NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
jöjjön Kiko Alonso

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 162 — Így remélem megfelelek nektek.....
Igazából semmi különös nem történt a pálya szélén csak egy DL-n mániás edzőből lett egy OL-n mániás edző, úgyhogy no para 😛

Azért még ezzel a pickkel nekem is barátkoznom kell, de legalább a Jets elviszi tőlünk a s(hwo)óóóóót 😀
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Sztem jó pick. Akartam ilyen magas, gyors elkapni tudó TE-t és jött is, szal happy van. 😀Bébé
Kelce jobb lett volna a 3. elejénJanek
Kelly mondta, hogy nagy TE-buzi.
A mai nap Ő volt a draft boardunk elején.
Amikor a Titans feltradeltelt megijedtek, hogy elviszik, mivel a FA piacon elveszítettek Jared Cook-ot, de végül WR-t vittek, szal Kelly-ék megkönnyebbültek és behúzták Ertz-et.

Chip tényleg komolyan gondolta, hogy BPA-zunk és nem reachelünk.
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
3. kör Kasheem Greene
több mint 12 éve
Sztem jó pick. Akartam ilyen magas, gyors elkapni tudó TE-t és jött is, szal happy van. 😀Bébé
Kelce jobb lett volna a 3. elején

több mint 12 éve
akkor neked jó 😊

3.körös tipp?

cb?
s?

több mint 12 éve
Kelly elárulta a nagy titkot. 3 TE-t fogunk használni.
Ha a D# 3 LB-vel fog felállni akkor passzolni fogunk, ha 3 DB-vel, akkor futni.
Ennyi! 😀
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Még mindig nem értem a TE picket, majd Chip meggyőz, hogy jól döntöttek, remélem.

több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Nekem kicsit korai, itt lett volna fontosabb
több mint 12 éve
Sztem jó pick. Akartam ilyen magas, gyors elkapni tudó TE-t és jött is, szal happy van. 😀
több mint 12 éve
dline az hol lesz?

több mint 12 éve
Zach Ertz

Poszt: TE
Egyetem: Stanford
Született: 1990. november 10. (Orange, California)

Előrejelzés: 1. kör
Magasság: 6 ft 6 in (1.98 m)
Tömeg: 252 lb (114 kg)

Erősségek:
Kiforrott atléta, jó route-futó képességgel, aki le tud válni emberéről és sebességével a védelem mögé tud kerülni. Jól kidolgozott felsőteste van, már 30 fontot szedett fel mióta megérkezett a campus-ba. Szívós a labdával, nem fél az ütközéstől, lemegy mélyre és befejezi a feladatát. Kellően fizikális blokkoló, mindent megtesz ebben a kategóriában és arra figyel, hogy van-e lehetőség nagy területet megnyitni. Méreteit kihasználva jól húzza le a labdát a levegőből és bravúrelkapásai is vannak. Néha úgy tűnik ragasztó van a kesztyűjén, annyira lehetetlen helyzeteket old meg. A pálya minden területén feltűnik, route-ok széles skáláját ismeri és amint megfutotta, azonnal várja a labdát. Remekül látja meg a lyukat a zónák között, elkapásonként 13 yardot átlagol. Indult a fal mellől, a szélről és slot pozícióból is, utóbbi a kedvence. Keményen dolgozik a pályán és azon kívül is, júniusban tervezi a diplomázást a mérnöki karon.

Gyengeségek:
Második szezonja felét kihagyta sérülés miatt. Elkapás után az NFL defensive backeket nem tudja majd puszta mozgékonysággal megverni. Változóan blokkol a vonalon, szokott párharcokat nyerni, de túl könnyen hátra lehet nyomni. El-elrontja a 2. vonalas blokkokat mert nem veszi fel a pozícióját rendesen. Már így is komoly tömeget szedett magára, de további erőre lesz szükség, hogy megállja a helyét a vonalon. Néha elhibázza a route-okat és az indulócseleinél jobban kéne koncentrálnia. Könnyű dropjai is vannak és azokat a labdákat se szerzi meg jó százalékkal amikért harcolni kell.

