NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
New York Giants - Minnesota Vikings
14
4
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
10
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
nem lennék meglepve ha DB jönne,mint már mondtam Cyprienben bízok, vagy valami CBben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Egy második napra szóló mock-draft:www.bleedinggreennation.com/2013/4/26/4268960/2013-nfl-mock-draft-day-2-2nd-and-3rd-rounds
Egy Margus Hunt (DE) pickre nem tudom, hogy reagálnék. Fizikailag állat a csávó.
6-8, 275, 4,6os 40 yard, 38x nyomta ki a súlyt combine-on, ugrani is tud, 3-coneja jobb mint Ansah-é, idén 31 tackles, 11,5 TFL, 8 sacks, 11 QB-hit, 2 FF, 1 inti, 5 leütött passz, ST-ban állat a csávó rohadt sok rúgást blokkolt már. Azonban a pályán nem ilyen nagy állat plusz júliusban már 26 éves lesz. Bár így is 5. szezonja végén "csak" 30 éves lesz, de azért nah.
Erdekes játékos mindenesetre második kör elején nem örülnék neki felhőtlenül.
több mint 12 éve
Kawan ShortÉn kitartok a Jesse Williams kell ide elvem mellett. Shawn84De ahogy olvasom Ő sem az a pass-rush király. És ilyen futás elleni NT-nk van már Sopoaga és Dixon személyében. Jó bár gondolom azért Jesse Williams utóbbinál jobban játszik.
Akkor már inkább érkezzen olyan, aki passzsiettetésben is faktor lehet.
Kevin Shortot is el tudnám képzelni. Emberünknek nem kevés TFL-a van. Ő is lehet NT és DE is. Igaz közel sem a legerősebb konferenciában játszott (Big Ten).Bébé
Williams igaz ugyan hogy futás ellen már most ligaelit szinten nyomja, de baromi nagy upside van benne passrushban is ám. Itt van Cox esete tavalyról, akire azt mondták, hogy csak és kizárólag pass-rushhoz ért. Ehhez képest futás ellen igen jól játszott egész szezonban. Illetve Williams mellett szól az is, hogy DE poszton is tud játszani. De egy atom DE is jó lehet, csak igazából én nem látom, hogy nálunk ki lenne az. Méret alapján: Carradine, Short, Hunt, Logan, Gholston és Dawkins jöhet szóba. Mondjuk nem mind 2. körben.
több mint 12 éve
Ej pedig nagyon bíztam benne, hogy Mister Kovácsot kiviszik és nem kell aggódnom miatta, hogy behúzzuk. Bízom benne így se. Azért van egy két játékos akit sajnálok pl egy újabb Reidnek örültem volna de nyilván 1/4-re nem őt kellett hozni, feltrade meg butaság lett volna érte. Izgalmas lesz a mai nap is, csak QB-t ne hozzukn könyörgöm, próbáljuk meg azokkal akik vannak.
több mint 12 éve
Kiko puszta ILBElőször is. Én kitartok a Jesse Williams kell ide elvem mellett. Másodszor pedig OLB-k: Arthur Brown(bár ő Kellynek kicsi talán), Chase Thomas, Khaseem Green, Gerald Hodges, Nico Johnson, Kiko Alonso, meg talán Sean Porter. Johnson, Alonso meg Hodges akár 4. körben is elérhetőek.Milyen predator 3-4 OLB-k vannak még? Megérné azt húzni? Mondjuk akkor lehet kinézne egy Graham/Cole csere valami 3-4-es DE-ért. Na jó utánanézek magamtól is, de azért nyomjatok neveket még! PL ha a Jags QB-t húz, vagy valaki felmegy Genoért, akkor 3. helyig kb bármilyen posztra húzhatjuk a legjobb elérhető D játékost. Brown tesója pl?EazzySztem nem Predator (csak a pass-rush) OLB kéne nekünk, hanem aki a snap-ek 30%ában tud menni zónázni is, mert nincs igazán ilyen OLB-nk. Gondolom Barwin-nal tervezzük ezt, de azért mögé még jöhetne vki. Predator gondolom B.Graham és T.Cole lesz. Idénre nekem ez elég. Plusz ugye Barwin is tud ilyen lenni. Szal vmi zónára alkalmas 3-4-es OLB-s neveket is mondjatok pls. 😀
Lane felesége nem csúnya:
bustedcoverage.com/2013/04/25/chelsea-johnson-lane-johnsons-wife-know-your-nfl-draft-arm-candy/
Azt mondta hogy a draft napja volt élete legjobb napja. Biztos jól esett a feleségének. 😀Bébé
Ja és nem akarom Genyót. Jövőre kell nekem QB inkább. Azok jobban tetszenek nekem.
Utóirat: Jön még OL-be ember.Shawn84
olb
Érdekes lehet még😀 Moore,okafor,carradine
több mint 12 éve
Én kitartok a Jesse Williams kell ide elvem mellett. Shawn84De ahogy olvasom Ő sem az a pass-rush király. És ilyen futás elleni NT-nk van már Sopoaga és Dixon személyében. Jó bár gondolom azért Jesse Williams utóbbinál jobban játszik.
