NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
68
10
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Facebookon ide tessék küldeni a tippeket: www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=642781509081940&id=197800653580030
több mint 12 éve
van az a sör 😊JanekJó, akkor majd közös meccsnézésen meghívhatsz egyre 😛
több mint 12 éve
Nekem Washington meg Schofield is bejövős. Utóbbi ha egészséges simán megérte a 4. kört.olvasni itt már annyi mindent top3ban 3ot ...Tehat D Jordan?Mármint csak addig mondta Roseman, hogy a jó pass-rusherek korán ki fognak menni, a többit már én tettem hozzá. 😀
Rola alig esett szo ergo illene a kepbe
Rohadt messze van a draft 😊Janek
Meg mégiscsak oregoni. Chip ismeri. Volt nálunk viziten, szal a vállát is meg tudták nézni az orvosok, plusz Davis is el tudott vele beszélgetni. TC-re elméletileg már 100%-os lesz, csak így, hogy szar a válla nem tudom, hogy pl hogy fog még felszedni 10 font izmot szezon kezdetre. Jelenleg 248 a csávó. Meg van benne a potenciál, hogy 2-3 év múlva az idei draft legjobb védőjátékosa legyen. Valamint Davis is biztos örülne, ha lenne egy olyan OLB-je akit be lehet rakni zónázni is. Mert jelenleg ez T.Cole-nál, B.Graham-nél és azért Barwin-nál is kérdéses.
Meg Kelly is említette, hogy olyan játékosokat keresnek, akik sokoldalúak. Az első két down-nál tudnak zónázni, 3rd down-nál pedig tudják siettetni a QB-t. Ebbe az elképzelésbe is eléggé beleillik Jordan. Egy statisztika, hogy a 3rd down-onkál melyik DE/OLB fejtett ki legtöbbször nyomást: i37.tinypic.com/28mkcxd.png
A total pressure azért ilyen alacsony Jordan-nél, mert sokat küldték zónázni valamint mivel az Oregon elég sokszor több mint 20 pontos különbséggel megnyerte a meccseit, ezért a meccsek végén sokszor már nem is játszott.
Valamint a Jax is szemez vele, szal az se biztos, hogy bent lesz 1/4-nél.Bébé
feltrade első körbe Nassib-ért ...
Davis draftoltjai nekem szinte olyan mint a miénk... de nem vagyok cards fan szóval lehet mind kincs.(nekem toler tűnik jónak)Janek
több mint 12 éve
Le. De asszem kiírom hogy Facebookon is lehet és ott talán jobb lesz. Szóval rakd inkább oda, a Draft cikk alá hsz-ben. Ok?Remélem senki nem felejtette el, hogy játék van! philly.blog.hu/2013/04/15/draftjatek_839Shawn84pm-ben leadhatom itt neked?Janek
több mint 12 éve
Remélem senki nem felejtette el, hogy játék van! philly.blog.hu/2013/04/15/draftjatek_839Shawn84pm-ben leadhatom itt neked?
több mint 12 éve
olvasni itt már annyi mindent top3ban 3ot ...Tehat D Jordan?Mármint csak addig mondta Roseman, hogy a jó pass-rusherek korán ki fognak menni, a többit már én tettem hozzá. 😀
Meg mégiscsak oregoni. Chip ismeri. Volt nálunk viziten, szal a vállát is meg tudták nézni az orvosok, plusz Davis is el tudott vele beszélgetni. TC-re elméletileg már 100%-os lesz, csak így, hogy szar a válla nem tudom, hogy pl hogy fog még felszedni 10 font izmot szezon kezdetre. Jelenleg 248 a csávó. Meg van benne a potenciál, hogy 2-3 év múlva az idei draft legjobb védőjátékosa legyen. Valamint Davis is biztos örülne, ha lenne egy olyan OLB-je akit be lehet rakni zónázni is. Mert jelenleg ez T.Cole-nál, B.Graham-nél és azért Barwin-nál is kérdéses.