Megjegyzések:
Egy évig kezdő a Cardinalban. Édesapja a Lehigh egyetemen focizott. 2012-ben all-American és all-Pac-12 választott. Tavalyig a 2/1-es választott Coby Fleener mögött volt cserejátékos, de sok akciót látott, idén pedig Levine Toilolóval osztoztak a TE feladatokon, aki szintén draftolható prospect. 69 elkapásból hozott 898 yardjával a Stanford vezető elkapója volt juniorként, sőt az egész országban első volt a tight endek között a yardokat illetően. Blokkolásban is fejlődik és biztos a keze, de még nem kész játékos egyik feladatkörben sem. Ezzel együtt, leendő NFL-kezdőjátékosról van szó. Jobb prospect mint Coby Fleener volt, és nagy verseny lesz közte és Tyler Eifert között, hogy ki kel el hamarabb.
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Bevallom férfiasan, ezt most nem értem. Csak BPA-ra tudok gondolni, annak mondjuk jó. (bár lehetett volna jobb is 😛 )

több mint 12 éve
hát nem BPA volt szerintem.

több mint 12 éve
Tavaly kibaszott Chip-el. (A Stanford ellen játszottak és hosszabbításban Ertz elkapott egy TD-t így nem nagydöntőztek.) A profik között nem kockáztat Kelly. 😀
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
legalább a legjobb. BPA. Jó lesz majd 1-2 év múlva
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
na ott a TE...
nem gondoltam volna 😊
több mint 12 éve
Ertz
Csak jött a TE
több mint 12 éve
Most nem vágom, hogy mivan, de elméletileg bekamuzta az egész medvés sztorit Lane. 😀
Biztos megtetszett neki a Teo körüli felhajtás. 😀
több mint 12 éve
Én se igazán értek hozzá, meg még nem néztem róla vidiket. De gondolom ezért is nézték Kelly-ék, hogy kb meddig lehet súlyt pakolni rá. 10-15 fontot lehet, hogy még fel fog szedni TC kezdetére. hogy olvastam a lábmunkáját mindenhol dicsérik. Szal jah egy kis tömeget kell rá pakolni és akkor rendben lesz a csávó. Kelly is lenyilatkozta, hogy még nyers és van pár technikai hiányossága, de ez könnyen orvosolható.
több mint 12 éve
Most nézegettem egy kicsit a SB videót és nem értek hozzá, inkább csak érzésre, hogy nekem! LJ kicsit bizonytalanul állt a lábán a passzjátékoknál. Futásban kiválóan nyit utat szerel tényleg gyors, a kezeivel jól dolgozik és tereli az embert de ha valaki NFL-be neki ront lehet, hogy könnyen feldöntik. Ezen nyilván lehet javítani is meg könnyen én nézhettem félre de nekem így tűnt, igazítsatok ki ha tévedek. Bízom benne beválik már kevesebb mint egy óra a következő körig. 😀dande
"Prototípus felépítés és atletikusság az LT poszthoz. Hosszú karjai vannak, amivel könnyen távol tartja a védőt. Gyorsan és kényelmesen veszi fel a pozícióját, jól hajlítja a térdét, nem engedi, hogy a védő helyzeti előnybe kerüljön. Tanítanivaló lábmunka, jól követi az ellenfél mozgását és képes lehorgonyozni; a QB-t elszeparálva a védőtől. Oldalra is tud mozogni, elvétve kerüli csak meg a védő. Magas a játékintelligenciája, tudja hogy miképp kell rátámadni a védőre futás során. Képes félrepakolni a védőket és nagy lyukakat nyitni a running back számára. Eljut a linebackerek vonalába is futásnál és gyorsan lebilincseli a védőt. Jól használja a mozgékonyságát és a többi testi adottságát. Feltalálja magát üres területen. Befejezi a blokkjait. Van rutinja a fal mindkét szélén."
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 162 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most nézegettem egy kicsit a SB videót és nem értek hozzá, inkább csak érzésre, hogy nekem! LJ kicsit bizonytalanul állt a lábán a passzjátékoknál. Futásban kiválóan nyit utat szerel tényleg gyors, a kezeivel jól dolgozik és tereli az embert de ha valaki NFL-be neki ront lehet, hogy könnyen feldöntik. Ezen nyilván lehet javítani is meg könnyen én nézhettem félre de nekem így tűnt, igazítsatok ki ha tévedek. Bízom benne beválik már kevesebb mint egy óra a következő körig. 😀
több mint 12 éve
Lane bazmeg medvékkel birkózik. 😀 Az mi bazmeg. 😀
Fekete medvékkel. 😀 Mondta, hogy a grizzlykkel nem mert azok túl agresszívak. 😀

Kolb ehhez képest egy puhapöcs. Ő késsel ment vmi vaddisznóféleségekre. 😀Bébé
Col meg puskával. gyáva tetű 😀Shawn84
Ha jól tudom T.Cole inkább íjjal tolja. 😀 A "sack-dance" is innen ered, ehhez kötődik gondolom.
több mint 12 éve

Kolb ehhez képest egy puhapöcs. Ő késsel ment vmi vaddisznóféleségekre. 😀Bébé
Col meg puskával. gyáva tetű 😀
több mint 12 éve

Kolb ehhez képest egy puhapöcs. Ő késsel ment vmi vaddisznóféleségekre. 😀