NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
101
14
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
38
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
5
3
22:25
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Chip:Ha jól értettem, akkor nekünk is úgy nézett ki a draft boardunk, ahogy ment a draft.
Fisher, Joeckel, Jordan
4 játékosunk volt. Nem akarunk tradelni, se fel, se le. Úgy voltunk vele, aki marad azt húzzuk.
Azért azt sajnálom, hogy nem sikerült pickeket gyűjteni. De mondta is Chip, hogy miután a Miami feltradelt nem igazán égtek a vonalak.
Az upside-jáért van oda Kelly.
Lenyilatkozta Chip, hogy nem fogunk reachelni. (Legalábbis a mi boardunk szerint.)
több mint 12 éve
A Peters - Mathis-Kelce-Herremans-Johnson fal nem rossz. Nem all white de jól néz kiShawn84sőt a tavalyihoz képest elég jól hangzik 😊
több mint 12 éve
A Peters - Mathis-Kelce-Herremans-Johnson fal nem rossz. Nem all white de jól néz ki
több mint 12 éve
Smith ezek szerint nem tetszett annyira nekünk, hogy elvigyük top5-ben. Így, hogy Jordanért beugrottak elénk, nekem elfogadható Johnson. Milliner vagy Lotulelei sem villanyozott volna fel jobban.

több mint 12 éve
Ebben is van pár érdekesség:bloggingthebeast.com/2013/04/10/notes-around-the-nfc-east-doug-frees-leverage-the-skins-cap-number-a-great-new-website-find-and-deseans-greatest-play/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=notes-around-the-nfc-east-doug-frees-leverage-the-skins-cap-number-a-great-new-website-find-and-deseans-greatest-play
több mint 12 éve
Lane JohnsonPoszt: OT
Egyetem: Oklahoma
Született: 1989. (Groveton, Texas)
Előrejelzés: 1. kör
Magasság: 6 ft 7 in (2.01 m)
Tömeg: 303 lb (137 kg)
Erősségek:
Prototípus felépítés és atletikusság az LT poszthoz. Hosszú karjai vannak, amivel könnyen távol tartja a védőt. Gyorsan és kényelmesen veszi fel a pozícióját, jól hajlítja a térdét, nem engedi, hogy a védő helyzeti előnybe kerüljön. Tanítanivaló lábmunka, jól követi az ellenfél mozgását és képes lehorgonyozni; a QB-t elszeparálva a védőtől. Oldalra is tud mozogni, elvétve kerüli csak meg a védő. Magas a játékintelligenciája, tudja hogy miképp kell rátámadni a védőre futás során. Képes félrepakolni a védőket és nagy lyukakat nyitni a running back számára. Eljut a linebackerek vonalába is futásnál és gyorsan lebilincseli a védőt. Jól használja a mozgékonyságát és a többi testi adottságát. Feltalálja magát üres területen. Befejezi a blokkjait. Van rutinja a fal mindkét szélén.
Gyengeségek:
Az adottságait jól használja, de alapvetően nem futásblokkolásra termett. Első ütése a snap után nem elég erős. További izmot kell még magára szednie. Kicsit nyers, de gyorsan tanul. A legnagyobb baja a pass protection során, hogy hagyja a védőt "belenyúlni" az arcába. Nem elég agresszív a pályán, mentalitása alapján nem hinnénk NFL játékosnak.
Megjegyzések:
Két évig volt kezdő a Sooners-ben. Középiskolában quarterback volt, majd a Kilgore College nevű CC-ben is egy évig, mielőtt Oklahomába transzferelt volna. Előbb tight end és defensive end poszton próbálgatták mielőtt a támadófalba került volna. 2011-ben RT, 2012-ben LT poszton játszotta végig az évet. 31 fontnyi súlyt szedett magára normani évei alatt. 2012-ben all-Big XII második csapatba szavazták be. Viszonylagos rutintalanságát remek ösztönei és esze a játékhoz kompenzálja, és ha töretlenül fejlődik, hosszú NFL karrier elé nézhet. Egy atletikus vak oldali protektorból mindig visszafogott a kínálat, így jó eséllyel pályázik az első körbe.
több mint 12 éve
Pont most ébredtem. :S+1
Hát elmegy. Nem ujjongok. 😀Bébé
Szerintem vállalható. Sokkal jobb talán nem lett volna és sok szart kerültünk el.
több mint 12 éve
És Reid kihúzza Genyót vagy megint valami DT-t.
több mint 12 éve
Akinek van kedve jöhet facebook oldalra chatelni
több mint 12 éve
10 perc , lassan eloszlik a fejünk felől ez a balladai homály ami már hónapok óta felettünk kering.Letrade esetén lehet én is beadnék egy Tavon Austin picket.
több mint 12 éve
Browns lehet feljönne Genyóért. 😛Greengoés a vicc az, hogy azért nehogy mi kivigyük előttük.
Ha behúzzuk Genot, hát nem leszek happy. 😀
Bízni fogok Kelly-ben, hogy tudja, hogy mit csinál, de hát ezen pick esetén jönni fog a Michael Scott vidi. 😀
több mint 12 éve
Azt mondják, hogy 160 név van a draft boardunkon. Ez azért aránylag soknak mondható.
több mint 12 éve
Sajnos kevés rá az esély, de reménykedek. 😀1/4 Tavon Austin pick után agyvérzést kapnék az tuti 😀NewmanÉn még akkor is ha bárhol behúzzuk elsőben. 😀Greengo
Elvégre annó Casey Matthews is hozzánk került, aminek eléggé örültem. 😀
Amúgy Lane Johnson-nak is video-chateltünk.
Plusz úgy tűnik, hogy Fisher lesz az 1/1.
több mint 12 éve
Ja sok helyen írják Johnsont. A lényeg, hogy az első két húzás OL/DL legyen . Sorrend mindegy is . 😊 ( és talán az sem lenne baj, ha mind2 a második körben lenne 😉 ) Tippeljetek a blogon..már csak 3 óra és 25 perc a kezdésig.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
valahogy érzem hogy ha safetyt húzunk akkor shamarko lesz a akésőbbi körökben. 1/4-re meg lane Johnson!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nekem annyi fogalmam van a Drafthoz, mint Kassainak meg segítőinek a Bayern Barca meccshez,😛 inkább nem tippelek.Csak egyet érzek, hogy Jocky-nak örülni tudnék, nagyon szimpatikus volt a hozzáállása, hogyha kell RT-t is simán játszik, meg egyáltalán. Bírnám ha lecsúszna hozzánk valóban.
Viszont Curry maradjon, az esélyt sem kapta meg igazán, kell a csípős él a csapatba bár Kelly lehet nem szereti ezt az ízesítést😀
több mint 12 éve
Mennyi ideje is van egy csapatnak egy pickre? Csak hogy tudjam mikor jövünk mink.Eazzy10 perc. De szvsz nem az elején jövünk, mert cserélni fogunk. Jobb ha nézed elejétől végig.
több mint 12 éve
Mennyi ideje is van egy csapatnak egy pickre? Csak hogy tudjam mikor jövünk mink.
Don't talk the walk, Walk the talk!