Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Közben megvan az utolsó húzásunk:
David King DE Oklahoma. 6'5 elég nagydarab forma lehet. 😀Greengo
Valamilyen Kingnek, aki magas mindig kell lennie a csapatban 😊BleedingGreen
Nem nagyon ismered mi?
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
most lesz az Eagles.comon Kelly press comf ha a lényeget (ha mond vmi érdekeset) leírjátok hálás leszek 😀
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
David King DE Oklahoma. 6'5 elég nagydarab forma lehet. 😀Greengo
Valamilyen Kingnek, aki magas mindig kell lennie a csapatban 😊

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Utolsó választásunk igazán illusztris lett Dávid Király (David King DE) személyében hátha legyőzi majd a Góliátokat 😀
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 281 — Eagles fan
David King DE Oklahoma. 6'5 elég nagydarab forma lehet. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Kicsi off
Nem kell bántani (Petikievak01,) Ő biztos "COFIDIS"-es, és hozzászokott a jó lehetőségekhez... 😀
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Petikére azért kiváncsi lennék, hogy mennyi egyetemi focit néz.
Pont arra írta, hogy fasza pick, aki igazából nem kis reach volt (Logan), míg azokról ír mindenféle szarságot, akik BPA-k voltak és needre is jöttek (Wolff és Poyer is kurva jó pickek voltak ott)
Barkley meg lehet rendszeridegen, de színtiszta BPA volt. (meg igazából azt sem tudjuk, hogy milyen lesz a rendszer)Newman
Poyerről egy rossz szót nem írtam , azt se írtam hogy nem need a CB meg a safety. Véleményem nekem is lehet . Az hogy Logan-t kedvelem az a személyes véleményem , picit elfogult vagyok vele talán. Az meg hogy Wolff BPA , az a te véleményed , én nem foglak lehülyézni mint te engem , de szerintem egy Rambo vagy Evans inkább BPA.

több mint 12 éve
Már írtam az előbb mert szvsz Kelly nyilván nem szórakozásból hozta és "hacsak nagyon alul nem teljesít" kitétel is hangsúlyos .-) de persze tévedhetek.
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Qb azért várható volt, én legalábbis vártam. Játékban be is írtam Matt Scottot. Az nem meglepő, ha egy új HC új Qb-t hoz. Még olcsón megúsztuk, hogy nem az első két napon vittünk valakit. Barkley drafthelyét tekintve jó érték, csak én nem kedvelem. Tavaly is anyáztam a Foles picken.BleedingGreen
Igazából Qb picket majdnem mindenki várt szvsz, csak nem érti senki hogy miért pro style QB jött. de már világos. Kellynek ilyen QB kell és nem futkorászós. McNabb illene most Kelly rendszerébe rohadtul 😀Shawn84
Nem tudja senki pontosan mit fogunk játszani. Pl. 2007-ben még OC-ként úgy nyert Sun Bowlt, hogy sérülések miatt a 4. számú Qb-nek Justin Ropernek kellett kezdenie. Roper 6'6, 204 nem egy mozgékony Qb volt. 4 TD-t dobott azon a meccsen. Szóval Kelly inkább a játékosok képességeihez igazítja a taktikát, mint fordítva. Ha befürdünk majd jön Mariota. 😀

