Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Teljes mértékben illik a képbe mindegyik. Phillips, Chung, Fletcher, Jones, Momah...Bishopot is írtam volna, de akkor még mintha csak pedzegették volna a cutolását... Nagyon szívesen látnám 😊Rataxeskihagyta a tavalyi teljes szezont 😀, all-time injury csapatot írkálsz össze vagy mi? az a Routt-Burnett-stb., hát nasapka
több mint 13 éve
Bishopot is írtam volna, de akkor még mintha csak pedzegették volna a cutolását... Nagyon szívesen látnám 😊Rataxeskihagyta a tavalyi teljes szezont 😀, all-time injury csapatot írkálsz össze vagy mi? az a Routt-Burnett-stb., hát na
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Bishopot is írtam volna, de akkor még mintha csak pedzegették volna a cutolását... Nagyon szívesen látnám 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Akkor egy aktuális. Green Bay kivágta Desmond Bishopot. Őt ugye elnéznénk a keretben?
több mint 13 éve
Hát szerintem se rá van szükségünk 😊
.png)
több mint 13 éve
Shields szerintem aláírta az RFA tendert a Packersszel, szóval Ő kiesett... Pedig én is szívesen látnám 😊RataxesTwitteren közben Israel Idonije nevét is láttam felbukkanni, mint akit egyesek szeretnének a csapatban tudni. Én nem vagyok közöttük.
több mint 13 éve
Shields szerintem aláírta az RFA tendert a Packersszel, szóval Ő kiesett... Pedig én is szívesen látnám 😊
.png)
több mint 13 éve
Mennyit kell elkölteni a capből? Van valami kitétel nem, hogy X%-ot mindenképp el kell költeni. Vagy egyébként is úgy van 23 millánk, hogy a tavalyi áthozott lóvéval?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Az egész NFL-ben nekünk van a 3. legtöbb cap space-ünk, majdnem 23 millió helyünk van. Ti melyik pozíciókat erősítenétek? Szerintem az offense nagyjából rendben van, én inkább a defensebe hoznék valakit. Mind a front sevenbe, mind a cornerback sorba el tudnék még képzelni némi erősítést, safetyben mennyiségben megvagyunk, a minőség meg majd kiderül 😀 ...RataxesBarnettnél kérdéses az egészsége. Billsből is emiatt tanácsolták el, persze a fizuja mellett. Scott nálam is megér egy évet, illetve nekem még jó emlékeim vannak Rocky McIntoshról, de rég láttam játszani. Majd lebeszéltek róla 😛 És még ha jól látom Demorrio Williams aki ILB poszton erősítés lehet, amennyiben az egészsége rendben van. De én Kendricksben bízom, egyetemen ment neki ez a poszt. Remélem gyúrt is mostanában, a szerelési technikáján is javított kicsit, és akkor nem lesz vele gond. Ryansnél az a Texans év a sérülését követően volt, és ugye életében nem játszott még ebben a rendszerben. Ezért sem volt igazán jó, de sokat számít, hogy 1 éve kijelentette, nem szeretne 3-4-ben játszani. Így is kerülhetett hozzánk. DL-be egyértelműen kéne még valaki, de nem tudnék nevet mondani. Cb posztra 1 rutinosabb játékos, mondjuk Stanford Routt, ha beilleszthető a sémába, vagy Sam Shields talán még. És nekem vesszőparipám, hogy az OL soah nem lehet elég mély. Én oda 1 embert hoznék csakazértis 😀
több mint 13 éve
Az egész NFL-ben nekünk van a 3. legtöbb cap space-ünk, majdnem 23 millió helyünk van. Ti melyik pozíciókat erősítenétek? Szerintem az offense nagyjából rendben van, én inkább a defensebe hoznék valakit. Mind a front sevenbe, mind a cornerback sorba el tudnék még képzelni némi erősítést, safetyben mennyiségben megvagyunk, a minőség meg majd kiderül 😀Ti kiket hoznátok el szívesen a szabadügynökök közül?
