Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Miért kellett ez a irgalmatlan f.sz húzás? Miért? Még Erzt picket lenyeltem, de ezt a pazarlást...a needjeink meg majd megoldják magukat nem...MirrMurrQB. Ha beválik istenek vagyunk, hanem akkor így jártunk.
Reid érában már hozzászoktam, hogy QB-kat húzunk. Majd kiderül, hogy mit tud.
Kelly azt mondta, hogy olyan QB kell aki képes futni. Nem olyan RB, aki tud passzolni.
4,9-es 40 yardja van. Foles-nek 5,1-es.
Nagy BPA volt. Neki volt messze a legmagasabb értéke a draft boardunkon.
A QB-edzőnk workoutolta is. Rosemanék pedig gondolom egész este Barkley vidiket néztek. 😀
Chip: "Fogunk Barkley-ra meccsenkét 10 QB-futást hívni? Nem." Valamint Barkley megítélésében nem játszott szerepet korábbi USC irányítók NFL-es múltja/jelene (Leinart, Sanchez)
Barkley az Oregon ellen: 26/32 és 4 TD. Ez biztos fájt Kelly-nek. 😀
több mint 12 éve
Ez a Kelly rendszere ez egyre inkább kezd hasonlítani a Patriots rendszeréhez.annak mondjuk örülnek, ha még most le lenne vmi boltolva és kapnánk pick-et a 6. körbe isaz a baj ordas nagy need-ek vannak még és erre...4. kör max, bár Roseman nagy csodagyerek egy 3.-at is el tok képzelni. Na meg hogy jövünk be majd 6. körbeShawn84
vszínű Chip nem akart Foles-al dolgozni, kérdés mit lehet kapni értemarci88
amúgy nyilván Vick lesz a kezdő, nem tudom Chip mit akar építeni, de szerintetek Barkley-val akár hosszú távon is lehet vmit kezdeni Kelly rendszerében? mert sztem nem, így meg elég értelmetlen húzásnak tűnik...
az a baj ha Foles-ért olyan árat kapunk ami kb azt eredményt adja, hogy 1-1-ben kijön ez a QB váltás még akkor is szegényebbek vagyunk ezzel a mostani választással...marci88
több mint 12 éve
Miért kellett ez a irgalmatlan f.sz húzás? Miért? Még Erzt picket lenyeltem, de ezt a pazarlást...a needjeink meg majd megoldják magukat nem...
több mint 12 éve
annak mondjuk örülnek, ha még most le lenne vmi boltolva és kapnánk pick-et a 6. körbe isaz a baj ordas nagy need-ek vannak még és erre...4. kör max, bár Roseman nagy csodagyerek egy 3.-at is el tok képzelni. Na meg hogy jövünk be majd 6. körbeShawn84
amúgy nyilván Vick lesz a kezdő, nem tudom Chip mit akar építeni, de szerintetek Barkley-val akár hosszú távon is lehet vmit kezdeni Kelly rendszerében? mert sztem nem, így meg elég értelmetlen húzásnak tűnik...
az a baj ha Foles-ért olyan árat kapunk ami kb azt eredményt adja, hogy 1-1-ben kijön ez a QB váltás még akkor is szegényebbek vagyunk ezzel a mostani választással...
több mint 12 éve
Én bírom. persze nem kellett ide annyira mert need is van, de hát ez van. Lesz harc TCbenShawn84Nekem sincsen bajom vele. Egy meccsét láttam youtube-on az tetszett, de úgy voltam vele, hogy úgyse fitt meg ki fog menni korábban szal nem foglalkoztam vele. 😀 Majd most. 😀
több mint 12 éve
Elmúlt 2 évben 75 TD, 22 inti, 22 sacks.Én bírom. persze nem kellett ide annyira mert need is van, de hát ez van. Lesz harc TCben
Tudjuk, hogy Kelly utálja az intit és a sack-et is, szal legalább ebbe beleillik Barkley.
Tenyere is nagy. Szal fitt. 😀Bébé
több mint 12 éve
Matt Barkley?!Sugárba hányok.........