több mint 12 éve
Most így megint végig gondolva a liga csapatait lényegében nincs igazán kezdő QB needes csapat de sanszosnak tartom hogy a pre season meccsek előttig esetleg Foles-t vagy Vicket megpróbáljuk elpasszolni főleg a TC-k után amikor már esetleg lehet látni ki mire képes. Izgi lesz az biztos.dande
Ezt a Vicket eltradeljük nekem nem tiszta. Már többen felvetették..Egy magyarázatot lökjetek már hozzá..mert ez a lépés nekem totál homály. 😀Greengo
Részemről egyszerűen csak annyi, inkább logikailag mint szakmailag, hogy túl sok QB-nk van, ő a legidősebb legsérülékenyebb és jövőt tekintve talán benne van a legkevésbé lehetőség. De ugyan így lehet ez Foles is Dixont nyilván nem fogjuk nem véletlenül hozta Kellydande
Tudom hogy én vagyok itt a vak meg a hülye , de magyarázd el melyik csapat menne bele egy tradebe egy olyan irányítóért aki a futásaiból élt meg 30 fölött van (kezd kiöregedni) és baromira sérülékeny. max 1-2 éve van a ligába , max 6. körös cetlit adnék érte. Azért meg nem adnám az eagles helyébe.Petikievak01
Azok után, hogy Kolbászért kaptunk egy 2. kört meg egy DRC-t sohase lehessen tudni meg nagy lehet hirtelen vhol a kétségbeesés. De mielőtt megint elfogultsággal vádoltok hangsúlyozom ez lehet Foles is 😛 a lényeg, hogy a kb 5 qb-ból max 3 mradhat és Dixon és Barkley helye fix hacsak nagyon alul nem teljesítenek (ezt már nem magyaráznám tovább miért fix 😀)dande
Dixon miért fix?
több mint 12 éve
Most így megint végig gondolva a liga csapatait lényegében nincs igazán kezdő QB needes csapat de sanszosnak tartom hogy a pre season meccsek előttig esetleg Foles-t vagy Vicket megpróbáljuk elpasszolni főleg a TC-k után amikor már esetleg lehet látni ki mire képes. Izgi lesz az biztos.dande
Ezt a Vicket eltradeljük nekem nem tiszta. Már többen felvetették..Egy magyarázatot lökjetek már hozzá..mert ez a lépés nekem totál homály. 😀Greengo
Részemről egyszerűen csak annyi, inkább logikailag mint szakmailag, hogy túl sok QB-nk van, ő a legidősebb legsérülékenyebb és jövőt tekintve talán benne van a legkevésbé lehetőség. De ugyan így lehet ez Foles is Dixont nyilván nem fogjuk nem véletlenül hozta Kellydande
Tudom hogy én vagyok itt a vak meg a hülye , de magyarázd el melyik csapat menne bele egy tradebe egy olyan irányítóért aki a futásaiból élt meg 30 fölött van (kezd kiöregedni) és baromira sérülékeny. max 1-2 éve van a ligába , max 6. körös cetlit adnék érte. Azért meg nem adnám az eagles helyébe.Petikievak01
Azok után, hogy Kolbászért kaptunk egy 2. kört meg egy DRC-t sohase lehessen tudni meg nagy lehet hirtelen vhol a kétségbeesés. De mielőtt megint elfogultsággal vádoltok hangsúlyozom ez lehet Foles is 😛 a lényeg, hogy a kb 5 qb-ból max 3 mradhat és Dixon és Barkley helye fix hacsak nagyon alul nem teljesítenek (ezt már nem magyaráznám tovább miért fix 😀)
több mint 12 éve
Egy olyan csapat akinek nincs jelenleg igazán jó kezdő irányítója, és már idén PO-t akarnak. Az ár pedig kb 4. kör lehet. Idén megfizethető, és ha nem válik be év végén elküldhető.
több mint 12 éve
Tudom hogy én vagyok itt a vak meg a hülye , de magyarázd el melyik csapat menne bele egy tradebe egy olyan irányítóért aki a futásaiból élt meg 30 fölött van (kezd kiöregedni) és baromira sérülékeny. max 1-2 éve van a ligába , max 6. körös cetlit adnék érte. Azért meg nem adnám az eagles helyébe.

