Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Na mer nálunk olyan nagy akadály az egy pozícióra száz játékos elv 😀Ha vhogy Rambot megszereznénk talán meg tudna nyugodni a lelkem....dandeFelejtős. Jött Wolff. Néztem vidit róla. Clemson elleni meccsen mutatták minden játékát, volt 2 baromi nagy misstackle, pár egész jó szerelés
szerintem inkább utóbbik vannak túlsúlyban
futásra elég jól lép fel, de 1 testcsellel nagyon el lehet küldeni gyufáért
kezdő semmiképp nem lesz, de jó csere már akár idén is
Colemant megverheti
Simst meg pláneShawn84
Egyébként úgy nézem a SF RB-l játssza el mint mi a QBk-nál
több mint 12 éve
Ha vhogy Rambot megszereznénk talán meg tudna nyugodni a lelkem....dandeFelejtős. Jött Wolff. Néztem vidit róla. Clemson elleni meccsen mutatták minden játékát, volt 2 baromi nagy misstackle, pár egész jó szerelés
szerintem inkább utóbbik vannak túlsúlyban
futásra elég jól lép fel, de 1 testcsellel nagyon el lehet küldeni gyufáért
kezdő semmiképp nem lesz, de jó csere már akár idén is
Colemant megverheti
Simst meg pláne
több mint 12 éve
Ha vhogy Rambot megszereznénk talán meg tudna nyugodni a lelkem....
több mint 12 éve
nézegettem kicsit a depthchart-ot, 4-3-ra megvannak az emberek, 3-4 -is vagyogatunk,de ott azért vékonyabb... érdekes egyveleg lesz az idei Dnyugodj bele
de ami nem hagy nyugodni az a CB poszt: a 2 új+ Boykin plusz max Hughes... hmm, nem valami veretes...
vagy vki esetleg még FA-ról?? vagy nyugodjak bele, hogy idén ez lesz 😊zsojti
több mint 12 éve
nézegettem kicsit a depthchart-ot, 4-3-ra megvannak az emberek, 3-4 -is vagyogatunk,de ott azért vékonyabb... érdekes egyveleg lesz az idei Dde ami nem hagy nyugodni az a CB poszt: a 2 új+ Boykin plusz max Hughes... hmm, nem valami veretes...
vagy vki esetleg még FA-ról?? vagy nyugodjak bele, hogy idén ez lesz 😊
több mint 12 éve
Végül is ez is egy megoldás ha vkinek nem akarják nyíltan megmondani, hogy kívül tágasabb 😀Az a baj, hogy Vicket vagy Folest sem fogjuk tudni már hova elrakni, használni akart QB-val lassan mindenhol teli a padlás.dandeVicket pár meccs után elrakhatjuk IR-ra. 😛Bébé
több mint 12 éve
Az a baj, hogy Vicket vagy Folest sem fogjuk tudni már hova elrakni, használni akart QB-val lassan mindenhol teli a padlás.dandeVicket pár meccs után elrakhatjuk IR-ra. 😛
több mint 12 éve
MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?????Ja, egyébként sziasztok elismerésem akik élőben követtétek pár korty biztos legurult közben ami nagyobb baj attól félek Kellyék gyógyszere is 😛
Értem én, hogy negyedik körre Barkley bent marad az nagy dolog meg minden, de egyrészt biztos nem véletlen másrészt nekünk minek?
Az a baj, hogy Vicket vagy Folest sem fogjuk tudni már hova elrakni, használni akart QB-val lassan mindenhol teli a padlás.
Mindegy nálam ez akkor fog begyógyulni ha SB nyerünk vele de ettől félek nem kell tartanom 😀
Legalább van egy Farkasunk is....
több mint 12 éve
Logan családjának a nagy rész Cowboys fan. 😀 De Ő nem Cowboys fan. Vagy csak nem merte bevallani. 😀BébéEz biztos nem szerepelt az adatlapján 😀
több mint 12 éve
Logan családjának a nagy rész Cowboys fan. 😀 De Ő nem Cowboys fan. Vagy csak nem merte bevallani. 😀Amúgy nem kis darab ez a Logan gyerek. Hát ha még felszed pár fontot.
több mint 12 éve
Bassus, te vagy Howie Rosmen? Miért nem szóltál előbb?Mert nem akarom 😀mustaineVicknek szerintem már nem lesz maradása ezek utánmustaineIndokolj plz! 😀Greengo
több mint 12 éve
Mert nem akarom 😀Vicknek szerintem már nem lesz maradása ezek utánmustaineIndokolj plz! 😀Greengo
több mint 12 éve
Vicknek szerintem már nem lesz maradása ezek utánmustaineIndokolj plz! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Barkley seggét verheti a földhöz, hogy mi hoztuk el: Giants GM Jerry Reese on Ryan Nassib: "Yeah, if he doesn’t ever play, that would be great."somebody08Jó végülis értem, hogy mit akart ebből kihoz, de jah elég hülyén jött ki. 😀
több mint 12 éve
Barkley seggét verheti a földhöz, hogy mi hoztuk el: Giants GM Jerry Reese on Ryan Nassib: "Yeah, if he doesn’t ever play, that would be great."
több mint 12 éve
Nah Earl Wolff örülhet. Eagles fan-ként nőtt fel. Most már tradelhetjük Curry-t. 😛 😀
több mint 12 éve
Igaz, elnéztemCsak a 3. kompenzációs. A 7/6-ossal és a 7/12-essel mozoghatunk.BébéNah akkor még 3 pickünk van a 7. körben.BébéTippelek hogy egyiket ellőjük egy 6. körösért. Másik 2 ugye kompenzációs és nem cserélhetőShawn84
több mint 12 éve
Peccel cserélhetnénk egyet...már csak a hagyományok miatt is. 😊Csak a 3. kompenzációs. A 7/6-ossal és a 7/12-essel mozoghatunk.BébéNah akkor még 3 pickünk van a 7. körben.BébéTippelek hogy egyiket ellőjük egy 6. körösért. Másik 2 ugye kompenzációs és nem cserélhetőShawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Csak a 3. kompenzációs. A 7/6-ossal és a 7/12-essel mozoghatunk.Nah akkor még 3 pickünk van a 7. körben.BébéTippelek hogy egyiket ellőjük egy 6. körösért. Másik 2 ugye kompenzációs és nem cserélhetőShawn84
több mint 12 éve
Nah akkor még 3 pickünk van a 7. körben.BébéTippelek hogy egyiket ellőjük egy 6. körösért. Másik 2 ugye kompenzációs és nem cserélhető
több mint 12 éve
Nah akkor még 3 pickünk van a 7. körben.
több mint 12 éve
Egész eddig azért szurkoltam hogy csak ő kerüljön az Eaglesbe , azt lassan meg már ott vagyunk hogy a Patriots kiszedi egy 6. körös pickel vagy valami hasonló tragédia fog történni vele.Sajnos bennShawn84Nem rossz pick, de én is inkább Evans felé hajlottam volna.BleedingGreenRambo még bent van?Petikievak01
több mint 12 éve
Sajnos bennNem rossz pick, de én is inkább Evans felé hajlottam volna.BleedingGreenRambo még bent van?Petikievak01
több mint 12 éve
Nem rossz pick, de én is inkább Evans felé hajlottam volna.BleedingGreenRambo még bent van?