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Elmúlt 2 évben 75 TD, 22 inti, 22 sacks. Tudjuk, hogy Kelly utálja az intit és a sack-et is, szal legalább ebbe beleillik Barkley.
Tenyere is nagy. Szal fitt. 😀
több mint 12 éve
De távolra ugyanúgy fos, sőt. Ráadásul Nicket már láttuk NFL csapat ellen is.Mivel jobb ez a Matt gyerek, mint Nick?Pontosabb passzolóShawn84
Nem értem ezt a picket egyáltalán. Se a várható rendszer miatt, se semmi módon nem értem.Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Jó pick, bár tényleg felesleges.Egy Jesse Williams vagy Okafor picket jobban elviseltem volna.
több mint 12 éve
most elég dühös vagyok...felesleges...
több mint 12 éve
Mivel jobb ez a Matt gyerek, mint Nick?Pontosabb passzoló
Nem értem ezt a picket egyáltalán. Se a várható rendszer miatt, se semmi módon nem értem.Eazzy
több mint 12 éve
Mivel jobb ez a Matt gyerek, mint Nick? Nem értem ezt a picket egyáltalán. Se a várható rendszer miatt, se semmi módon nem értem.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
az a baj ordas nagy need-ek vannak még és erre...4. kör max, bár Roseman nagy csodagyerek egy 3.-at is el tok képzelni. Na meg hogy jövünk be majd 6. körbe
több mint 12 éve
az a baj ordas nagy need-ek vannak még és erre...vszínű Chip nem akart Foles-al dolgozni, kérdés mit lehet kapni érte
több mint 12 éve
Azzal esetleg elvittem volna Barkleyt, ha még bent lett volna 😀mi volt az ára a 4/1-nekzsojti7/4Shawn84

több mint 12 éve
Simán vállalható.mi volt az ára a 4/1-nekzsojti7/4Shawn84
Meg sztem a pick is. Nem hiszem, hogy kimondott fitt az Oregoni O#-be, de gondolom itt megvan a helye. Bízom Chip-ben. 😀
több mint 12 éve
Na Ő most minek kellett?
több mint 12 éve
Ő is legyőzte Chip-et, szal érthető a pick. 😀 (Logan és Ertz is)
több mint 12 éve
Matt BarkleyPoszt: QB
Egyetem: USC
Született: 1990. szeptember 8. (Newport Beach, California)
Előrejelzés: 1. kör
Magasság: 6'2" (188 cm)
Tömeg: 230 lb (104 kg)
Erősségek:
Pontos, jó az ütemérzéke, jól időzít, jó ívben dobja a labdáit. Képzett játékos, kifinomult dobómozdulattal és lábmunkával. Képes olvasni a védelmet és alkalmazkodni a látottakhoz. Hidegvérű, nyugodt és összeszedett a zsebben. Megmutatta, hogy képes mozogni és időt nyerni a zseben belül. Megtanították center mögül játszani, profi offenzív sémában. Kiemelkedően intelligens, a futball IQ-ja pedig még magasabb. Van érzéke a játékhoz, önálló és érti a dolgát. Érett, komolyan készülő vezéralak, akit tisztelnek csapattársai. Jelentős rutinja van elit csapatok ellen.
Gyengeségek:
Megfelelő magasság, de kisebb mint a prototípus. Nem elég erős a karja, hogy hosszú indításokkal átszelje a pályát. A mély/vertikális route-ok megdobása gondot okoz neki. Nem kiemelkedő atléta, futással nem fog veszélyeztetni. Sokat köszönhet a tehetséges kiszolgáló személyzetnek. Nem feltétlen illik minden rendszerbe vagy csapatba. A Trojans irányítók megítélése nem a legjobb (Leinart, Cassel, Booty, Sanchez). Több kisebb sérülése is volt már.
Sérülések:
- 2009-ben egy meccset hagyott ki megzúzodott jobb vállal
- 2010-ben jobb bokaficam miatt kellett kiválni kisebb időre
- a 2010-es idény után megműtötték a jobb csuklóját
- a 2012-es idényzárót jobb vállának húzódása miatt pihente végig
Megjegyzések:
Négy évig volt kezdő a Trojans-ben. Az első játékos, aki 3 évig volt a USC csapatkapitánya. A kaliforniai Mater Dei gimnázium növendéke volt, ahol korábban John Huarte, Todd Marinovich, Matt Leinart és Colt Brennan is megfordult. Nagyra tartott tehetség volt már 18 éves kora előtt, 2007-ben az év középiskolás játékosának választották. A Southern California történetének egyik legtermékenyebb irányítója, nevét számos iskolarekordnál megtalálhatjuk. Megkapta a 2012-es Wuerrfel-díjat, ami annak jár, aki kivételes közösségi munkát végzez, jó tanuló és jó sportoló. Gyakorló keresztyén, aki Nigériában és Haitin is járt otthonokat építeni, és segíteni a rászorulóknak. Valószínűleg a top10-ben választották volna ki a 2012-es NFL drafton, de visszatért az iskolába. Sose volt az az elit, franchise QB alkat, akinek sokan beállították és a csalódást okozó végzős éve alatt temérdek kritikában részesült. Talán a West Coast Offense fekszik neki leginkább. Jól képzett irányító, aki közepes fizikai adottságok mellé fantasztikus erényekkel bír fejben, és egyértelműen kezdő szintet képviselhet az NFL-ben, ha megfelelő helyre kerül.
több mint 12 éve
Én nem szeretem Barkleyt, de 4. körből legalább már nem lesz bust.

több mint 12 éve
mi volt az ára a 4/1-nek