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Petikére azért kiváncsi lennék, hogy mennyi egyetemi focit néz.
Pont arra írta, hogy fasza pick, aki igazából nem kis reach volt (Logan), míg azokról ír mindenféle szarságot, akik BPA-k voltak és needre is jöttek (Wolff és Poyer is kurva jó pickek voltak ott)
Barkley meg lehet rendszeridegen, de színtiszta BPA volt. (meg igazából azt sem tudjuk, hogy milyen lesz a rendszer)

több mint 12 éve
Részemről egyszerűen csak annyi, inkább logikailag mint szakmailag, hogy túl sok QB-nk van, ő a legidősebb legsérülékenyebb és jövőt tekintve talán benne van a legkevésbé lehetőség. De ugyan így lehet ez Foles is Dixont nyilván nem fogjuk nem véletlenül hozta Kelly
több mint 12 éve
Ez az évi draft szerintem totális kuka , senkiben nem látom a fantáziát.Petikievak01
Mert még nem ismered eléggé ezt a sportot. Sokat kell még egyetemi meg NFL focit nézni. 😀Shawn84
Ezt a későbbi körös húzásokra értettem elsősorban. Annyira még én is értek a focihoz , hogy megtudjam mondani ki játszik jól vagy rosszul. Sokszor baromira nem értettem minek húztunk egy ilyen vagy olyan játékost .... Lane johnsonon kivül kb 1 húzás tetszett , többit teljesen máshogy csináltam volna. Matt Barkley meg konkrétan felbaszott , na de mind1.Petikievak01
Mi sem értjük igazán Barkleyt, de a többit igen. Mi is máshogy csináltuk volna, mint az látszik a darftjáték tippeken is. De a hátsó körös pickek, teljesen rendben vannak. Nézz videókat, olvass utánuk, és meglátod hogy jól jártunk.Shawn84
Lehet senkit nem érdekel , de azért leírom konkrétan miért nem tetszik a draft. Lane Jonhson oké , hülyeség lenne többet belelátni mint ami.
Ertz-t azért nem szívlelem mert nem olyan nagy need , lehet hogy ő volt a legjobb bent lévő játékos , de egy 2. körös picket fontosabb lyuk betömésére használtam volna.(pl. kezdő szintü cornerback)
Logan - ez a pick nagyon tetszett , mert kell a DL-be a talent. Most lehet hogy nem NT , de azt bárhonnan lehet szerezni. UDFA-ből is lehet aránylag elfogadhatót kukázni.
Barkley- rendszeridegen fos , bár már azt se tudom mi a rendszer lassan , én nem értem. (valaki magyarázza el aki jobban átlátja.)
Wolff - szerintem reach , még megértem hogyha nem rambot húzzák , mert balhés , de akkor is lett volna nála jobb szerintem.
Kruger - Depth-nek jó
Poyer - még csak hallani se halottam róla , de a kommentekből ítélve nagy steal , szóval ez okay.

