Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem rossz pick, de én is inkább Evans felé hajlottam volna.

több mint 12 éve
Gyors a csávó: 4,44-es 40 yard, 4,07-es 20 yard shuttle. Rohadt magasra ugrik, ezzel ellensúlyozza, hogy lehetne egy kicsit magasabb. 2011: 105 tackles, 3 TFL, 3 inti, 6 elütött passz, 3 FF
2012: 119 tackles, 4 TFL, 2 inti, 9 elütött passz, 1 FF
Chip:
4 játékos került szóba ezzel a pickel, 3at kiválasztottak előttünk, utána pedig imádkoztunk, hogy Wolff maradjon bent. Nagyon fizikális játékos.
több mint 12 éve
A Hawks elvitte Williamst eggyel utánunk 😕MirrMurrFájt nekem is, bár Logan húzása után már benne volt, hogy nem hozzánk kerül. 😊
Ennek a Wolff gyereknek volt vmi szalagszakadása? Képet láttam, hogy viszik le...meg, hogy edzi már.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
A Hawks elvitte Williamst eggyel utánunk 😕
több mint 12 éve
Coverező S, nem rossz pick, bár nem annyira illik bele a megfélemlítős védelem felépítésbe amit Kelly-ék ígértek.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Teljes egyetemi statisztika: web1.ncaa.org/mfb/playerDetail.jsp?yr=2012&org=490&player=27
több mint 12 éve
Earl WolffPoszt: S
Egyetem: NC State
Született: 19xx. december 15. (Raeford, North Carolina)
Előrejelzés: 6. kör
Magasság: 5 ft 11 in (1.80 m)
Tömeg: 209 lb (95 kg)
Erősségek:
Erőteljes testfelépítés. Kitűnő robbanékonyság. Nagyon gyors kezek. Backpedal mozgása folyamatos. Kiválóan követi a QB-k szemmozgását. Sokat játszott Cover 3-ban, mellette a shallow zóna levédése is gyakran volt a feladata, de ha mélységben kell kisegítenie a CB-nek akkor sem jön zavarba. HS RB-ként gyorsan olvassa a futójátékot, jól érzi, hogy merre megy a futás. Ha másodikként ér oda futóhoz rendszeresen befejezi azt, amit az első elkezdett. A tőle távol eső játékokra is igyekszik odaérni. Nem egy sérülékeny játékos, utolsó két egyetemi évében egy darab edzésről sem hiányzott. Az attitűdjét imádják az edzők, már a Shrine Week elején tisztelettel beszéltek róla az edzői, a drillek során természetes vezetői készségeket mutatott.
Gyengeségek:
Nem elég magas és a karja sem elég hosszú ehhez a pozícióhoz. Irányváltásoknál hajlamos felesleges lépéseket tenni, ettől elveszíti az egyensúlyát és a robbanékonyságát. A kezei legfeljebb átlagosak. A labdáért történő küzdelem során nem elég fizikális, ritkán ütközik azzal a céllal, hogy kiüsse a labdát az ellenfél kezéből vagy hogy megfélemlítse a támadót. Annak ellenére, hogy tapasztalt játékosokkal játszott együtt a secondaryben, akadtak kommunikációs problémái. Nincs meg az alapereje ahhoz, hogy megállítsa a nagyobb futókat. Nem igazán figyel a blokkolókra. Ütközésnél hajlamos túlságosan is leengedni a vállát és inkább a hátával ütközni.
Megjegyzések:
Mint az korábban szóba került a középiskolában safety mellett futóként is tevékenykedett, mellette atletizált is, ötödik lett az állami bajnokságon távol- és hármasugrásban is. 3-csillagos recruit volt, a Wolfpacken kívül nem kapott semelyik másik egyetemtől sem ösztöndíj-ajánlatot, pedig nem buta, 3,5 év alatt szerzett diplomát sportmenedzsment szakon. 2008-ban redshirtöt kapott, 2009-ben 4 meccsen kezdett. 2010-ben 3 fumble-t harcolt ki, ezzel holtversenyben vezette az ACC-t, 2011-ben honorable mention az All-ACC választáson, 2012-ben már All-ACC első válogatott. Egyetemi karrierje során összesen 391 szerelése van, ez az ötödik legtöbb az iskola történelmében. A Shrine Game hetében és a Combine-on is elég jól szerepelt, ezzel szinte biztossá tette, hogy draftolni fogják.
több mint 12 éve
Earl Wolf, még emészteni kell de nem rossz, jobban örültem volna Josh Evansnek
több mint 12 éve
Wolff...jött a safety pick
több mint 12 éve
Ok, de most minek még egy project?GreengoMert Howie bele van buzulva és ki akartunk baszni Reid-el. 😀
Úgy vagyok vele, hogy ha tetszett nekik akkor húzzák be. 4 kör. Nem mintha iylenkor nagy sztárokat kéne találni. Első körben felbaszott volna ez a pick. Sőt a 2.ban is. 4.ben már nem.
