Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
mi volt az ára a 4/1-nek
több mint 12 éve
Hát tavaly Top10 lett volna a szakik szerint. Ahhoz képest jó húzás. 😀
több mint 12 éve
na ez elég vicc így elsőre...
több mint 12 éve
Barkley 😀
több mint 12 éve
Foles trade lesz
több mint 12 éve
WTF? Barkely?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Schefter szerint BarkelyShawn84Jah Ő lett.
Hmmm. Ő se az a futó QB. 😀
több mint 12 éve
QB??
több mint 12 éve
Schefter szerint Barkely
több mint 12 éve
Feltradeltünk az első helyre a 4. kröben.
több mint 12 éve
Dawkins, + Williams-t most már meg lehetne próbálni, mondjuk az 5. ben, esetleg Geathers. OLB/DE: BuchananTe DL-be kiket húznál ma?Shawn84Érthető, ha Kelly akart egy kicsit foglalkozni a támadósorral is. Tavaly is nagyon D-heavy volt a draft. Ertz-nél egyértelmű, hogy mi volt a szándék, hatékony több TE-es felállásokat nem lehet a Celek-Harbor kettőssel játszani. (Ugye mondtam tavaly, hogy figyelni kell a TE-eket, mert Kelly szereti a több TE-es felállásokat 😉 ) A védelem annyira le lett bontva a Johnson-éra után + a sémaváltás, hogy nem egy év lesz újra hatékony védelmet építeni.BleedingGreenDe nem idén. Viszont Kelly esetében el tudom képzelni, hogy az O nyerje a bajnokságot, de oda is közepes D# kell minimum.Shawn84Összességében nekem idáig tetszik a draftunk, bár tény, hogy sémaváltás után én jóval nagyobb Defense-felvarrásra számítottam.somebody08Kellyre is rákérdeztek ezzel kapcsolatban az Ertz pick után. Mondta, hogy a FA-n egyedül Casey érkezett a támadókhoz meg, hogy vannak D# játékosok is a draft boardunkon és reméljük be tudunk húzni párat közülük. És tisztában van azzal, hogy a védelem nyeri a bajnokságot.Bébé
Vannak még jó DB-k is, Poyer + jópár safety.

több mint 12 éve
Akik vizitáltak nálunk Philly-ben és még bent vannak:S nem is?
QB: Matt Scott, Tyler Bray
RB: Marcus Lattimore (orvosi okból), Spencer Ware
LB: Quanterus Smith (orvosi okból - szakadt ACL november végén...érte lehet kockáztatnék)
DE: Joe Kruger, Quinton DialBébé
több mint 12 éve
Akik vizitáltak nálunk Philly-ben és még bent vannak:QB: Matt Scott, Tyler Bray
RB: Marcus Lattimore (orvosi okból), Spencer Ware
LB: Quanterus Smith (orvosi okból - szakadt ACL november végén...érte lehet kockáztatnék)
DE: Joe Kruger, Quinton Dial
több mint 12 éve
Ide kell kommentelni sokat: www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=644129485613809&id=197800653580030
több mint 12 éve
Sio Moore meg nem? Jarvis Jones is alig magasabb 2-3 centivel.hát nem tudom szerintem ő meg kicsi OLB-nekMirrMurrAz szerintem Khaseem GreenShawn84Én ott leszek 😊Én egyre szimpatikusabbnak tartom az Okafor picket 😊 szóval remélem ő jön 😊MirrMurrGyertek ma a FlyEagles facebook oldalra írogatni. Gyorsabban ki tudjuk tárgyalni a pickeket, lehetőségeket várakozásokat.https://www.facebook.com/pages/FlyEagleshu/197800653580030Shawn84
Én is nézegettem meccseit és ettől függetlenül is azt gondolom, hogy a legjobb elérhető 3-4 OLB.MirrMurrÉn egyre szimpatikusabbnak tartom az Okafor picket 😊 szóval remélem ő jön 😊MirrMurrNekem is volt a statjai alapján, aztán megnéztem a 40 yardos idejét és az nem volt szimpi. 😀
Aztán megnéztem a Baylor elleni meccset és hát tényleg nem gyors a csávó. Szal hozzánk ne jöjjön 3-4-es OLB-nek.Bébé
több mint 12 éve
hát nem tudom szerintem ő meg kicsi OLB-nekAz szerintem Khaseem GreenShawn84Én ott leszek 😊Én egyre szimpatikusabbnak tartom az Okafor picket 😊 szóval remélem ő jön 😊MirrMurrGyertek ma a FlyEagles facebook oldalra írogatni. Gyorsabban ki tudjuk tárgyalni a pickeket, lehetőségeket várakozásokat.https://www.facebook.com/pages/FlyEagleshu/197800653580030Shawn84
Én is nézegettem meccseit és ettől függetlenül is azt gondolom, hogy a legjobb elérhető 3-4 OLB.MirrMurrÉn egyre szimpatikusabbnak tartom az Okafor picket 😊 szóval remélem ő jön 😊MirrMurrNekem is volt a statjai alapján, aztán megnéztem a 40 yardos idejét és az nem volt szimpi. 😀