Nem azt mondom hogy teljesen rossz , csak ennél jobbat vártam. CSalódott vagyok.Petikievak01
NT-t lehet UDFA-n kukázni? Ezt szerintem rosszul látod. nagy ritkaság egy kezdő kaliberű NT megszerzése onnan. Nincs tele velük a liga. Krueger pedig jó roject játékos. Most még csak deptnek jó, de jövőre simán lehet kezdő is akár. Ha 2014-ben jön ki a draftra akkor 2.-3. körös játékos. Nézd meg videón. nekem Trent Cole jutott eszembe hirtelen, de még figyelgetem kicsit.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 281 — Eagles fan
Ezt a Vicket eltradeljük nekem nem tiszta. Már többen felvetették..Egy magyarázatot lökjetek már hozzá..mert ez a lépés nekem totál homály. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
Ez egy kurva jó pick volt, valljuk be, kezdő szint 7.körben, ezt már szeretem. 😊Newman
Ilyenkor azért várjuk meg, hogy miért is csúszott, mert ő az akinél még igazi indokot se tudnék erre mondani (Da'Rick és Bray valamelyest érthető eset)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ez az évi draft szerintem totális kuka , senkiben nem látom a fantáziát.Petikievak01
Mert még nem ismered eléggé ezt a sportot. Sokat kell még egyetemi meg NFL focit nézni. 😀Shawn84
Ezt a későbbi körös húzásokra értettem elsősorban. Annyira még én is értek a focihoz , hogy megtudjam mondani ki játszik jól vagy rosszul. Sokszor baromira nem értettem minek húztunk egy ilyen vagy olyan játékost .... Lane johnsonon kivül kb 1 húzás tetszett , többit teljesen máshogy csináltam volna. Matt Barkley meg konkrétan felbaszott , na de mind1.Petikievak01
Mi sem értjük igazán Barkleyt, de a többit igen. Mi is máshogy csináltuk volna, mint az látszik a darftjáték tippeken is. De a hátsó körös pickek, teljesen rendben vannak. Nézz videókat, olvass utánuk, és meglátod hogy jól jártunk.Shawn84
Lehet senkit nem érdekel , de azért leírom konkrétan miért nem tetszik a draft. Lane Jonhson oké , hülyeség lenne többet belelátni mint ami.
Ertz-t azért nem szívlelem mert nem olyan nagy need , lehet hogy ő volt a legjobb bent lévő játékos , de egy 2. körös picket fontosabb lyuk betömésére használtam volna.(pl. kezdő szintü cornerback)
Logan - ez a pick nagyon tetszett , mert kell a DL-be a talent. Most lehet hogy nem NT , de azt bárhonnan lehet szerezni. UDFA-ből is lehet aránylag elfogadhatót kukázni.
Barkley- rendszeridegen fos , bár már azt se tudom mi a rendszer lassan , én nem értem. (valaki magyarázza el aki jobban átlátja.)
Wolff - szerintem reach , még megértem hogyha nem rambot húzzák , mert balhés , de akkor is lett volna nála jobb szerintem.
Kruger - Depth-nek jó
Poyer - még csak hallani se halottam róla , de a kommentekből ítélve nagy steal , szóval ez okay.

Nem azt mondom hogy teljesen rossz , csak ennél jobbat vártam. CSalódott vagyok.

több mint 12 éve
Most így megint végig gondolva a liga csapatait lényegében nincs igazán kezdő QB needes csapat de sanszosnak tartom hogy a pre season meccsek előttig esetleg Foles-t vagy Vicket megpróbáljuk elpasszolni főleg a TC-k után amikor már esetleg lehet látni ki mire képes. Izgi lesz az biztos.
több mint 12 éve
Qb azért várható volt, én legalábbis vártam. Játékban be is írtam Matt Scottot. Az nem meglepő, ha egy új HC új Qb-t hoz. Még olcsón megúsztuk, hogy nem az első két napon vittünk valakit. Barkley drafthelyét tekintve jó érték, csak én nem kedvelem. Tavaly is anyáztam a Foles picken.BleedingGreen
Igazából Qb picket majdnem mindenki várt szvsz, csak nem érti senki hogy miért pro style QB jött. de már világos. Kellynek ilyen QB kell és nem futkorászós. McNabb illene most Kelly rendszerébe rohadtul 😀
több mint 12 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 975 — pizsama@gmail.com
Ez egy kurva jó pick volt, valljuk be, kezdő szint 7.körben, ezt már szeretem. 😊Newman
Mindenképp steal! Nem tudom mi miért McGee-t hoztuk helyette. 😕
több mint 12 éve
Qb azért várható volt, én legalábbis vártam. Játékban be is írtam Matt Scottot. Az nem meglepő, ha egy új HC új Qb-t hoz. Még olcsón megúsztuk, hogy nem az első két napon vittünk valakit. Barkley drafthelyét tekintve jó érték, csak én nem kedvelem. Tavaly is anyáztam a Foles picken.

több mint 12 éve
Odakint már azt találgatják, ki az az RB, aki még nem kelt el, de volt jó meccse az Oregon ellen 😀somebody08
Akkor Sofele,
több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Odakint már azt találgatják, ki az az RB, aki még nem kelt el, de volt jó meccse az Oregon ellen 😀