Közben kivitték Marcus Lattimore RB-t.
több mint 12 éve
Hamarosan mi jövünk egy Jessee Williams pickkel 😊MirrMurrkitartó vagy!
több mint 12 éve
Hamarosan mi jövünk egy Jessee Williams pickkel 😊
több mint 12 éve
Igen, ha van egy projected, nem vált be akkor húzol másikat, de most még itt van Foles, egy év után még nem igazán bust, sőt.
több mint 12 éve
Ok, de most minek még egy project?szerintem jó húzás a 4. körben, de tényleg!Kolb is project volt. Nem vált be (eddig) az NFL-ben.
de mit fog nálatok csinálni? ha projekt kell ott van Foles, ha meg kezdő akkor Vick, na meg Dixon ő is oregonos
másrészt az eddigi Barkley a legaranyosabb ember után ilyet kiírni 😀sapka
Kafka project volt. Már nincs is az NFL-ben.
És még lehetne sorolni a project QB-ket, akik nem váltak be. Attól, hogy Foles project még nem azt jelenti, hogy 2 év padozás után All-Pro lesz. QB-k fontosak. Ha beválik fasza, ha nem akkor kidobott pick. Medium risk/High reward 😀
De risknek se mondanám. Nem mintha mindenképpen Ő lenne a kezdő és vele kéne kifutnunk szeptemberben. Ha meg jobb lesz Vick-nél és Foles-nál a TC-ben, akkor meg simán megérte behúzni.Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Ilyen mai húzás után úgy érzem minden segítség kell. Szóval felvettem a mezem meg a sapkám hátha most
több mint 12 éve
Tényleg szokás volt nálatok project Qb-t termelni, nem gondoltam folytatjátokde nagyon nehéz Chip Kellyvel egy közegben elképzelni Barkley játékstílusát
de majd bosszút áll, hát na 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
szerintem jó húzás a 4. körben, de tényleg!Kolb is project volt. Nem vált be (eddig) az NFL-ben.
de mit fog nálatok csinálni? ha projekt kell ott van Foles, ha meg kezdő akkor Vick, na meg Dixon ő is oregonos
másrészt az eddigi Barkley a legaranyosabb ember után ilyet kiírni 😀sapka
Kafka project volt. Már nincs is az NFL-ben.
És még lehetne sorolni a project QB-ket, akik nem váltak be. Attól, hogy Foles project még nem azt jelenti, hogy 2 év padozás után All-Pro lesz. QB-k fontosak. Ha beválik fasza, ha nem akkor kidobott pick. Medium risk/High reward 😀
De risknek se mondanám. Nem mintha mindenképpen Ő lenne a kezdő és vele kéne kifutnunk szeptemberben. Ha meg jobb lesz Vick-nél és Foles-nál a TC-ben, akkor meg simán megérte behúzni.
több mint 12 éve
Én sem értem minek Foles mellé. Én örömmel néznék egy Brees féle irányítót végre nálunk, de erősen kétlem, hogy Barkley az lesz 😀
több mint 12 éve
szerintem jó húzás a 4. körben, de tényleg!plusz Dixon plusz Kinne....talán meglesz neki 😀QB Matt Barkley: ``I'm going to remember this weekend for a long time and so are the teams that didn't draft me.''szerintem 31 csapat telecsinálta a gatyát 😀
hmm... 😊Newman
legyen meg azért a roster neki, Foles +Vick stbsapka
De amúgy komolyan mi ez a nagy utálat Barkley felé? (Főleg a 4. körben.)Bébé
másrészt az eddigi Barkley a legaranyosabb ember után ilyet kiírni 😀
több mint 12 éve
plusz Dixon plusz Kinne....talán meglesz neki 😀QB Matt Barkley: ``I'm going to remember this weekend for a long time and so are the teams that didn't draft me.''szerintem 31 csapat telecsinálta a gatyát 😀
hmm... 😊Newman
legyen meg azért a roster neki, Foles +Vick stbsapka
De amúgy komolyan mi ez a nagy utálat Barkley felé? (Főleg a 4. körben.)
több mint 12 éve
QB Matt Barkley: ``I'm going to remember this weekend for a long time and so are the teams that didn't draft me.''Emlékszem pár évvel ezelőtt ilyesmit mondott Jamar Chaney is. 😀
hmm... 😊Newman
Mondom ezaz. Ilyen mentalitás kell nekünk. 😀 Hát végülis volt 2 jó meccse. 😀
több mint 12 éve
QB Matt Barkley: ``I'm going to remember this weekend for a long time and so are the teams that didn't draft me.''szerintem 31 csapat telecsinálta a gatyát 😀
hmm... 😊Newman
legyen meg azért a roster neki, Foles +Vick stb
több mint 12 éve
QB Matt Barkley: ``I'm going to remember this weekend for a long time and so are the teams that didn't draft me.''hmm... 😊
több mint 12 éve
Nah 8 választás múlva megint mi jövünk. 😀
több mint 12 éve
Karerősségéről egy gyors vélemény 😀 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=diPGRbjp4BQ
Többször dobta túl a célpontjait, mint alul.
Bradynek is azt mondták, hogy nincs vmi erős karja amikor kijött, aztán végül csak fejlődött.
JMR-nek meg kibaszott erős karja van/volt. (Vicknek is az van)
Nagyon remélem, hogy Folest nem fogjuk eltradelni. Ha a FA időszakban nem akartuk, akkor sztem most sem fogjuk. Plusz Dennis Dixon mehet a PS-be, szal simán elfér a rosteren Vick, Foles, Barkley hármas.