Akkor már inkább érkezzen olyan, aki passzsiettetésben is faktor lehet.
Kevin Shortot is el tudnám képzelni. Emberünknek nem kevés TFL-a van. Ő is lehet NT és DE is. Igaz közel sem a legerősebb konferenciában játszott (Big Ten).
több mint 12 éve
Genyó luxus pick lenne a 2. körben miközben sokkal nagyobb needjeink vannak (CB, NT, OLB) amíg ezek nincsenek orvosolva addig én Smith draftolásában csak a teljesen értelmetlen és haszontalan pick pazarlást látom. Amúgy meg egy teljesen szubjektív vélemény, hogy nem is szimpatikus, kicsit nekem TO feelingje van a srácnak csak QB-ban... 😀Meg ugye ha Geno annyira jó lenne, már rég elvitték volna.Shawn84Mint a gólya meg a fecske. Mindkettő költöző madár, csak a fecske sokkal kisebb, és teljesen máshogy néz ki 😀Aztán nehogy Nassib legyen a vége 😀EazzyNem rosszabb mint Geno, csak más.Shawn84
Egyébként nem gondolnám én sem rosszabbnak.Eazzy
több mint 12 éve
Meg ugye ha Geno annyira jó lenne, már rég elvitték volna.Mint a gólya meg a fecske. Mindkettő költöző madár, csak a fecske sokkal kisebb, és teljesen máshogy néz ki 😀Aztán nehogy Nassib legyen a vége 😀EazzyNem rosszabb mint Geno, csak más.Shawn84
Egyébként nem gondolnám én sem rosszabbnak.Eazzy
több mint 12 éve
Mint a gólya meg a fecske. Mindkettő költöző madár, csak a fecske sokkal kisebb, és teljesen máshogy néz ki 😀Aztán nehogy Nassib legyen a vége 😀EazzyNem rosszabb mint Geno, csak más.Shawn84
Egyébként nem gondolnám én sem rosszabbnak.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Én nem vagyok a QB draft híve, van három irányítónk, akik közül bármelyik tudna jó kezdő lenni szvsz (bár Dixonnal vannak kételyeim), a class úgyis gyenge, max Genyót tudnám elfogadni, de rá sincs igazán szükség.
több mint 12 éve
Aztán nehogy Nassib legyen a vége 😀EazzyNem rosszabb mint Geno, csak más.
több mint 12 éve
Én örülök Lane Johnsonnak, főleg annak tükrében, hogy Kyle Long (akinek nagyon örültem volna a 2. kör elején) ilyen korán kiment. Atletikus és Kelly rendszerének megfelelő játékos, kezdőként alkalmazható, szóval mindenképpen pozitívan értékelem ezt a húzást, jobban örülök neki, mint örültem volna Dion Jordannak.Még hozzátenném Johntan Bankst, és Phillip Thomast. Többivel egyetértek.
A mai napon nagyon várom Okafort vagy Jessee Wiliamst, mind a kettőben komoly potenciál van szerintem és ők is kezdő szinten mozognak. Amit nagyon szeretnék, elkerülni a primadonnaként megsértődő Genyót. Nekem egyáltalán nem hiányzik a képbe, vigye bárki csak ne mi. Ha QB kell nekünk, akkor legyen az egy 4-5. kör és mondjuk Matt Scott, de semmiképpen sem Miss Smith.
Szóval ma hajrá Okafor vagy Jessee Williams. 😊 Esetleg Cyprien vagy Poyer (bár nem ők nálam az elsődleges várományosok)MirrMurr
több mint 12 éve
Aztán nehogy Nassib legyen a vége 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Én örülök Lane Johnsonnak, főleg annak tükrében, hogy Kyle Long (akinek nagyon örültem volna a 2. kör elején) ilyen korán kiment. Atletikus és Kelly rendszerének megfelelő játékos, kezdőként alkalmazható, szóval mindenképpen pozitívan értékelem ezt a húzást, jobban örülök neki, mint örültem volna Dion Jordannak. A mai napon nagyon várom Okafort vagy Jessee Wiliamst, mind a kettőben komoly potenciál van szerintem és ők is kezdő szinten mozognak. Amit nagyon szeretnék, elkerülni a primadonnaként megsértődő Genyót. Nekem egyáltalán nem hiányzik a képbe, vigye bárki csak ne mi. Ha QB kell nekünk, akkor legyen az egy 4-5. kör és mondjuk Matt Scott, de semmiképpen sem Miss Smith.