Meg Kelly is említette, hogy olyan játékosokat keresnek, akik sokoldalúak. Az első két down-nál tudnak zónázni, 3rd down-nál pedig tudják siettetni a QB-t. Ebbe az elképzelésbe is eléggé beleillik Jordan. Egy statisztika, hogy a 3rd down-onkál melyik DE/OLB fejtett ki legtöbbször nyomást: i37.tinypic.com/28mkcxd.png
A total pressure azért ilyen alacsony Jordan-nél, mert sokat küldték zónázni valamint mivel az Oregon elég sokszor több mint 20 pontos különbséggel megnyerte a meccseit, ezért a meccsek végén sokszor már nem is játszott.
Valamint a Jax is szemez vele, szal az se biztos, hogy bent lesz 1/4-nél.Bébé
feltrade első körbe Nassib-ért ...
Davis draftoltjai nekem szinte olyan mint a miénk... de nem vagyok cards fan szóval lehet mind kincs.(nekem toler tűnik jónak)
több mint 12 éve
Remélem senki nem felejtette el, hogy játék van! philly.blog.hu/2013/04/15/draftjatek_839
több mint 12 éve
Shurmur az utóbbi négy évben szerzett OC-i meg HC-i tapasztalatot valamint Bill Davis is volt már DC 4 évig, szóval neki is vannak kész elképzelései.Ezzel kapcsolatban akartam cikket írni Davis draftoltjairól, de sajnos időhiány miatt ez elmaradt. Viszont a neveket kigyűjtöttem. Ők azok akiknek a kiválasztásában nagy szerepe volt. Különösen a Cards időszakot érdemes figyelni:
Mondta Kelly, hogy a D# dolgába nem szól bele, szal amiatt jobban aggódok. 😀 Ráadásul, hogy nem vmi nagyágyú DC-t sikerült megszerezni. Igaz Jim Johnson is nálunk lett nagy sztár. Reménykedjünk hasonlóban. Bébé
Arizona Cardinals
2009 2 63 Cody Brown DE Connecticut
3 95 Rashad Johnson DB Alabama
4 131 Greg Toler DB St. Paul's (VA)
6 204 Will Davis LB Illinois
2010 1 26 Dan Williams DT Tennessee
2 47 Daryl Washington ILB Texas Christian
4 130 O'Brien Schofield LB Wisconsin
6 201 Jorrick Calvin DB Troy
San Francisco 49ers
2005 5 137 Ronald Fields DT Mississippi State
6 205 Derrick Johnson CB Washington
7 215 Daven Holly DB Cincinnati
2006 1 22 Manny Lawson OLB North Carolina State
5 140 Parys Haralson DE Tennessee
6 192 Marcus Hudson DB North Carolina State
6 197 Melvin Oliver DE Louisiana State
7 254 Vickiel Vaughn DB Arkansas[/quote][/quote]
több mint 12 éve
Tehat D Jordan?Mármint csak addig mondta Roseman, hogy a jó pass-rusherek korán ki fognak menni, a többit már én tettem hozzá. 😀
Valamint a Jax is szemez vele, szal az se biztos, hogy bent lesz 1/4-nél.
több mint 12 éve
Tehat D Jordan?Rola alig esett szo ergo illene a kepbe
Rohadt messze van a draft 😊
több mint 12 éve
Azon gondolkodtam,hogy lehet e hatrany abbol,hogy Kellynek ez az első draftja?JanekMajd kiderül. 😀
Roseman azért GM-ként már maga mögött tud 3 draftot. Itt van Tom Gamble is, aki már 25 éve van az NFL-ben és 49ers-nél azért benne volt a keze pár jó draftban.
Shurmur az utóbbi négy évben szerzett OC-i meg HC-i tapasztalatot valamint Bill Davis is volt már DC 4 évig, szóval neki is vannak kész elképzelései.
Mondta Kelly, hogy a D# dolgába nem szól bele, szal amiatt jobban aggódok. 😀 Ráadásul, hogy nem vmi nagyágyú DC-t sikerült megszerezni. Igaz Jim Johnson is nálunk lett nagy sztár. Reménykedjünk hasonlóban.
Összességében sztem ettől annyira tartani. Persze biztos sokat fog majd jelenteni jövőre neki, hogy már lesz 1 szezon NFL tapasztalata, de ha szar pickeket húzunk akkor nem hiszem, hogy amiatt lesz, mert ez Kellynek az első draftja. Főleg úgy, hogy Roseman-é a végső szó.
De kíváncsian várom ezt a draftot is. Kelly azért mindent megtervez meg vannak elvei. Szal pl. 6-0-nál kisebb corner nagy eséllyel nem fog érkezni. Meg 6-1-es OLB sem.