Nálam az első számú célpont Richard Seymour lenne - némileg önös érdekek is vezérelnek, ugyanis a GM-es csapatomat erősíti. Viszont ha tényleg hibrid rendszert játszunk nagyon jól jönne az öreg: 4-3-ban mindkét DT poszton, 3-4-ben meg a D-fal minden posztján bevethető. Még tavaly is nagyon jól játszott. A legfrissebb hírek szerint a Falcons érdeklődött iránta, de nem tudtak megegyezni. Nekünk van helyünk, meg tudnánk fizetni, és el is férne szerintem némi rutin.
LB sorba Nick Barnettet szeretném (szintén érdekelt vagyok az állástalálásában 😊 ). Ő is jó volt még tavaly, 4-3-as felállásoknál MLB-ként és SLB-ként, 3-4-ben ILB-ként bevethető. Rajta kívül még Bart Scottot látnám szívesen. Mindketten sokat segíthetnének ILB-ként, nem vagyok teljesen nyugodt a Kendricks/Ryans párossal. Kendricksről nem tudjuk mennyire lesz jó 3-4-ben, és azért tavaly sem hozott kifogástalan évet, Ryansről viszont már tudjuk hogy a Texansban nem nagyon jött be neki ez a séma. Bőven elférne itt is a rutin.
Az FA CB-k közül pedig Sheldon Brownt dobnám meg egy 1 éves contracttal, a többiek annyira nem szimpik.
.png)
több mint 13 éve
bleacherreport.com/articles/1444315-br-nfl-1000-2013-top-70-guards/page/70 Mathist itt 2.-nak értékelik a Guardok közt és a legjobb pass blocker guardnak illetve a legjobb left guardnak is a ligában. Számomra egy csoda lenne ha nem kerülne be az idei NFl 100-ba. Az meg hogy Pro Bowlra nem ment ... nincs aki nála jobban megérdemelné az Eaglesben .....
több mint 13 éve
A dead-zone-ban ez a vidi szinte egy Super Bowl-al ér fel 😀Szuper ez a video!Még több ilyet!!!
www.youtube.com/watch?v=cwSg6RngX9Y
2:17-nél Foles 😀 ... Hát nem tudom, hogy hány védő enné meg, hogy futni fog.
De azért jól néz ki. 😀Bébé
több mint 13 éve
az egész nem több spekulációnál. shermannel OC poszton egyáltalán nem biztos, hogy Barkley-t választják Tannehill helyett, aki piszkosul underrated volt a draft előtt és bizonyos fokig már rácáfolt újoncként a kétkedőkre. RGIII-nek is a Heisman miatt jóval nagyobb volt a hátszele.Na mondjuk, ha jól játszik, akkor azt a 10 milliót úgyis megkeresi, sőt, annak bőven többszörösét is, ha meg nem, lehet, hogy a 10 körül meg is húzhatta volna a határt, és mehetne JaMarcus után próbajátékokraWyattne csinálj úgy, hogy nem esne jól ha hozzádvágnának 10 milkát akár rossz/jó vagy 😊
mondjuk azt elhiszem, hogy a családjának ez nem egy nagy ötlet és ezt lenyelik egy karrierért cserébe, de nem volt racionális bent maradni.sapka
több mint 13 éve
Nyilván nem bánnám 😀Csak szimplán nincs még veszve semmi, járhat így még jobban is (egyelőre persze masszív szopón van)

több mint 13 éve
Na mondjuk, ha jól játszik, akkor azt a 10 milliót úgyis megkeresi, sőt, annak bőven többszörösét is, ha meg nem, lehet, hogy a 10 körül meg is húzhatta volna a határt, és mehetne JaMarcus után próbajátékokraWyattne csinálj úgy, hogy nem esne jól ha hozzádvágnának 10 milkát akár rossz/jó vagy 😊
mondjuk azt elhiszem, hogy a családjának ez nem egy nagy ötlet és ezt lenyelik egy karrierért cserébe, de nem volt racionális bent maradni.
