaled Holmes - ColtsShawn84Mindegyiket elnéztem volna Eagles mezben 😕
több mint 12 éve
Matt vs. vidiket érdemes nézni 😀 www.youtube.com/watch?v=_nvQDglPcmc
és egy draftos:
www.youtube.com/watch?v=PGnJ0cwsvbE
több mint 12 éve
Phillip Thomas-Redskins, Gerald Hodges - Vikings, Sean Porter - Bengals, Earl Watford - Cards, Khaled Holmes - Colts
több mint 12 éve
Greene... 😕
több mint 12 éve
Elkezdtek kimenni sajnosAkkor nagy reachelős GM-ek lennétek 😛BébéEgyébként igenMirrMurrJessee Williams még benn van 😀 szóval hypolhatom még 😀MirrMurrAz a durva hogy kb majdnem mindenki benn van még akiket mi szeretnénkShawn84
több mint 12 éve
Akkor nagy reachelős GM-ek lennétek 😛Egyébként igenMirrMurrJessee Williams még benn van 😀 szóval hypolhatom még 😀MirrMurrAz a durva hogy kb majdnem mindenki benn van még akiket mi szeretnénkShawn84
több mint 12 éve
Mondják, hogy egyetlen nagy hátránya a karerőssége. Nem full szar, csak hát nem egy Vick. 😀 West-Coastban jobban illene a csávó (gondolom nem véletlenül tradeltünk fel Reidék elé), de így, hogy 3 TE-t fogunk használni meg az RB-nk is tudnak elkapni. Plusz a nagy WR-ekből is begyűjtöttünk simán kamatozhat ebből Barkley.
több mint 12 éve
Egyébként igenJessee Williams még benn van 😀 szóval hypolhatom még 😀MirrMurrAz a durva hogy kb majdnem mindenki benn van még akiket mi szeretnénkShawn84
több mint 12 éve
Jessee Williams még benn van 😀 szóval hypolhatom még 😀MirrMurrAz a durva hogy kb majdnem mindenki benn van még akiket mi szeretnénk
több mint 12 éve
Jessee Williams még benn van 😀 szóval hypolhatom még 😀 illetve Josh Evans is boldogságos lenne de most CB sem lenne elszomorító,
több mint 12 éve
Kicsit rég írtam ide. Nekem eddig tetszik a draftunk. Barkleyn mondjuk pislogtam. De szerintem jó lesz.
Mostmár csak pár DB kellene és boldog leszek.
több mint 12 éve
Azt mondják, hogy Top50-es volt a boardunkon Barkley és, hogy Roseman nagyon bele volt szerelmesedve már tavaly is. A combine-on is találkoztunk vele.BébéJó hogy nem Roseman az edzőnk 😛
több mint 12 éve
Azt mondják, hogy Top50-es volt a boardunkon Barkley és, hogy Roseman nagyon bele volt szerelmesedve már tavaly is. A combine-on is találkoztunk vele.
több mint 12 éve
Pezsgőt bontok 😀Az egyik QB-t pickekre kellene váltani, sajnálom Folest, de ha már megtartottuk Vicket a szezon első 5 meccsére akkor sajnos ő fog menni... 😕MirrMurrMi van ha Vick lesz a cserealap?Shawn84
több mint 12 éve
Az egyik QB-t pickekre kellene váltani, sajnálom Folest, de ha már megtartottuk Vicket a szezon első 5 meccsére akkor sajnos ő fog menni... 😕MirrMurrNem hiszem. Nem keres sokat simán maradhat. Semmi értelme 5., 6. körös pickre elcserélni.
több mint 12 éve
Az egyik QB-t pickekre kellene váltani, sajnálom Folest, de ha már megtartottuk Vicket a szezon első 5 meccsére akkor sajnos ő fog menni... 😕MirrMurrMi van ha Vick lesz a cserealap?
több mint 12 éve
Az egyik QB-t pickekre kellene váltani, sajnálom Folest, de ha már megtartottuk Vicket a szezon első 5 meccsére akkor sajnos ő fog menni... 😕
több mint 12 éve
De akkor most van 2 lassú fehér QB-nk. És van két gyors fekete QB-nk. 😀Keresztezzük őket! 😂 😛
Valamint a gyorslábú fehér Kinne. 😀Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
De akkor most van 2 lassú fehér QB-nk. És van két gyors fekete QB-nk. 😀 Valamint a gyorslábú fehér Kinne. 😀
több mint 12 éve
Igen Barkley, Ertz és Logan nagyon el lesz popsizva. 😀Barkley az Oregon ellen: 26/32 és 4 TD. Ez biztos fájt Kelly-nek. 😀BébéSzal ledraftolta, hogy megalázhassa TC-ben? 😀Eazzy
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e rookie szivatás. 😀 (Reid nem engedett ilyeneket.)
több mint 12 éve
érdekes ez a nap eddigJanekÉs csak most kezdődött. Mindenki vegyen be valami erőset fél decis kiszereléskeben. Minden Eagles pick előtt és után egyet-egyet. Az ideg összeroppanás elkerülése végett.
Dr. Shawn
több mint 12 éve
Ez a Kelly rendszere ez egyre inkább kezd hasonlítani a Patriots rendszeréhez.Shawn84Belichick nem véletlenül járt le Kelly-hez eszmét cserélni. Ő lopta el Chip rendszerét. 😀 De hát ez nem meglepő tőlük. 😀
több mint 12 éve
érdekes ez a nap eddigJanekén botrányosnak nevezném inkább
több mint 12 éve
Barkley az Oregon ellen: 26/32 és 4 TD. Ez biztos fájt Kelly-nek. 😀BébéSzal ledraftolta, hogy megalázhassa TC-ben? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!