Szóval ma hajrá Okafor vagy Jessee Williams. 😊 Esetleg Cyprien vagy Poyer (bár nem ők nálam az elsődleges várományosok)
több mint 12 éve
Idióta az tény, meg olyan mint a ropi, de a keze az nem rossz. Tyler Wilson viszont ezerszer jobb nála. mindenben.jaja, Brayről volt szó 😊NewmanBray-ről szerintemmustaineItt most kiről van szó? 😀BébéJojjon olb aztan kubi 3.elejen brayJanekAttól a szellemi nihiltől mentsen meg minket a Jóisten. 😀
+ olyan atletikus mint egy darab tégla, nem igazán illik Chip rendszerébeNewman
több mint 12 éve
jaja, Brayről volt szó 😊Bray-ről szerintemmustaineItt most kiről van szó? 😀BébéJojjon olb aztan kubi 3.elejen brayJanekAttól a szellemi nihiltől mentsen meg minket a Jóisten. 😀
több mint 12 éve
Először is. Én kitartok a Jesse Williams kell ide elvem mellett. Másodszor pedig OLB-k: Arthur Brown(bár ő Kellynek kicsi talán), Chase Thomas, Khaseem Green, Gerald Hodges, Nico Johnson, Kiko Alonso, meg talán Sean Porter. Johnson, Alonso meg Hodges akár 4. körben is elérhetőek.Milyen predator 3-4 OLB-k vannak még? Megérné azt húzni? Mondjuk akkor lehet kinézne egy Graham/Cole csere valami 3-4-es DE-ért. Na jó utánanézek magamtól is, de azért nyomjatok neveket még! PL ha a Jags QB-t húz, vagy valaki felmegy Genoért, akkor 3. helyig kb bármilyen posztra húzhatjuk a legjobb elérhető D játékost. Brown tesója pl?EazzySztem nem Predator (csak a pass-rush) OLB kéne nekünk, hanem aki a snap-ek 30%ában tud menni zónázni is, mert nincs igazán ilyen OLB-nk. Gondolom Barwin-nal tervezzük ezt, de azért mögé még jöhetne vki. Predator gondolom B.Graham és T.Cole lesz. Idénre nekem ez elég. Plusz ugye Barwin is tud ilyen lenni. Szal vmi zónára alkalmas 3-4-es OLB-s neveket is mondjatok pls. 😀
bustedcoverage.com/2013/04/25/chelsea-johnson-lane-johnsons-wife-know-your-nfl-draft-arm-candy/
Azt mondta hogy a draft napja volt élete legjobb napja. Biztos jól esett a feleségének. 😀Bébé
Ja és nem akarom Genyót. Jövőre kell nekem QB inkább. Azok jobban tetszenek nekem.
Utóirat: Jön még OL-be ember.
több mint 12 éve
A draft pickjeink: 2/3
3/5
4/4
5/3
7/4
7/6
7/12
7/33 - nem tradelhető
5 név a 2. kör elején:
www.phillymag.com/eagles/2013/04/26/eagles-wake-up-call-five-options-with-the-35th-pick/
TE-t akarok húzni, de most még korainak tartanám.
több mint 12 éve
Bray-ről szerintemItt most kiről van szó? 😀BébéJojjon olb aztan kubi 3.elejen brayJanekAttól a szellemi nihiltől mentsen meg minket a Jóisten. 😀
több mint 12 éve
Itt most kiről van szó? 😀Jojjon olb aztan kubi 3.elejen brayJanekAttól a szellemi nihiltől mentsen meg minket a Jóisten. 😀
több mint 12 éve
Milyen predator 3-4 OLB-k vannak még? Megérné azt húzni? Mondjuk akkor lehet kinézne egy Graham/Cole csere valami 3-4-es DE-ért. Na jó utánanézek magamtól is, de azért nyomjatok neveket még! PL ha a Jags QB-t húz, vagy valaki felmegy Genoért, akkor 3. helyig kb bármilyen posztra húzhatjuk a legjobb elérhető D játékost. Brown tesója pl?EazzySztem nem Predator (csak a pass-rush) OLB kéne nekünk, hanem aki a snap-ek 30%ában tud menni zónázni is, mert nincs igazán ilyen OLB-nk. Gondolom Barwin-nal tervezzük ezt, de azért mögé még jöhetne vki. Predator gondolom B.Graham és T.Cole lesz. Idénre nekem ez elég. Plusz ugye Barwin is tud ilyen lenni. Szal vmi zónára alkalmas 3-4-es OLB-s neveket is mondjatok pls. 😀
Azt mondta hogy a draft napja volt élete legjobb napja. Biztos jól esett a feleségének. 😀
több mint 12 éve
Jojjon olb aztan kubi 3.elejen brayJanekAttól a szellemi nihiltől mentsen meg minket a Jóisten. 😀
+ olyan atletikus mint egy darab tégla, nem igazán illik Chip rendszerébe
több mint 12 éve
Hülyének fogtok nézni, de én vagy a Geno picknek vagy visszatrade-nek örülnék a második kör elején.somebody08Geno-ról még nem döntöttem. 😀 De inkább nem, mint igen. Ha 3. kör elejére lecsúszik, akkor megint csak gondolkodnék. 😀
A visszatrade nem lenne az ellenemre. Sőt... Bár egy 4. körös pickért nagy eséllyel 15 helyet lejjebb kéne mennünk.
több mint 12 éve
00.30, a bowl.hu közvetítés kb. egy órával hamarabbkristofköszönöm.