több mint 13 éve
Na mondjuk, ha jól játszik, akkor azt a 10 milliót úgyis megkeresi, sőt, annak bőven többszörösét is, ha meg nem, lehet, hogy a 10 körül meg is húzhatta volna a határt, és mehetne JaMarcus után próbajátékokra

több mint 13 éve
ott írták kommentbe, ha a Miami Tannehill ellenében őt viszi (szvsz erre komoly esélye lett volna, sőt arra is hogy nem megyünk fel akkor Griffinért), hogy $10,011,474 dollárt vesztett, ami nem éppen párszázezer
több mint 13 éve
Barkley szól vissza Schefter-nek 😀Tök alja téma a steve wyche után legkevésbé kedvelt firkásztól. Amíg előbbi bulvárlapba illő közhelyekkel operál, addig schefter nem bír a vérével és azon rugózik mennyi $$$ bukott Barkley amiért egy évvel később ment a draftra... A "money grubbing Jew" [sic - Eric P Cartman] megemlíthette volna azt is, hogy így kisebb a nyomás rajta és a "bust" jelzőt sem sütik rá olyan könnyedén, hiába tudna bekaszírozni pár százezer dollárral többet - egy esetleges cutról nem is beszélve: harmadik körös pickként szinte biztos hogy kitölti a rookie szerződését. Az NFL Networkös ténykedése óta tenyérbemászó jelenség ez a schefter, akkora az egója mint a siratófal (ott van a twitter avatarja pl.), a rámenőssége meg oda vezet, hogy a "tuti" fülesei az utóbbi időben rendre nem úgy sülnek el, ahogy ő leközli a dolgokat. Serves the bitch right!
Schefter: Eagles signed QB Matt Barkley to a four-year contract that doesn't look much like deal he would have signed one year ago.
Barkley: yeah, because my signature has changed. DuhhhhBébé
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
A dead-zone-ban ez a vidi szinte egy Super Bowl-al ér fel 😀 www.youtube.com/watch?v=cwSg6RngX9Y
2:17-nél Foles 😀 ... Hát nem tudom, hogy hány védő enné meg, hogy futni fog.
De azért jól néz ki. 😀
több mint 13 éve
Barkley szól vissza Schefter-nek 😀 Schefter: Eagles signed QB Matt Barkley to a four-year contract that doesn't look much like deal he would have signed one year ago.
Barkley: yeah, because my signature has changed. Duhhhh
Jake Knott
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bzVtwIW3Tvc
több mint 13 éve
Megvan Barkley szerződése is, 4 éves szerződést kapott.

több mint 13 éve
Ja igen, ez is felmerült bennem, de nem akartam cifrázni 😊
.png)
több mint 13 éve
Fel se tűnt hogy elküldtük Gocongot (most látom hogy a Chargersnél vizitál)RataxesHát nem elküldtük, hanem nem adtunk neki szerződést. 😀
Kafka meg Jaguár lett.
Az utóbbi szűk egy éve elég kemény. Egyszer T.Edwards miatt cut-olnak, majd utána Tim Tebow miatt. Bár a Jaguároknál még a kezdő poszt is meglehet neki. 😛 😀
több mint 13 éve
Az lesz az. észre se vettem hogy elbasztam 😊 Köszi.Érdekes információ került ki ma több Twitter oldalra is, miszerint nem Chip Kelly volt az első, akit az offseasonban megkerestek Jeffrey Luriék. Az első jelölt a főedzői posztra, ugyanis a Texas A&M edzője, Mike Sumlin volt.Shawn84Kevin Sumlinvassadi
Rata: Nem Chargers, hanem Rams lesz az. De nem csak neked nem tűnt fel.