Valamint Howie nyilatkozta le, hogy az elit pass-rusherek (már ha van ilyen idén) mint mindig most is korán ki fognak menni, szal ha vki jót vinni akarunk, akkor azt az első pick-ünkkel kell megtenni. Míg nagyon jó OT-kat, DLman-eket lehet találni bőven a 2., 3. körben is. Safety-class is mély. Meg a CB-k is. Legalábbis az első két/három körben.
több mint 12 éve
Azon gondolkodtam,hogy lehet e hatrany abbol,hogy Kellynek ez az első draftja?
több mint 12 éve
Csak engem zavar, hogy a csajok fele lenyomna szkanderban?somebody08Hát én szeretném, ha közülük pár megbüntetne. 😀
De jah többségük olyan, hogy az utcáról 5 perc alatt találok sokkal szebbet tőlük.
több mint 12 éve
Az idei cheerleader roster:Csak engem zavar, hogy a csajok fele lenyomna szkanderban?
www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Meet-The-2013-Eagles-Cheerleaders/6e4ed326-545e-4446-8e31-a0fef8b0f07d
Azért van benne pár kevésbé csúnya.Bébé
több mint 12 éve
Nah beszélnek már minden félét. Vmelyik OT-t húzzuk a 4. pick-kel vagy Dion Jordant vagy Start.
Akkor az is felmerült, hogy letradelünk és jön Austin vagy Mingo.
Már csak bő 42 óra és ki fog derülni.
Mindenesetre én örülök, hogy a Geno és Milliner-pick elég valószínűtlen. Szal teljesen kiakadni csak nem fogok. 😀
több mint 12 éve
Egyértelmű. 15 perc alatt nem egyszerű összehozni ekkora cseréket.Adam Schefter @AdamSchefter 2pJah a tradeket ilyenkor szokták lefixálni. A tavalyi első körben történő feltrade is már pár nappal előtte megvolt. Mármint, hogy mi az ára. Aztán majd a kivitt játékosoktól függően eldöntjük, hogy mit csinálunk. Egyáltalán lesz-e olyan csapat, aki fel akar jönni a helyünkre.Bébé
Teams that have made calls about moving back in draft include PHIL, DET, CLEV, BUFF, MIA. Doing what they should.Beki
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 2pJah a tradeket ilyenkor szokták lefixálni. A tavalyi első körben történő feltrade is már pár nappal előtte megvolt. Mármint, hogy mi az ára. Aztán majd a kivitt játékosoktól függően eldöntjük, hogy mit csinálunk. Egyáltalán lesz-e olyan csapat, aki fel akar jönni a helyünkre.
Teams that have made calls about moving back in draft include PHIL, DET, CLEV, BUFF, MIA. Doing what they should.Beki
több mint 12 éve
Az idei cheerleader roster:www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Meet-The-2013-Eagles-Cheerleaders/6e4ed326-545e-4446-8e31-a0fef8b0f07d
Azért van benne pár kevésbé csúnya.
több mint 12 éve
Épp most rendeltem egy ilyet:Haver kinn van kanadában, mondtam neki nézzen szét. Csak ezt találta 30$-ért. Árban ezek szerint megéri.
www.gangstagroup.hu/hip-hop-aruhaz/39thirty/new-era-39thirty-td-classic-philadelphia-eagles-cap/
Remegve várom az érkezését 😊Rataxes
több mint 12 éve
Épp most rendeltem egy ilyet:www.gangstagroup.hu/hip-hop-aruhaz/39thirty/new-era-39thirty-td-classic-philadelphia-eagles-cap/
Remegve várom az érkezését 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 2pTeams that have made calls about moving back in draft include PHIL, DET, CLEV, BUFF, MIA. Doing what they should.
több mint 12 éve
idei wr class fényében nem hiszem,hogy bárki ad egy 2.kört egy contract yearben lévő Maclinért...
több mint 12 éve
Maclin még fejlődhet. Őt rendkívül fiatalon draftolták.ulpianusMájusban még csak 25 lesz és így is már 4 szezon van a háta mögött. DeSean is még csak 26.
Lehet, hogy Maclin is felszedhetne még 5-10 fontot talán erőteljesebben tudna játszani.