Aztán megnéztem a Baylor elleni meccset és hát tényleg nem gyors a csávó. Szal hozzánk ne jöjjön 3-4-es OLB-nek.Bébé
több mint 12 éve
Az szerintem Khaseem GreenÉn ott leszek 😊Én egyre szimpatikusabbnak tartom az Okafor picket 😊 szóval remélem ő jön 😊MirrMurrGyertek ma a FlyEagles facebook oldalra írogatni. Gyorsabban ki tudjuk tárgyalni a pickeket, lehetőségeket várakozásokat.https://www.facebook.com/pages/FlyEagleshu/197800653580030Shawn84
több mint 12 éve
Én ott leszek 😊Én egyre szimpatikusabbnak tartom az Okafor picket 😊 szóval remélem ő jön 😊MirrMurrGyertek ma a FlyEagles facebook oldalra írogatni. Gyorsabban ki tudjuk tárgyalni a pickeket, lehetőségeket várakozásokat.https://www.facebook.com/pages/FlyEagleshu/197800653580030Shawn84
Én is nézegettem meccseit és ettől függetlenül is azt gondolom, hogy a legjobb elérhető 3-4 OLB.Én egyre szimpatikusabbnak tartom az Okafor picket 😊 szóval remélem ő jön 😊MirrMurrNekem is volt a statjai alapján, aztán megnéztem a 40 yardos idejét és az nem volt szimpi. 😀
több mint 12 éve
Te DL-be kiket húznál ma?Érthető, ha Kelly akart egy kicsit foglalkozni a támadósorral is. Tavaly is nagyon D-heavy volt a draft. Ertz-nél egyértelmű, hogy mi volt a szándék, hatékony több TE-es felállásokat nem lehet a Celek-Harbor kettőssel játszani. (Ugye mondtam tavaly, hogy figyelni kell a TE-eket, mert Kelly szereti a több TE-es felállásokat 😉 ) A védelem annyira le lett bontva a Johnson-éra után + a sémaváltás, hogy nem egy év lesz újra hatékony védelmet építeni.BleedingGreenDe nem idén. Viszont Kelly esetében el tudom képzelni, hogy az O nyerje a bajnokságot, de oda is közepes D# kell minimum.Shawn84Összességében nekem idáig tetszik a draftunk, bár tény, hogy sémaváltás után én jóval nagyobb Defense-felvarrásra számítottam.somebody08Kellyre is rákérdeztek ezzel kapcsolatban az Ertz pick után. Mondta, hogy a FA-n egyedül Casey érkezett a támadókhoz meg, hogy vannak D# játékosok is a draft boardunkon és reméljük be tudunk húzni párat közülük. És tisztában van azzal, hogy a védelem nyeri a bajnokságot.Bébé
több mint 12 éve
Érthető, ha Kelly akart egy kicsit foglalkozni a támadósorral is. Tavaly is nagyon D-heavy volt a draft. Ertz-nél egyértelmű, hogy mi volt a szándék, hatékony több TE-es felállásokat nem lehet a Celek-Harbor kettőssel játszani. (Ugye mondtam tavaly, hogy figyelni kell a TE-eket, mert Kelly szereti a több TE-es felállásokat 😉 ) A védelem annyira le lett bontva a Johnson-éra után + a sémaváltás, hogy nem egy év lesz újra hatékony védelmet építeni.De nem idén. Viszont Kelly esetében el tudom képzelni, hogy az O nyerje a bajnokságot, de oda is közepes D# kell minimum.Shawn84Összességében nekem idáig tetszik a draftunk, bár tény, hogy sémaváltás után én jóval nagyobb Defense-felvarrásra számítottam.somebody08Kellyre is rákérdeztek ezzel kapcsolatban az Ertz pick után. Mondta, hogy a FA-n egyedül Casey érkezett a támadókhoz meg, hogy vannak D# játékosok is a draft boardunkon és reméljük be tudunk húzni párat közülük. És tisztában van azzal, hogy a védelem nyeri a bajnokságot.Bébé

több mint 12 éve
Én egyre szimpatikusabbnak tartom az Okafor picket 😊 szóval remélem ő jön 😊MirrMurrNekem is volt a statjai alapján, aztán megnéztem a 40 yardos idejét és az nem volt szimpi. 😀
Aztán megnéztem a Baylor elleni meccset és hát tényleg nem gyors a csávó. Szal hozzánk ne jöjjön 3-4-es OLB-nek.
több mint 12 éve
Én egyre szimpatikusabbnak tartom az Okafor picket 😊 szóval remélem ő jön 😊MirrMurrGyertek ma a FlyEagles facebook oldalra írogatni. Gyorsabban ki tudjuk tárgyalni a pickeket, lehetőségeket várakozásokat.https://www.facebook.com/pages/FlyEagleshu/197800653580030
több mint 12 éve
Én egyre szimpatikusabbnak tartom az Okafor picket 😊 szóval remélem ő jön 😊